2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913297 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Yanlış olmasın sırf takımın havası korunsun diye pektemek gibi tam anlamıyla kazma oyuncuların takımda kalmasından yana değilim.

Ama çuvala yükla götür at, sonra çuvalla ts'den veya başka yerden adam getir mantığına karşıyım.

Necip sembol bir isim, bu camiayı iyi bilen, bu sezon her girdiğinde iyi verim veren, düşük maliyetli, takıma karakter katan bir adam. Herşeyden önemlisi 20 maç yedek kalsa gıkı çıkmaz. Bunun romantiklikle falan alakası yok.

Keza Veli'ye de bu sezon ZTC başta olmak üzere şans verilmeli, bakalım ne durumda ondan sonra karar verilmeli.

Pektemek hususunda bir lafım yok, yerine adam almadan elden çıkarsalar bile lafım olmaz. Paftan adam koyarız yerine mis olur.

Çevrimdışı Kadir G.

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/682538654691143680
En doğrusunu yapıyorsunuz hocam adam senelik 1.6 maaş alıyor yaptığı bir gr katkı yok ve hala göndermiyorlar adamı neymiş 3.forvet lazımmış onun yerine altıpasa direk diksek daha çok gol atar.Yönetim 200 bin forma satışından gelen karı bu adama veriyor birde forma almamızı kartal yuvasından alışveriş yapmamızı bekliyorlar hatırlatıyım biz yıllık ortalama 200 bin forma satıyoruz. :s20: :s20:
Bizim forma alıpta kulube yapacağımız senelik katkı 20 tl Başkanın bir sözüyle Pektemekle sözleşme imzalanması bizim evladımız iyi çocuk sebebiyle giden para ise yıllık 5 milyon tl. bi yerden kepçeyle boşalıyor biz çay kaşığıylamı doldurabilecez? :s20:

Forma almıyorsan ürün almıyorsan ki mesajlarından öyle anlaşılıyor alışveriş yaptığın değil. İki satır yazılarında 3 oyuncu gönderip 3 oyuncu isteme hakkını kendinde nasıl buluyorsun hangi hakla?

Çevrimdışı ozan062

Peki neden besiktasi takip ediyorsun? Begenmedigin dogru isler yapilmadigini dusunen biri olarak urun almiyorsun ama takimi takip ediyorsun. Bence kendi kendine celisiyorsun.

cok yanlıs bir bakıs acısı sevdalıyız kotu olan herseye ragmen taraftarlık bu değilmi zaten:) ürün almıyorum diye klube katkım yok denemez zibilyon kez maça gittim, bu yeni stada kombinem var,, senelik paramızı oduyoruz zamanı geldiğinde  yani kurusum geçmiyor diyemeyiz dolayısıyla ürün almıyorum almama sebebim ordaki düzensizlik yolsuzluk ve yonetim sekilleri en onemlisi tabata faciası

[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 15:19:45 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

yok be kardeşim o kadar da değil tamam hatalar olmuş olabilir ama hala doğru işler yapıldığını düşünmüyorum demek gerçekten haksızlık olur o kadar acımasız olmayın

yok yok zaten dogrularda var ama benim harcıcagım paranın o dogrular olmadıgını biliyorum onların yanından geçmiyor yani:)
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 15:13:42 ozan062 ]

Çevrimdışı Batuhan1903

Yanlış olmasın sırf takımın havası korunsun diye pektemek gibi tam anlamıyla kazma oyuncuların takımda kalmasından yana değilim.

Ama çuvala yükla götür at, sonra çuvalla ts'den veya başka yerden adam getir mantığına karşıyım.

Necip sembol bir isim, bu camiayı iyi bilen, bu sezon her girdiğinde iyi verim veren, düşük maliyetli, takıma karakter katan bir adam. Herşeyden önemlisi 20 maç yedek kalsa gıkı çıkmaz. Bunun romantiklikle falan alakası yok.

Keza Veli'ye de bu sezon ZTC başta olmak üzere şans verilmeli, bakalım ne durumda ondan sonra karar verilmeli.

Pektemek hususunda bir lafım yok, yerine adam almadan elden çıkarsalar bile lafım olmaz. Paftan adam koyarız yerine mis olur.
Necip'in bu sezonki performansını bende çok beğeniyorum ama bu sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum ayrıca Necip sakız parasıyla oynamıyor yıllık 1 milyon euro alıyor Atiba'nın aldığı parayı alıyor Atiba nın bu seneki performansı kadar değilde geçen sekei performansı kadar performans göstermesi gerekli necip'in aksi takdirde yerini yeni Atiba lara bırakmalı.Adamı kimse Atiba'nın yedeği olarak bile görmüyor Atibanın yedeği olarak Veli bunun yedeği olarakta Necip görünüyor böyleyse takımla yollar ayrılmalıdır yada 300-400 bin euro da oynamalıdır.Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Veli iyi bir yedek ona şüphem yok ama 10 aydır oynayamayan adamın şampiyonluk yarışında yedek olarak bile işi olduğunu düşünmüyorum heleki ZTK maçını izledikten sonra.

Çevrimdışı can1903

Ne yazıyor hocam bi daha oku istersen?
Benim yazdığımı okumadan cevaplama o zaman, benim yazdığıma bak.

Kayserispor 1.5 M € veremez Pektemeke
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

:ok:

Ahmet Çakar'ı hiç sevmem ama güzel bir tabir ortaya atmıştı "Transfer Obezi" diye. İşte aynen öyle oluruz bu kafayla ve tabi herşeyden önce takım niteliğini kaybeder. Şu an en iyi ortam bizde bu sayede lideriz, herkesin max. ına yakın verim verdiği o meşhur "kolej havası" var. Yoksa kağıt üzerinde tek tek baktığın vakit fenerin kadrosu bizimkinden hem çok daha pahalı hem çok daha iyi ve derin. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Ama performans olarak biz çok öndeyiz bu sayede.

cok ondeyiz diyorsun işte burda bazı yorumculara kızıldı işte fener yüzde 60ını oynuyor Bjk ise yüzde yüzünü oynuyor dediklerinde

evet katlıoyurm zaten ilk 11deki iki üç oyuncu kendisini adamadıgında maça işte o zaman ecel terleri dokuluyor cnk onlar olmadıgında zincirin arasında engeller olusuyor işlemiyor cark
elin fennerinde derinlik var.. bizdede hiç yok değil ama kalite dusuk

Çevrimdışı Batuhan1903

Forma almıyorsan ürün almıyorsan ki mesajlarından öyle anlaşılıyor alışveriş yaptığın değil. İki satır yazılarında 3 oyuncu gönderip 3 oyuncu isteme hakkını kendinde nasıl buluyorsun hangi hakla?
Forma alıp almamam seni ilgilendirmez Pektemek 'in yıllık 5 milyon tl sini sen çıkar cebinden ver yoksa öyle söylenme(kibar olmaya çalıştım).Beşiktaş'ın yıllık 5 milyon tl'yi çöpe attığının farkında bile değilsin hala konuşuyorsun.

Çevrimdışı ozan062

Ne yazıyor hocam bi daha oku istersen?

ben olsam kayseriye gitmem zaten dogru bir haber bu gitmesi gerektiği takım ilk 5tir onun altına nasıl gitsin :)

yani kasımpasa basaksehir oncelikli olur onlar istanbul takımı diğerleri bursa belki akhisar belki osmanlı gerisi tırt ne maas karsılar nede onun için pazarlayabiliceğimiz maçlar cıkaracagı ortam olusur
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 15:24:43 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Forma alıp almamam seni ilgilendirmez Pektemek 'in yıllık 5 milyon tl sini sen çıkar cebinden ver yoksa öyle söylenme(kibar olmaya çalıştım).Beşiktaş'ın yıllık 5 milyon tl'yi çöpe attığının farkında bile değilsin hala konuşuyorsun.

diceği sey basit olur arada böyle hatalar,,  onun için hiç klavyeni sinir sistemini yormaa:)

Çevrimdışı Batuhan1903

ben olsam kayseriye gitmem zaten dogru bir haber bu gitmesi gerektiği takım ilk 5tir onun altına nasıl gitsin :)
Sene başı Başakşehir de istemişti kulup göndermemişti Pektemek'in maaşını ancak dediğin gibi 4 büyükler ve Başakşehir Kasımpaşa ödeyebilir.

Çevrimdışı tangaz

geçen gün bakalım hangi midesiz TD gençlerbirliğine gidecek yazmıştım malesef ibrahim üzülmez antlaşmış :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

yeniulke.net e gore handanovic bitmiş:)

ama nasıl bitmiş kiralık olarak satın alma 7 den basladıgı için onunla ugrasılıyormus:)

fakaat adamın sene sonu sozlesmesi bitmiyormuydu?:D
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 15:34:30 ozan062 ]

Çevrimdışı Batuhan1903

Birde başkanı Seba'ya benzetenler var.Seba yeni transfer olmuş oyuncuya bile yolda 1 tost ısmarlarmış 2.sini ısmarlamazmış Beşiktaş'ın parasından gidiyor diye.Şimdiki başkan bizim evladımız canımız ciğerim diye Pektemek denilen şahısla 1.6 dan 5 yıllık sözleşme imzalıyor futbol romantiklerinin asıl bu konuya önem vermesi gerekli takımdaki arkadaşlıklardan daha önemlidir Beşiktaş'ın parası. Nerden nereye...

Çevrimdışı Kadir G.

Buraya kırk kere yazınca çöpe atılmamış mı oluyor. Kendi kendine bahane bulmaya çalışırsan bulursun tabi neymiş forma giderleri ona gidiyor diye ürün almıyormuş. Almıyorsun da her gün milyon dolarlık transferleri yapmayı biliyorsun. Senin buraya yazdığın şeyleri aç oynadığın fm yi al Beşiktaşı orada bile yapamazsın.

Adama sorarlar o transferleri istemek için ne yaptın diye.

Çevrimdışı Ensar

Birde başkanı Seba'ya benzetenler var.Seba yeni transfer olmuş oyuncuya bile yolda 1 tost ısmarlarmış 2.sini ısmarlamazmış Beşiktaş'ın parasından gidiyor diye.Şimdiki başkan bizim evladımız canımız ciğerim diye Pektemek denilen şahısla 1.6 dan 5 yıllık sözleşme imzalıyor futbol romantiklerinin asıl bu konuya önem vermesi gerekli takımdaki arkadaşlıklardan daha önemlidir Beşiktaş'ın parası. Nerden nereye...
siz ürün almadığınız kulübe maddi destek vermediğiniz için ve bundan ötürü kulüp daha iyilerini alamıyor olabilir mi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemek mevzusu mide bulandırıcı hal aldı.
Kayseri pektemeke 1.7 milyon € veremez bunu biliyoruz ama daha önceki oyuncularda olduğu gibi pektemeke belli bir miktar para + bonservisini vererek gönderilebilir.
Çıkarıp versinler 1-2 milyon göndersinler,20 milyon verip 4 sene kulübe kötü ötesi oyuncuyu oturtacağına 2 milyon cebinden verir gönderirsin yerine potansiyeli olan genç bir oyuncu transfer edersin hem paran cebinde kalır hem de potansiyel bir yetenekten pektemeğin vereceği (veremediği) katkının kat be kat fazlasını alırsın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

siz ürün almadığınız kulübe maddi destek vermediğiniz için ve bundan ötürü kulüp daha iyilerini alamıyor olabilir mi ?
Tabiki Bir forma 20 tl kar bırakıyor kulube bu parayla Sirigu olmasada Adler gelebilir mesela değilmi. :s20: Pektemek e 1.6 Tolga'ya 1.4 verceğine toplamda o parayla kaleci olarak kim gelir bi sana zahmet hesaplayıver senin matemetiğin iyi anladığım kadarıyla.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 16:16:01 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı Batuhan1903

Mustafa pektemek mevzusu mide bulandırıcı hal aldı.
Kayseri pektemeke 1.7 milyon € veremez bunu biliyoruz ama daha önceki oyuncularda olduğu gibi pektemeke belli bir miktar para + bonservisini vererek gönderilebilir.
Çıkarıp versinler 1-2 milyon göndersinler,20 milyon verip 4 sene kulübe kötü ötesi oyuncuyu oturtacağına 2 milyon cebinden verir gönderirsin yerine potansiyeli olan genç bir oyuncu transfer edersin hem paran cebinde kalır hem de potansiyel bir yetenekten pektemeğin vereceği (veremediği) katkının kat be kat fazlasını alırsın.
+1903

Çevrimdışı Kadir G.

Al handanovici siriguyu da al dönüşümlü oynatırsın. Muslera 5 milyon almıyor mu bu ikisi daha iyi ver 6şar milyon. Mis.

Çevrimdışı Tolga

yeniulke.net e gore handanovic bitmiş:)

ama nasıl bitmiş kiralık olarak satın alma 7 den basladıgı için onunla ugrasılıyormus:)

fakaat adamın sene sonu sozlesmesi bitmiyormuydu?:D
İşte bu yüzden haber yalan :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

İbrahim Üzülmez GB'nin başına geçmiş, bizden puan alır sonra kovulur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Pektemek'e verilen yıllık 1.6dan 5 yıllık sözleşme totalde 8 milyon euro, Tabata transferinden bile daha rezil bir durum.Tabata yı bile 1.5 e satmıştık üstelik Tabata 50 maçta 17 gole katkı yapmıştı bizdeyken.Pektemek'i üste para versek gönderemeyiz.

Çevrimdışı Deniz

Taraftarın görevi ;
Ürün alıp, maça gidip takımı desteklemek.

Yönetimin görevi;
Gelirler doğrultusunda kurulabilecek en iyi kadroyu kurmak.

Taraftarın beklentisi;
Yaptığı katkılar ve verdiği destek doğrultusunda takımda en iyi oyuncuları görmek

Yönetimin beklentisi;
Taraftarın maça gelmesini istemek ,ürün satışlarını ve maddi gelirlerini yüksek görmek

Şimdi bunu bir döngü olarak düşünebilirsiniz.Bu zincir bir yerden koparsa otomatik olarak bu düzen bozuluyor.

Yönetimin yaptığı işlerin,aldığı oyuncuların %100 ü doğru olacak diye bir kural yok yönetim de hata yapabilir yapacaktır ,yapmıştır da.
Pektemeke 4 sene sigorta gibi sözleşme yapmak hataydı,bence kabul edilebilir bir hata ama hatada ısrar edip onu takımda tutup bu paraları ödemeye devam edersen bu makul bir hata olmaktan çıkar ,kabul edilemez hal alır taraftarda kırılma yaratır.

Bu zincirin sağlam olması için herkesin hatalarından ders alması lazım aynı hataları tekrar tekrar inatla yapmak yerine bundan ders çıkartılmalı.Herkes Beşiktaşın parasının iyi yerlere harcanmasını hak eden kişilere gitmesini istiyor çoğu zamanda bu gerçekleşiyor ama yapılan hatalardan ders çıkartılmalı ki geçmiş dönemde yaşanan sıkıntılar nüksetmesin.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fatihbjk

Diger takimlarin(Turkiye'den veya yurt disindan)ne denli paralari heba ettiginin farkinda degilsiniz sanirim. Bende bircok kisi gibi Mustafa Pektemek'den bu saatten sonra hic birsey beklemiyorum ama yok urun almam,yok forma almam gibi bir dusunce yanlis arkadaslar,kardesler.

Gs nin iki sene once devre arasi yaptigi transferleri yapsaydik demekki takimi tutmayida mi birakacaktiniz yoksa?