Yaa iste gecen sene bu begenmedigimiz adamlarla son bes haftaya kadar sampiyonluk kovaladigimiz dusunulurse.. Vay ki ne vay..
Pedro Franco'nun karavana çıkacağını ,kendisiyle ilgili ilk transfer dedikoduları yapılmaya başlandığı zaman hakkında yapılan yorumları okuyunca anlamıştım. İnterneti sık kullanıyorum ,futbol forumlarını da okurum ama genelde takipçi modundayım. İyi bir takipçi olduğum için ,şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilrim ;internete yorum yazan çoğu Beşiktaş'lı ,oyuncu yorumlarında işkembeden sallıyor. Mesela Franco'nun ilk geleceği zamanlar hakkında destanlar yazıldı ,bizim heyecanlı ergenlerce. Bende kendi kendime şu soruyu sordum ''Allah Allah ,Kolombiya ligini seyreden ne kadar çok insan varmış da haberimiz yokmuş ! ! !''
Tabii bunların Kolombiya ligi falan seyrettikleri yok. Günde 10 saat FM oynayıp beyni yanmış adamlar ,şu iyidir bu iyidir diye ahkam kesiyorlar. Şu tip yorumlara sıkça rastlarsınız ''Ben bu adamı FM'den biliyorum'' Zekaya bak ,çay demle ! E peki güzel evladım ,sen bu adamı hiç alıcı gözüyle oturup izledin mi ? Yok

Bu neye benziyor biliyor musunuz ? Need for speed'i çok iyi oynayan birinin Lewis Hamilton'dan daha iyi araba sürebileceğini iddia etmesine !
Milosevic'de de aynısı oldu. İsmi gündeme gelince ,gene aynı beyni yanmış FM tayfası methiyeler düzdüler. Bende ''eyvah bu da kof çıkacak'' dedim. Sonuç ortada !
Birazcık zekiyseniz ,futbolu da iyi kötü biliyorsanız ,FM'ci tayfa yorumlarıyla ,gerçekten oturup maç izleyen (ama stadyumda ama tv'de) insanların yorumları arsındaki farkı rahatlıkla ayırt edebilirsiniz.