2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929337 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@EagleForce , @talha o zaman şöyle diyelim: Böyle gelmiş böyle gider diyerek transfer yanlışlarını artık kanıksamayacak yanlış transferlere girişilecekse tepkimizi ortaya koyacağız. Kulüplerin, menajerlerin bize yolunacak kaz muamelesi yapıp abuk subuk oyuncularını takımımıza yamamaya çalışmasını ve paramızla rezil olmayı kabullenmeyeceğim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 12:55:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaraya gelmeden once muslerayi taniyormuydun? Simao icin atletico taraftari agladi sizladi. Guti turkiyeye gelmis en yetenekli oyuncularin basinda gelir. Ispanyada xavi ve iniestadan daha teknik daha iyi oyuncu yorumlari hep olmustur. Queresma zaten anlatilmaz yasanir. Nasilda sevinmistik hepimiz. Fernandes vardi bide. Valencianin 18 milyon euro verip aldigi adam. Almedia yi saymiyorum o yildiz tarzinda biri degildi. O yuzden italyada yilin balonu meloyuda almiyorum. Simdi soruyorum sana

Simao + guti+ q7 + fernandes != muslera + drogba + snieder.
Uc asagi bes yukari aynidirlar.
Not: ilk geldiginde eli kucuk diye musleranin kaleci olmadigini iddia edenler olmustu.

Oyuncuyu alırken büyük isim alırken en önemli kriter karakterdir. Aldığımız oyuncuların hiçbiri karakter olarak yıldız değildi. Bir de bunları yaparken yaptığın teknik direktör seçimi var.

Devre arasında Beşiktaş soyunma odasında Real Madrid maçını takip eden bir antrenör ile çalıştı bu takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Talha, bu yazdıklarına kabul ama Tosic'i oraya dahil etme. Geçen sene Tosic'in çok maçını seyrettim. İnan bana GB de çok iyi oynuyordu. Bizde mayası neden tutmadı bilemiyorum.

Çünkü 30 yaşına kadar hiçbir amaç için çabalamayan adam bizde tepetaklak olur abi. Memurluk gibi düşün eğer sen 10 sene çok iyi Memurluk yapsan da. ÜLkenin en iyi memuru olsanda 11. sene özele geçersen tutunamazsın.

Çünkü Tempo, Hırs, Hız, Uyumluluk, Yarış, herşey bambaşka. O yüzden gelmesin diye çok istedik ama maalesef olmadı. Şuan konuşulan bir kaç ismin niye gelmemesini istediğim gibi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı xenos

Bunlar Linnes'i 2.5M'e alabidilerse bizim 3M olayı külliyen yalan. Ayrıca kimse sezon bitiyordu falan demesin aynı sezon zamanı aldılar adamlar biz de yarı arada almak istedik ama bir türlü anlaşamadık sanırım 1M falan önerdik adamlara.

Ekran karşısında göbeğini kaşıya kaşıya sallamak ne kadar kolay yahu!. Görüşmelere katılmış gibi kesin ifadeler kullanabilmek acayip bir meziyet.

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyun, bu ve benzer ifadelerle biri arkanızdan konuşsa ne tepki verirsiniz, hoş karşılar mısınız ?

İtham ettiğiniz insanların cevap veremeyeceğini bildiğiniz için mi bu kadar kolay sallayabiliyorsunuz, bu kadar ucuz olmamalı !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi ligde kendi takımlarıda iyi oynayan çok oyuncu var şuanda örnek olarak Eren Albayrak. Al onu da onda da aynı şeyi yaşayacaksın.

Yönetenlerin bunu görmesi meziyettir zaten. Tosic'in geldiğinde bunların olacağını eleştirenler öngördüyse alanlar da öngörmeliydi.
Çağrı tamam ama bu tosic hakkında g.birliğinde oynarken insanların bakış açısı kweuke ve donk gibi değil miydi.. 1 sezonda 10 asist falan milletin ağız suyu akıyordu..

Çevrimdışı ozan062

Necmi , bazı kardeşler haksızlığı penaltı, kırmızı kart vs sanıyor. Oysa maçın başında stopere verilen bir sarı kart dahi o kadar önemli ki. Son maçlardan birinde hem Sivok'a hem de Ersan'a maçın başında verilen sarı kartlar maçın sonucunu daha baştan belirlemişti. Geçen sene el etek öpenler için sadece bir maçta fb üzerine oynandı. Başakşehir maçında doğradılar adamları, tabii gs lehine. Son maça bile bırakmadılar. gs nin son Rize maçında uyduruk bir kırmızı kart verdiler ki adamlar kırmızısız şampiyon olmasın diye. Ben hep yazmıştım sahaya çıkan melo ile bizim Ersan'ın psikolojisi bir olmaz diye.

Müthişsiniz peki neden bu yönetim hala yerinde duruyor o zaman?:)) yani cok sevdiğiniz adamlar en agır eleştiriyi hakediyor o zaman :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 12:59:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı tamam ama bu tosic hakkında g.birliğinde oynarken insanların bakış açısı kweuke ve donk gibi değil miydi.. 1 sezonda 10 asist falan milletin ağız suyu akıyordu..

Onur ilerisini herkesin görmesini bekleyemezsin ki. Herkes futbolu yanı şekilde göremez. Oyuncunun potansiyeli 40'tır tam 40 ile oynuyordur orada iyi gözüküyordur.

Ama senin takım kaliten 60-65 ise o 40 sende kabak çiçeği gibi açılır böyle rezil olur. Mayıs'tan itibaren tepki koyduk burad ayapmayın etmeyin hüsran olacak diye ısrarla aldılar bir kişi de çıkıp hesabını vermiyor ben seçtim diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/686480492548468736

bu haberin doğruluk payı ne derecede acaba eğer bunak istiyorsa "25 milyon £ + ospina " işine gelirse bunak herif :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Tolga

Tosic bariz fiyasko bir transferdi bu yüzden de hiç şaşırtmıyor beni.

Yazın çok iyi bir sol bek almalıydık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 13:01:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Ek olarak bu kadar domestic olunmaz. Yıl 2016 hala Anadolu takımlarının getirdiği futbolculardan hayır bekleyenler oluyor.

10 senede kaç tanesi tutmuş bu ligde büyük takımlara gidip de? Yabancı sınırsız elinde teknoloji ve bütçe var gidip araştıracaksın ne diye burada oyuncuya çökmeye çalışıyorsun.

Yıllardır Anadolu takımları birbirlerinin yabancılarını alır durur.Küme düşen takımın yabancılarını diğeri alır o da küme düşer böyle saçmasapan bir şey var bu ülkede.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Arsene Wenger'e yağmurlu günde su vermem, bundan sonra zor görürü bizden futbolcu, bunak.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ospina gelse de biz de kendimize gelsek. Her gecen an icinde bi korku buyuyor. Yok mu bir gelisme hala 😔

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kaldı ki bonservissiz ve iyi bir yıllık ücrete aldık ve adama milli takımında oynuyor. Uzman olanların görüşüne saygılıyım ama bir futbol seyircisi olarak bu verilerle bu kontratı yapardım ben de
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Altınsay hakikaten boş adam değildi,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sametbagan

Beni onların şampiyonlukları ilgilendirmiyor madem onlardan güçlüyüz şansa bala biz şampiyon olalım. sağ beke vermediğimiz 1 milyon 2 milyon eurolar için şampiyonlukları kaçırmayalım. Dünya üzerindeki tüm yorumlar özellikle futbolda realite üzerinden yapılır biz ise kendi realitemizi yaratıp onun üzerinden yorum yapıyoruz. Biz şimdiye kadar gs ın yerinde olsak 10 kere uefadan men edilirdik ki edildik adamlar edilmiyor. Bu kadar basit.
Bak sen kendi ağzınla söylüyosun uefa bizi men etti onları etmedi biz her zaman kaybedeceğiz ne zaman medyanın başındaki kamuoyunu yönlendiren patronlar çoğunlukta Beşiktaşlı olur o zaman masa başında onların önüne geçeriz sahada hiçbir zaman onlardan aşağı kalmadık kalmicaz da

Çevrimdışı Kadir G.

Galatasaraya gelmeden once muslerayi taniyormuydun? Simao icin atletico taraftari agladi sizladi. Guti turkiyeye gelmis en yetenekli oyuncularin basinda gelir. Ispanyada xavi ve iniestadan daha teknik daha iyi oyuncu yorumlari hep olmustur. Queresma zaten anlatilmaz yasanir. Nasilda sevinmistik hepimiz. Fernandes vardi bide. Valencianin 18 milyon euro verip aldigi adam. Almedia yi saymiyorum o yildiz tarzinda biri degildi. O yuzden italyada yilin balonu meloyuda almiyorum. Simdi soruyorum sana

Not: ilk geldiginde eli kucuk diye musleranin kaleci olmadigini iddia edenler olmustu.

Tabi ki tanıyordum tanınıyordu. McGregor değildi bu adam 12 milyona maloldu.

Kimin ağladığının benim için önemi yok. Transferler lige takıma uygunluk kriterlerine bakılmaksızın yapıldı sonuç: rezillik.

Guti'nin durumu ayrıydı çevresindeki oyuncular başıboş isimler olmasa daha çok iş yapardı fakat burası Beşiktaş o dönem 2. ligde oynamayacak oyuncularla şampiyonluk umudu yeşertmeye çalışıyorduk. Oyuncu realden gelmiş kalite arasında fersah fersah fark vardı.

Ben meloyu katmamıştım siz yazmışsınız karakteri berbat bir oyuncu olsa da çok iyi futbolcuydu. Bidon meselesine gelince o tür yergiler bulunduğu sezonu kapsar sonrasında ne verdiği malum. Modric'e de bu tarz şeyler yakıştırılmıştı ispanyaya geldiği ilk sene şu anki durumu ortada.

Son yazdığınıza da kesinlikle katılmıyorum. Neresi aşağı yukarı aynı? Drogba yaşından bağımsız bir oyuncu. Buraya doğal olarak 34-35 te geldi kalitesi malum. Diğerlerini katmıyorum yazdığınız 4 oyuncu bir drogba katkısı verdi mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaldı ki bonservissiz ve iyi bir yıllık ücrete aldık ve adama milli takımında oynuyor. Uzman olanların görüşüne saygılıyım ama bir futbol seyircisi olarak bu verilerle bu kontratı yapardım ben de
Yahu hangi insanlar onlar merak ettim gerçekten. Ben adı anılana kadar Tosic'in varlığından bile bi haberdim. O zaman anadolu takımlarından senede 10 asist yapan her adamı alıp koyalım takıma sonra çöplüğe dönsün..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Altınsay hakikaten boş adam değildi,,
Boş değilmiş ama korkagin teki heralde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 13:07:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Boş değilmiş ama korkagin teki heralde

Van Gaal ve Seedorf ile anlaşmaya çalışırken bir telefon ile Ericcson ile anlaştık dön denilse ne yapardın :D Üstüne Çalhanoğlu'na o parayı veremeyiz etmez diyip vazgeçseler :D

Bazı şeylere kızamıyorum artık bazı insanlar hakettiği değeri üst üste 2-3 defa göremeyince pes edebiliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı F1903

4gün once inler gelecek dedim dedik ahanda blick  Beşiktaşla görüşüyor haberini, yapmıslar :iblush:

Sana gore Michael Carrick geliyordu, ayrica devre arasi ilk transferimiz Lawal'di.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu hangi insanlar onlar merak ettim gerçekten. Ben adı anılana kadar Tosic'in varlığından bile bi haberdim. O zaman anadolu takımlarından senede 10 asist yapan her adamı alıp koyalım takıma sonra çöplüğe dönsün..
10 asist sol bek kolay bişey gibi basite indirgemeye gerek yok..

Çok net açık 3 pozisyon var Suan takımda kaleci sol bek stoper bunlar alinmazsa seneye yine sıkıntı çekeriz hatta artık veliden faydalanacagimizi düşünmüyorum sezon sonu veya şimdi bi tanede orta saha sart

Çevrimdışı zekotha

gs o yıldızların yanında çok iyi yancılarıyla oynadı. ayrıca gs'nin atanı ve tutanı hep iyiydi bizimkiler de hep kötü. yani bu iş sadece yıldız değil iyi bir yapılanma da gerektiriyor. biz beceremedik

Çevrimdışı kartalBaz

Tabi ki tanıyordum tanınıyordu. McGregor değildi bu adam 12 milyona maloldu.

Kimin ağladığının benim için önemi yok. Transferler lige takıma uygunluk kriterlerine bakılmaksızın yapıldı sonuç: rezillik.

Guti'nin durumu ayrıydı çevresindeki oyuncular başıboş isimler olmasa daha çok iş yapardı fakat burası Beşiktaş o dönem 2. ligde oynamayacak oyuncularla şampiyonluk umudu yeşertmeye çalışıyorduk. Oyuncu realden gelmiş kalite arasında fersah fersah fark vardı.

Ben meloyu katmamıştım siz yazmışsınız karakteri berbat bir oyuncu olsa da çok iyi futbolcuydu. Bidon meselesine gelince o tür yergiler bulunduğu sezonu kapsar sonrasında ne verdiği malum. Modric'e de bu tarz şeyler yakıştırılmıştı ispanyaya geldiği ilk sene şu anki durumu ortada.

Son yazdığınıza da kesinlikle katılmıyorum. Neresi aşağı yukarı aynı? Drogba yaşından bağımsız bir oyuncu. Buraya doğal olarak 34-35 te geldi kalitesi malum. Diğerlerini katmıyorum yazdığınız 4 oyuncu bir drogba katkısı verdi mi?
Katki olarak demiyorum beni yanlis anladin sanirim. Sen olsan o donem kimleri secerdin. Turkiye performanslarini konusmuyorum. Bana gore muslera = costil. Ama costil gelipte o kadar katki verirmi bilemeyiz. Sen taniyor olabilirsin ama bu forumun yuzde 90 i tanimiyordu ben dahil. Acikcasi bu hafta fransa ligini yada italya ligini izleyeyim demiyorum. Bence takimi dengeli guclendirmek daha onemli uzun vadede.

Çevrimdışı F1903

10 asist sol bek kolay bişey gibi basite indirgemeye gerek yok..

Çok net açık 3 pozisyon var Suan takımda kaleci sol bek stoper bunlar alinmazsa seneye yine sıkıntı çekeriz hatta artık veliden faydalanacagimizi düşünmüyorum sezon sonu veya şimdi bi tanede orta saha sart

Bana gore de ayni dedigin gibi 3+1 toplam 4 eksik pozisyon var; kaleci - stoper - sol bek - çift yönlü ortasaha.

Bunlardan 2 tanesi devre arasi, 2 tanesi yaz doneminde halledilebilir.

Kaleci ve stoperi acilen simdi halletmeliyiz.

Sol bek yaza kalabilir, cift yonlu ortasaha da Tolgay'in durumuna gore yine yazin gundeme gelebilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 13:13:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bazı şeyler çok basittir. Futbolda orta göbekleri iyi kuramazsanız o iş olmaz.

1 kaleci, 2 stoper, 2 ortasaha ve 2 forvetiniz gerçekten sağlam olsun kenar oyuncularınız çok iyi olmasa da yamalarla ligi götürürsünüz.

Bu takımın ezelden beri kalecisi yok. Forvetleri 2003'ten sonra hem yarım yamalak adamlar oldu. Ortasahasında çoğu zaman 2-3 yarım adam oynadı. Koca 10 yılda Ernst ve Cisse'den başka ortasaha görmedi takım.

Stoperleri 10 yıldır berbar. Toraman Sivok Zan. Araya atılan her top gol oldu. Önce üştüne düşeni yapacaksın yıllardır bir planlama yapılamadı. Yıllar sonra ilk kez ortasa ve forvet emin ellerde tek yapman gereken nokta atışı stoper ve kaleci.

Bunu da yapamazsan hiç ağlamayacaksın elimizden aldılar diye önce üstüne düşeni yapacaksın.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 13:17:26 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli