Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ospinayı gerekirse 1 milyon euro fazla verip alalım bnce 6 milyon hatta 7 milyon bile verip alalım 7 8 sene kafamız rahat olsun
+1903
Zaman daralıyor, son 24 gün. Kaleci alınmazsa yönetim kendi biletini kessin bence.
Problemin para olduğunu sanmıyorum.Wenger şampiyonluğa giderken 2. kalecisini bırakmak istemiyor. Yani Wenger'i ikna etmemiz lazım.
hııı oldu
2 mi 3 mü ne sene önce Ospina'dan 500 bin euro gibi bir fark yüzünden vazgeçilmişti. Deli olmuştum. Şimdi tekrar böyle farklar yüzünden Ospina işi yatarsa çok pis beddua ederim. Eğer Ospina veya emsali bir kaleci alınmayacaksa kaleci alınmasın. "Beşiktaş'ın şampiyonluk gibi bir hedefi yoktur" diye basın açıklaması yapılsın. Sinirliyim evet ama espiri yapmıyorum! Ciddi ciddi çıkılsın ve böyle bir açıklama yapılsın. Çünkü yapılan iş bu açıklamadan daha az saçma değil.
Costil'e yürüsek bari rennes'in karşı duracak hali yok oyuncu da gelmek ister. Ölücülük yapıp 2 milyon teklif etmezsek tabi ki.
Arkadaşlar foruma bir ergen filtresi falan koyalım mıErgenliğe yeni giren ya da çıkan ya da hala çıkamayanlara ergen filtresi koyalım mı
Nabıcaz be kamil...
Bonservisi ne kadar ki?