2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930335 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu oyuncunun üzerinde durmamın sebebi 1,5-2 yıl önce kulübe profesyonelce raporlamamız ve kulüp yetkilileri tarafından oyuncunun yetersiz bulunması. Alelade bir öneri değildi. Kimin olumsuz rapor verdiğini de biliyorum.

İfşa edelim, kim? :upto: :D

Çift Ö'mü :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Heyt be ne günlermiş.. sondaki penaltı atışlarına dikkat. İlk penaltı Fevzi Hagi'nin penaltısını çıkartıyor.  :ok:   aaah fevzi aah.. bir hicransın gönüllerde

Bu arada geçmiş mesajlarda konusu olmuş fb ile bizim kadrolar mukayese edilmiş, kim oynar kim oynamaz vs. diye.

Ben de görüşümü söyliyim,

fener'in 4 bekinin tamamı ve 2 kalecisinin ikisi de bizde olsa banko ilk 11 oynar, oynamlı da zaten çünkü arada çok ciddi fark var yani burun farkı falan değil. Bek ve kaleci mevkilerinde fener maalesef fersah fersah önümüze.
Haa başta orta saha olmak üzere geri kalan kısmında sorsan kimi istersin, belki bir tek Kjaer derim diğer mevkilerde gerçekten çok üstünüz.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 04:29:39 AmaralGürses ]

Çevrimiçi LORDBJK

Ya beyler inşallah Kalinic olur ne dense bende ospina'dan daha bir güven oluşturdu.Hem 2-3 milyonda cebimizde kalır.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Kemal

Cassio instagram da bizim topçuları takip etmeye başlamış :))

Çevrimdışı Ensar

şaka mı bu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı GD8

Tek atibayı takip ediyor oda PSV de aynı takımda oynuyorlardı

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zekotha

Yanlış anlamayın ama bazı isimler hiç yazılmamalı. Evet Tolga'ya kalmamak için bu bile olur diyouz da yönetim gidip iyi bir kaleciyi alamıyor ya da kiralayamıyorsa gelecek tepkileri görmeli. O beklentiyi o çıtayı hep yüksekte tutmalıyız. Bizim standartlarımız artık Mario Gomez'dir Atiba'dır Oğuzhan'dır Tolgay'dır en kötü Beck'tir. Motta vs tarzı tansferlerden yeterince çektik. Sonra göndermek için binbir yol deniyoruz bedavaya serbest bırakıyoruz. Lütfen bu beklentiyi yüksekte tutalım. Beşiktaş'ı layık olduğu yerlerde görebilmek buradan geçiyor. Son yıllarda başarısız olmamızın nedeni de çöp transferlerdir.

Çevrimiçi Akil Emre

Yönetim işallah  pozisyon bilgisi yetersiz olup ,enerjisine güvenip sadece İsmaille ikinci yarıya başlamaz.

Bariz kaleci, stoper, sol bek eksiğimiz var, şampiyonluk bunların yaptığı hatalarla elimizden giderse, yönetim stadıda yapsa bence bu koltukta kalamaz.

11 puan gerimizdeki Gs bence donk ve linnesle nokta atışı transfer yaptı. Darısı bizim yönetime ,işallah sınırları zorlayıp iyi oyuncu peşindedirler.

Çevrimdışı OrhanAker

Cassio filan değilde bi ara Renanın ismi geçmişti bari onu alsaydık ya

Çevrimdışı bhdr

Yönetim işallah  pozisyon bilgisi yetersiz olup ,enerjisine güvenip sadece İsmaille ikinci yarıya başlamaz.

Bariz kaleci, stoper, sol bek eksiğimiz var, şampiyonluk bunların yaptığı hatalarla elimizden giderse, yönetim stadıda yapsa bence bu koltukta kalamaz.

11 puan gerimizdeki Gs bence donk ve linnesle nokta atışı transfer yaptı. Darısı bizim yönetime ,işallah sınırları zorlayıp iyi oyuncu peşindedirler.
Ben de aynı fikirdeyim. Hep beraber stoper ve kaleciyle yoğunlaştık ve muhtemelen de olacak transfer ama idare eder bir sol bek ve etmez yarım bir sol bekle koca bi yarıyı geçirebilir miyiz kafamıza vurur muyuz almadık diye bilmiyorum. Umarım İsmail'de sakatlık filan olmaz.

Çevrimiçi Akil Emre

Ben de aynı fikirdeyim. Hep beraber stoper ve kaleciyle yoğunlaştık ve muhtemelen de olacak transfer ama idare eder bir sol bek ve etmez yarım bir sol bekle koca bi yarıyı geçirebilir miyiz kafamıza vurur muyuz almadık diye bilmiyorum. Umarım İsmail'de sakatlık filan olmaz.

İşallah bi sakatlık olmaz, bir de işallah İsmaile ofsaytın ne olduğunu anlatan birileri bu sene çıkar :lol: :lol:

Bu arada gitmesi için geçerli sebepler olsada Motta ikinci yarıyı bizde bitirmeliydi. İsmail ve Tosici düşündükçe cidden daralıyorum.

Çevrimdışı Mehmet K

Günaydın forum ahalisi

Çevrimdışı karakartalım

cümletten günaydın ben zannetmiyorum cassiyonun geleceğini bence. ters köşe yapıp boykoyu getirecek yönetim :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı ozan062

Cassio, bana göre vasat belki vasatın bir tık üzeri bi' kaleci. Fakat eldekilerden kesinlikle iyi.

Gelirse de "Hayat devam ediyor".  :D

ne gerek var 3.5 vermeye o zaman dimi aynı tolga parasına

bence bu birseylere bizi götürür kanser olmak istemiyorsan daha fazlasını vereceksin:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı karakartalım

necip uysal serdar aziz takası mantıklımı ? elde sağlam bir orta saha yokken atiba oguzhan bunlara bişey olursa yarım veli hiç piyasada bulunmayan sakat tolgay takas olursa franko ile takas edilmeli serdar aziz üzerinede 1m euro hadi benden :D
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 10:17:52 karakartalım ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ateist bir arkadaş varsa bana gs nin bu transferleri nasıl yaptığını açıklayabilir mi? :bandit:
Biz bazen çok fazla takılıyoruz buçuklara. Linnes transferi benim gözümde bizim yönetimin başarısızlığıdır. Linnes'i o dönem almadığımız için belki şampiyonlar liginden olduk. Pazarlığın bokunu çıkartıyoruz bazen. Beck belki uyum sağladı fazlasıyla ama belki bu hücum takımında Linnes daha fazla iş yapacaktı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ismail

Sirkeyi sarimsagi hesap eden paçayı icemez, iyi adam verdiğin parayi çıkartıyor casio 3 almam boykoyu 6a alırım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 10:44:17 ismail ]

Çevrimdışı Çağatay

Biz bazen çok fazla takılıyoruz buçuklara. Linnes transferi benim gözümde bizim yönetimin başarısızlığıdır. Linnes'i o dönem almadığımız için belki şampiyonlar liginden olduk. Pazarlığın bokunu çıkartıyoruz bazen. Beck belki uyum sağladı fazlasıyla ama belki bu hücum takımında Linnes daha fazla iş yapacaktı.

En son almaya kalktığımızda para sebebiyle değilde adamların transfer sezonu bittiği(yada biteceği) için alamamıştık
adamlarda haklı olarak satmamışlardı bize.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı karakartalım

mathew ryan 23 yaşındaymış bu arada ilginç fotomaç 28 yazmıştı adamlar allah ne verdiyse salıyor masa başı :D
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 10:46:28 karakartalım ]

Çevrimdışı DADAYKARTALI

bu noktada en çok üzüldüğüm adam Lanzini dir hatta başkanları bizi çingenelikle suçladı alsaydık çok işimize yarardı ve en az 20 ye Avrupa ya okuturduk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sirkeyi sarimsagi hesap eden paçayı icemez, iyi adam verdiğin parayi çıkartıyor casio 3 almam boykoyu 6a alırım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyko6  milyon etmez ayrıca cassio 'dan aman aman da üstün olduğunu düşünmüyorum

Çevrimdışı ahmetx

13-14 de gelmezse Ospina işi yaş olacak galiba , o olmazsa Ryan gelirse sevinirim adı geçenlerden .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sane olacak herhalde BJK ile görüşmeleri nedeniyle kadroya alınmamış.

Çevrimdışı talha

Bunlar Linnes'i 2.5M'e alabidilerse bizim 3M olayı külliyen yalan. Ayrıca kimse sezon bitiyordu falan demesin aynı sezon zamanı aldılar adamlar biz de yarı arada almak istedik ama bir türlü anlaşamadık sanırım 1M falan önerdik adamlara.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.