2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914325 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş gibi takımlar şampiyonlar ligine alınmamalı diyen adam bu wenger bırakın tek yedek kalecisini, günahını vermez bize...

Wenger çok danger Beşiktaş düşmanı herif  :D
Geçen sene ecel terleri döktürdük ona yeter :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Piyasadaki Beşiktaş muhabirleri içinde en düzgünü ,en çok içerden bilgi alanı fatih doğandır o da ospina girişimlerini açıkladı.
Badem yine klavye başından muhabirliğe devam etsin..

Yönetimi Ospina gibi bir kalecinin peşinde koştuğu için tebrik ediyorum,çabaladılar ama olmayınca olmuyor işte..
bu kalitede kaleci almalılar.Casio falan işimizi görmez .bize saç baş yoldurmayacak ciddi kaleci lazım

Yönetim iyi kovaladı hakikaten son dakikaya kadar ümidimiz vardı, bu hamle kaleci beklentimi yükseltti şahsen. 2.sınıf kaleci kovalamazlar Ospina gibi bir kaleciden sonra

Çevrimdışı Melekcik

3 sene sağ bek, 4 sene kaleci almadık biz. Alın gelin bi kaleci be  :by2: :by2: :by2:
Hala tam bir sağ bekimiz yok
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Sene sonu oluru varsa ibre kiralık lopeze dönecek gibi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Geçen sene ecel terleri döktürdük ona yeter :D

Ama yine senin Adaşın verdi maçı  :D 8-0 da da Hakan vardı. Seneye nasılsa yine bunlar çıkar kalecileri olmasın yine diye hesap yapıyordur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

Sene sonu oluru varsa ibre kiralık lopeze dönecek gibi.
Geçici çözüm aranmayacak gibi geliyor bana ama öyle biri alınırsa da Diego Lopez olma olasılığı baya yüksek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı celiker1

Gerekirse hiç oyuncu almayalım ama ne olursun transfer yapmak için,ucuz diye bu takımın oyuncusu olmayan,tartışmasız on bire yazılmayacak,Tosiçvari transfer yapmayalım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Yedek kaleci lazımsa Tolga'yı verelim zaten Cech istikrarlı adam kulübede oturur Tolga :)

Çevrimdışı dlcs

Tam olarak neden moderasyonda olduğumu mantıklı bir şekilde açıklayabilecek birisi var mı? Burası amca oğulları olarak takıldığınız bir yerse sitenin girişinde belirtin bunu.

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 22:22:01 dlcs ]

Çevrimdışı murat26

Kiralık kaleci getirsinler ama Tolga denen zat oynamasın.

Çevrimdışı ozan062

sezon basında yaz ayında bile stoper alamadılar yahu bir türlü dogru adammı diyelim istedikleri adammı diyelim hem seçemediler hem alamadılar ondan ona atladılar aynı sey kaleci içinde gecerli

yanii bu iki mevki için cok zorlandı yönetim muhtemelen ortasaha ve forvette böyle olmuyor cnk seçenek bol diye

ben bunu anlıyorum ama bu bir mazaret olabilirmi olamaz tıpkı baskanın dediği gibi orası mazeret üretme makamı değil...

Çevrimdışı can1903

büüüyüükk geçmiş olsun üzüldüm
Allah başka yerden verir ahashfs  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Benim anlamadığım kaleciliğin kötü olabilir (Tolga-Günay)

Bizim adamların biri gol yeyince sakat numarası yapıyor.

Bizim adamın diğeri gol yiyince ağlıyor.

Şaka gibi  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine eldeki seçenekler birer birer eridi gitti.

Bu da mı gol değil be !
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 22:23:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tam olarak neden moderasyonda olduğumu mantıklı bir şekilde açıklayabilecek birisi var mı? Burası amca oğulları olarak takıldığınız bir yerse sitenin girişinde belirtin bunu.

Tam olarak bu üslubundan ötürü moderasyondasın. Nedenini sorarken bile kullandığın üslub sorunun cevabı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim anlamadığım kaleciliğin kötü olabilir (Tolga-Günay)

Bizim adamların biri gol yeyince sakat numarası yapıyor.

Bizim adamın diğeri gol yiyince ağlıyor.

Şaka gibi  :lol:

Ya valla söylenecek çok şey var da..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Kaleci transferi sene başında yapılmalıydı.İnşallah çürüklere kalmayız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Ya valla söylenecek çok şey var da..
Bak şimdi sakin olan arkadaşlar var 10 gün daha kaleci transferi olmasın benden fazla barut olacaklar  :kop:

Çevrimdışı can1903

@atalay Kalinicten haber var mı

Çevrimdışı Savaş

Tecrübeli bi adam alamayacağız gibi. Potansiyeli olan genç bi kaleci olsa bari. Yama istemiyorum ben.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 22:27:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tecrübeli bi adam alamayacağız gibi. Potansiyeli olan genç bi kaleci olsa bari. Yama istemiyorum ben.

Rajkovic, Kalinic buralara doğru gidiyor şuanki durum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak şimdi sakin olan arkadaşlar var 10 gün daha kaleci transferi olmasın benden fazla barut olacaklar  :kop:

1 günde 2 seçenek birden elenince insan delleniyo tabi biraz :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Ya iyi bir kaleci alınsın ya da potansiyeli olan bir kaleci.
Ortası yok artık bizim için
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Rajkovic, Kalinic buralara doğru gidiyor şuanki durum.

yalnız rajkovic simdieden 2 kupayı hanesine yazdırmıss bu cocuga kanım ısındı ne video izledim nede baska birsey yaptım direk kariyerine bakarak onyargılarım ortadan kalktı bu cocuk olur temel hedef bu olmalı

yahu detaylıca baktımda bu herif yeni transfer yapmıs bence bunun gelmeside cok zor haydaaaa