2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914118 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Zaman daralıyor, son 24 gün. Kaleci alınmazsa yönetim kendi biletini kessin bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

ospinayı gerekirse 1 milyon euro  fazla verip alalım bnce 6 milyon hatta 7 milyon bile verip alalım 7 8 sene kafamız rahat olsun

Problemin para olduğunu sanmıyorum.

Wenger şampiyonluğa giderken 2. kalecisini bırakmak istemiyor. Yani Wenger'i ikna etmemiz lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Seni şampiyon yaptırmayacağız Wenger.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence gelecek oyuncular tatmin edecek..

Çevrimdışı Melekcik

+1903
İyi güzelde gelecek 5 senenin takımını oluşturan da bu yönetim. kim çıktı dedi biz ospina Boyko mandanda adler alacağız dedi. Transferde kimse %100 yakalayamaz yani konuya kimden baktığına göre değişir. Gomez Demba ba gökhan kerim sosa oguzhan yada eneramo gökhan suzen tosic Opare vs
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oktay

Zaman daralıyor, son 24 gün. Kaleci alınmazsa yönetim kendi biletini kessin bence.
hııı oldu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Bari sambacı olacaksa Rafael cabral olsun yaaaa  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Problemin para olduğunu sanmıyorum.

Wenger şampiyonluğa giderken 2. kalecisini bırakmak istemiyor. Yani Wenger'i ikna etmemiz lazım.
öyle görünüyo gitmek isteyen bi adamı neden tutarlar akıl alır gibi değil ya adam 2 maç oynamış anca yarım sezonda kaleciler pek maç kaçırmıyor bir şekilde ikna ederiz inşallah

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı ZORBEY

2 mi 3 mü ne sene önce Ospina'dan 500 bin euro gibi bir fark yüzünden vazgeçilmişti. Deli olmuştum. Şimdi tekrar böyle farklar yüzünden Ospina işi yatarsa çok pis beddua ederim.

Eğer Ospina veya emsali bir kaleci alınmayacaksa kaleci alınmasın. "Beşiktaş'ın şampiyonluk gibi bir hedefi yoktur" diye basın açıklaması yapılsın. Sinirliyim evet ama espiri yapmıyorum! Ciddi ciddi çıkılsın ve böyle bir açıklama yapılsın. Çünkü yapılan iş bu açıklamadan daha az saçma değil.

sakince bekleyecez ve olanları görecez. ama yinede Ospina gelecek diye beklentileri büyütmeyelim, onun yerine gelecek kaleci de kim olursa olsun sahip cıkmamız lazım. ayrıca şampiyonluk beklentisi herdaim olacak ve olmaya devam edecektir kaleci olsada olmasada.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı mrred

Te allahım ya
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rodgers Lucas inat yapip tuttu kendisi gitti Wenger Ospina yi zorla tuttarsa bizim ahimizi alip kendisi gider  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kadir G.

Costil'e yürüsek bari rennes'in karşı duracak hali yok oyuncu da gelmek ister. Ölücülük yapıp 2 milyon teklif etmezsek tabi ki.

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar foruma bir ergen filtresi falan koyalım mı
Ergenliğe yeni giren ya da çıkan ya da hala çıkamayanlara :D ergen filtresi koyalım mı
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Costil'e yürüsek bari rennes'in karşı duracak hali yok oyuncu da gelmek ister. Ölücülük yapıp 2 milyon teklif etmezsek tabi ki.
Bonservisi ne kadar ki?

Çevrimdışı Renton

Heeh simdide stoyanov cikti ayikla pirincin tasini
See you in another life,brother.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı ilhan mansız

Ergenliğe yeni giren ya da çıkan ya da hala çıkamayanlara :D ergen filtresi koyalım mı
kesinlikle şart  :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Nabıcaz be kamil...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Oktay

türk medeni kanununun hangi madesine göre  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı ilhan mansız

Nabıcaz be kamil...
bilemiyorum altan bilemiyorum  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta Ospina, Mandanda defteri kapandı. Listede benim bildiğim BOYKO, Cassio ve Bulgar Milli Takım kalecisi Stoyanov (@fatihdogan_38)

Boyko'da olmaz. Madem bu kadar düştük neden Cassio Lovren Kalinic'in ismi geçmişti git al gel koy kaleye.

Çevrimdışı Kadir G.

Bonservisi ne kadar ki?

Bilgim yok lakin Ospina için 5-6 milyon vereceğimizi düşürsek o meblağlara red yemeyeceğimiz düşünüyorum. Gerçi Ospina haricinde bir kaleciye o denli para harcanmayacağı da kesin.