2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915023 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZORBEY

daha opina işi yatmadı arkadaşlar.bu cassio da her ihtimale karşı yedekte tutuluyor diye düşünüyorum.

%100 bende öyle düşünüyorum o yüzden karamsar değilim, haa zorladılar ve olmayacaksada yapacak birşey yok der sezon sonu şampiyonluk kutlamasına bırakırım sevinclerimi:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben bu arakmalara inanmıyorum. İnanmak istemiyorum çünkü cidden tansiyonum fırlıyor. 7M veriyoruz diyor ama o parayı ona niye inadına veresin?

Bakın mantık dışı işler bunlar inanmıyorum o yüzden tek gerçek var. Yüzünüze çarpayım

Cansel Kemiksiz’in irtibata geçtiği 28 yaşındaki kaleci Cassio, “Bu hafta içi İstanbul’da olacağım” dedi.

Anlaşmanın sağlanmasının ardından ön protokol imzalanacak.

Cassio’nun kariyeri
28 yaşındaki kaleci futbol hayatına Gremio altyapısında başladı. 2006 yılında ise ilk profesyonel kariyerine de bu Gremip ile başlamış oldu ancak işler yolunda gitmedi. Gremio’da 1. kaleci olarak forma şansı bulamayan Cassio, 2007 yılında PSV’ye transfer oldu. Hollanda devinde 5 sezon kalan Cassio Ramos, Gremio’daki gibi formaya uzak kaldı. Bu dönem içerisinde en çok forma şansını, 2009 yılında kiralık gittiği Sparta Rotterdam’da 15 kez ile buldu.

Cassio Ramos için ülkeye dönüş vakti gelmişti. 2012 yılında Brezilya’nın önde gelen kulüplerinden Corinthias’a transfer olan Cassio, aradığı şansı buldu. Corinthias’ta gösterdiği performans ile alkışlanan kaleci, takımının en önemli oyuncularından biri oldu.

Cansel Kemiksiz

Kız ne yazdıysa o taraftan bizimle alakalı doğru çıktı. Haydı hayırlı ve uğurlu olsun.

Adam Beşiktaş'ın bir ıslığıyla uçağa binip gelecek imzayı atacak diyorlar. O kadar adamın adı geçti Mandanda, Ospina ve Neto'yu vermediler yırtınsak da. Boyko ve Costil neden alınamadı merak ediyorum. Oyuncuların gelmeme yönünde bir olumsuz isteğini de duymadık basından. Ne oldu da Cassio ya döndü ibre? Para var mı yok mu transfer için anlamadım gitti. Ona 2 veririz 3 veremeyiz, ona 4 veririz 6 olmaz, ona 7 veririz 10 olmaz.

Çevrimdışı talha

100 de 100 transfer başarısını kimde gördün ayrıca jones i o listeye koyuyorsan diyecekte lafım yok.

Yahu bunların hepsi arada gelmiş 0'ı çekmiş gitmiş. 100'ü

orata bildiğin kocaman bir ısıfr var. 20 30 yok ara trasnferde her alınan koca sıfır çekmiş parasını almış gitmiş.

Ne vermiş Jones? Hangi maçta fark yaratmış? Ne yapmış? Niye tutmuyoruz şampiyon mu yapmış? Tutacağım tabi faydasızdı oynamadı bile adam akıllı. Aldı parasını gitti. Sıfırdı herif ne yaptı da gözünüze girdi anlam veremiyorum arkadaş ya.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cassio gelmeyecek diye hissediyorum yanilmam insallah

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda'ya yıllık iki milyon vermezsin. Gidersin Cassio'ya 3-3,5 milyon bonservis ödersin diyecek bir şey yok.

Çevrimdışı Kadir G.

Boyko douglas paketi haberlerine de ayrı tavım. Hoca rhodolfoya televizyonda yavaş dedi elde hızlı 2. stoper olsa oynayamaz şeklinde ima etti ondan beterinin peşinden koşuyoruz.

İkisine de karşıyım da hani en kötü ihtimalle boyko olabilir derim. Yanında sarıp mı veriyorlar stoperi? Alacaksanız ikisini alacaksınız diye şart mı koşuluyor?

Çevrimdışı Mehmet K

orata bildiğin kocaman bir ısıfr var. 20 30 yok ara trasnferde her alınan koca sıfır çekmiş parasını almış gitmiş.

Ne vermiş Jones? Hangi maçta fark yaratmış? Ne yapmış? Niye tutmuyoruz şampiyon mu yapmış? Tutacağım tabi faydasızdı oynamadı bile adam akıllı. Aldı parasını gitti. Sıfırdı herif ne yaptı da gözünüze girdi anlam veremiyorum arkadaş ya.

Abi veriyorsun negatifi sırtıma sırtıma gidip yakacağım şimdi hem kulübü hem Cassio'yu.

Çevrimdışı can1903

Son 20 gün. Beşiktaş'ın devre arası yaptığı transferlerden sadece Tolgay'dan verim aldık. F.O döneminde.#İyiGeceler
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı denilanz

Yahu bu hataya kaç kere daha düşeceğiz biz?

Dany
Opare
Miloş
Tosic
Sinan
Niang
Jones

Hangisi tuttu hangisi oynadı hangisi yarar sağladı bize cepten giden parar haricinde. Yahu farklı birşey mi oalcak? Aynı şeyi tekrar tekrar yaşamaktan zevk mi alıyorsunuz siz?

Ben sıkıntıyı anlamadım, devre arası transfer yapılmasın mı diyorsunuz? Bu isimleri yazma amacınız ne? Her takımın işe yaramayan transferleri oluyor. Hepsi tutacak diye bir kural mı var? Bu takım gol krallarını getirdiği gibi gönderdi, hiç bilmediğimiz adamları ise efsane yaptı. Devre arasında gelenler de var, sezon başında gelenler de.

Kaleci transferinin sezon başında yapılmaması bence de yataydı ama şimdi hem alınsın istiyoruz hem adı geçenleri beğenmiyoruz. Hem de bir tane videoya bakarak. Ben bunu anlamıyorum.

Ospina'yı bırakmıyorlar, Boyko'nun kulübünün başkanı ortalarda yok, diğerleri de bir sebepten olmuyor işte. Karar verin; olanı alsınlar mı, almasınlar mı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jones in gelip başarısız olacağını nerden bilebilirdik saçma sapan konusuyorsunuz kötü transfer diyenle futbol konuşmam.

Çevrimdışı aek

Boyko douglas paketi haberlerine de ayrı tavım. Hoca rhodolfoya televizyonda yavaş dedi elde hızlı 2. stoper olsa oynayamaz şeklinde ima etti ondan beterinin peşinden koşuyoruz.

İkisine de karşıyım da hani en kötü ihtimalle boyko olabilir derim. Yanında sarıp mı veriyorlar stoperi? Alacaksanız ikisini alacaksınız diye şart mı koşuluyor?
.
Aynen öyle büyük komedi var o işte ismi geçen bütün stoperler 1.90 üstü ağır adamlar

Çevrimdışı Ensar

Cassio=Boyko=same shit.

Almasınlar aga tamam Tolga'yı çekeriz biz. :ranting2:

bu hale getirdiler bizi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Batu

Cassio'nun Türkiye temsilcisinin Atakan Kurt olduğu doğru mu?

Çevrimdışı Kutay

ıtandjeyi yarım sezonluğuna kiralayın ya hiç olmadı bunu yapın bari cassio nedir Allah aşkına
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ospina ile ilgili ümitlerimiz devam ediyor mu? %10 bile ihtimal yok mu devre arası için bilen var mı ?

Çevrimdışı Kemal

Cansel Kemiksiz denen bayan da futboldan anliyosa ben bişey bilmiyorum. Motta nin gidişine bile Karalar bagladi . Brezilyaliya camurdan olsun mantığı var .

Abi yok almasinlar cassio falan ben razıyım Tolgaya , töbe ettim yemin billah olsun istemiyorum kaleci transferi falan .

İlk ateşi de yakıyorum.

TOLGA BEŞİKTAŞIN COCUGUDUR,  YEDİRMEYIZ! !!!!

Çevrimdışı karakartalım

Eğer casio ile anlasilmissa 2.5mden yukarı vermemisyir yönetim umarım boyko yada costil gelir
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı talha

Jones in gelip başarısız olacağını nerden bilebilirdik saçma sapan konusuyorsunuz kötü transfer diyenle futbol konuşmam.

Yahu kötü işte. Belki mantık olarak en sağlamı olarabilir ama kötü çıktı.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Cansel Kemiksiz denen bayan da futboldan anliyosa ben bişey bilmiyorum. Motta nin gidişine bile Karalar bagladi . Brezilyaliya camurdan olsun mantığı var .

Abi yok almasinlar cassio falan ben razıyım Tolgaya , töbe ettim yemin billah olsun istemiyorum kaleci transferi falan .

İlk ateşi de yakıyorum.

TOLGA BEŞİKTAŞIN COCUGUDUR,  YEDİRMEYIZ! !!!!
Beşiktaşın çocuğu Tolga. Tolga bize yeter cassio gelmesin.:)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ismail

Fikret başkan bu tranferlerin arka yüzünü bi kitap olarak yazsa 10 milyon satarmi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

linki tıklarsanız gelen kalecinin hazmı kolaylaşır  :D
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 00:32:30 MURAT ]

Çevrimdışı zaferk

[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 00:33:01 MURAT ]

Çevrimdışı Deniz

İyi bir kaleci alamiyorsan normal bir kaleciyi kiralayacaksin ki sozlesme yukunun altina girip 3 sene o kontenjani doldurmayacaksin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu kötü işte. Belki mantık olarak en sağlamı olarabilir ama kötü çıktı.
Ospina 'nin maya tutacağının garantisi varmi .

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ne garip  bir dönem bu transfer zamanları  :evillol:
Aslında hoşumuza gidiyor duyumlar, dedikodular ama bir yandan da bunalımlara sokuyor bizi

Umarım 1 Şubat ' ta mutlu oluruz :)