2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914265 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Şu bilet işi yarına kadar belli olur yarına kadar beklicez.Gün doğmadan neler doğar
Ben Sam Fisher gibi ajan olan Erdal Torunoğullarına güveniyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

türk medeni kanununun hangi madesine göre  :evillol: :evillol:
Abi memlekette kanunlara uyan ufak bir azınlık kaldı dert etme o kadar :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

no money, no honey...

Düşeş gelsin diye bekledikleri için transfer süreci daha uzar. Para yok. Beklemeyin...

Çevrimdışı ZORBEY

yapılan yorumları bi kac sayfa geriden gelerek okudumda, bazı arkadaşlar inceden inceye laf atiyorlar sanki. burdaki emektarlara güvenipte sölenen transfer iddaları sizleri tatmin etmiyorsa, twitter da transfer yalancıları varken burda bilet kesildi onaylandı yada onaylanmadı gibi yorum yapma hakkına sahip değilsinizdir. Ospina gelirse eywallah gelmeyeceksede dünyanın sonu değil arkadaşlar bu taraftar neleri yaşadı unuttu yönetim elinden geleni yapıyor olacağı varsa olur olmayacaksada yapacak birşey yok
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

Bu wenger Beşiktaş dusmani
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Şu bilet işi yarına kadar belli olur yarına kadar beklicez.Gün doğmadan neler doğar
Ben Sam Fisher gibi ajan olan Erdal Torunoğullarına güveniyorum.
ya olmazsa o zaman ne olmalı?  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

yapılan yorumları bi kac sayfa geriden gelerek okudumda, bazı arkadaşlar inceden inceye laf atiyorlar sanki. burdaki emektarlara güvenipte sölenen transfer iddaları sizleri tatmin etmiyorsa, twitter da transfer yalancıları varken burda bilet kesildi onaylandı yada onaylanmadı gibi yorum yapma hakkına sahip değilsinizdir. Ospina gelirse eyvallah gelmeyeceksede dünyanın sonu değil arkadaşlar bu taraftar neleri yaşadı unuttu yönetim elinden geleni yapıyor olacağı varsa olur olmayacaksada yapacak birşey yok
:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Ospinayı vermezse Wenger'in sonu da Rogers misali olur diye de düşünmemek lazım. :) büyük beddua alır fakat emekli olana kadar o kulübe başka biri antrenör olarak gelmez.

Çevrimdışı mrred

ya olmazsa o zaman ne olmalı?  :D
Tolga ile mantık evliliği yapacaz. :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ensar

Ospinayı vermezse Wenger'in sonu da Rogers misali olur diye de düşünmemek lazım. :) büyük beddua alır fakat emekli olana kadar o kulübe başka biri antrenör olarak gelmez.
ya ahımızdan tahtalı köyü boylarsa :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Stoper transferi de kaleci transferine göre şekillenecek anladığım kadarıyla.

Eğer kaleci transferi için bütçenin büyük bir kısmı harcanırsa stoper kiralık gelecek gibi.

Bütçenin birazı kaleci için ayrılırsa geriye kalanı da stopere ayrılır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kalp krizi geçirir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Beşiktaş'ta Ospina, Mandanda defteri kapandı. Listede benim bildiğim BOYKO, Cassio ve Bulgar Milli Takım kalecisi Stoyanov (@fatihdogan_38)

Boyko'da olmaz. Madem bu kadar düştük neden Cassio Lovren Kalinic'in ismi geçmişti git al gel koy kaleye.

Wenger'e ve Arsenal'e beddua ettim, retweetledi. Kahrolduk lan resmen bu Ospina için yaraladı bizi

Çevrimdışı ilhan mansız

Tolga ile mantık evliliği yapacaz. :D
ne olursa olsun sonuna kadar destek,  :ok:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Allah aşkına adam gibi kaleci alın ya tükendim artık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mrred

Ospina gerçekten tweetleri beğeniyor mu ? Ben göremedim de
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam yönetimin şuana kadar izlediği "fazladan para kaptırmama" politikasını takdir ettik.

Ama bu taktik sadece yaz transfer döneminde geçerli oluyor çünkü süre uzun.

Devre arasında da aynı şeyi uygulamaya çalışıyolar olan bize oluyor. :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mrred

ne olursa olsun sonuna kadar destek,  :ok:
Mantıklı olan sonuna kadar destelemek napalım başka bir yol yoksa... Sezon sonu aşk evliliği yaparız biriyle :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

3 sene sağ bek, 4 sene kaleci almadık biz. Alın gelin bi kaleci be  :by2: :by2: :by2:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Ospina gerçekten tweetleri beğeniyor mu ? Ben göremedim de
Evet bir ara her yazılanı beğeniyordu Beşiktaş'a hoşgeldin gibi yazıları. Sonra azaldı, 5-6 gündür durdu.

Çevrimdışı Deniz

Piyasadaki Beşiktaş muhabirleri içinde en düzgünü ,en çok içerden bilgi alanı fatih doğandır o da ospina girişimlerini açıkladı.
Badem yine klavye başından muhabirliğe devam etsin..

Yönetimi Ospina gibi bir kalecinin peşinde koştuğu için tebrik ediyorum,çabaladılar ama olmayınca olmuyor işte..
bu kalitede kaleci almalılar.Casio falan işimizi görmez .bize saç baş yoldurmayacak ciddi kaleci lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 22:13:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kesinlikle şart  :lol:

@ilhan mansız profilinde yaşın olması gerekiyor yaşını girer misin bilgilerine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş gibi takımlar şampiyonlar ligine alınmamalı diyen adam bu wenger bırakın tek yedek kalecisini, günahını vermez bize...

Wenger çok danger Beşiktaş düşmanı herif  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaşla uğraşanın çocuğu olmaz demişler wengerin birazcık şampiyonluk ümidi varsa bu gece o da gitti  :icool: