2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913258 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

En iyisi genc ve potansiyeli olan bir kaleciye 2-3 arasi verip almak. Tolgayi hep savundum burada ilk yari bitene kadar kalecimiz diye ama artik bu dakikadan sonra kalemize gecemez. Genc kaleciyi simdiden alalim ve bu donem bununla gecirelim. Yazinda ospina ayarinda bir kaleci alalim. Genc kalecide ikinci kaleci olarak ospinanin arkasinda bekler.

Bence simdi ospina-costil-mandanda ayari iyi bir kaleci aldik, aldik. Alamazsak hata olur. Ikinci yari kritik maclar oynayacagiz. Ts, fb, gs deplasmanlarinda genc kaleciye ne kadar guvenebiliriz bilemiyorum. Kac yildir tecrubesizlikten bu kadar ceken bir takimin taraftari olarak icim rahat degil o konuda. Bir de tabi ospina ayari kaleciye sene sonu 5-6m verebilmemiz icin en az o kadar transfer geliri lazim ffp'den dolayi, simdi ise o konudan yana rahatiz. 11m euro limitiz var.

Kisacasi sene sonu saglam kaleci gelmesi icin gokhan veya ozi'den birisinin gitmesi lazim. Ben hala ikisinden birinin ayrilma ihtimalini fazla gormuyorum cunku en az 12-13 istiyor baskan. Gokhan da bu haliyle o kadar etmez acikcasi. Kaldi ki ayrilsalar bile yerlerine de adam almamiz gerekecek tabi o parayla.

Çevrimdışı 38life

Kaleci alınmasın.

Çevrimdışı amed.yasa

cassio konusunda ben de iyimserim açıkçası, aşı tutar mı bilmiyorum ama abartıldığı gibi kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı canU

Gene başladık geçici yamaları kabullenmeye. Olmuyor bunlarla ya 100 senede mi öğrenicez anlamıyorum. Şimdi orta seviye bi kaleci alınırsa sene sonu yollamak için yırtınacağız. Gidin genç birini alın bari potansiyelli. Orta seviyeye maaşla 7-8 milyon harcamaya hiç gerek yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospinanın bileti ne durumda ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cassio karşı karşıyalar, hava hakimiyeti, ve refleks olarak güçlü ve fit bir kaleci.

1.95 boyu var. Eğer üst düze kaleci almaktan vazgeçerlerse orta seviye kaleciler arasındaki iyi tercihlerden biri olur.

Hepsi bu.

O zaman kötü oyuncu.

Üst düzeyden başkası kurtarmaz bizi. Zaten kalede fazla pozisyon vermiyoruz ama her gelen gol oluyor neredeyse. Bundan kurtulmak için artık şu işi halletmemiz lazım.

Kamp başladı devam ediyor. Bitmeye yakın hala kaleci konuşmak istemiyorum ben.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RQ7_351903

Herkes bu sene için yazıyor seneye ŞL'e gidince napcaz, tekrar onu gönderip ospina içinmi uğraşıcaz?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hakkaten bilet noldu bu arada? Bugün onaylanması gerekiyodu sanırım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat26

İmzalar bile atılmış.Brezilya basınına güveniyorum Rhodolfo'nun transfer edildiği dönemde de onlar yazmıştı ilk.
Ospina İstanbula tatile geliyor heraldi.Erdal bey kankası yapmış Ospina'yı biletini de almış:)

Çevrimdışı 38life

Sampiyon olunmasin.

Aynen öyle. Şampiyon olunmasın. Hatta şampiyonluk gibi bir hedefin olmadığı açıklansın. Biz de rahat edelim.

Çevrimdışı murat26

Cassio'nun en büyük özelliği rakip forvet şut çekerken zamanı durdurup ona göre pozisyon almasıymış:)

Çevrimdışı f_madida

O zaman kötü oyuncu.

Üst düzeyden başkası kurtarmaz bizi. Zaten kalede fazla pozisyon vermiyoruz ama her gelen gol oluyor neredeyse. Bundan kurtulmak için artık şu işi halletmemiz lazım.

Kamp başladı devam ediyor. Bitmeye yakın hala kaleci konuşmak istemiyorum ben.

Ust duzey olmayacaksa bir anlami yok zaten. Bu adami aldiktan sonra seneye tekrar kaleci alacak hali de yok yonetimin, o zaman ya simdi duzgun bir teklif verip adam gibi kaliteli bir kaleci alsinlar ya da sampiyonluk yolunda kumar oynayip sezon sonu tekrar sansimizi deneriz diyerek beklesinler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı AmaralGürses

Aynen öyle. Şampiyon olunmasın. Hatta şampiyonluk gibi bir hedefin olmadığı açıklansın. Biz de rahat edelim.

ne guzel 750 bin euro bonservis, 1.2 maasla mandanda'yi bitiriyorduk evvelki gece keyfimiz yerindeydi  :evillol:

Çevrimdışı talha

Ust duzey olmayacaksa bir anlami yok zaten. Bu adami aldiktan sonra seneye tekrar kaleci alacak hali de yok yonetimin, o zaman ya simdi duzgun bir teklif verip adam gibi kaliteli bir kaleci alsinlar ya da sampiyonluk yolunda kumar oynayip sezon sonu tekrar sansimizi deneriz diyerek beklesinler.

Olayın özü bu. Cassio gibi yamaları alığp sene sonu bu yetmez diye göndermeye çalışıyoruz sonra bazıları tepki verince de kardeşim oldu artık yapacak bir şey diye laf işitiyorlar.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Kusura bakmayın da yönetimin aldığı her oyuncuya iyi diyorsunuz. Bir iyimserlikle bakıyorsunuz ama Cassio dediğimiz adam Tolga'nın Brezilya versiyonu. Kısacası çöp. Biz neler gördük Tosic'e iyi diyen bile vardı burada sırf yönetimi eleştirmeyeyim diye. Bu yönetim devre arası hiç iyi transfer yapmadı Tolgay dışında bu devre arası da yapacağını düşünmüyorum. Daha bu yama oyuncu ile açığımı kapatayım kafasında devam ederlerse Vodafone Arena'da şampiyonluk turu düşünceleri sadece pembe bir hayal olarak kalır.

Çevrimdışı can1903

Kaleci işi sarpa sarar, daha çok sürer bu mevzu.

Külüpte para filan da yok galiba Ospina' da olmayabilir.

Git al gel Mandandayı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alper1903

Cassio massio gelmez bu saatten sonra. Seviyeyi o kadar düşüremezler artık. Yönetimin her sene yaptığı taktiklerden biri olacak muhtemelen kaleci de.

Çevrimdışı AmaralGürses

Kaleci işi sarpa sarar, daha çok sürer bu mevzu.

Külüpte para filan da yok galiba Ospina' da olmayabilir.

Git al gel Mandandayı.

Benim en merak ettigim konulardan birisi de bu zaten: ara transfer butcemiz.

Bir gun deniyor ki Boyko+Douglas'a 6m euro teklif edildi, Dnipro 10m euro istiyor.
Ertesi gun Mandanda icin Marsilya 1.5 istiyormus da bizimkiler 750bine kapatmak istiyormus.
Diger gun Costil'e 2m teklif etmisiz Rennes 4 istiyormus..

Hepsi birbiriyle celisen rakamlar..
Anlayamadik gitti bizim yonetimin kafasinda ne kadar bir butce oldugunu ve tabi gercekte olan butceyi. O kadar sacma sapan haberler yapiyorlar ki 1m euro transfer butcemiz de olabilir 8m euro da. Su an tek bilenler yonetim ve Allah.

Çevrimdışı ozan062

Cassio karşı karşıyalar, hava hakimiyeti, ve refleks olarak güçlü ve fit bir kaleci.

1.95 boyu var. Eğer üst düze kaleci almaktan vazgeçerlerse orta seviye kaleciler arasındaki iyi tercihlerden biri olur.

Hepsi bu.

ortamı yumusatmaya basla bakalım bir anda kotu yorumlar tersine doner veeee cassio BJK ile anlasırr

fakat ben bundansa tolgayı tercih ederim :aman:

:evillol:

Şenol Güneş gibi Türk futbolunun en başarılı hocalarından biri var. Gittiği her takıma oynattığı futbol ve başarıları ortada. Oyuncuları üzerindeki etkisi ve katkısı tartışılmaz. Onunla çalışmak tabii ki heyecanlandırır beni.”

Çağlar'ı baya baya kafalamış bizimkiler. Absürt bir teklif gelmezse Fener'den oyuncu bizim gibi duruyor açıklamalarından.

+2 daha var kafalananlar arasında
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Cassio-Tolga-Günay  :evillol: :evillol: :kop: :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 21:13:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ortamı yumusatmaya basla bakalım bir anda kotu yorumlar tersine doner veeee cassio BJK ile anlasırr

fakat ben bundansa tolgayı tercih ederim :aman:

+2 daha var kafalananlar arasında

Yumuşatma değil bu olanı söyledim. Cassio filan istemiyorum alınmamasını ve yazın alınmasını tercih ederim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooof of.

Biletten de haber çıkmadı.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.