2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914351 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Burada en acı olay bunu yazın görememeleri.

Tut ki adam bulamadın, alamadın ve şampiyonluğu kalecin yüzünden kaybettin kim nasıl hesap verebilir? Şampiyonluk neden kaçtı derlerse açıklaması nasıl yapılır?

Bu adam Akhisar maçında 3, Paşa maçında dolaylı yoldan 2 puanı yedi. Yiyeceği maçlar da olacaktır ikinci yarı bu kadar büyük hata yapılır mı?

Yazın oyuncu satamazsan ne olacak ne ile alacaksın kaleci? Bunu da düşündükleri için mutlaka almak isteyecekler ve maalesef düşeş olmazsa yazın yaptığımız uzuuun pazarlık sonucu vermediğimizin birkaç mislini devre arası verme durumumuz var şuan.

Zaten Cenk'İ gönderiyorsun sen nasıl kime güvenerek GÜnay ve TOlga ile yola devam edebiliyorsun çok karışık işlere giriyorlar.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Moralim, piyango biletini almış ama onu yanlışıkla kaybetmiş gibi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

simdi asıyoruz kesiyoruz ama bu vaktede sayın Tolga ile geldik:D

bu arada bunu ben değil yönetim artı Senol hoca söylüyor

fakat yalanda değil simdi dogruya dogru  ancaaakkk

olurya sezon içinde kötü oynadıgın 3 maçı sansınla kazanırsın bence bunu biz ilk yarıda tukettik ve bize kotu oynarken maç alacak kaleci ihtiyacı ozellikle ikinci yarıda cok gerekeceği için ben kaleci istiyorum

böyle olmasa bi ortasaha bi stoper alsalar ama yama değil hakiki bakın o zaman kaleci almasınlar derim acık söyleyim:) ama olmucagı için kaleciye parayı bassınlar diğerlerini kiralıkla ayaarlasınlar kafasındayım
Tolgaya rağmen geldik buraya bence. Akhisar maçı dönebilirdi o saçma golü yemese. Avrupa liginde kesinlikle devam ediyorduk. Ekstra 1-2 kurtarıl yapabilse belki 1-2 puan daha alabilirdik. Tolga 2. Yarı da kalede olursa çok zorlanırız bu açık.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Burada en acı olay bunu yazın görememeleri.

Tut ki adam bulamadın, alamadın ve şampiyonluğu kalecin yüzünden kaybettin kim nasıl hesap verebilir? Şampiyonluk neden kaçtı derlerse açıklaması nasıl yapılır?

Bu adam Akhisar maçında 3, Paşa maçında dolaylı yoldan 2 puanı yedi. Yiyeceği maçlar da olacaktır ikinci yarı bu kadar büyük hata yapılır mı?

Yazın oyuncu satamazsan ne olacak ne ile alacaksın kaleci? Bunu da düşündükleri için mutlaka almak isteyecekler ve maalesef düşeş olmazsa yazın yaptığımız uzuuun pazarlık sonucu vermediğimizin birkaç mislini devre arası verme durumumuz var şuan.

Ligde giden puanların büyük kısmına direkt etkisi var. Geçen sezonki Brugge maçında yediği golün çok yakını olan Lizbon maçında yediği gol kaleciliğinin kalitesini gösteriyor.

Ben Tolga iyi kaleci diyenleri anlayamıyorum kimse kusura bakmasın ama ya iyi kaleci görmemişler ya da Beşiktaş'ı sevmiyorlar.

Zaman geçiyor artık üçün beşin hesabını yapmadan kaleci almamız gereken tarihlere geliyoruz. Kamptan sonra aldığında kalecini 2-3 hafta unut.

Çevrimdışı ozan062

malum site tekrar boyko diyor

zaten sevillayla belliki anlasamadılar onla anlasamıyorsa bizle nasıl anlasacak işin o tarafıda var ama sanırım onu alıcazz

yani ospina ve boykodan biri gelecek bize
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Kaleci için Şubat sonunu beklerler tolga nın son durumunu görmeden karar veremezler

Çevrimdışı can1903

malum site tekrar boyko diyor

zaten sevillayla belliki anlasamadılar onla anlasamıyorsa bizle nasıl anlasacak işin o tarafıda var ama sanırım onu alıcazz

yani ospina ve boykodan biri gelecek bize
Ospina olmaz bence, Şezni geri dönmedi. 2 Kalecileri var, kaleci almadan vermezler Ospina'yı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaleci için Şubat sonunu beklerler tolga nın son durumunu görmeden karar veremezler

Son durum;

http://twitter.com/Samedowski/status/685177635777961989
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

2 mi 3 mü ne sene önce Ospina'dan 500 bin euro gibi bir fark yüzünden vazgeçilmişti. Deli olmuştum. Şimdi tekrar böyle farklar yüzünden Ospina işi yatarsa çok pis beddua ederim.

Eğer Ospina veya emsali bir kaleci alınmayacaksa kaleci alınmasın. "Beşiktaş'ın şampiyonluk gibi bir hedefi yoktur" diye basın açıklaması yapılsın. Sinirliyim evet ama espiri yapmıyorum! Ciddi ciddi çıkılsın ve böyle bir açıklama yapılsın. Çünkü yapılan iş bu açıklamadan daha az saçma değil.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ospina olmaz bence, Şezni geri dönmedi. 2 Kalecileri var, kaleci almadan vermezler Ospina'yı.

Şezni dönmedi mi hakikaten? Bizde hiç transfer şansı yok arkadaş. Hava alanından adam döndürmüş takımız

Çevrimdışı fore_kazık

Şampiyon olmak istiyorsan kalecin ve forvetin çok iyi olmak zorunda. Bunlardan ikiside yoksa 3. Bile zor olur. Sadece kalecin olursa en fazla 2.olursun. sadece forvetin çok iyi olursa şampiyonluğu birşekilde kaybedersin. Her ikiside olursa şampiyonluk kaçınılmaz olur. Bizde şuanda forvet tamam ama kale eksik. Ospina ayarında kaleci daha şimdiden kupanın bir kulpunu tutturur bize. Tolga ile devam edersek işimiz şansa kalır ve geçen sene gibi son haftalarda stresi yüksek maçlarda çuvallarız. Bu yüzden kaleci çok önemli.. bu yüzden Ospina...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Ben Boyko'ya karşıydım, ama yarın gelsin susucam yoksa Cassio filan alıcaklar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaleci alamayacak duruma gelirsek alınmaması en doğrusu olur.

Kaleci transferi hareketli bir piyasa değil aldığımız elimizde kalacak %90 ihtimalle.

Ben Ospina'nın geleceğini düşünüyorum hala ancak olmaz Rajkovic'i zorlasınlar olmuyorsa bulamadık diyip çekilecekler.

Tabi yazın bu iş daha da zor olacak orası da ayrı konu. Ancak şimdi gittiğimiz kaleciler, Adler gibi yazın alabileceğimiz kaleciler, şuan değil.

Almış olmak için aldırmamalıyız kesinlikle.
haklısın ama şuda var şuan ligde anadolu takımları dahil en kötü kaleciler bizde şampiyonluktan olabiliriz bu yüzden kaleci kiralamak lazım en kötü orta halli bir tane

Çevrimdışı Tolga

Kaleci transferi hali hazırda para varken yazın yapılmalıydı burada çok konuşmuştuk.

Devre arasına kaldığı zaman maalesef iş birçok etkenden dolayı zorlaşıyor.

Açıkçası Şenol Hoca'nın eldeki kalecileri göreyim düşüncesi bizi bugünlere getirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 21:40:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaleci transferi hali hazırda para varken yazın yapılmalıydı burada çok konuşmuştuk.

Açıkçası Şenol Hoca'nın eldeki kalecileri göreyim düşüncesi bizi bugünlere getirdi.

Ben böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Bu tepkiyi azaltma amaçlı bir söylemdi bence her şeyi geçtim 2 kaleci ile yola devam edilmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Adler'e ne oldu hiç adını duymuyoruz sağdan soldan

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nerden nereye geldik be nefes alsın yeter:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 21:41:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Asıl hata bence Casillas kaçırılarak yapıldı yazın.

Casillas da çizgi kalecisi ama çok farklı boyuta getirirdi bu işi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 mi 3 mü ne sene önce Ospina'dan 500 bin euro gibi bir fark yüzünden vazgeçilmişti. Deli olmuştum. Şimdi tekrar böyle farklar yüzünden Ospina işi yatarsa çok pis beddua ederim.

Eğer Ospina veya emsali bir kaleci alınmayacaksa kaleci alınmasın. "Beşiktaş'ın şampiyonluk gibi bir hedefi yoktur" diye basın açıklaması yapılsın. Sinirliyim evet ama espiri yapmıyorum! Ciddi ciddi çıkılsın ve böyle bir açıklama yapılsın. Çünkü yapılan iş bu açıklamadan daha az saçma değil.

Valla tam anlamıyla aklımdan geçenleri yazmışsın abi :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Kusura bakmayın da yönetimin aldığı her oyuncuya iyi diyorsunuz. Bir iyimserlikle bakıyorsunuz ama Cassio dediğimiz adam Tolga'nın Brezilya versiyonu. Kısacası çöp. Biz neler gördük Tosic'e iyi diyen bile vardı burada sırf yönetimi eleştirmeyeyim diye. Bu yönetim devre arası hiç iyi transfer yapmadı Tolgay dışında bu devre arası da yapacağını düşünmüyorum. Daha bu yama oyuncu ile açığımı kapatayım kafasında devam ederlerse Vodafone Arena'da şampiyonluk turu düşünceleri sadece pembe bir hayal olarak kalır.
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospinayı gerekirse 1 milyon euro  fazla verip alalım bnce 6 milyon hatta 7 milyon bile verip alalım 7 8 sene kafamız rahat olsun

Çevrimdışı Kadir G.

Şezni dönmedi mi hakikaten? Bizde hiç transfer şansı yok arkadaş. Hava alanından adam döndürmüş takımız

Adamlar diyelim ona. :) kronikleşti artık.

Çevrimdışı Tolga

Ben böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Bu tepkiyi azaltma amaçlı bir söylemdi bence her şeyi geçtim 2 kaleci ile yola devam edilmez.
Cenk gitmek istiyorum diye ısrar etmeseydi zaten 3 kaleciyle yola devam edilecekti.

Cenk gittikten sonra kaleci arayışları başladı ama zaman daraldığı için kimseyi alamadık. Gerçi Mandanda direkten döndü de neyse.

Tabi yönetim de kaleci konusunda hocaya baskı yapabilirdi orası ayrı. Sonuçta Quaresma transferini hocaya kabul ettirdiler yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...