Bizimkisi bozuk bile değil ki kırık, çalışmıyor ama 1,5 senedir kaleci bekliyoruz alınsın diye. Farkımız burada. Bir de 11 puan geride dediğimiz takım son 4 sezonda 3 kere şampiyon oldu herşeyi abartmayı çok seviyoruz. Kimseye güzelleme yaptığım yok ama kendimizi üstün görmemizin de bize faydası yok ne kaybediyorsak bu yüzden kaybediyoruz.
"bozuk değilse tamie etmeyeceksin" lafını sağ bek mevkiisi için söyledim, kaleci için değil. Sağ bek mevkimizde problem yok, sen olduğunu düşünüyorsa bakış açısı derim.
Ayrıca, GS'nin son 4 senede 3 şampiyonluğa ve stad avantajına rağmen çeviremeyeceği borç varsa, burada açık bir şekilde yönetim başarısızlığı söz konusudur. Takımımdan tabii ki başarı bekliyorum. Madem hesapsız para harcayıp şampiyon olacağız, YD'yi neden bu kadar yeriyoruz? Çünkü Aysal ile YD'nin yönetimsel açıdan tek farkı şampiyonluk sayısı.
Kaldı ki ben Beşiktaşlı olarak tabii ki tuttuğum takımı üstün görür, yarar sağlayanı yüceltir, zarar vererni yerin dibine sokarım. bundan doğal ne var?