Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
müthis ucuyor arkadaki müzik ve sesler kötü gösteriyorsaka bi yanada burda yapilmak istenilen olay ne? Gercekten cözemedim, yani o seylerin üstüne mi düsmesi gerekiyor amac ne burda? Ne yapmak istedi de yapamadi büyük kaptan...
Ama görüşülecek oda da mutlaka komidin olması gerekiyor.Yoksa parayı nereye bırakacağız
Ospina kesin yattı mı şimdi.
Oyle sey yapilmasin sonra biz turkiyeden oyuncu almayi calisirsak hepsine comak sokmaya calisirlar
4-5 gün önce Deportivo anlaştı
Bilemiyoruz.
bi twitter üzerinden ortaya atılmış söylenti var sadece. onun dışında kesin geliyormu? yok kalıyormu durumu belirsiz, "ALLAHINDAN BUL WENGER:)"
Aklıma kasper geldi oda leicesterdeymiş Bulucam bir kaleci size sabredin Olabilecek birkaç isim bulup yüklenelim
ben diyorumki Deniz özellikle Ospina ve Mandanda olmuyorsa Alisson Ramses Becker (sözleşme detaylarını tam olarak bilmiyorum) 6 ay kiralik satın alma opsiyonuyla alınsın istiyorumbu aslen Brezilyalı fakat Alman pasaportu da olan bu kaleciyi Beşiktaş'ta görmek isterim.
Londra'da saat erken daha.
Bak yine aynı şeyi yazmışsın yine zor tutuyorum kendimi
Bizim ligden alınabilecek bence tek kaleci Itandje'dır.Sezon sonuna kadar bari onu kiralayalım
Üzülmez, Beşiktaş'tan Serdar Kurtuluş ve Mustafa Pektemek için teklif yaptıklarını söylerken, "İkisi de istediğimiz oyuncular. Kendileri ile görüştüm. Kafaları karışık tabii. Serdar'ın kafası karışık. Mustafa da kısa sürede cevap vereceğini söyledi" ifadelerini kullandı.al şu mustafayı be deli ibo:D
Ortalık karışık zaten yapmayın şöyle espiriler
@Tolga Dino Zoff olaydı iyiydi be
Yine yazarsın diye beklemiştim halbuki