Bak hep aynı şeyi söylüyorsunuz yukarıda kadir yazdı dediki Eren gelirse sol bek alınacagına inanmıyorum dedi , bu kadar basit.
Sen o ihtimalden dolayı Erene bok atmaya çalışıyorsun.. Bende diyorum ki eğer iso ile sözleşme yapılmayacaksa alsınlar önünede daha üst klas bi oyuncu alınmasını yazdım Erenin ismailden daha faydalı olacagını düşündüm..
Hep aynı şeyi yapıyorsunuz beğenmediğiniz fikrinizin uyuşmadığı adamı hiç bir teknik sebep göstermeden gömmeye çalışıyorsunuz.. Burda 3 4 5 ay geçmişe bakarak benim eren hakkında yorumlarımı bulabilirsin izliyorum ligdeki maçları bu sene 5 6 maçını izledim ona göre yorum yapıyorum özetten veya kulaktan dolma bilgiyle yapmıyorum yorum.
kimseye b.k attığım yok banane eren'den tanımam etmem , ayrıca teknik sebep gösteriyoruz defansif özellikleri yeterli değil diyoruz daha ne diyelim , adamın orjini bek değil bir kere , bence beck tarzı iyi defans yapan bindiren ayağı düzgün bir oyuncu alınsın , bunlar teknik sebep değilde ne ? illa Atalay ve çağrı abi gibi süslü futbol tabirleri mi kullanmak gerek , ben bu kadar biliyorum arkadaşım , ayrıca kimin izleyip kimin izlemeden yorum yaptığını nerden biliyorsun.
sen İsmail ile devam edilmezse diyorsun bende diyorum ki İsmail öyle ya da böyle kalır bu takımda, ffp denen illet varken öyle her önümüze geleni alamayız hem ereni al hem elinde ki 3 sol beki gönder bi tane de erenden daha iyisini al , kolay mı allah aşkına