2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915170 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Ooof of.

Biletten de haber çıkmadı.

Amorti vurmuş. Bizimkiler bozdurmaya geliyormuş.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı saricasi

https://twitter.com/Lodbjk/status/685147094177427456

Neuer'de yiyormuş bunlardan önemli değil.  :claps:
Birde kurtardıklarini yayınla karşılaştıralim.:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yumuşatma değil bu olanı söyledim. Cassio filan istemiyorum alınmamasını ve yazın alınmasını tercih ederim.

Ney? :alala:

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Yine mi gol değil be? Yine mi gol değiil....
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Yumuşatma değil bu olanı söyledim. Cassio filan istemiyorum alınmamasını ve yazın alınmasını tercih ederim.

bu cassio bana göre bildiğin mondragonların sakar versiyonu :) bak simdi faillerde söyle bir fark vardır

sans eseri elinden kacırırsın cnk karsıda rakip seni bozmaya yonelik oynuyordur bu hadi bi sıyrılma yontemi ama bu adam topla mucadele ederek gol yiyor yani arada bir canlıdan eser yok:D

simdi ben inanıyorumki dediğin gibi birebirlerde falan fark yaratacaktır ama bize onlardan cok bence  özgüveni yüksek iletişimi olan ve pozisyon bilgisi olmasıdır.. yani ne yan top ne cepheleri iyi olsun

diye bakıyorum tamamen stabil bir beck istiyorum yani cnk para buna yetecek belliki
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 21:19:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaleci alamayacak duruma gelirsek alınmaması en doğrusu olur.

Kaleci transferi hareketli bir piyasa değil aldığımız elimizde kalacak %90 ihtimalle.

Ben Ospina'nın geleceğini düşünüyorum hala ancak olmaz Rajkovic'i zorlasınlar olmuyorsa bulamadık diyip çekilecekler.

Tabi yazın bu iş daha da zor olacak orası da ayrı konu. Ancak şimdi gittiğimiz kaleciler, Adler gibi yazın alabileceğimiz kaleciler, şuan değil.

Almış olmak için aldırmamalıyız kesinlikle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Adam diyor ki olmuyorsa zorlama gülüm yazın Antalya'ya ne güzellikler düşer. Tolga ile idare et sezon sonu doğru düzgün birini al. :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 21:20:50
  • Beşiktaş / Bodrum

Kaleci diyorum böyle orta halli adam gelecekse diyorum hiç almasınlar, yazın iyisini alsınlar diyorum  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Altını çiziyorum, iyi bir kaleci alınmadan istersen Sergio Ramos'u al şampiyon olamazsın.

Çevrimdışı Deniz

Casio benim kriterlerime gore kotu kaleci, fark yaratmaz geleceğini sanmiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı birolbjk

Buda Tolga gibi erkenden Yatıp almış içeri topu bunu almazlar heralde

Çevrimdışı talha

Birde kurtardıklarini yayınla karşılaştıralim.:)

Onları napacan hacı bir insanı kötü zamanlarda tanırsın derler. :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

ospina da son durum nedir?

Çevrimdışı ozan062

Altını çiziyorum, iyi bir kaleci alınmadan istersen Sergio Ramos'u al şampiyon olamazsın.

simdi asıyoruz kesiyoruz ama bu vaktede sayın Tolga ile geldik:D

bu arada bunu ben değil yönetim artı Senol hoca söylüyor

fakat yalanda değil simdi dogruya dogru  ancaaakkk

olurya sezon içinde kötü oynadıgın 3 maçı sansınla kazanırsın bence bunu biz ilk yarıda tukettik ve bize kotu oynarken maç alacak kaleci ihtiyacı ozellikle ikinci yarıda cok gerekeceği için ben kaleci istiyorum

böyle olmasa bi ortasaha bi stoper alsalar ama yama değil hakiki bakın o zaman kaleci almasınlar derim acık söyleyim:) ama olmucagı için kaleciye parayı bassınlar diğerlerini kiralıkla ayaarlasınlar kafasındayım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

kaleci olmuyorsa bari sol savunmacı ve sol bek alalım hatta orta saha da alalım
belki kaleye top gitmez maçlarda... :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

1.sınıf olma potansiyeli olan uygun maliyette onlarca kaleci var. 1.Sınıf alamıyorsan oraya aday bir ismi al-koy.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 21:30:41 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Amorti vurmuş. Bizimkiler bozdurmaya geliyormuş.  :kop:

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

iki negatif = bir pozitif ?   :alala: alinmasini istiyorsun diye mi anlayalim yani  :alala: :by2:
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 21:29:36 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 21:27:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Burada en acı olay bunu yazın görememeleri.

Tut ki adam bulamadın, alamadın ve şampiyonluğu kalecin yüzünden kaybettin kim nasıl hesap verebilir? Şampiyonluk neden kaçtı derlerse açıklaması nasıl yapılır?

Bu adam Akhisar maçında 3, Paşa maçında dolaylı yoldan 2 puanı yedi. Yiyeceği maçlar da olacaktır ikinci yarı bu kadar büyük hata yapılır mı?

Yazın oyuncu satamazsan ne olacak ne ile alacaksın kaleci? Bunu da düşündükleri için mutlaka almak isteyecekler ve maalesef düşeş olmazsa yazın yaptığımız uzuuun pazarlık sonucu vermediğimizin birkaç mislini devre arası verme durumumuz var şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 21:28:00
  • Beşiktaş / Bodrum
iki negatif = bir pozitif ?  :kop: alinmasini istiyorsun diye mi anlayalim yani  :alala: :by2:

İkisinin arasına bir virgül atacaksın sadece  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

İkisinin arasına bir virgül atacaksın sadece  :D

Yazarken atsana hacı milleti karıştırdı burada. :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burada en acı olay bunu yazın görememeleri.

Tut ki adam bulamadın, alamadın ve şampiyonluğu kalecin yüzünden kaybettin kim nasıl hesap verebilir? Şampiyonluk neden kaçtı derlerse açıklaması nasıl yapılır?

Bu adam Akhisar maçında 3, Paşa maçında dolaylı yoldan 2 puanı yedi. Yiyeceği maçlar da olacaktır ikinci yarı bu kadar büyük hata yapılır mı?

Yazın oyuncu satamazsan ne olacak ne ile alacaksın kaleci? Bunu da düşündükleri için mutlaka almak isteyecekler ve maalesef düşeş olmazsa yazın yaptığımız uzuuun pazarlık sonucu vermediğimizin birkaç mislini devre arası verme durumumuz var şuan.

Valla verilmesi gerekiyo artık. Şampiyonluğa gidiyoruz.

Mevcut yönetim devre arası transferlerinde hiç başarılı olamadı şuana kadar Tolgay dışında.

Yönetimde bir fark olsun ki 2. yarı da farklı olsun, şampiyon olalım stadımızda.