2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930656 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:16:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sürekli takip ettiğim Brezilya basınından önemli spor siteleri Cassio haberini yazıyorlar. Belli ki teklif var.

2 Farklı durum var. Birinde 3,3 milyon € karşılığında anlaştığımız söyleniyor; diğerinde 3,5 milyon € teklif karşılığında haber beklediğimiz...

Taraftarlar ise oyuncunun takımdan ayrılacağını ve bizle anlaştığını düşünüyorlar.

Corinthias'tan almamız gereken oyuncu bu olmalı kalecisi değil :D

http://www.transfermarkt.com.tr/guilherme-arana/profil/spieler/346766
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı zaferk

Transferin bitimine iki gün kala oyuncu sakatlanır, yerini dolduramazsın anlarım. Ama kaleci transferinin gerekliliği aylardır, hatta 1.5 yıldır barizken hala gerçekleştirilmemesi can sıkıcı. Transferler kampa yetişecek deniyordu, kamp bitti.

Aynısı orta saha transferinde de oldu. Tolgay sakatlandığında Temmuz'un ortasıydı. Henüz 1.5 ay var, mutlaka takviye yapılır dedik ama olmadı. Fiyat pazarlığı için son saatlere kadar bekleniyor belli ki ama kimse yerini dolduramayacağı iyi futbolcusunu bırakmaz o dakikadan sonra.

Bu transfer dönemi bizim önümüzdeki yıllardaki kaderimizi çizecek kadar önemli. İyi bir kaleci ve stoperle üstüste şampiyonluklar kazanabiliriz.
kesinlikle  :claps: :claps: ama eğerki cassio falan olursa son dakikada yönetimin gözümüzde 0 kredisi olucak ve üzülerek söylüyorum çok çok zor olucak işimiz. kesinlikle ospina-boyko klasında biri gelmeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:21:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Ondan önce şüphesiz ki "Gil".

http://www.transfermarkt.com.tr/giltm/profil/spieler/101469

2 sene önce Dede'yi alabilme ihtimalinden bile düşük sanırım artık Gil'i alma ihtimali.

Bir kere al tam al. Şu işi kaç yıl daha yapamayacağız bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

kaleye casio solbekede tissot saat gibi takım oluruz. :D

http://www.transfermarkt.com.tr/maxim-tissot/profil/spieler/261691

Sağol Murat abi sayende yüzüm güldü  :D
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 01:34:21 Sarp ]

Çevrimdışı Necmi

Corinthias'tan almamız gereken oyuncu bu olmalı kalecisi değil :D

http://www.transfermarkt.com.tr/guilherme-arana/profil/spieler/346766
bence alması kolay olsa çoktan iyi bir takım kapardı hiç olmasa portekiz
takımlarından biri çökerdi brezilyada olduğuna göre var başka bir nedeni @Çağrı
gözden kaçmış olma ihtimali yok :D

Çevrimdışı Sarp

Sürekli takip ettiğim Brezilya basınından önemli spor siteleri Cassio haberini yazıyorlar. Belli ki teklif var.

2 Farklı durum var. Birinde 3,3 milyon € karşılığında anlaştığımız söyleniyor; diğerinde 3,5 milyon € teklif karşılığında haber beklediğimiz...

Taraftarlar ise oyuncunun takımdan ayrılacağını ve bizle anlaştığını düşünüyorlar.

Atalay çok soğuk kanlı karşılıyorsun bu durumu  :)
Olacağına dair bir düşüncen olmadığından mı yoksa başa gelen çekilir cool'luğumu bu  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En son Boyko ya razı duruma geldim , Boyko adamın hasıdır gelebilir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum
bence alması kolay olsa çoktan iyi bir takım kapardı hiç olmasa portekiz
takımlarından biri çökerdi brezilyada olduğuna göre var başka bir nedeni @Çağrı
gözden kaçmış olma ihtimali yok :D

Gözden kaçmıyor zaten @Necmi abi bir bedeli var ve düşük değil  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:35:48
  • Beşiktaş / Bodrum
En son Boyko ya razı duruma geldim , Boyko adamın hasıdır gelebilir :)

Sıtma ilacı önerebilirim  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sıtma ilacı önerebilirim  :evillol:

Vallaha yok demem , Cassio falan içime sinmiyor çağrı çok kötüyüm :)

Çevrimdışı onurturan

Su an bir tane icinde ospina gecen troll mroll guzel bi mesaj okuyup mutlu bi sekilde uyumak istiyorum birisi yazarsa sevinirim yoksa sıkıntı..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Su an bir tane icinde ospina gecen troll mroll guzel bi mesaj okuyup mutlu bi sekilde uyumak istiyorum birisi yazarsa sevinirim yoksa sıkıntı..

Ospina Beşiktaş ta kardeşim rahat uyuyabilrsin :) :)

Çevrimdışı atalay

Atalay çok soğuk kanlı karşılıyorsun bu durumu  :)
Olacağına dair bir düşüncen olmadığından mı yoksa başa gelen çekilir cool'luğumu bu  :D

Cassio, bana göre vasat belki vasatın bir tık üzeri bi' kaleci. Fakat eldekilerden kesinlikle iyi.

Gelirse de "Hayat devam ediyor".  :D

Çevrimdışı onurturan

Ospina Beşiktaş ta kardeşim rahat uyuyabilrsin :) :)
vay adaşım ilac gibi geldi iyi geceler herkese.. :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:44:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Vallaha yok demem , Cassio falan içime sinmiyor çağrı çok kötüyüm :)

Cassio imza atana dek Ospina'nın geleceğine inanmak istiyorum başkan bize bunu yapmaz, yapmamalı :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cassio, bana göre vasat belki vasatın bir tık üzeri bi' kaleci. Fakat eldekilerden kesinlikle iyi.

Gelirse de "Hayat devam ediyor".  :D

Her kalecinin yediği facia goller vardır kardeşim ama bunun yedikleri bi acayip geldi bana :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cassio imza atana dek Ospina'nın geleceğine inanmak istiyorum başkan bize bunu yapmaz, yapmamalı :)

Bencede  bu Valencia ' nın 3 kaleciside iyi bu fazla lüx bak  Brugge den gideni değil o geçen sene sakatlanan varya ben onu çok beğeniyorum bi gün iddaa oynamıştım son maç yüklü para gelecekti bu adam penaltı kurtardı en az 10 tane top çıkardı ondan sonra 3 - 4 maçını daha izledim bence onu alalım :)

Diego Alves

Çevrimdışı atalay

Her kalecinin yediği facia goller vardır kardeşim ama bunun yedikleri bi acayip geldi bana :)

Tolga gibi konsantrasyon kaybı yaşadığı bölümler yada maçlarda garip goller yer.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga gibi konsantrasyon kaybı yaşadığı bölümler yada maçlarda garip goller yer.

Ben Cenk Gönenin Falcao dan yediği golü çok yakından görüp kendime gelememiş adamım bide bunu görürsem hayatım geri kalanı için iyi şeyler olmaz :)

Çevrimdışı Necmi

ama Tolga nın konsantre olduğu bir an yokki :alala:
vay be iyi çıkardı dediğim bir golünü hatırlamıyorum :bandit:
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 02:21:09 Necmi ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ama Tola nın konsantre olduğu bir an yokki :alala:

Fb maçında çıkardı , bide geçen sene suratına çarpmıştı maçı hatırlayamadım .. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:51:27
  • Beşiktaş / Bodrum

3-3 biten Fenerbahçe maçı :D

Biliyorum trajikomik ama öyle :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Tottenham deplasman soldadonun şutu onun haricinde ben de hatırlamıyorum. :)

Çevrimdışı Infidel

Geçen sezon Brugge ile yaptığımız maçlarda Mathew Ryan'a bayılmıştım. Adam sadece iyi bir kaleci değil aynı zamanda bir libero gibi geriden oyun da kuruyordu. 7 milyon avroya Valencia'ya gitmesine şaşırmamalı ! Normalde transfer etmeye gücümüzün yetmeyeceği bazı oyuncuların özel durumları olur ve bizim gibi mali yapısı sıkıntılı kulüplerde akıllıca davranırsa ,bu özel durumları fırsata çevirebilirler. Valencia'nın hem eski hemde yeni hocası Ryan'a pek şans vermiyorlar. Bizimkilerde bunu farketmiş olacak ki ,teklifte bulunmuşlar ,iyide yapmışlar. Söylentiler doğruysa çok akıllıca bir hamle. Fiyatı pahalı geliyorsa da, Pedro Franco'yu verelim gitsin. İspanyol kulüpleri sever Latin Amerikalıları. Zaten orada yabancı oyuncudan sayılmıyorlar bildiğim kadarıyla.

Stoper içinde yine geçen sezon ki Brugge maçlarında Kosta Rika'lı Oscar Duarte'yi gözüme kestirmiştim. Bence şu ana kadar adı bizimle anılan stoperlerin hepsinden daha iyi bir savunmacı.