2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915219 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Aslında Cassio bu ortalıkta dönen videosu yüzünden kaybediyor. Cok fazla negatif bir algı oluştu o video yüzünden. Yoksa taraftarın çoğu bu adamı tanımıyordu bile ben dahil.

Halbuki kariyerinde başarıları olan bi adam ve ülkesinde sevilen bi kaleci.

O video yaktı adamın başını :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mesela kariyerinde ne gibi başarılar kazanmış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Valdes'i neden almadık, Cassio'yu neden aldık? Scout departmanımız  :sevinc Yada izin veren Şenol hocamız açıklasın
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SurAsocial

Ayıptır günahtır yönetim umarım ki sadece fiyat kırmak için bu politikayı uyguluyodur yoksa durum vahim
örnek 1:https://www.youtube.com/watch?v=rHQDhkMwtfo

Çevrimdışı Tolga

Cassio'yu olur da alırsak 3 yıl daha kaleci sorunumuz devam eder.

Yönetim bunu göze alıyorsa buyursun transfer etsinler.

Ama benim hala umudum var yani bu transferin olmayacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hey yavrum hey daha stoper alacaktık.

İsmi geçtim ben, kampı kaçırdılar. Bi işide çabuk bitirin ya. Belli işte senin kaleci-stoper arayacağın yana yakıla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

mesela kariyerinde ne gibi başarılar kazanmış
Wiki'de yazıyo 2 3 biseyler. Bende kendimi kandirmaya çalışıyorum dur bozma :D

Ben hala bu adamın geleceğine ihtimal vermiyorum ya. Bu zamana kadar hiç adı geçmemiş bi adam.. Nolduda bi anda bu kadar one çıktı anlamadım.

Menajer pompalamasıdır inşallah. Yoksa Tolga 2'yi kaldıramaz benim bünye.

Çevrimdışı onurturan

Bu cassio gelirse uzaktan atılan her suttan sonra kiev karambolu gibi seyler yasayabiliriz..Adam tutacagi toplari zevk icin yumrukluyo ...defansla forvetin tam arasina atiyo bide hak gecmesin diye..tek kale mac kalecisi gibi.. tövbe estagfirullah sen aklima mukayet ol Allahim.. :alsaa:
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 22:35:42 onurturan ]

Çevrimdışı McAdnan

Şekilci olmayı sevmem ama adamın tipine, hal ve hareketlerine ısınamadım ya...BJK forması ile düşünemiyorum..istemiyorum da...ne bileyim..sarmadı..yoksa valla ospinayla alakası yok..Kan uyuşmazlığı diyelim...

Çevrimdışı Ensar

Wiki'de yazıyo 2 3 biseyler. Bende kendimi kandirmaya çalışıyorum dur bozma :D

Ben hala bu adamın geleceğine ihtimal vermiyorum ya. Bu zamana kadar hiç adı geçmemiş bi adam.. Nolduda bi anda bu kadar one çıktı anlamadım.

Menajer pompalamasıdır inşallah. Yoksa Tolga 2'yi kaldıramaz benim bünye.

:D abi adam yola çıktı neredeyse daha inanmayacak birşey yok yönetim son anda " sen gelme ulan ayı " demezse bu herif geliyor

Çevrimdışı Çağatay

Hadi sezon başında vakit çoktu ona göre esnek davranilabiliyordu
Ama simdi durumun öyle olmadığı ortadayken hala bir sonucun olmaması...
Bu isim ospina boyko cassio..vs
Aynı durum stoper icin de gecerli
Kiralik yada bonservisiyle
Simdiye kadar planlamanin yapilmis olmasi gerekirdi.
Neyse artık kim gelecek yada gelecek birisi var mı bilmiyorum ama sonumuz hayırlı olsun...
Bu transfer dönemi bittikten sonra yine
Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete
Demek istemiyorum...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Cassio = Çöp. Kimse bana gelip de yok böyle yok şöyle iyi diye anlatmasın.

https://twitter.com/alperbah/status/686544812602949633

Bu da sıvamaya başlamış. Bu adam her zaman vasat bir transferin gerçekleşmesine yakın yıkama yağlama yapar ve hepsinde de patlar. Bize hayırlı olsun demek düşer ama pek hayırlı olacağını sanmıyorum. Buraya da yazıyorum bir 17 hafta daha Tolga izlemeye hazırlanın. Tek umudum dediğim gibi iyi bir stoper ve orta saha isim önemli değil bizim sistemimize uyacak birileri olsun yeter. Buralara da vasat oyuncu alırsak şampiyonluk hayal zaten 14 kişilik rotasyonumuz var diğerleri futbol nedir onu bile bilmiyor.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 22:45:23 Samet Ç ]

Çevrimdışı can1903

Cassio'nun aracısı Atakan Kurtmuş. Öyle diyorlar  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

:D abi adam yola çıktı neredeyse daha inanmayacak birşey yok yönetim son anda " sen gelme ulan ayı " demezse bu herif geliyor
:steamed: :steamed: bi dur Allahini seversen Ensar Övünc bile daha guzel konusuyo suan en azindan 4 secenek devam ediyo diyo .

Çevrimdışı EMİR EMRE

Arkadaş Veteranlarda bile kaleciden yana şansımız yok böyle dünya olmaz olsun.

Bas parayı al adam gibi kaleciyi her sene forma+kombine al sana delikanlı taahhüdü

Çevrimdışı Barış1903

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık ziyaretten sonra aranıza katılmaya karar verdim  :) Hemen hızlı bi giriş yapıp ilk sorumu @Necmi abiye sorayim. ospina görüşmeleri sırasında uçak rezervasyonunun görüntüsünü yayınlamıştınız acaba cassio'yu takip etme gibi bi durum var mı abi ?

Çevrimdışı halvetifarazi

önce allen mcgregor sonra tolga zengin şimdi de ne idüğü belirsiz vasat bir brezilyalı kaleci. bu yönetim kesinlikle şampiyonluğu haketmiyor. bu vizyonla olamayız da zaten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cassio'yu olur da alırsak 3 yıl daha kaleci sorunumuz devam eder.

Yönetim bunu göze alıyorsa buyursun transfer etsinler.

Ama benim hala umudum var yani bu transferin olmayacağını düşünüyorum.
sende benim gibi ospinanın geleceğini düşünüyorsun demi

Çevrimdışı FedericoGiunti

önce allen mcgregor sonra tolga zengin şimdi de ne idüğü belirsiz vasat bir brezilyalı kaleci. bu yönetim kesinlikle şampiyonluğu haketmiyor. bu vizyonla olamayız da zaten.
Ben imza atılmadan inanmam. Onun için yönetime bu tarz eleştiriler biraz ağır kaçıyor görüşündeyim. Bekleyelim belki cassio gelmez.
BEŞİKTAŞK

Hayaller ospina, costil; gerçekler cassio olmaz umarım.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı can1903

Hayaller ospina, costil; gerçekler cassio olmaz umarım.
:bawling: :bawling:

Çevrimdışı Çağatay

Enseyi de karartmayin
Sonucta kim gelirse gelsin
Kalede tolga olmayacak
Bi de böyle düşünün
En azindan kisa vadede

Iyi geceler millet
Hope for the Best, Plan for the Worst

Enseyi de karartmayin
Kalede tolga olmayacak
Bi de böyle düşünün
En azindan kisa vadede

Iyi geceler millet
Polyanna sen misin?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı AmaralGürses

Başkanı çok konuda desteklememe rağmen bir daha lütfen çıkıp da biz her sezon önümüzdeki sezonun da kadrosunu ve transferlerini planlıyoruz demesin. Gerçekten komik oluyor artık.

Çevrimdışı Ensar

Enseyi de karartmayin
Kalede tolga olmayacak
Bi de böyle düşünün
En azindan kisa vadede

Iyi geceler millet
olan beşiktaş'ın parasına kupalarına olacak , günay oynasın

Çevrimdışı Ensar

Başkanı çok konuda desteklememe rağmen bir daha lütfen çıkıp da biz her sezon önümüzdeki sezonun da kadrosunu ve transferlerini planlıyoruz demesin. Gerçekten komik oluyor artık.
+1