2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911538 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Akşam 19.03 te bjk tvde başkan konuşacak fragmanını yayınladılar transfer ile ilgilide konuşuyor. Baya hararetli geçmiş röportaj izlemenizi tavsiye ediyorum

Çevrimdışı kartalBaz

Madem böyle düşüncen var İsmail'le sözleşme yenilenirse bi daha alışveriş yapmam demen gerekir.Hatta Pektemek sözleşmesinden sonra zaten yapmıyorsundur adamın maaşı 200 bin forma satışından elde edilen kara eşit.
Yazdigindan anladigim kadariyla pektemekten sonra alisveris yapmayi kestin sanirim? Sende bu tarzmi dusunuyorsun bilmiyorum ama bu model taraftara sorulmasi gereken sudur. Taraftarmisiniz yoksa musterimi?

Çevrimdışı Batuhan1903

Eren akraban filan heralde hocam bu ne ya :D Pektemek'le yapmışın zaten bi hata İsmaille yenileme yapma bi hata daha veya Ereni alma bi hata daha yapma.

Çıtayı yükseğe koyacaksın.

Demba Ba, Gomez gibi isimler alıcaksın.
hahaha Hocam İsmaille yenilemeyeceğiz Erenide almayacaksak kim oynacacak sol bekte sonuçta 14 yabancı kuralı var bu demek oluyorki yaklaşık her mevkinde 1 yerli oyuncu bulundurman gerekiyor.Yerli oyunculara baktığımızda Caner,Hasan Ali,Eren,Emre Taşdemir,İsmail göze çarpıyor.Bunlardan caner ve hasan imkansız emre'yi bursa hayatta vermez geriye kim kalıyor ya İsmail ya Eren yapcak başka bir şey yok bu 2sinden biri kulubumuzde bulunmak zorunda.Ben tercihimi Eren'den yaparım İsmail'inde defansı kötü hucumu iyi fakat asisti bile yok adamın en azından Erende asist var senede 7-8 tane.

Çevrimdışı kartalBaz

ben zaten 2009 dan bu yana hiçbir alısveris yapmıyorum :) nedeni belli ve hala dogru işler yapıldıgını gormediğim için kendimce bir cok sebebim var

amaa bu sene sampiyon oldugumuz an en iyi oyuncunun isminide yazdırarak kenarıya koyucam,, birde su sene bası skrtel konusuldugunda soylemiştim o gelirse alıcaktım o inadımı kırıcaktım simdi sene sonuna kaydırdık bakalım kısmet
Peki neden besiktasi takip ediyorsun? Begenmedigin dogru isler yapilmadigini dusunen biri olarak urun almiyorsun ama takimi takip ediyorsun. Bence kendi kendine celisiyorsun.

Çevrimdışı ekrembaser

ben zaten 2009 dan bu yana hiçbir alısveris yapmıyorum :) nedeni belli ve hala dogru işler yapıldıgını gormediğim için kendimce bir cok sebebim var

amaa bu sene sampiyon oldugumuz an en iyi oyuncunun isminide yazdırarak kenarıya koyucam,, birde su sene bası skrtel konusuldugunda soylemiştim o gelirse alıcaktım o inadımı kırıcaktım simdi sene sonuna kaydırdık bakalım kısmet

yok be kardeşim o kadar da değil tamam hatalar olmuş olabilir ama hala doğru işler yapıldığını düşünmüyorum demek gerçekten haksızlık olur o kadar acımasız olmayın

Çevrimdışı can1903

Akşam 19.03 te bjk tvde başkan konuşacak fragmanını yayınladılar transfer ile ilgilide konuşuyor. Baya hararetli geçmiş röportaj izlemenizi tavsiye ediyorum
düştü bile röportajlar sitelere, mail atılmış röportajlar haber yapmıslar hemen.

başkan 2 tane iyi transfer yapacağız, kaleciye önem veriyoruz demiş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı alimm

O kadar yabancı futbolcu ismi geçiyor basında istermisiniz takviyeler ....:

onur kıvrak - serdar aziz

olsun
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Batuhan1903

Şu Trabzon'dan bu karışıklıkta Tolga'yı Veli'yi Necip'i Pektemek'i gönderip Mehmet Ekici Mbia yada Okay üçlüsünden 2 sini kapıp gelse ANÇ ne güzel olurdu .

Çevrimdışı Batuhan1903

O kadar yabancı futbolcu ismi geçiyor basında istermisiniz takviyeler ....:

onur kıvrak - serdar aziz

olsun
Serdar'ı mevcut yönetim göndermez ayın 19 unda seçilecek yeni yönetimde tepkiden çekindiği için kaptanlarını göndermezler o yüzden benim içim rahat.

Onur Boyko'dan daha iyidir daha bize daha iyisi lazım.Trabzondan alınacak sadece 3 adam var Mbia Okay Mehmet Ekici.

Çevrimdışı ekrembaser

düştü bile röportajlar sitelere, mail atılmış röportajlar haber yapmıslar hemen.

başkan 2 tane iyi transfer yapacağız, kaleciye önem veriyoruz demiş
kardeşim link paylaşabilir misin merak ettim okuyayım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şu Trabzon'dan bu karışıklıkta Tolga'yı Veli'yi Necip'i Pektemek'i gönderip Mehmet Ekici Mbia yada Okay üçlüsünden 2 sini kapıp gelse ANÇ ne güzel olurdu .
Niye Mehmet Ekici gibi Anadolu topçusunu , Okay gibi potansiyelli ama fizik olarak henüz yeterli olmayan halen aşama yapması gereken oyuncuyu ya da daha ucuz , daha iyi seçenekler varken kariyere oranla parayı çok daha önde tutan Mbia'yı alayım ? Bütün bunlarla Trabzon 'u rahatlatayım bir de üstüne tamamı olmasa da Beşiktaş'a , Şenol Güneş'e saldırmak için sebep arayan Trabzon taraftarının bir kısmına fırsat vereyim ? Ortada fol yok yumurta yokken sen gidip takasları yapıp transferleri de gerçekleştirmişsin . O da sürekli yaptığın başka bir hata .
Bir Trabzon forumuna git bakalım neler düşünüyorlar Ekici, Okay ya da Mbia hakkında . Adamları gözünde çok büyütmüşsün . Sen adamların yaptığı güzel işleri görmüşsün ama o adamlar bu oyuncuları her maç 90 dakika izliyor ve emin ol senden daha iyi tanıyorlar bu futbolcuları.

Çevrimdışı Batuhan1903

Niye Mehmet Ekici gibi Anadolu topçusunu , Okay gibi potansiyelli ama fizik olarak henüz yeterli olmayan halen aşama yapması gereken oyuncuyu ya da daha ucuz , daha iyi seçenekler varken kariyere oranla parayı çok daha önde tutan Mbia'yı alayım ? Bütün bunlarla Trabzon 'u rahatlatayım bir de üstüne tamamı olmasa da Beşiktaş'a , Şenol Güneş'e saldırmak için sebep arayan Trabzon taraftarının bir kısmına fırsat vereyim ? Ortada fol yok yumurta yokken sen gidip takasları yapıp transferleri de gerçekleştirmişsin . O da sürekli yaptığın başka bir hata .
Bir Trabzon forumuna git bakalım neler düşünüyorlar Ekici, Okay ya da Mbia hakkında . Adamları gözünde çok büyütmüşsün . Sen adamların yaptığı güzel işleri görmüşsün ama o adamlar bu oyuncuları her maç 90 dakika izliyor ve emin ol senden daha iyi tanıyorlar bu futbolcuları.
Mehmet Ekici anadolu topçusu ha Bayern altyapısından çıkma Werder Bremen'de 11 oynayan adama anadolu topçusu diyorsunuz ya helal olsun.

Trabzon taraftarının Şenol hocaya saldırmasıda ne demek nerde yaşıyoruz.

Yazımı daha tam okumamıssınız bile adamları rahatlattığımız falan yok rahatlayan biz olacağız Pektemek gibi bi adamı Tolga gibi bi adamın maaşlarından kurtulacağız aynı şekilde yıllardır bi arpa boyu ilerlemeyen son 5 aydır iyi gözüken Necip'i Omuz sakatlığından dolayıkolay kolay eski durumuna dönemeyecek yıllık 1.4 alan Veli nin yılığındanda kurtulmuş olacağız.Bu 4 adamın senelik 5.4 milyon euro aldığından haberiniz varmı acaba.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/682538654691143680
En doğrusunu yapıyorsunuz hocam adam senelik 1.6 maaş alıyor yaptığı bir gr katkı yok ve hala göndermiyorlar adamı neymiş 3.forvet lazımmış onun yerine altıpasa direk diksek daha çok gol atar.Yönetim 200 bin forma satışından gelen karı bu adama veriyor birde forma almamızı kartal yuvasından alışveriş yapmamızı bekliyorlar hatırlatıyım biz yıllık ortalama 200 bin forma satıyoruz. :s20: :s20:
Bizim forma alıpta kulube yapacağımız senelik katkı 20 tl Başkanın bir sözüyle Pektemekle sözleşme imzalanması bizim evladımız iyi çocuk sebebiyle giden para ise yıllık 5 milyon tl. bi yerden kepçeyle boşalıyor biz çay kaşığıylamı doldurabilecez? :s20:
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 14:42:05 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Şu Mustafa neden hala takımda bende anlamadım, Adam yıllık 1.7 alıyor o paraya iki tane forvet oynatırız.

Çevrimdışı Batuhan1903

Şu Mustafa neden hala takımda bende anlamadım, Adam yıllık 1.7 alıyor o paraya iki tane forvet oynatırız.
Onun kalitesinde 2 yi bırak 100 tane forveti o paraya oynatırız. :s20:

Çevrimdışı dlcs

Tam fm kafası. Kulübün iki karakterini (veli necip) yollayıp nasıl takım olmayı düşünüyorsun? Yedekte kalmayı sorun etmeyecek oyuncuların olmazsa trabzon'un karaktersiz oyuncularıyla mı uğraşacaksın?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mehmet Ekici anadolu topçusu ha Bayern altyapısından çıkma Werder Bremen'de 11 oynayan adama anadolu topçusu diyorsunuz ya helal olsun.

Trabzon taraftarının Şenol hocaya saldırmasıda ne demek nerde yaşıyoruz.

Yazımı daha tam okumamıssınız bile adamları rahatlattığımız falan yok rahatlayan biz olacağız Pektemek gibi bi adamı Tolga gibi bi adamın maaşlarından kurtulacağız aynı şekilde yıllardır bi arpa boyu ilerlemeyen son 5 aydır iyi gözüken Necip'i Omuz sakatlığından dolayıkolay kolay eski durumuna dönemeyecek yıllık 1.4 alan Veli nin yılığındanda kurtulmuş olacağız.Bu 4 adamın senelik 5.4 milyon euro aldığından haberiniz varmı acaba.
Mehmet Ekici mentalite olarak Anadolu topçusu gibiyse Anadolu topçusudur . Almanya'da doğup büyüyen herkes Alman mentalitesine sahip olmuyor .
Trabzon taraftarının bir kısmının Şenol Hoca'ya karşı duyduğu nefret ve hazımsızlığı bilmiyorsun sanırım . Trabzon halkı insanı bir günde kahraman ertesi gün hain yapar.
Yazını okudum . Sen nereden çıkardın Trabzon'un Pektemek'i , Tolga'yı,Veli'yi almak istediğini ya da Şenol Hoca'nın , yönetimin bu oyuncuları elden çıkarmak istediğini ? Ona binaen 'Ortada fol yok yumurta yokken sen gidip takasları yapıp transferleri de gerçekleştirmişsin ' demişim. Orta sahaya  ihtiyacını duyduğumuz sertliği katan Necip'i de satıp , fiziksel açıdan daha zayıf daha yumuşak olan Okay Yokuşlu'yu transfer etmişsin. Ekici ,Mbia gibi sorun çıkaran adamlarını almaya çalışarak ya da sertliğe ihtiyaç duydukları orta sahada Okay Yokuşlu'yu alıp karşılığında Veli ve Necip'i şimdiden vererek adamları rahatlatmışsın .
Kadromuzu düzgün şekillendireceksek bunun daha uygun yöntemlerini bulup gerçekleştirmek lazım.

Çevrimdışı can1903

Sen göndermeye çalışsan, Mustafa gider mi?

1.7'yi bırakır mı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Sen göndermeye çalışsan, Mustafa gider mi?

1.7'yi bırakır mı
Reddettiler yazıyor Pektemekle anlaşamadık yazmıyor. :s20: :ebebe:

Çevrimdışı AmaralGürses

Tam fm kafası. Kulübün iki karakterini (veli necip) yollayıp nasıl takım olmayı düşünüyorsun? Yedekte kalmayı sorun etmeyecek oyuncuların olmazsa trabzon'un karaktersiz oyuncularıyla mı uğraşacaksın?

:ok:

Ahmet Çakar'ı hiç sevmem ama güzel bir tabir ortaya atmıştı "Transfer Obezi" diye. İşte aynen öyle oluruz bu kafayla ve tabi herşeyden önce takım niteliğini kaybeder. Şu an en iyi ortam bizde bu sayede lideriz, herkesin max. ına yakın verim verdiği o meşhur "kolej havası" var. Yoksa kağıt üzerinde tek tek baktığın vakit fenerin kadrosu bizimkinden hem çok daha pahalı hem çok daha iyi ve derin. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Ama performans olarak biz çok öndeyiz bu sayede.

Çevrimdışı Batuhan1903

:ok:

Ahmet Çakar'ı hiç sevmem ama güzel bir tabir ortaya atmıştı "Transfer Obezi" diye. İşte aynen öyle oluruz bu kafayla ve tabi herşeyden önce takım niteliğini kaybeder. Şu an en iyi ortam bizde bu sayede lideriz, herkesin max. ına yakın verim verdiği o meşhur "kolej havası" var. Yoksa kağıt üzerinde tek tek baktığın vakit fenerin kadrosu bizimkinden hem çok daha pahalı hem çok daha iyi ve derin. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Ama performans olarak biz çok öndeyiz bu sayede.
En iyi ortam bizde diye lider değiliz bırakın futbol romatikliğini bizde Oğuzhan Atiba Töre Quaresma Gomez gibi adamlar olduğu için lideriz.Geçen senede takım arkadaşlık seviyesi yüksekti neden şampiyon olamadık sence.

Çevrimdışı AmaralGürses

En iyi ortam bizde diye lider değiliz bırakın futbol romatikliğini bizde Oğuzhan Atiba Töre Quaresma Gomez gibi adamlar olduğu için lideriz.Geçen senede takım arkadaşlık seviyesi yüksekti neden şampiyon olamadık sence.

Simao-Fernandes-Quaresma-Guti-Ernst varken neden liderin 28 puan gerisinde ligi 5.bitirdik sence?

Çevrimdışı can1903

Reddettiler yazıyor Pektemekle anlaşamadık yazmıyor. :s20: :ebebe:
Ordada sen göndermeye çalışsan yazıyor?

Çevrimdışı Batuhan1903

Simao-Fernandes-Quaresma-Guti-Ernst varken neden liderin 28 puan gerisinde ligi 5.bitirdik sence?
Ön tarafı şahane arka taraf şişhane cümlesini bilirmisiniz işte tam o sebepten ötürüydü.

Çevrimdışı Batuhan1903