2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930639 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Tolga adam veda mesajını yazmış bile

Yahu halen daha nasıl inanmıyor sunuz şaşıyorum

Her ara transfer başımıza gelen bişey bu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle adam ne yapacak , veda dan vazgeciyorum mu diyecek ?

Hayırlı ugurlu olsun

Yazın almamanin ceremeleri bunlar , şimdi serdar azizimiz eksik kaldı onuda aldık mi tamamdır.

Çevrimdışı talha

Bu arada içimde halen daha bie umut var yani artık akıllanmışızdır aynı hatayı her sene yapmamız imkansız

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı F1903

Cassio'nun veda mesaji yayinladigi twitter hesabi fake'mis.

Derin bir nefes alabiliriz. Simdilik.

Çevrimdışı onurturan

Belki baska takima gidiyordur. Hangi takima gidecegini yazmamis ,gordugum kadariyla.
Ben de öyle umuyorum ama bizimkisi züğürt tesellisinden başka bişi değil çünkü başka takımla ismi geçmiyor adamın..

Çevrimdışı Tolga

Ona bakılırsa Valdes'de eşyalarını toplamış gelmek için hazırlanıyordu.

Hatta anlaşma bile hazırdı ama sonra vazgeçtik.

Hemen kesin geliyor diye telaş yapmak bana mantıklı gelmiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RQ7_351903

Cassio'nun veda mesaji yayinladigi twitter hesabi fake'mis.

Derin bir nefes alabiliriz. Simdilik.
Kim dedi?

Çevrimdışı F1903

Cassio_Ramos12 twitter hesabi fake ama bizim Cassio icin Corinthians'a teklif yaptigimiz ve cevap bekledigimiz bariz gercek.

http://espn.uol.com.br/noticia/569293_besiktas-envia-proposta-e-fica-perto-de-tirar-cassio-do-corinthians

Brezilya'da bu haberleri gecmeyen internet sitesi, spor portali kalmadi. 3-3.5 milyon Euro'dan bahsediliyor.

Insallah Corinthians teklifimizi reddeder.

Çevrimdışı Kadir G.

Dediğiniz kadar kendi bölgesinde ünlü olan kalecinin hesabını 6k kişi mi takip ediyor? Dikkatimi çeken bir şey de fotoğraflarına baktım hepsi ulaşılabilir fotoğraflar yani şöyle özel hayatından bir tane olsun paylaşım göremedim. Boykonun sözde hesabı ne kadar gerçekse bunu da o kadar gerçek kabul ediyorum.

Çevrimdışı Tolga

Şunu da ekleyeyim.

Cassio gelecek olsa Opare gibi sessiz sedasız bir anda gelirdi, böyle davul zurnayla 3 m euro gibi bir bonservisle gelmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı F1903

Dediğiniz kadar kendi bölgesinde ünlü olan kalecinin hesabını 6k kişi mi takip ediyor? Dikkatimi çeken bir şey de fotoğraflarına baktım hepsi ulaşılabilir fotoğraflar yani şöyle özel hayatından bir tane olsun paylaşım göremedim. Boykonun sözde hesabı ne kadar gerçekse bunu da o kadar gerçek kabul ediyorum.

Hesap fake Kadir

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Hiç kimse olmazsa, Cassioyu alırlar belli oldu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canergiray77

nereye yazmış instagram'a mı ? orada bir yazı göremedim en son oğlu ile çekildiği foto var  @talha
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kadir G.

Hesap fake Kadir

Öyle düşünüyorum kesin ise sorun yok.

Güvenilir bir yerden anlaşıldığını fakat Ospina için bekletildiğini okudum ne kadar doğru bu hafta göreceğiz.

Çevrimdışı GD8

cassionun videolarına baktım sanki tutabileceği topları da sektirmekten hoşlanıyo gibi bi hali var ama hep kurtardığı golleri göstermişler şu saçma sapan yediği golleri bulamadım arkadaşlar bi yardımcı olsanız o videoya nasıl ulaşabilirim..

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

şu adamın yediği gollerin videosunu bi müslüman paylaşabilir mi arkaadaşlar bulamıyorum..

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/SporGundemi35/status/686309335228628993

Bu arada Cassio'nun hesabı nası feyk olcak ki? 5-6 ay öncede paylasımları var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Scout

https://twitter.com/SporGundemi35/status/686309335228628993

Bu arada Cassio'nun hesabı nası feyk olcak ki? 5-6 ay öncede paylasımları var.
Belki bir taraftar :D açmıştır
Pika Pika

Çevrimdışı F1903

Öyle düşünüyorum kesin ise sorun yok.

Güvenilir bir yerden anlaşıldığını fakat Ospina için bekletildiğini okudum ne kadar doğru bu hafta göreceğiz.

Sosyal medyada yabanci kaynaklari cok yakindan takip eden birisi teyit etti fake oldugunu, oyle diyeyim.

Benim de tahminim o yonde. Ospina da dahil olmak uzere ugrastiklari, cevap bekledikleri 1-2 isim var, en kotu ihtimal Cassio olur diye dusunuyorlar saniyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Bir de başkan iyi kaleci olmasının yanında taraftar da çok istediğinden Ospina için 6 milyonu gözden çıkarmış durumda bunu biliyoruz. Tüm yaz transferlerine 6 harcayan başkandan bahsediyoruz.

Ospina belki olur belki olmaz fakat Ospinanın alternatifi de bana göre Cassio olmaz. Böyle düşüşü taraftara açıklayamazlar. Tolga'nın dediği gibi bir anda getirir imzalatırlardı sözleşmeyi bu kadar basında geçmesi klasik ters köşe haberi gibi geliyor.

Çevrimdışı F1903

Sezon basinda Ersan'a 5 milyon Euro teklif geldiginde hepimiz ''git git git'' diye tezahurat yapiyorduk :)

Suan masada 3.5 milyon Euro teklif var ve saniyorum 5 milyona yukselme ihtimali de kuvvetli.

Ancak eldeki diger stoperleri gordukten sonra bu forumdan kimsenin cikip da Ersan'a git diyecegini sanmiyorum :)

Çevrimdışı alimm

ya "ospina" ya "costil" gelir....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Badem sallıyor
sallamadığını gördün mü hiç

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fırat Günayer taraftarla dalga geçiyor hala bekleyenlere gelsin diye resim  falan atıyor gerçekten yaptığı karaktersizlik inşallah Ospina gelirde bunu bir madara ederiz