2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914952 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şöyle birşey de var Brezilya'lı ünlü kalecilerin bir çoğu avrupaya gelmeden önce adı sanı pek yoktu bknz Dida, Taffarel , Julio Cesar ve bu adamlar sıçramayı avrupada yaptılar.
Brezilyalilarin Avrupaya alismasi epey zaman aliyor ama mesela rhodolfoda hala alisamadi Turkiye ye

Brezilyada temassiz oynanıyor futbol , Rhodolfo brezilya disina ilk defa cikiyor ve bu bariz belli oluyor , Rhodolfonun temassiz oyunu yüzünden ( Adama yapismayip kolay döndürmesı ) yüzünden 3 Gol yedik bu sezon..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 23:51:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Transfer dönemi bizi yoruyor. Çok fazla yoruyor ortalık çok dağılıyor Şenol Güneş gibi bir adam olmasa çok zorlandırdık şu dönemde.

Her teknik direktör kolay kolay işine odaklanıp bir tutamaz herkesi. Kolay olmadığını biliyoruz ama bu kadar zor bu kadar kaotik bir şey  de değil transfer yapmak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

devre bitmeden önce başkan "bütün transferlerimiz hazır. hepsini kampa yetiştireceğiz" demedimi. hayır bunu yapacaksan de ama her seferinde bir insan aynı şeyleri niye söyler. hani bir strateji var işin içinde desem ne var abi. mesela gs donk'u haftalar önce açıkladı biz son ana kadar bir şey açıklamadık ne fark var şimdi aramızda. onların neyi kötü de bizim neyimiz iyi oldu.

Çevrimdışı Barış1903

3 , 3.5 milyondan bahsediliyor bu parayi verene kadar cok kaleci var

En olmadi sene sonuna kadar kiralriz bi kaleci sene sonu da Ospinaya yururuz ne gerek var bu adama 3-3.5 verip 3 yillik kontrat yapmaya ??

Benim gönlümde en basindan beri Boyko var , 3.5 milyona Boyko yu cok rahat aliriz...

Doğurudur çok kaleci var ama gerçekten bu paraya bize vereceklerini nerden biliyoruz ? Mesela basını hep eleştiririz ama bu paralar yine basının haberi. Devre arasında bir çok takım oyuncusunu bırakmaz istemez. Yani benim demek istediğim atalayında dediği gibi belkide istenen rakamlar çok daha yüksektir o yüzden no money no honey. Ha şöyle bişi de var umarım yanılırım ve ospina ya da boyko dan birisi gelir  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 23:54:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiçbir maçını izlemediğimi baştan yazayım sonra nasıl eleştirirsiniz diyenler çıkar. Cassio için olumlu olanlara sorum şu günü düşünmeyin bu kalecinin şampiyonlar liginde güven vereceğini düşünüyor musunuz?

Edindiğim en büyük izlenim topları acaip yerlere sektiriyor oluşu. Ligde anadolu takımlarının forvetleri hadi bunların çoğunu yakalasa da atamasın avrupada ne yapacak? 2. Hakan Arıkan faciasını yaşamak istemiyorum.

Avrupada oynamamış kaleciden beklentiniz nedir? Genç olsa potansiyel deyip geçiştireceğim o da değil son transferi biz oluruz geri ülkesine döner.

En düz yorumum budur.

Şampiyonlar liginde güven vermez. Kısa ve net.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bu arada aklım da almıyor.

Bunu her zaman nasıl başarıyorlar çok komik.

Mesela bir bakıyorsun 6M'e kadar çıkmışlar diyorsun. Düşünüyorsun diyorsun ki oh oh. Tamam o zaman olmazsa Costil'i getirirler diye. Çünkü piyasası belli çocuğun.

Sonra bir bakıyorsun diyorlar ki e o kadar paramız yok. Trasnfer zor iş.

Yahu nasıl olabiliyor bu. Sen bir adam 6M verebiliyorken diğerine nasıl 3.5M veremiyorsun.

Ya da bir adam için 2M'in üstüne bile çıkmayı istemezken. Belki ayarında bile olmayan adam 3M öneriyorsun. Aklım alamıyor bunu.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doğurudur çok kaleci var ama gerçekten bu paraya bize vereceklerini nerden biliyoruz ? Mesela basını hep eleştiririz ama bu paralar yine basının haberi. Devre arasında bir çok takım oyuncusunu bırakmaz istemez. Yani benim demek istediğim atalayında dediği gibi belkide istenen rakamlar çok daha yüksektir o yüzden no money no honey. Ha şöyle bişi de var umarım yanılırım ve ospina ya da boyko dan birisi gelir  :ok:
Maddi krizde olan bir takimin kalecisini 3.5 - 4 milyona cok rahat alirsin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

99 Fırat Günayer an itibariyle Cassio'yu açıkladı %90 Cassio diye anladım ben twitlerinden.. Olmazsa da %10 Boyko gibi.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transfer dönemi bizi yoruyor. Çok fazla yoruyor ortalık çok dağılıyor Şenol Güneş gibi bir adam olmasa çok zorlandırdık şu dönemde.

Her teknik direktör kolay kolay işine odaklanıp bir tutamaz herkesi. Kolay olmadığını biliyoruz ama bu kadar zor bu kadar kaotik bir şey  de değil transfer yapmak.

300-500 az vericez diye bir tarafımızdan kan alınıyo be :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  20 dk.20 dakika önce
1) Ryan ve Neto için Valencia ile Juventus'tan bugün cevap gelmesi bekleniyordu..
Henüz cevap yok..
Ancak Ryan, Neto'ya göre bir adım önde..

2) Herkes "aman Cassio gelmesin" diyor..
Ancak şunu söyleyeyim..
Hem kulübü hem oyuncuyla anlaşma sağlandı..

3) Kulüp Cassio'ya "gel" dediği anda, uçağa atlayıp gelecek..
Açıkcası kaleciliği konusunda bilgim yok..
Harika,süper,vasat,kötü diyemem..++

4) ++ Ancak "harika kaleci,iş yapar" diyeni de henüz duymadım..
Üstelik taraftarın bakış açısının pek olumlu olmadığını görüyorum..

5) "Anlaşma tamam ise neden açıklanmıyor" derseniz; sebebi çok basit..
Beşiktaş hala Boyko'nun peşinde..
Yeni teklif yapıldı..

6) Beşiktaş'ın Boyko ve Douglas için yaptığı yeni teklifin 7m euro civarı olduğu konuşuluyor..
Dnipro istediği rakam ise 8m Euro..Ancak ++

7) Dnipro, Bjk 6m verirken, 7m istiyordu..
Sevilla'yı bahane edip, rakamı arttırdılar.
Yani arada 1m var gibi gözüküyor ama öyle olmuyor..

Çevrimdışı Mehmet K

Ben, sıradan, antrenör gözü olmayan, futbolcu alım satım işlerinden anlamayan fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım. Ama şöyle kafamda bir planlama yapayım dedim kadro hakkında ve şunlar çıktı ortaya;

Şimdi bizim 6 milyon € paramız var ve en az 2 transfer gerekiyor. Biri kaleci biri de sol stoper. Ospina olmuyor diye farzediyorum. Onun yerine 3,5-4 milyon € civarına Predrag Rajkovic'i alalım elimizde hem potansiyelli genç bir kaleci olsun hem de Papy Djilobodji'yi bonservisli alabilmek için 2-2,5 milyon € gibi bir para olsun.

Planlamanın diğer aşamasına geçersek, yaz döneminde satılması muhtemel iki oyuncu var. Biri Gökhan Töre biri de Oğuzhan Özyakup. Töre gitmese bile takıma Olcay yerine oynayacak daha yaratıcı, daha teknik ve topsuz oyunda en az Olcay kadar iyi bir adam lazım.

Ekonomik koşullar ve teknik detaylar düşünüldüğünde benim aklıma ilk olarak Andre Carrillo geldi. 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor. Anlaş şimdiden 6 ay sonra bedavaya taş gibi kanat oyuncusuna sahip ol. Maaş konusunda ikna edilebileceğinden şüphem yok çünkü vergileri düştüğümüzde 1 milyon €'dan bile az kazanıyor.

Yine yaz döneminde sözleşmesi bitecek olan Miguel Veloso ve Caner Erkin ile 6 ay sonrası için anlaşıp orta saha ve sol beki de sağlama alabiliriz. 'Kabul ediyorum Veloso'yu ikna etmek zor.'

Yaz döneminde Töre 15 milyon ve üstü gibi bir paraya satılırsa Töre'nin yeri daha önceden doldurulmuş olacağından para direk bize diğer transferler için kaynak olacak.

6-7 milyon civarına Dede'yi, yine 6 milyon civarına Ospina'yı alarak Şampiyonlar Ligi seviyesinde bi takım oluşturabiliriz.

Gidecekler ise Milosevic, İsmail, Tolga, Veli ve yerine genç potansiyelli bir forvet almak koşuluyla Pektemek.

Şu planlamayı hiç bir bilgisi olmayan bir taraftar yapabiliyor ise bu profesyoneller de yapabilir. Elbette zor tarafları var ama hiç bir planlama kolay değildir..

...

Çevrimdışı talha

O kadar güzel ve ucuz seçenekten olabilecek en berbatını seçmek nasıl bir başarıdır.

Olmasın Cassio falan almayın kimseyi. Tolga oynasın. Allah kahretmesin ya. Ne kadar yoruldum resmen bittim arkadaş.

Kalinic'e 2m para vermiyoruz ama bir bakıyorsun Cassio için 3M'ler konuşuluyor.

Alamsınlar kimseyi olmuyorsa ben 3 yıl güvenmeyeceksem Muslera kadar iyisi gelmeyecekse kimse gelmesin .

Nasıl olsa bu iş kaliteye de bağlı değil. Yürütecez artık bir şekilde.

Çevrimdışı Kadir G.

Mandanda 1.5 milyon haberi başta inanmasam da çok büyük ihtimalle doğruydu. Sen kulüp olarak bu transferde bile pazarlık yap sonra defteri kapat git cassio'ya 3.5 ver. 3.5 milyonun kaçı birilerinin cebine gidecek çok merak ediyorum. Böyle transfer politikasının izahı yok.

Çevrimdışı aa1903

transfer yapılmasın. ben 3 sene daha vasat kaleci görmek istemiyorum takımda. bir tane stoper alsınlar, tolga ile öpüşüp barışalım.  vasat adamlara ikişer üçer dağıtıyoruz ertesi sene unutuluyor gidiyor, hep aynı hikaye . bu "vasatizm" yüzünden kulübün borcu 1 milyar oldu.

Çevrimdışı Kadir G.

Mandanda 1.5 milyon haberi başta inanmasam da çok büyük ihtimalle doğruydu. Sen kulüp olarak bu transferde bile pazarlık yap sonra defteri kapat git cassio'ya 3.5 ver. 3.5 milyonun kaçı birilerinin cebine gidecek çok merak ediyorum. Böyle transfer politikasının izahı yok.

Çevrimdışı Barış1903

Maddi krizde olan bir takimin kalecisini 3.5 - 4 milyona cok rahat alirsin..

Alırdık ama ben o işte sevilla'nın parmağı olduğunu düşünüyorum fiyat yükseltmek ya da cidden almak için.Zaten bu arsenal ile sevilla her ikiside beter olsunlar !

Çevrimdışı Ensar

Ben bu filmi Fikret Orman geldiği günden beri her sene izliyorum Aybaba senesi forvet bölgesi eksikti forvet alın dedik eksik bıraktı sonra gerçeği geç gördü ocakta gitti twitterdan niangla sinan kurumuşu aldı.Bilic zamanı sağ bek alın dedik stoper yok dedik son güne kadar gene sağ bek bekledik gene eksik başladı sezona, ocak ayında gene harıl harıl stoper sağ bek aradı sonra gitti miloseviçile opareyi aldı sonuç gene ortada.Bu senede kaleci stoper diye inim inim inledik gene almadan başladı ocakta gördü eksikliği şimdide cassio diye sürekli hatalı gol yiyen bir kaleciyi getirmeye çok yakınız nede olsa sorumlu hiçbi zaman kendisi değil hep hocalar sorumlu bu senede şenol güneşi kovar kendi gene devam eder nede olsa stad yapıyo Beşiktaş inşaat aş oluruz ismimizi de değiştiririz kupa almak kimsenin derdi değil zaten hep hocalar suçlu
valla haklısın, başkanı çok severim çok doğru işler yaptı ama şu işi hep eksik yaptı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu bu hataya kaç kere daha düşeceğiz biz?

Dany
Opare
Miloş
Tosic
Sinan
Niang
Jones

Hangisi tuttu hangisi oynadı hangisi yarar sağladı bize cepten giden parar haricinde. Yahu farklı birşey mi oalcak? Aynı şeyi tekrar tekrar yaşamaktan zevk mi alıyorsunuz siz?
100 de 100 transfer başarısını kimde gördün ayrıca jones i o listeye koyuyorsan diyecekte lafım yok.

Çevrimdışı Yalçın

Dunden beri artan bir olumsuzluk havasi var. Biraz bildigimiz klubun transfer isleyis prosedurunu hatirlamakta artik fayda var.

Baskanin gectigimiz ay icinde yapmis oldugu (TRT idi yanilmiyorsam) programda transferlerle alakali soyle konusmustu:

"Once scout ekibimiz bir futbolcuyu onerir. Sonra izleyerek gorur. Sonra baska bir yetkiliyi gondeririz. O'da izler. Sonra ben gidip izlerim. Ondan sonra oturur aramizda degerlendiririz, artilari nelerdir eksileri nelerdir diye. Burada farkli farkli kisilerin izlemesindeki amac herkesin bakis acisi farklidir, ne kadar cok farkli bakis acisi olursa bizim icin o kadar iyidir. Hepimizden ortak bir sekilde transferi yapalim karari cikarsa ondan sonra butce ve transfer surecini belirlemeye baslariz" gibi tam 100% boyle olmasa da buna yakin konusmustu.

Diyecegim su ki, transfer riskli bir konu. Bazen kendi ulkesinde harikalar yaratan bir futbolcu sizin ulkenize hadi birakin ulkeyi gectim sizin takiminiza geldiginde performansi dusuklugune ugrayabiliyor. Bunun onlarca ornegi mevcut. Fakat bunun tam tersi de olabiliyor. O yuzden artik bu asamda Cassio'da gelse ben mantikli bir aciklamalari vardir diye dusunuyorum. Tek guvendigim de bu aslinda.

Sonuc olarak yonetime (Ben de her ne kadar son gunlerde kizsam da) kizmak, kizip moralimizi bozmanin bize saglayacagi hic bir fayda yok. Hem birbirimizi daha da geriyoruz, hem de burayi okumakta olup da uye olmayan tum kullanicilara hakkimizda yanlis dusunceler veriyoruz. Serinkanli olmakta her zaman fayda var.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi murat

daha opina işi yatmadı arkadaşlar.bu cassio da her ihtimale karşı yedekte tutuluyor diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ZORBEY

@aek eleştirmeye hakkın var. ama hakaret etmeye hayır. o yüzden sözlerine dikkat et.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cassio=Boyko=same shit.

Almasınlar aga tamam Tolga'yı çekeriz biz. :ranting2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Cassio, Brezilya'nın en büyük takımının formasını giyiyor. Oyun yapısı; pozisyon çeşitliği ve sayısı daha bilumum parametreyi görmezden gelip salt kaleciye odaklanmak ayrı bir saçmalık. Zaten çoğu oyuncuyu tanımıyor bile.

İmzalar atılırsa ayrıntılarıyla artılarını ve eksilerini yazarım. Şimdilik diyeceğim eldekilerden iyi fakat fark yaratmayacak bir kaleci olduğu.

Bunu sen yazabiliyosunda , bilebiliyosunda koca 113 yıllık 15 milyon taraftarı olan koca Beşiktaş Kulübü nasıl bilip analiz edemiyor @atalay bende buna tutuluyorum

Çevrimdışı talha

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  20 dk.20 dakika önce
1) Ryan ve Neto için Valencia ile Juventus'tan bugün cevap gelmesi bekleniyordu..
Henüz cevap yok..
Ancak Ryan, Neto'ya göre bir adım önde..

2) Herkes "aman Cassio gelmesin" diyor..
Ancak şunu söyleyeyim..
Hem kulübü hem oyuncuyla anlaşma sağlandı..

3) Kulüp Cassio'ya "gel" dediği anda, uçağa atlayıp gelecek..
Açıkcası kaleciliği konusunda bilgim yok..
Harika,süper,vasat,kötü diyemem..++

4) ++ Ancak "harika kaleci,iş yapar" diyeni de henüz duymadım..
Üstelik taraftarın bakış açısının pek olumlu olmadığını görüyorum..

5) "Anlaşma tamam ise neden açıklanmıyor" derseniz; sebebi çok basit..
Beşiktaş hala Boyko'nun peşinde..
Yeni teklif yapıldı..

6) Beşiktaş'ın Boyko ve Douglas için yaptığı yeni teklifin 7m euro civarı olduğu konuşuluyor..
Dnipro istediği rakam ise 8m Euro..Ancak ++

7) Dnipro, Bjk 6m verirken, 7m istiyordu..
Sevilla'yı bahane edip, rakamı arttırdılar.
Yani arada 1m var gibi gözüküyor ama öyle olmuyor..

Ben bu arakmalara inanmıyorum. İnanmak istemiyorum çünkü cidden tansiyonum fırlıyor. 7M veriyoruz diyor ama o parayı ona niye inadına veresin?

Bakın mantık dışı işler bunlar inanmıyorum o yüzden tek gerçek var. Yüzünüze çarpayım

Cansel Kemiksiz’in irtibata geçtiği 28 yaşındaki kaleci Cassio, “Bu hafta içi İstanbul’da olacağım” dedi.

Anlaşmanın sağlanmasının ardından ön protokol imzalanacak.

Cassio’nun kariyeri
28 yaşındaki kaleci futbol hayatına Gremio altyapısında başladı. 2006 yılında ise ilk profesyonel kariyerine de bu Gremip ile başlamış oldu ancak işler yolunda gitmedi. Gremio’da 1. kaleci olarak forma şansı bulamayan Cassio, 2007 yılında PSV’ye transfer oldu. Hollanda devinde 5 sezon kalan Cassio Ramos, Gremio’daki gibi formaya uzak kaldı. Bu dönem içerisinde en çok forma şansını, 2009 yılında kiralık gittiği Sparta Rotterdam’da 15 kez ile buldu.

Cassio Ramos için ülkeye dönüş vakti gelmişti. 2012 yılında Brezilya’nın önde gelen kulüplerinden Corinthias’a transfer olan Cassio, aradığı şansı buldu. Corinthias’ta gösterdiği performans ile alkışlanan kaleci, takımının en önemli oyuncularından biri oldu.

Cansel Kemiksiz

Kız ne yazdıysa o taraftan bizimle alakalı doğru çıktı. Haydı hayırlı ve uğurlu olsun.