2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930570 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

İyi geceler, son 21 gün.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir de başkan iyi kaleci olmasının yanında taraftar da çok istediğinden Ospina için 6 milyonu gözden çıkarmış durumda bunu biliyoruz. Tüm yaz transferlerine 6 harcayan başkandan bahsediyoruz.

Ospina belki olur belki olmaz fakat Ospinanın alternatifi de bana göre Cassio olmaz. Böyle düşüşü taraftara açıklayamazlar. Tolga'nın dediği gibi bir anda getirir imzalatırlardı sözleşmeyi bu kadar basında geçmesi klasik ters köşe haberi gibi geliyor.
aynen direkt hedef ospina için  bu haberlerin kasıtlı çıkarıldığını düşünüyorum o iş olsunda rahatlayalım

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı F1903

Ben Boyko, Kalinic, Ryan uclusunden birinin gelecegini tahmin ediyorum.

Hadi bakalim gorelim tutacak mi...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fırat Günayer taraftarla dalga geçiyor hala bekleyenlere gelsin diye resim  falan atıyor gerçekten yaptığı karaktersizlik inşallah Ospina gelirde bunu bir madara ederiz

aynen vallahi onun içinde istiyorum bugüne kadar hangi transferi tutturmuş ekstra bi bilgi vermiş anca sallıyor hep ihtimaller üzerinden yazıp duruyor ciddi gıcık oluyorum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sezon basinda Ersan'a 5 milyon Euro teklif geldiginde hepimiz ''git git git'' diye tezahurat yapiyorduk :)

Suan masada 3.5 milyon Euro teklif var ve saniyorum 5 milyona yukselme ihtimali de kuvvetli.

Ancak eldeki diger stoperleri gordukten sonra bu forumdan kimsenin cikip da Ersan'a git diyecegini sanmiyorum :)

5 m ve üstüne devre arası, sene sonu 4  ve üstü de olur satardım. Yerine Papy+Balanta getirirdim. Maliyet farkı da çok az olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı can1903

Sinan Engin, Cordoba transferini anlatıyor.

Mutlaka kaleci almalıyız ya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı can1903

Şu ikisi gelsin, daha sakin birisi olucam ya küfür etmemeye filan çalışıcam  :evillol:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Cassio ile ilgili olaral geçen bir program da Brezilya da özellikle menajerlerin bu tarz transfer haberleri medyaya sızdırdığı söylendi. Gelir gelmez bilmem ama bu da bir köşede not olarak dursun.

Ara transfer de işler biraz zor. Özellikle takımlar ciddi sorun çıkarıyor ve almak istediğimiz adamlar da Ospina ve Mandanda yabana atılacak isimler değil. Yalnız taraftarın beklentisi çok yükseldi umarım hayal kırıklığı yaşamayız.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 00:46:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yine krizlerle dolu bir transfer dönemi :D

Bir kez olsun daha önceden anlaşıp ilk gün açıklayamıyoruz.

Sen üstüne alınma Tosic..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

i love you tosic :D

Çevrimdışı Savaş

Brezilya tarafı gerçekten bu işin çakalı. Aslında bir futbolcunun bonservisinin 75 kişide olması bile buna örnek.

Bilerek ortaya attıklarını ve menajer işi olduğunu düşünüyorum. Hiç adı geçmemiş bi adamı 3 milyon verip almak akıl işi değil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ivanovic gibi adam nesini beğenmiyorsun?  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ozan062

artı milosevic
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Her transfer dönemi öyle geçiyor da artık alıştım ben :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:02:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Ivanovic gibi adam nesini beğenmiyorsun?  :D

Sağdan bakınca andırıyor sanki :D

artı milosevic

Sonu iç ile bitmesi gerekiyor sanırım o zaman Tadic'i istiyorum yazın ilk gün :D

Her transfer dönemi öyle geçiyor da artık alıştım ben :D

Hala ümidim var benim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün Sassuolo'da Andrea Consigli bir maç çıkardı ki parmak ısırtır Inter'e karşı.

Tek başına maçta tuttu adamları son dakikada da kazandılar.

Kaleci en önemli mevki tartışmasız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Devre arasını geçtim yazın transfer bütçesini nasıl denkleştireceğiz onu düşünüyorum.

Ersanı satmadan kaliteli bir stoper almamız lazım şampiyonlar liginde oynayacaksak. (Papy var kabul ediyorum)

İvanoviç 32 yaşında girecek şubat sonunda sözleşmesi bitiyor. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 01:12:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Dede ve Mayke tam bu lige uygun bu ligin tozunu attıracak oyuncular.

Bu kulüpte görmezsem çok içimde kalacak bu iki oyuncu.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Erdal Torunoğulları takımla antrenmana çıkıyor heralde :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Transferin bitimine iki gün kala oyuncu sakatlanır, yerini dolduramazsın anlarım. Ama kaleci transferinin gerekliliği aylardır, hatta 1.5 yıldır barizken hala gerçekleştirilmemesi can sıkıcı. Transferler kampa yetişecek deniyordu, kamp bitti.

Aynısı orta saha transferinde de oldu. Tolgay sakatlandığında Temmuz'un ortasıydı. Henüz 1.5 ay var, mutlaka takviye yapılır dedik ama olmadı. Fiyat pazarlığı için son saatlere kadar bekleniyor belli ki ama kimse yerini dolduramayacağı iyi futbolcusunu bırakmaz o dakikadan sonra.

Bu transfer dönemi bizim önümüzdeki yıllardaki kaderimizi çizecek kadar önemli. İyi bir kaleci ve stoperle üstüste şampiyonluklar kazanabiliriz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Sürekli takip ettiğim Brezilya basınından önemli spor siteleri Cassio haberini yazıyorlar. Belli ki teklif var.

2 Farklı durum var. Birinde 3,3 milyon € karşılığında anlaştığımız söyleniyor; diğerinde 3,5 milyon € teklif karşılığında haber beklediğimiz...

Taraftarlar ise oyuncunun takımdan ayrılacağını ve bizle anlaştığını düşünüyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sürekli takip ettiğim Brezilya basınından önemli spor siteleri Cassio haberini yazıyorlar. Belli ki teklif var.

2 Farklı durum var. Birinde 3,3 milyon € karşılığında anlaştığımız söyleniyor; diğerinde 3,5 milyon € teklif karşılığında haber beklediğimiz...

Taraftarlar ise oyuncunun takımdan ayrılacağını ve bizle anlaştığını düşünüyorlar.

"Kabus"
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."