2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930436 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tottenham deplasman soldadonun şutu onun haricinde ben de hatırlamıyorum. :)

Gerçekten bak bu çok kötü bi durum İtandjenin ts maçında 5 tane var gerisini sen düşün :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:55:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen sezon Brugge ile yaptığımız maçlarda Mathew Ryan'a bayılmıştım. Adam sadece iyi bir kaleci değil aynı zamanda bir libero gibi geriden oyun da kuruyordu. 7 milyon avroya Valencia'ya gitmesine şaşırmamalı ! Normalde transfer etmeye gücümüzün yetmeyeceği bazı oyuncuların özel durumları olur ve bizim gibi mali yapısı sıkıntılı kulüplerde akıllıca davranırsa ,bu özel durumları fırsata çevirebilirler. Valencia'nın hem eski hemde yeni hocası Ryan'a pek şans vermiyorlar. Bizimkilerde bunu farketmiş olacak ki ,teklifte bulunmuşlar ,iyide yapmışlar. Söylentiler doğruysa çok akıllıca bir hamle. Fiyatı pahalı geliyorsa da, Pedro Franco'yu verelim gitsin. İspanyol kulüpleri sever Latin Amerikalıları. Zaten orada yabancı oyuncudan sayılmıyorlar bildiğim kadarıyla.

Stoper içinde yine geçen sezon ki Brugge maçlarında Kosta Rika'lı Oscar Duarte'yi gözüme kestirmiştim. Bence şu ana kadar adı bizimle anılan stoperlerin hepsinden daha iyi bir savunmacı.

Pedro Franco iyice Holosko muamelesi görmeye başladı  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Gerçekten bak bu çok kötü bi durum İtandjenin ts maçında 5 tane var gerisini sen düşün :)

Tam travma.. Ospina'dan aşağısı kurtarmaz. :)

Çevrimdışı Yalçın

Yaa iste gecen sene bu begenmedigimiz adamlarla son bes haftaya kadar sampiyonluk kovaladigimiz dusunulurse.. Vay ki ne vay..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tam travma.. Ospina'dan aşağısı kurtarmaz. :)

Benim Cassio yu gördükten sonra Ospina falan değil bak Boyko ya tamamım. Ospina bundan sonra Neuer ..

Çevrimdışı Kadir G.

O kadar bile olacağını sanmıyorum artık. 1.8 e satarsak eksi yazacağız.

Bugün çok çok kötüydü uzun zamandan sonra izleyince bana mı öyle geldi diye düşünüyorum fakat kağnıya dönmüş. Zaten yavaştı beter olmuş.

Çevrimdışı genki1914

ooo Cassio hayırlı olsun ne kadar olabilirse... Son ana kadar kovalarlar Ospina olmaz cok istedik olmadı Cassio hayırlı olsun denir.3-3.5 bu adama vereceğimize

Karceyi falan alsınlar 2 ye veya Türkiye liginde oynayan herhangi bir kaleci kesinlikle Yama transfer olur ''saat'' kardeş

tipinden midir neyindendir bilmiyorum hiç içime sinmiyor bu adam diğer adı geçen tüm adaylara razıyım ama bu adam olmasın Nolur!
Guti14

Çevrimdışı Kadir G.

Benim Cassio yu gördükten sonra Ospina falan değil bak Boyko ya tamamım. Ospina bundan sonra Neuer ..

Cassiodan ise boykoya ben de razıyım. :)

İşin sonu ya Ospina ya hiçe doğru gidiyor inşallah ilki olur da biter bu dert.

En kötü yama yapıp 3-4 yıllık kontrat bağlanacağına lopez kiralansın.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cassiodan ise boykoya ben de razıyım. :)

İşin sonu ya Ospina ya hiçe doğru gidiyor inşallah ilki olur da biter bu dert.

En kötü yama yapıp 3-4 yıllık kontrat bağlanacağına lopez kiralansın.

Bencede Lopez yeterli hatta 1 buçuk sene bile olur Tolgadan ve yazın yapılamama ihtimaline karşı :)

Çevrimdışı Tolga

Kimse alınamıyorsa Diego Lopez ya da Ryan'dan biri kiralanmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

İyi Geceler Forum  :uyucam:
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kimse alınamıyorsa Diego Lopez ya da Ryan'dan biri kiralanmalı.
itandjeyi alalım rizeden

Çevrimdışı Kadir G.

Bencede Lopez yeterli hatta 1 buçuk sene bile olur Tolgadan ve yazın yapılamama ihtimaline karşı :)

Yazın casillas olur mu olmaz mı sorusu dönüyordu nereden nereye gelmişiz. :) portodan yıllık 5 milyon alıyor sanırım vergiyi düş 2 küsür. +5 puan ve avrupayı koyardık kenara.

Çevrimdışı Infidel

Yaa iste gecen sene bu begenmedigimiz adamlarla son bes haftaya kadar sampiyonluk kovaladigimiz dusunulurse.. Vay ki ne vay..

Pedro Franco'nun karavana çıkacağını ,kendisiyle ilgili ilk transfer dedikoduları yapılmaya başlandığı zaman hakkında yapılan yorumları okuyunca anlamıştım. İnterneti sık kullanıyorum ,futbol forumlarını da okurum ama genelde takipçi modundayım. İyi bir takipçi olduğum için ,şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilrim ;internete yorum yazan çoğu Beşiktaş'lı ,oyuncu yorumlarında işkembeden sallıyor. Mesela Franco'nun ilk geleceği zamanlar hakkında destanlar yazıldı ,bizim heyecanlı ergenlerce. Bende kendi kendime şu soruyu sordum ''Allah Allah ,Kolombiya ligini seyreden ne kadar çok insan varmış da haberimiz yokmuş ! ! !''
Tabii bunların Kolombiya ligi falan seyrettikleri yok. Günde 10 saat FM oynayıp beyni yanmış adamlar ,şu iyidir bu iyidir diye ahkam kesiyorlar. Şu tip yorumlara sıkça rastlarsınız ''Ben bu adamı FM'den biliyorum'' Zekaya bak ,çay demle ! E peki güzel evladım ,sen bu adamı hiç alıcı gözüyle oturup izledin mi ? Yok  :D

Bu neye benziyor biliyor musunuz ? Need for speed'i çok iyi oynayan birinin Lewis Hamilton'dan daha iyi araba sürebileceğini iddia etmesine !

Milosevic'de de aynısı oldu. İsmi gündeme gelince ,gene aynı beyni yanmış FM tayfası methiyeler düzdüler. Bende ''eyvah bu da kof çıkacak'' dedim. Sonuç ortada !

Birazcık zekiyseniz ,futbolu da iyi kötü biliyorsanız ,FM'ci tayfa yorumlarıyla ,gerçekten oturup maç izleyen (ama stadyumda ama tv'de) insanların yorumları arsındaki farkı rahatlıkla ayırt edebilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 02:29:51 Infidel ]

Çevrimdışı Tolga

itandjeyi alalım rizeden

Bu ligden alınabilecek tek kaleci bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

Herşeyi geçtim...
3 milyon euro nedir arkadaş!
elin casio'suna verecek bu kadar
Paramız mı varmış?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yazın casillas olur mu olmaz mı sorusu dönüyordu nereden nereye gelmişiz. :) portodan yıllık 5 milyon alıyor sanırım vergiyi düş 2 küsür. +5 puan ve avrupayı koyardık kenara.
Eğer bu kaleci ve alternatifi olmayan stoperden şampiyonluk giderse yönetim suçlu aramasın.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herşeyi geçtim...
3 milyon euro nedir arkadaş!
elin casio'suna verecek bu kadar
Paramız mı varmış?
O paranın yarısına karcemarskas a razı olurum iyice çaptan düşüyoruz:)

Çevrimdışı atalay

Benim Çocuk. Kod Adı: 330 bin €.  :eyes

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu saaten sonra boykoya raziyim, yok cassio yok kalinic malinic eksik olsun böyleleri.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim Çocuk. Kod Adı: 330 bin €.  :eyes

Hayırlı olsun. :)

Çevrimdışı Necmi

O paranın yarısına karcemarskas a razı olurum iyice çaptan düşüyoruz:)
bu hızla gidersen bir kaç gün sonra Tolga ya fit olacaksın gibime geliyor :naughty: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu hızla gidersen bir kaç gün sonra Tolga ya fit olacaksın gibime geliyor :naughty: :naughty: :naughty:
İyice guardım düştü abi napayım:)

Çevrimdışı atalay

Madem işimiz kumara kalmış.

Ben size kaliteli, ucuz ve eldekilerden daha iyi bir oyuncu tavsiye edeyim.

PAPA ALIOUNE NDIAYE

http://www.transfermarkt.com.tr/papa-alioune-ndiaye/profil/spieler/211325

6 ay sonra sözleşmesi sona eriyor. 500 bin kulübe; bir o kadar da maaş.

Bu oyuncunun üzerinde durmamın sebebi 1,5-2 yıl önce kulübe profesyonelce raporlamamız ve kulüp yetkilileri tarafından oyuncunun yetersiz bulunması. Alelade bir öneri değildi. Kimin olumsuz rapor verdiğini de biliyorum.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 03:44:01 atalay ]

Çevrimdışı 38life

İyice guardım düştü abi napayım:)
Valla benim guardım falan düşmedi. Ospina seviyesinde bir kaleci alınmaz ise yönetim kaçan şampiyonluğun sorumlusudur.