2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912782 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

murat ozene gore  serdar azizin transferi yeni yonetim sebebiyle bekletiliyor... ona gore hareket edilecek yani kaleci erken gelir stoper işi uzar
al serdarı vur semihe
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kardeşim siz gerçekten ismail in gönderileceğini düşünüyor musunuz ? tosic motta gitti yerine eren geldi, sol bek rotasyonu oldu sana İsmail-Eren , bunların önüne daha iyisi en azından beck gibi birisi alınacağına inanıyor musun ? 3 sene daha sol bek diye ağlar dururuz

Bak hep aynı şeyi söylüyorsunuz yukarıda kadir yazdı dediki Eren gelirse sol bek alınacagına inanmıyorum dedi , bu kadar basit.

Sen o ihtimalden dolayı Erene bok atmaya çalışıyorsun.. Bende diyorum ki eğer iso ile sözleşme yapılmayacaksa alsınlar  önünede daha üst klas bi oyuncu alınmasını yazdım Erenin ismailden daha faydalı olacagını düşündüm..

Hep aynı şeyi yapıyorsunuz beğenmediğiniz fikrinizin uyuşmadığı adamı hiç bir teknik sebep göstermeden gömmeye çalışıyorsunuz.. Burda 3   4  5 ay geçmişe bakarak benim eren hakkında yorumlarımı bulabilirsin izliyorum ligdeki maçları bu sene 5 6 maçını izledim ona göre yorum yapıyorum özetten veya kulaktan dolma bilgiyle yapmıyorum yorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence stopere Serdar Aziz iyi bir yedek olur. Tosici de sol stoper yaparız Ersan-Rhodolfo-Tosic-Serdar Aziz dörtlüsü hem kalite hem de sayısal olarak gayet yeterli diye düşünüyorum.
Sol bekte de Eren baya yetenekli yaşı da genç ofansif yetenekleri Caner den bi tık altta bana göre ancak Eren-İsmail ikilisi tecrübe vs olarak ne yapar ne eder orası kafayı karıştırıyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

murat ozene gore  serdar azizin transferi yeni yonetim sebebiyle bekletiliyor... ona gore hareket edilecek yani kaleci erken gelir stoper işi uzar
Dünya da adam mı kalmadı da şu Serdar Aziz'le ilgileniyoruz.

Şenol Hoca'yı seviyorum ama bu ısrarını kabul edemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Valla ndiaye bize karşı kanat falan oynadı ayrıca atiba görevi de görmez bence Mbia alınırsa ucuza belki

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@brkntcnr , Ndiaye hakkında bir açıklama yapmıştım . Asıl mevkisi ön libero ama komple bir oyuncu .  Ndiaye'nin özelliklerinden biri de rakibin boş açık noktalarına gidip oradan kendi ve takımı adına pozisyonlar yaratabilmesi . Senin kanadın zayıfsa kanattan pozisyon yaratır. Senin merkezin zayıfsa merkezden dalar ve pozisyon yaratır.Bu adamın futbol bilgisi ve altyapı eğitimi Afrikalı futbolcuların geneline göre üst seviyede .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dünya da adam mı kalmadı da şu Serdar Aziz'le ilgileniyoruz.

Şenol Hoca'yı seviyorum ama bu ısrarını kabul edemiyorum.

Serdar Azizin Ersanı kesebilme ihtimali yok ve hatta daha büyük bi el bombası anlamsız ısrar ediyor şenol hoca o tarzda daha kaliteli adamlar bulunur ve bursaspor bize 3 - 4 ten az fiyat çekmez.

Çevrimdışı ozan062

Serdar Azizin Ersanı kesebilme ihtimali yok ve hatta daha büyük bi el bombası anlamsız ısrar ediyor şenol hoca o tarzda daha kaliteli adamlar bulunur ve bursaspor bize 3 - 4 ten az fiyat çekmez.

baskanda zaten bonservisini halletsin gelsin demiş yani 1den yukarı verilmez

ki ben hiç bir zaman o oyuncuya bakısım olumlu olmadı en formda oldugu zamanlarda bile kişiliğini hele hiç sevmem
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

Bak hep aynı şeyi söylüyorsunuz yukarıda kadir yazdı dediki Eren gelirse sol bek alınacagına inanmıyorum dedi , bu kadar basit.

Sen o ihtimalden dolayı Erene bok atmaya çalışıyorsun.. Bende diyorum ki eğer iso ile sözleşme yapılmayacaksa alsınlar  önünede daha üst klas bi oyuncu alınmasını yazdım Erenin ismailden daha faydalı olacagını düşündüm..

Hep aynı şeyi yapıyorsunuz beğenmediğiniz fikrinizin uyuşmadığı adamı hiç bir teknik sebep göstermeden gömmeye çalışıyorsunuz.. Burda 3   4  5 ay geçmişe bakarak benim eren hakkında yorumlarımı bulabilirsin izliyorum ligdeki maçları bu sene 5 6 maçını izledim ona göre yorum yapıyorum özetten veya kulaktan dolma bilgiyle yapmıyorum yorum.

kimseye b.k attığım yok banane eren'den tanımam etmem , ayrıca teknik sebep gösteriyoruz defansif özellikleri yeterli değil diyoruz daha ne diyelim , adamın orjini bek değil bir kere , bence beck tarzı iyi defans yapan bindiren ayağı düzgün bir oyuncu alınsın , bunlar teknik sebep değilde ne ? illa Atalay ve çağrı abi gibi süslü futbol tabirleri mi kullanmak gerek , ben bu kadar biliyorum arkadaşım , ayrıca kimin izleyip kimin izlemeden yorum yaptığını nerden biliyorsun.

sen İsmail ile devam edilmezse diyorsun bende diyorum ki İsmail öyle ya da böyle kalır bu takımda, ffp denen illet varken öyle her önümüze geleni alamayız hem ereni al hem elinde ki 3 sol beki gönder bi tane de erenden daha iyisini al , kolay mı allah aşkına

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öyle söyleme o özetleri izliyor ve N'diayenin nerde oynadıgını biliyor. N'diaye osmanlıda Ofansif yönleriyle öne çıkıyor çünkü ofansa yakın oynuyor..

Erene Laf söyleyen arkadaşları anlamak zor gerçekten ne zannediyorsunuz sol beke isimli bi topçu alıp yedeğinide öyle bi isim yapabileceğimizimi düşünüyorsunuz bu ekonomik durumla , bide şöyle bi durum var futbolcu ülke dısından gelse ballandıra ballandıra anlatırsın , Ereni farzedelimki sırbıstandan alıyoruz internette videosu var burda dibiniz düşer.
Boykoyu isteme Vasat de dougalsa vasat de , Ndiaye ye anadolu topcusu vasaat de ama Erene gelince iyi oyuncu Eldeki imkanalra gore iyi tarnsfer de ilginc :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kimseye b.k attığım yok banane eren'den tanımam etmem , ayrıca teknik sebep gösteriyoruz defansif özellikleri yeterli değil diyoruz daha ne diyelim , adamın orjini bek değil bir kere , bence beck tarzı iyi defans yapan bindiren ayağı düzgün bir oyuncu alınsın , bunlar teknik sebep değilde ne ? illa Atalay ve çağrı abi gibi süslü futbol tabirleri mi kullanmak gerek , ben bu kadar biliyorum arkadaşım , ayrıca kimin izleyip kimin izlemeden yorum yaptığını nerden biliyorsun.

sen İsmail ile devam edilmezse diyorsun bende diyorum ki İsmail öyle ya da böyle kalır bu takımda, ffp denen illet varken öyle her önümüze geleni alamayız hem ereni al hem elinde ki 3 sol beki gönder bi tane de erenden daha iyisini al , kolay mı allah aşkına

Tanımıyorsan etmiyorsan konuşma arkadaşım  herkesin fikri kendine .. yorumunu tanımıyorumdan sonrasını okumadan yazıyorum.  hadi eyvallah.

Çevrimdışı Mehmet K

Eren kanat için de iyi bir alternatif olur ama burada çoğumuzun endişesi Eren'in ne verebileceği değil. Eren'i aldıkları için İsmail ile uzatma ihtimali hepimizi düşündüren.. Düşündüm de korku filmi gibi İsmail ile sözleşme uzatmak. Allah korusun!

Çevrimdışı brkntcnr

@brkntcnr , Ndiaye hakkında bir açıklama yapmıştım . Asıl mevkisi ön libero ama komple bir oyuncu .  Ndiaye'nin özelliklerinden biri de rakibin boş açık noktalarına gidip oradan kendi ve takımı adına pozisyonlar yaratabilmesi . Senin kanadın zayıfsa kanattan pozisyon yaratır. Senin merkezin zayıfsa merkezden dalar ve pozisyon yaratır.Bu adamın futbol bilgisi ve altyapı eğitimi Afrikalı futbolcuların geneline göre üst seviyede .
Açıklamanı ben görmemişim demekki Onur Abi ama asıl mevkisi ön libero olan bir oyuncunun da burada hücumcu oynayıp 9 gol 2 asist yapmasını daha önce görmedim. Atiba kadar ciğersiz ve onun kadar iyi top saklayıp, pas verip top çalabiliyorsa direkt gelsin zaten itirazım yok tekrar bilgilendirmen için de teşekkür ederim

Çevrimdışı Ensar

Tanımıyorsan etmiyorsan konuşma arkadaşım  herkesin fikri kendine .. yorumunu tanımıyorumdan sonrasını okumadan yazıyorum.  hadi eyvallah.
kişisel olarak tanımamaktan bahsettim , ne kadar saygılı olduğunu gösterdiğin için sağol

Çevrimdışı brkntcnr

Eren gelirse başka bir sol bek gelmeyeceğini düşünüyorum bende. Eren-İsmail ikilisi sol bekte lig için gayet iyi olur ama Avrupa' da bu ikili bizi götürürmü orası muamma o yüzden bende net değilim.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boykoyu isteme Vasat de dougalsa vasat de , Ndiaye ye anadolu topcusu vasaat de ama Erene gelince iyi oyuncu Eldeki imkanalra gore iyi tarnsfer de ilginc :alala:

Bak yunus emre kardeşim izlediğim dogrultuda hepsi için kendi yorumumu yapıyorum.. Eren benim beğendiğim bi oyuncu..

Boyko ya karşı olabilirim ama olurda gelirse bu formayı giyerse en büyük destekçiside ben olurum fikrimi söylüyorum açtım izledim maçlarını yorum yaptım sadece , N'diaye nin kalitesini tartışmam ama sen  Atiba görevi görecek kişi muhabbetinde söyledin bende dedimki orda Oguzhan gibi oynuyor ve oyun yapısı olarakta atibanın yaptıgını yapacagına inanmıyorum alınırsa sosa - oguzhanın alternatifi olur..

Mohammed Diame yi biraz incele skills video değil geniş özet maç tekrarı vs. bul seyret Atibanın yaptığı işi yapacagını görürürsün premier ligden gelen o tip bi oyuncunun burda olmama ihtimali yok güzel kardeşim ayrıca N'diaye ye osmanlı zorluk çıkarır o paraya Diameyi alırsın

Çevrimdışı kartalBaz

Arkadaslar bence tartismayi bilmiyoruz. Kusura bakmayin suan tartisan kardeslerimden dolayi birseyler yazmak isterim. Bence uslup olayina bu forumda cok onem gosterilmeli. Burayi takip etmemin tek sebebi herkesin birbirine saygi gostermesiydi. Ne olursa olsun herkesin fikri degerlidir oyle olmalidir. Buna bir ornek vermek isterim. Gecen burada kendi gorusumu yazmistim tolga ile ilgili. Ismini vermek istemedigim bir arkadasimiz altina sadece "bos konusmussun" yazmis. Bu beni rahatsiz etti ve forumda kendimi konforlu hissetmiyorum birsey yzarken. Bana sadece katilmiyorum kardesim dese umrumda bile olmaz. Herkesten rica ederim. Lutfen karsidaki kisinin fikri size cok sacmada gelse kalp kirmayalim ve uslubumuzu bozmayalim. Hepimizin tek derdi ve dusuncesi besiktas. Herkese saygilar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Açıklamanı ben görmemişim demekki Onur Abi ama asıl mevkisi ön libero olan bir oyuncunun da burada hücumcu oynayıp 9 gol 2 asist yapmasını daha önce görmedim. Atiba kadar ciğersiz ve onun kadar iyi top saklayıp, pas verip top çalabiliyorsa direkt gelsin zaten itirazım yok tekrar bilgilendirmen için de teşekkür ederim
Kesinlikle yapabiliyor

Cok hizli , Dikine giden , Top saklayabilen ve Ikili mucadelelerde ayakta kalan bir oyuncu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eski inönü

Lovren Kalinic'in 11 dakikalık videosu var. baya fikir veriyor. İlk dikkatimi çeken 2.01 boyuna ragmen yere oldukca saglam basıyor ve oldukça dinamik. İlk kurtarıştan sonra çok çabuk ayaga kalkıyor. 1.85'lik kaleci izlenimi uyandırıyor. Fundamentali de saglam gozukuyor. Bize gelirse patlama yapabilir.

Çevrimdışı Blackmd1

Şuan Adı Gecenk Kaleciler arasında en iyileri; Adler Ve Ospina Umarım ikisniden biri gelir onlar da olmazsa Boyko'yu Alırız gibime geliyor. :) :icool:

Çevrimdışı atalay

Lovren Kalinic'in 11 dakikalık videosu var. baya fikir veriyor. İlk dikkatimi çeken 2.01 boyuna ragmen yere oldukca saglam basıyor ve oldukça dinamik. İlk kurtarıştan sonra çok çabuk ayaga kalkıyor. 1.85'lik kaleci izlenimi uyandırıyor. Fundamentali de saglam gozukuyor. Bize gelirse patlama yapabilir.

Oyuncuyu epey izledim, dünde yazdım. Potansiyel aralığı çok geniş. 1.sınıf kaleci olabilir.

Çevrimdışı karakartalım

Boykoyu begenmiyenler dua etsin daha kötüsü gelmesin zira boyko işi büyük ihtimal olmucak elimizde kalan en iyi seçenek mandanda kaldı gelirse o gelir.Keşke 8milyonu basıp siriguyu alabilse yonetim
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

Srigu tamamen benim fikrim seçenekler arasında geçen bi isimde değil belirteyim
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı atalay

Ndiaye, orijin merkez orta saha oyuncusudur. BTB oynar.

Çevrimdışı AmaralGürses

Gökhan Keskin iki Yıldır izliyormuş boyko ve Douglas'ı arkadaşlar rahat olun doğru yoldayız :)