Beşiktaş'ın etik değerleri her zaman yüksek olmuştur. Bu taraftar Van'a yardım yapmıştır, engelliler için sandalye kampanyası yapmıştır vs vs vs. El etek öpmek te başkalarına kalsın
Seba bir çok elit, zengin, politik insan tanıdığı halde spora spordan başka bir şey sokmadığı için Seba'dır. Bu yüzden diğerleriyle kıyas kabul etmez.
Son olarak; auta giden topa gol diyen çocuk gs lidir, tamam tamam gol olsun diyen çocuk BJK lidir, o golse benimkide gol o zaman çocuk fb lidir 
Necmi abinin dediği üzerinden gidersek mesela bu sene hiç derbi kaybetmedik derbi öncesi bize kartta gosterilmedi demekki bizde birseyler yaptıkki işler değişti:))
yani abi o olaylara girersek yandık ki biz etik metik dinlememeliyiz cnk tonlarca iş cevriliyor yani simdi yönetici olan ama pasif duruma getirilmiş bi deniz atalay var
bu adamın bir ton girişimleri var yani herkes ayrı telden caldıgı için spor camiasından hayır gelmez
heleki ben futboldan anlamıyorum diyip maç izlemeler sonrasında sırf bizim camiada değil elin fener baskaanı bile sivasa moldeden kendi kesfettiği oyuncuyu onerip aldırıyor
yani bu scoutluk baskanlara bile bulasmıs durumda bu kadar leş bir ortam yani:) oranlarsak biz daha derli topluyuzdur fakat biraz bile bulastıysak ne diye dğerlerinden farkımız olsunki