Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cassio bence çok iyi bir kaleci fark yaratır ama hedef saptırma olarak kullanılıyor gibi geliyor.Boykodan falan çok daha iyi bir kaleci ospina olmazsa Cossio bence doğru tercih olur tek sıkıntı uyum sağlamazsakötü olur yoksa kaleci olarak çok hızlı atletik izlediğim kadarıyla her şeyi yerinde yan top karşı karşıya uzaktan gelen şutlardahava hakimiyetinde hep seviyesi yüksek bazı özellikleri ospinanın bile önüne geçiyor. Tek soru işareti uyum bir kez geldi avrupayabaşaramadı ama şimdi daha tecrübeli ve istekli
Diego lopez benim cok begendigim bir kaleci keske olsa fazlasiyla isimizi gorur
Ulan adam daha transfer olmadan yok instagram hesabını siyah beyaz yapmalar , yok çarşamba perşembe istanbuldayım diye cansele demeler , yok bizdeki topculari takibe baslamalar, veda mesajları .İşimiz var varya yandık ki hem Marmara cirasi gibi . Kim yolladiysa Gökhan Keskini oraya ipimizi o çekti .
linki tıklarsanız gelen kalecinin hazmı kolaylaşır
Canim sıkkındı ama yapan kimse guldurdu <span class="EmojiInput mj1" title="Smiling Face With Open Mouth And Smiling Eyes 😄"></span>
benimde beğendiğim kalecilerden biri Denizkeşke sezon sonuna kadar kiralansa dediğim oluyorfakat kendisi sakat dizinden hasarlı ve ne zaman döneceği meçhul.
analar ne yiğitler doğuruyor
Su Buffon'a hastayim be kardesim.. Takiminin rengi siyah-beyaz oldugundanmidir nedir adama toz konduramiyorum. Bildigin kedi adam.
sen cenkin kiev karambolünü izle o zaman
@Necmi Abi Recep'in rovasatasi derim deprestiririm anilarini Ne sok olmustum o gol sonrasi be..
Cassio'ya gelen tepkiler taraftarın artık daha bilinçli oldugunu gosteriyor. Aynen forvet trasnferinde oldugu gibi kimse sıradan kaleciye razı olmuyor
Allah aşkına Yalçın'ın sana katabileceği ne olabilir ne yapabilir nasıl stoper derdin olmayacaktı adam Mertesacker falan da haberimiz mi yok klasik Türk kasapvari defans oyuncusu. Tosic'ten farklı birşey olacağını mı zannediyordunuz.En fazla Necip oynamazdı bu oynamazdı geçen sene en fazla ama en fazla o işe yarardı.
yanlış hatırlamıyorsam birde orta sahadan sağ çaprazdan attığı bir gol vardısanırım milli maçtı severim recebi
Allah büyük, umarım cassio transferi olmaz.
Hasselbankin bize veltins arenada golüne üzüldüğüm kadar hiç bir gole üzülmedim
Ta ogun soyledim Ozandan bir Cacik olmaz yuzyilin kazigi olur diyeBugun hakli ciktigimi cok net bir sekilde görüyorum