Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
murat ozene gore serdar azizin transferi yeni yonetim sebebiyle bekletiliyor... ona gore hareket edilecek yani kaleci erken gelir stoper işi uzar
Lovren Kalinic'in 11 dakikalık videosu var. baya fikir veriyor. İlk dikkatimi çeken 2.01 boyuna ragmen yere oldukca saglam basıyor ve oldukça dinamik. İlk kurtarıştan sonra çok çabuk ayaga kalkıyor. 1.85'lik kaleci izlenimi uyandırıyor. Fundamentali de saglam gozukuyor. Bize gelirse patlama yapabilir.
badem'in haberlerine inanan bir sen varsın başkada yok herhalde
Oyuncuyu epey izledim, dünde yazdım. Potansiyel aralığı çok geniş. 1.sınıf kaleci olabilir.
Eren Albayrak gelirse, 1 tane orjinal ürün almıycam.Anadolu topçusu.
doğrdur bana Boyko'dan daha saglam geldi. Maliyetleri arasında da uçurum var zaten. 5 milyon vereceklerse Fransadakini alsınlar, yok 2-3 milyona halletmek istiyolarsa kesinlikle Kalinic'i alsınlar isterim.
Bence biraz daha dikkatli konusman gerekiyor kardesim. Futbolcu icin forma alinmaz. Giymek icin alirsin kendini onun icinde mutlu hissedersin. Klubun ihtiyaci varsa ve maddi durumun var ise ekstra alirsin. Eren besiktasa gelecek diye cakma urun almamalisin.
Milli Piyango bana çıkarsa Handanovic'i getiriyorum hadi hayırlı olsun şimdiden..
Stoperede Nkolou
Hocam vasat adamları doldurmasınlar, İsmail sözleşme yenilyecek zaten ne gerek var İsmail 2 ye?
gencsin hiç gerek yok boyle seylere o oyuncu 2 sene sonra yuvadan ucar olan senin paracıklara olur ))
Yok be abi milli piyango çıksın benim izimi bulamazlar
Madem böyle düşüncen var İsmail'le sözleşme yenilenirse bi daha alışveriş yapmam demen gerekir.Hatta Pektemek sözleşmesinden sonra zaten yapmıyorsundur adamın maaşı 200 bin forma satışından elde edilen kara eşit.
dogrusu bu olur zaten