2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907317 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

bu Anadolu topcularına çok tav oluyorsunuz , mesela bizim kerim ismail veli necip anadolu da olsa 5 ile 10 arası bonservis isterler herkeste burada alınsın diye tutturur , yok işte aga büyük takıma gelince %70 %80 tutmuyor çünkü altyapı eksik oyun bilgisi eksik bizim oyuncuların , eren eren diye tutturuyorsunuz gelse emin olun yerden yere vurursunuz çünkü adam bek değil , defans oyuncusu önce defansı bilecek sonra hücum özellikleri önemli , bu kadar asist yapmış hücum gücü yüksek defansı biraz zayıf , olur mu allah aşkına , önce kendi görevini layıkıyla yerine getirecek adam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

orta saha sanıyordum sol bekse tamam uyar bana  asist cok onemli demekki ortasıda iyidir içeride katediyorki bu sayıya ulasmıs bonservis miktarı guzel bence dogruysa tabi

Mottayı elden çıkarıyorsak demekki var bi bildikleri sonuçta oraya bi takviye lazım , zaten rizesporda Dhurgam İsmail di bi oyuncu var orda o da çok etkili erenin sözleşme sene sonu biteceği için bedava gitmektense biraz para kazanmak isteyeceklerdirr.

Çevrimdışı F1903

Veli'nin donusunden dolayi mutlu ve umutlu arkadasimiz cok ama benim bu saatten sonra Veli'den hicbir beklentim yok acikcasi.

Ozellikle Senol Gunes ile beraber Necip cok ciddi bir mesafe kaydetti ve bana gore Veli'nin gecen senelerdeki rolunu rahatlikla ustlenebilir. Biraz da sutlarini gelistirse tamamdir.

Bence Atiba'ya (Allah korusun) sakatlik, ceza vs. gibi bir durum oldugunda alternatif bir isim kadromuzda bulunmali.

M'bia hem Atiba ile yanyana hem de Atiba'nin yerine oynayabilme kabiliyetine ve kapasitesine sahip, eger Trabzon'dan bonservisini alirsa uygun bir rakama degerlendirilmeli.

Çevrimdışı ozan062

Mottayı elden çıkarıyorsak demekki var bi bildikleri sonuçta oraya bi takviye lazım , zaten rizesporda Dhurgam İsmail di bi oyuncu var orda o da çok etkili erenin sözleşme sene sonu biteceği için bedava gitmektense biraz para kazanmak isteyeceklerdirr.

ben dun dedim hatta motta gidiyorsa sayısal azlık var bari antalyaya gondermeyelim diyordum ki bu haber ortaya cıktı cok mantıklı o zaman gitsin tabiki

simdi birsey daha netleşiyor tosic stoper yedeğidir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ekrembaser

orta saha sanıyordum sol bekse tamam uyar bana  asist cok onemli demekki ortasıda iyidir içeride katediyorki bu sayıya ulasmıs bonservis miktarı guzel bence dogruysa tabi

ben nasıl gormemişim bu cocugu benim için üzücü, tekniği kıyak zaten bursa altyapısndan gelmiş

İçeriye katı caner kadar var orta yeteneği caner kadar mükemmel olmasa da ismail'in yanında roberto carlos gibi kalır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Veli'nin donusunden dolayi mutlu ve umutlu arkadasimiz cok ama benim bu saatten sonra Veli'den hicbir beklentim yok acikcasi.

Ozellikle Senol Gunes ile beraber Necip cok ciddi bir mesafe kaydetti ve bana gore Veli'nin gecen senelerdeki rolunu rahatlikla ustlenebilir. Biraz da sutlarini gelistirse tamamdir.

Bence Atiba'ya (Allah korusun) sakatlik, ceza vs. gibi bir durum oldugunda alternatif bir isim kadromuzda bulunmali.

M'bia hem Atiba ile yanyana hem de Atiba'nin yerine oynayabilme kabiliyetine ve kapasitesine sahip, eger Trabzon'dan bonservisini alirsa uygun bir rakama degerlendirilmeli.
Katılıyorum Ben Veliyi onceden de begenmiyordum zaten bunu burada defalarca da Dile getirdim hep teklif varsa satalim duz oyuncu dedim halada görüşüm ayni , Sene sonu Kendisine tesekkur edip yollarimizi ayirip iyi bir orta saha oyuncusu almaliyiz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

bu Anadolu topcularına çok tav oluyorsunuz , mesela bizim kerim ismail veli necip anadolu da olsa 5 ile 10 arası bonservis isterler herkeste burada alınsın diye tutturur , yok işte aga büyük takıma gelince %70 %80 tutmuyor çünkü altyapı eksik oyun bilgisi eksik bizim oyuncuların , eren eren diye tutturuyorsunuz gelse emin olun yerden yere vurursunuz çünkü adam bek değil , defans oyuncusu önce defansı bilecek sonra hücum özellikleri önemli , bu kadar asist yapmış hücum gücü yüksek defansı biraz zayıf , olur mu allah aşkına , önce kendi görevini layıkıyla yerine getirecek adam
Yok söylediklerinde haklısın fayda maliyet hesabı yaptığında motta ve tosiçten kat be kat daha yararlı olur o manada konuşuyoruz ben ayaklarının yere sağlam bastığını savunması mükemmel olmasada ileri çıkışlarıyla karşı takımların savunma beklerini çıkarmayacağını düşünüyorum .

Çevrimiçi Samet Ç

Handanovic'i ancak İnter yeni bir kaleci alırsa bırakır. Alma ihtimalleri var mı orasını bilmiyorum tabi.

Çevrimdışı ozan062

Katılıyorum Ben Veliyi onceden de begenmiyordum zaten bunu burada defalarca da Dile getirdim hep teklif varsa satalim duz oyuncu dedim halada görüşüm ayni , Sene sonu Kendisine tesekkur edip yollarimizi ayirip iyi bir orta saha oyuncusu almaliyiz..

veliyi zaten kiraya bile verebiliriz:D  ben hayır demem

İçeriye katı caner kadar var orta yeteneği caner kadar mükemmel olmasa da ismail'in yanında roberto carlos gibi kalır

orta bizim ihtiyacımız olan birsey ismail efendi gerile gerile vurunca saatler geciyor rakipte yerleşiyor gol olma ihtimali dusuyor bize seri adam lazım ki bu adamın defansıda soru isaretse oda aslında goz onunde tutulmalı

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında kiralık bir kaleci alıp seneye Scuffet'e yürüsek fena olmaz.

http://www.transfermarkt.com.tr/simone-scuffet/profil/spieler/238993

Çevrimdışı Kadir G.

Açıkçası Eren'i istemem. Eren alınırsa sol bek transferi kapanmış olacak İsmaille uzatırlar. Şampiyonlar liginde İsmaille mi Erenle mi oynayacağız?

Çevrimdışı ekrembaser

veliyi zaten kiraya bile verebiliriz:D  ben hayır demem

orta bizim ihtiyacımız olan birsey ismail efendi gerile gerile vurunca saatler geciyor rakipte yerleşiyor gol olma ihtimali dusuyor bize seri adam lazım ki bu adamın defansıda soru isaretse oda aslında goz onunde tutulmalı

ileriye çok bindirme yaptığı için bizim ligimizde kesinlikle sırıtmaz savunması ama avrupa'da başımıza iş açabilir ismail'i bu sene genel olarak başarılı bulsam da ismail'in şu halinde savunma yönü daha iyi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gayet başarılı bi oyuncu aç Quaresma karşısındaki performansına bak , herkes Beck gibi savunma yapamaz Beck gerçekten özel bi futbolcu o konuda ama eren albayrak her türlü oynar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Açıkçası Eren'i istemem. Eren alınırsa sol bek transferi kapanmış olacak İsmaille uzatırlar. Şampiyonlar liginde İsmaille mi Erenle mi oynayacağız?

Bence ereni alsınlar İsmaile yol verip Holebas ı alsınlar 31 yasına geldi ama Holebasın hala iş yapacagına inanıyorum bu ligde.

Çevrimdışı F1903

Ismail'in hucuma yaptigi katkiyi, dinamizmini ovuyoruz ama simdiye kadar soyle Caner Erkin tarzi sert, kavisli, muz orta kesip de gole katki yaptigini goren oldu mu?

Ben sadece bir kez Skenderbeu macinda Cenk'in kafa golunde gordum, sanirim bir kere daha gormek icin 20-30 hafta beklememiz lazim.

Kendi taraftari da dahil tum futbolseverlerin dalga gectigi Sabri'nin bu sene sadece ligde 4 asisti var, belirteyim.

Eren Albayrak yerine Emre Tasdemir'i tercih ederdim ama Ismail'den iyi orta acabilecekse Eren'e de tamamim ben.

Çevrimdışı Ensar

Yok söylediklerinde haklısın fayda maliyet hesabı yaptığında motta ve tosiçten kat be kat daha yararlı olur o manada konuşuyoruz ben ayaklarının yere sağlam bastığını savunması mükemmel olmasada ileri çıkışlarıyla karşı takımların savunma beklerini çıkarmayacağını düşünüyorum .
ya öyle de böyle diye diye takım yetersiz oyuncular ile doluyor faydası zararından az oluyor

Çevrimdışı brkntcnr

Iste bu yüzden Gunlerdir Ndiaye yi alalim diyorum burada..

Atibaya birsey olsa mahvoluruz , Ndiaye hizli bir oyuncu bizim oyun sistemimize cok uygun cunku biz hizli ve kisa paslarla sonuca giden bir takimiz , Bu takimda Ndiate Cok is yapar..
Abicim Ndiaye Ndiaye diyorsun da Ndiaye nerdee Atiba nerde adam forvet arkası gibi oynuyor kanatlarda falan bile oynadı Atiba ya bişey olsa Ndiaye mi oynar orda ? 9 gol 2 asist yapmış adam Atiba nın pozisyonuyla ne alakası var ben anlayamadım lütfen yanlış biliyorsam söyle bende doğrusunu bileyim  :)

Çevrimdışı Tolga

İsmail ile uzatmayacaklarını bilsem Eren'i alsınlar derim ama ben de senin gibi düşünüyorum.

Eren'i alırsak yazın sol bek alınmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

ya öyle de böyle diye diye takım yetersiz oyuncular ile doluyor faydası zararından az oluyor
Motta düşünülmüyor takımdan ayrıldı tosiç'inde bu takımın sol beki olamayacağı açık ismail'de potansiyel sakatlık riski olan bi oyuncu bana 750 bin euro bonservis mantıklı geldi. 1 milyon 200 e gökhan süzen'i almıştık aybaba döneminde ağlayacaktım ama bu öyle bi transfer olmaz bence

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abicim Ndiaye Ndiaye diyorsun da Ndiaye nerdee Atiba nerde adam forvet arkası gibi oynuyor kanatlarda falan bile oynadı Atiba ya bişey olsa Ndiaye mi oynar orda ? 9 gol 2 asist yapmış adam Atiba nın pozisyonuyla ne alakası var ben anlayamadım lütfen yanlış biliyorsam söyle bende doğrusunu bileyim  :)
Orta saha oyuncusu 8 numara diyelim yani hem defansif hem ofansif oynayabiliyor ama Osmanli genelde Hucumda kullaniyir onu..

Defansif oynatip kaptigi toplarla cok hizli hucum başlatabilir ki bu bizim en buyk ozelligimiz hizli hucum etmek bu acidan bizd buyuk fayda saglar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öyle söyleme o özetleri izliyor ve N'diayenin nerde oynadıgını biliyor. N'diaye osmanlıda Ofansif yönleriyle öne çıkıyor çünkü ofansa yakın oynuyor..

Erene Laf söyleyen arkadaşları anlamak zor gerçekten ne zannediyorsunuz sol beke isimli bi topçu alıp yedeğinide öyle bi isim yapabileceğimizimi düşünüyorsunuz bu ekonomik durumla , bide şöyle bi durum var futbolcu ülke dısından gelse ballandıra ballandıra anlatırsın , Ereni farzedelimki sırbıstandan alıyoruz internette videosu var burda dibiniz düşer.

Çevrimdışı brkntcnr

Orta saha oyuncusu 8 numara diyelim yani hem defansif hem ofansif oynayabiliyor ama Osmanli genelde Hucumda kullaniyir onu..

Defansif oynatip kaptigi toplarla cok hizli hucum başlatabilir ki bu bizim en buyk ozelligimiz hizli hucum etmek bu acidan bizd buyuk fayda saglar
Valla ndiaye bize karşı kanat falan oynadı ayrıca atiba görevi de görmez bence Mbia alınırsa ucuza belki

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Öyle söyleme o özetleri izliyor ve N'diayenin nerde oynadıgını biliyor. N'diaye osmanlıda Ofansif yönleriyle öne çıkıyor çünkü ofansa yakın oynuyor..

Erene Laf söyleyen arkadaşları anlamak zor gerçekten ne zannediyorsunuz sol beke isimli bi topçu alıp yedeğinide öyle bi isim yapabileceğimizimi düşünüyorsunuz bu ekonomik durumla , bide şöyle bi durum var futbolcu ülke dısından gelse ballandıra ballandıra anlatırsın , Ereni farzedelimki sırbıstandan alıyoruz internette videosu var burda dibiniz düşer.
kardeşim siz gerçekten ismail in gönderileceğini düşünüyor musunuz ? tosic motta gitti yerine eren geldi, sol bek rotasyonu oldu sana İsmail-Eren , bunların önüne daha iyisi en azından beck gibi birisi alınacağına inanıyor musun ? 3 sene daha sol bek diye ağlar dururuz

Çevrimdışı ozan062

murat ozene gore  serdar azizin transferi yeni yonetim sebebiyle bekletiliyor... ona gore hareket edilecek yani kaleci erken gelir stoper işi uzar

Çevrimdışı brkntcnr

Bu duyumcu da böyle diyor :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi