Galatasaraya gelmeden once muslerayi taniyormuydun? Simao icin atletico taraftari agladi sizladi. Guti turkiyeye gelmis en yetenekli oyuncularin basinda gelir. Ispanyada xavi ve iniestadan daha teknik daha iyi oyuncu yorumlari hep olmustur. Queresma zaten anlatilmaz yasanir. Nasilda sevinmistik hepimiz. Fernandes vardi bide. Valencianin 18 milyon euro verip aldigi adam. Almedia yi saymiyorum o yildiz tarzinda biri degildi. O yuzden italyada yilin balonu meloyuda almiyorum. Simdi soruyorum sana
Simao + guti+ q7 + fernandes != muslera + drogba + snieder.
Uc asagi bes yukari aynidirlar.
Not: ilk geldiginde eli kucuk diye musleranin kaleci olmadigini iddia edenler olmustu.
Tabi ki tanıyordum tanınıyordu. McGregor değildi bu adam 12 milyona maloldu.
Kimin ağladığının benim için önemi yok. Transferler lige takıma uygunluk kriterlerine bakılmaksızın yapıldı sonuç: rezillik.
Guti'nin durumu ayrıydı çevresindeki oyuncular başıboş isimler olmasa daha çok iş yapardı fakat burası Beşiktaş o dönem 2. ligde oynamayacak oyuncularla şampiyonluk umudu yeşertmeye çalışıyorduk. Oyuncu realden gelmiş kalite arasında fersah fersah fark vardı.
Ben meloyu katmamıştım siz yazmışsınız karakteri berbat bir oyuncu olsa da çok iyi futbolcuydu. Bidon meselesine gelince o tür yergiler bulunduğu sezonu kapsar sonrasında ne verdiği malum. Modric'e de bu tarz şeyler yakıştırılmıştı ispanyaya geldiği ilk sene şu anki durumu ortada.
Son yazdığınıza da kesinlikle katılmıyorum. Neresi aşağı yukarı aynı? Drogba yaşından bağımsız bir oyuncu. Buraya doğal olarak 34-35 te geldi kalitesi malum. Diğerlerini katmıyorum yazdığınız 4 oyuncu bir drogba katkısı verdi mi?