2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915162 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

murat ozene gore  serdar azizin transferi yeni yonetim sebebiyle bekletiliyor... ona gore hareket edilecek yani kaleci erken gelir stoper işi uzar

yeni seçilen bir yönetim takım kaptanını satarmı hiç... dakka bir gol bir olur.. olmaz o iş bence..

bide bursa dan beşiktaşa satılcak.. ilk maçta tribünler homurdanır.. korkudan vermezler zaten..

Çevrimdışı kartalBaz

Gunay besiktasin kalecisi degil malesef. Sampiyonluk yarisinda sonuna kadar gidemez. Tolga desen taraftarin gozunde 30 dakikalik kredisi bile yok. Iyi kaleci almak demek pra demek ama para yok stadi da bitirmek lazim. Kimsenin iyi kalecisini satmaya niyeti yok sataninda baska kaleci almasi gerekiyor ki bize satsin. Maddi acidan cok guclu takimlar kaleci ariyor bize sira gelirmi allah bilir. Tam hersey yolundayken kenetlenmis hepimiz sampiyonluga inanmisken su kaleci adamin asabini bozuyor. Su sartlarda ismi gecen kalecilerden biri alinirsa muthis bir basari olur. Alinamassada bence 1-2 milyon euro arasi B sinif bir kaleci alinmasi gerekiyor. Tolga ve gunayla devam edemeyiz. Seneye aldigimiz B sinif kaleciyide 2. Kaleci olarak kullaniriz. Yapacak birsy yok.

Çevrimdışı tangaz

Lovren Kalinic'in 11 dakikalık videosu var. baya fikir veriyor. İlk dikkatimi çeken 2.01 boyuna ragmen yere oldukca saglam basıyor ve oldukça dinamik. İlk kurtarıştan sonra çok çabuk ayaga kalkıyor. 1.85'lik kaleci izlenimi uyandırıyor. Fundamentali de saglam gozukuyor. Bize gelirse patlama yapabilir.

boyko kumarını oynamaktansa bu adama zar atmayı yeğlerim. uyum sorunu da yaşamaz rus kökenliler gibi... unutmayın SSCB kökenli 10 transferin 9'u gittiği ülkeye uyum sağlayamıyor!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

badem'in haberlerine inanan bir sen varsın başkada yok herhalde :)
Evet var mı sende haber duyum filan at üstüme seninkinede inanayım @cursedofdragon

Fırat'ın dediklerine göre diyoruz cümlenin başında.

Dikkatli oku öyle yorum at.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kalinic için rakipler Lazio ve Aston basina gore
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı can1903

Başkan BJK TV'nin yılbaşı röpörtajında 2 tane çok sağlam transfer geliyor, kaleciye çok önem veriyoruz demiş.

Doğruysa..  :halay: :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı ve çifte kupalı bir yıl diliyorum.

Çevrimdışı can1903

Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı ve kalecili stoperli, 2 kupalı bir yıl diliyorum!

Sonu şampiyonluk olacak.

Çevrimdışı Tolga

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/besiktasarena-com-yeni-yil-kutlama-mesaji/

Arkadaşlar yeni yıl ile ilgili kutlama mesajlarını bu başlığa yazabilirsiniz :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Oyuncuyu epey izledim, dünde yazdım. Potansiyel aralığı çok geniş. 1.sınıf kaleci olabilir.
doğrdur :ok: bana Boyko'dan daha saglam geldi. Maliyetleri arasında da uçurum var zaten. 5 milyon vereceklerse Fransadakini alsınlar, yok 2-3 milyona halletmek istiyolarsa kesinlikle Kalinic'i alsınlar isterim.

Çevrimdışı kartalBaz

Eren Albayrak gelirse, 1 tane orjinal ürün almıycam.

Anadolu topçusu.
Bence biraz daha dikkatli konusman gerekiyor kardesim. Futbolcu icin forma alinmaz. Giymek icin alirsin kendini onun icinde mutlu hissedersin. Klubun ihtiyaci varsa ve maddi durumun var ise ekstra alirsin. Eren besiktasa gelecek diye cakma urun almamalisin.

Çevrimdışı kartalBaz

doğrdur :ok: bana Boyko'dan daha saglam geldi. Maliyetleri arasında da uçurum var zaten. 5 milyon vereceklerse Fransadakini alsınlar, yok 2-3 milyona halletmek istiyolarsa kesinlikle Kalinic'i alsınlar isterim.
Tutmassa bile seneye ikinci kalecimiz olur.

Çevrimdışı can1903

Bence biraz daha dikkatli konusman gerekiyor kardesim. Futbolcu icin forma alinmaz. Giymek icin alirsin kendini onun icinde mutlu hissedersin. Klubun ihtiyaci varsa ve maddi durumun var ise ekstra alirsin. Eren besiktasa gelecek diye cakma urun almamalisin.

Hocam vasat adamları doldurmasınlar, İsmail sözleşme yenilyecek zaten ne gerek var İsmail 2 ye?

Çevrimdışı can1903

Milli Piyango bana çıkarsa Handanovic'i getiriyorum hadi hayırlı olsun şimdiden..

Çevrimdışı can1903

Milli Piyango bana çıkarsa Handanovic'i getiriyorum hadi hayırlı olsun şimdiden..
Stoperede Nkolou  :icool:

Çevrimdışı Batuhan1903

Eren için olaya şu açıdan bakmanız lazım İsmaille sözleşme yenilenirde ismail eren yaparız korkusunu bırakıp İsmail'in mi Eren'in midaha iyi olduğuna bakmalısınız benim görüşüm Eren İsmail'in skora katkı yapan modeli hal böyleyken İsmail'le sözleşme imzalayacağıma Eren i alırım yanaınada iyi bir sol bek alırım hatta bu Armero bile olabilir.Yönetim Eren i alır İsmaille de sözleşme imzalar açısından bakıyorsanız yönetimi eleştirmeniz lazım Ereni değil.

Çevrimdışı ozan062

Stoperede Nkolou  :icool:

gencsin hiç gerek yok boyle seylere o oyuncu 2 sene sonra yuvadan ucar olan senin paracıklara olur :)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kartalBaz

Hocam vasat adamları doldurmasınlar, İsmail sözleşme yenilyecek zaten ne gerek var İsmail 2 ye?
Hakli olabilirsin. Acikcasi hic dikkatli izlemedim ereni. Bazi arkadaslar begeniyor bazilari ise begenmiyor. Bu konuda yorum yapmam dogru olmaz. Ama yonetime sinirlenip takima kusluk olmaz. Elestirmeye devam et bence elestiri basari getirir ama bir anlik sinirle sonra pisman olacagin cumleler kurma. Gercekten besiktas sevgin varsa bu cumleden dolayi sonradan pisman olursun. Belkide ismaili seneye dusunmuyorlar bilemiyoruz ne dusunduklerini. Bekleyip gormek lazim.

Çevrimdışı can1903

gencsin hiç gerek yok boyle seylere o oyuncu 2 sene sonra yuvadan ucar olan senin paracıklara olur :)))
Yok be abi milli piyango çıksın benim izimi bulamazlar  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Batuhan1903

Madem böyle düşüncen var İsmail'le sözleşme yenilenirse bi daha alışveriş yapmam demen gerekir.Hatta Pektemek sözleşmesinden sonra zaten yapmıyorsundur adamın maaşı 200 bin forma satışından elde edilen kara eşit.

Çevrimdışı ozan062

Yok be abi milli piyango çıksın benim izimi bulamazlar  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

dogrusu bu olur zaten :naughty: :naughty:

:outtahere:

Çevrimdışı can1903

Madem böyle düşüncen var İsmail'le sözleşme yenilenirse bi daha alışveriş yapmam demen gerekir.Hatta Pektemek sözleşmesinden sonra zaten yapmıyorsundur adamın maaşı 200 bin forma satışından elde edilen kara eşit.
Eren akraban filan heralde hocam bu ne ya :D Pektemek'le yapmışın zaten bi hata İsmaille yenileme yapma bi hata daha veya Ereni alma bi hata daha yapma.

Çıtayı yükseğe koyacaksın.

Demba Ba, Gomez gibi isimler alıcaksın.

Çevrimdışı can1903

dogrusu bu olur zaten :naughty: :naughty:

:outtahere:
10 Sene sonra kongrede görürsünüz artık, Türkiye'nin en zengin adamı olarak :D

Çevrimdışı mellfred

Serdar aziz demeyin valla tansiyonum düşüyor. Ersan'ı bile kesemez

Çevrimdışı ozan062

ben zaten 2009 dan bu yana hiçbir alısveris yapmıyorum :) nedeni belli ve hala dogru işler yapıldıgını gormediğim için kendimce bir cok sebebim var

amaa bu sene sampiyon oldugumuz an en iyi oyuncunun isminide yazdırarak kenarıya koyucam,, birde su sene bası skrtel konusuldugunda soylemiştim o gelirse alıcaktım o inadımı kırıcaktım simdi sene sonuna kaydırdık bakalım kısmet