Fırat Günayer @firatgunayer 20 dk.20 dakika önce
1) Ryan ve Neto için Valencia ile Juventus'tan bugün cevap gelmesi bekleniyordu..
Henüz cevap yok..
Ancak Ryan, Neto'ya göre bir adım önde..
2) Herkes "aman Cassio gelmesin" diyor..
Ancak şunu söyleyeyim..
Hem kulübü hem oyuncuyla anlaşma sağlandı..
3) Kulüp Cassio'ya "gel" dediği anda, uçağa atlayıp gelecek..
Açıkcası kaleciliği konusunda bilgim yok..
Harika,süper,vasat,kötü diyemem..++
4) ++ Ancak "harika kaleci,iş yapar" diyeni de henüz duymadım..
Üstelik taraftarın bakış açısının pek olumlu olmadığını görüyorum..
5) "Anlaşma tamam ise neden açıklanmıyor" derseniz; sebebi çok basit..
Beşiktaş hala Boyko'nun peşinde..
Yeni teklif yapıldı..
6) Beşiktaş'ın Boyko ve Douglas için yaptığı yeni teklifin 7m euro civarı olduğu konuşuluyor..
Dnipro istediği rakam ise 8m Euro..Ancak ++
7) Dnipro, Bjk 6m verirken, 7m istiyordu..
Sevilla'yı bahane edip, rakamı arttırdılar.
Yani arada 1m var gibi gözüküyor ama öyle olmuyor..
Ben bu arakmalara inanmıyorum. İnanmak istemiyorum çünkü cidden tansiyonum fırlıyor. 7M veriyoruz diyor ama o parayı ona niye inadına veresin?
Bakın mantık dışı işler bunlar inanmıyorum o yüzden tek gerçek var. Yüzünüze çarpayım
Cansel Kemiksiz’in irtibata geçtiği 28 yaşındaki kaleci Cassio, “Bu hafta içi İstanbul’da olacağım” dedi.
Anlaşmanın sağlanmasının ardından ön protokol imzalanacak.
Cassio’nun kariyeri
28 yaşındaki kaleci futbol hayatına Gremio altyapısında başladı. 2006 yılında ise ilk profesyonel kariyerine de bu Gremip ile başlamış oldu ancak işler yolunda gitmedi. Gremio’da 1. kaleci olarak forma şansı bulamayan Cassio, 2007 yılında PSV’ye transfer oldu. Hollanda devinde 5 sezon kalan Cassio Ramos, Gremio’daki gibi formaya uzak kaldı. Bu dönem içerisinde en çok forma şansını, 2009 yılında kiralık gittiği Sparta Rotterdam’da 15 kez ile buldu.
Cassio Ramos için ülkeye dönüş vakti gelmişti. 2012 yılında Brezilya’nın önde gelen kulüplerinden Corinthias’a transfer olan Cassio, aradığı şansı buldu. Corinthias’ta gösterdiği performans ile alkışlanan kaleci, takımının en önemli oyuncularından biri oldu.
Cansel Kemiksiz
Kız ne yazdıysa o taraftan bizimle alakalı doğru çıktı. Haydı hayırlı ve uğurlu olsun.