2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913742 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

Wenger yüzünden Ospina alınamazsa direk boyko yu alıp istemeyen bir kısım olumsuz olur diye casio ile beklentileri aşağı çekip boykoyu geyirecekler ben çözdüm işi demedi demeyin 😁
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyi bir kaleci alamiyorsan normal bir kaleciyi kiralayacaksin ki sozlesme yukunun altina girip 3 sene o kontenjani doldurmayacaksin.
Aynen öyle al diego lopezi milandan sene sonu taş gibi kaleci bak.

Çevrimdışı altan0348

bence kulüpte para yok, ffp e takılmamak için transferleri en ucuza mal etmek istiyorlar. bir yandan da  taraftardan çekiniyorlar. şurda ligin başlamasına ne kaldı ki?  muslera ayarına yakın kaleci alınmazsa bu sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımızı düşünmüyorum. tolga ile biz şampiyon falan o-la-ma-yız. töre ye teklif varsa hiç durmasınlar satsınlar, stoper ve kaleci alsınlar . kerim olcay kanatlarda yeterli.

Çevrimdışı Kemal

Ulan adam daha transfer olmadan yok instagram hesabını siyah beyaz yapmalar , yok çarşamba perşembe istanbuldayım diye cansele demeler , yok bizdeki topculari takibe baslamalar,  veda mesajları .

İşimiz var varya yandık ki hem Marmara cirasi gibi . Kim yolladiysa Gökhan Keskini oraya ipimizi o çekti .

Çevrimdışı DADAYKARTALI

analar ne yiğitler doğuruyor :claps:
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 00:34:51 MURAT ]

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ben bizim transfer haberlerini gectim. Kaldiramiyorum artik, yoruldum. Arsenalle ilgili kaleci haberleri cikiyor mu? Bununla ilgili bi haber okuyan var mi?
Ospina, Boyko, Costil derken Cassio bizde fark yaratmayacak diye hissediyorum 😔 Sonunda yine kaleci aramayiz insallah

Çevrimdışı Tolga

Cassio için 3-3.5 m euro vereceğimize Mandanda için Marsilya'ya benzer teklifi yapsaydık kesin kabul ederlerdi.

Tahminim o ki 6 ay sonra sözleşmesi biteceği için çok daha düşük bir teklif yaptığımızdan dolayı olmadı bu iş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle al diego lopezi milandan sene sonu taş gibi kaleci bak.
Diego lopez benim cok begendigim bir kaleci keske olsa fazlasiyla isimizi gorur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık ziyaretten sonra aranıza katılmaya karar verdim  :) Hemen hızlı bi giriş yapıp ilk sorumu @Necmi abiye sorayim. ospina görüşmeleri sırasında uçak rezervasyonunun görüntüsünü yayınlamıştınız acaba cassio'yu takip etme gibi bi durum var mı abi ?
Hoşgeldin kardeşim öyle bir rezervasyona rastlamadık.
bize cassio ile ilgili hiç haber gelmiyor sadece basından duyuyoruz.
yönetim transfer peşinde koşuyormuş gibi bir hava içinde değil
bitirmişte gün bekliyormuş gibi duruyor.Bizde bekliyoruz 13-14 ü gibi belli olur diye tahmin ediyoruz.
şu anda bilgi olarak yaprak kıpırdamıyor. stoper olarak papy dışında bir isim duymadık kaleci olarakta pazarlık yaptıkları
bir tek ospinayı duyduk B planıda Rafael cabral olduğu duyumu geldi ama ospina 1.8 maaş 6 M bonservis tamam deniyor.
bekleyip göreceğiz @Barış1903 zaten rezervasyon düşerse bunu yayınlarız burda ama bu sefer kulüp biz öğrenmeden açıklar gibi geliyor bana

Çevrimdışı Yalçın

linki tıklarsanız gelen kalecinin hazmı kolaylaşır  :D

2.15'den sonrasini izleyemedim. Tansiyonum yukseldi nefes alamadim resmen  :bandit: Bayagi cok izlemissin be Tolga. Ooeeehh dedim sonunda..  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Diego lopez benim cok begendigim bir kaleci keske olsa fazlasiyla isimizi gorur
Diego lopez iyi kaleci Suan almak çok zor olmasa gerek 34 yaşında milanda yedek.

Çevrimdışı Kadir G.

Sezon başında "casillas eski casillas değil" yorumlarından "cassio algıda kaybeder ama çok iyi kalecidir"e gelmiş bulunuyoruz. Dram, 9.3/10

Çevrimdışı Deniz

linki tıklarsanız gelen kalecinin hazmı kolaylaşır  :D
Casionun yedigi birkac golu gordum hazimsizlik devam :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı denilanz

Bir de ne var biliyor musunuz? Cassio alınmazsa bir çok taraftar da diyecek ki "Tepkimizi göstermeseydik bunu alacaklardı, biz mani olduk. İşte taraftarın gücü." Bu kadar curcuna oldu, belki de ilgilenmedik bile adamla. İddia ediyorum, Cassio'yu istemeyenlerin çoğu (özellikle sosyal medyadakiler) cismini dahi bilmeyen olan bitenden bihaber insanlar. Bu arada, ben de tanımam. Şahane bir kaleci olduğunu sanmıyorum ama bu denli gömülmeyi hak ettiğini de hiç zannetmiyorum. Bir insanı henüz sadece adı geçmişken, görünüşüne kadar eleştirmeyi hiç doğru bulmuyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sezon başında "casillas eski casillas değil" yorumlarından "cassio algıda kaybeder ama çok iyi kalecidir"e gelmiş bulunuyoruz. Dram, 9.3/10
Ben casillasi istemezdim sahsen nedenini bilmiyorum ama hiç sevmiyorum ps oyunlarında dahi oynamıyorum. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Citizen İnstagramdan Beşiktaş'ı da takip etmeye başlamış.

Çevrimdışı talha

Citizen İnstagramdan Beşiktaş'ı da takip etmeye başlamış.

Citizen kim lo. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Canim sıkkındı ama yapan kimse guldurdu 😄

Çevrimdışı Kemal

Casillasi istemeyeni Allah çarpar , sonunda al Casio vereyim der.

Çevrimdışı Deniz

Ulan adam daha transfer olmadan yok instagram hesabını siyah beyaz yapmalar , yok çarşamba perşembe istanbuldayım diye cansele demeler , yok bizdeki topculari takibe baslamalar,  veda mesajları .

İşimiz var varya yandık ki hem Marmara cirasi gibi . Kim yolladiysa Gökhan Keskini oraya ipimizi o çekti .
İnstagram hesabi nedir abi?

Çevrimiçi Necmi

Ben bizim transfer haberlerini gectim. Kaldiramiyorum artik, yoruldum. Arsenalle ilgili kaleci haberleri cikiyor mu? Bununla ilgili bi haber okuyan var mi?
Ospina, Boyko, Costil derken Cassio bizde fark yaratmayacak diye hissediyorum 😔 Sonunda yine kaleci aramayiz insallah
cassio bence çok iyi bir kaleci fark yaratır ama hedef saptırma olarak kullanılıyor gibi geliyor.
Boykodan falan çok daha iyi bir kaleci ospina olmazsa Cossio bence doğru tercih olur tek sıkıntı uyum sağlamazsa
kötü olur yoksa kaleci olarak çok hızlı atletik izlediğim kadarıyla her şeyi yerinde yan top karşı karşıya uzaktan gelen şutlarda
hava hakimiyetinde hep seviyesi yüksek bazı özellikleri ospinanın bile önüne geçiyor. Tek soru işareti uyum bir kez geldi avrupaya
başaramadı ama şimdi daha tecrübeli ve istekli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Casillasi istemeyeni Allah çarpar , sonunda al Casio vereyim der.
Hahahahaha abi sevmiyorum o adamı :) gol yiyince tolga zengin gibi oluyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben casillasi istemezdim sahsen nedenini bilmiyorum ama hiç sevmiyorum ps oyunlarında dahi oynamıyorum. :)

Şu an ciddi anlamda ilgilendiklerimi katarsak casillas'dan iyisi olduğunu düşünmüyorum. Bir ata marcaya kadar haberi çıkmıştı sonra elimizdeki kalecileri göreceğize döndü iş.

Çevrimdışı Deniz

Casillas cech handanovic ospina derken cassio konusmak da ayri dram :)

Çevrimdışı Sarp

Ben hep en kötü ihtimal olarak Casio'yu beklettiklerini düşündüm.
Lakin sanırım işler pek öyle yürümüyor. Adım adım Brezilyalı'ya doğru
gidiyoruz. Ben hala bu adama 3 milyon euro vereceğimize inanmıyorum.
Ufak rakam farklılıkları için bu kadar kasan bir yönetim bu paraları casio'ua bağlamamalı :icool: