2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893305 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/ChnLzoglu/status/681839284123492352
Al 6 milyon euro'ya Ospina'yı free Mbia al transferi kapat.Sirigu keşke olsa ama Liverpool falan istiyor adamı alamayız biz.

Çevrimdışı can1903

Karcesmaskas mı ne, o adam konuşuluyorsa çıta düşmüş demektir.

Bomboş bir kaleci tam anadolu topçusu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Karcemarskas'i olumlu bulanlar varmi?
Ben

Gecen sezon basindan beri Karcemarskasi alalim diye yirtindim burada..

Ligde Musleradan sonra en begendigim yabanci kaleci..

Ama linc ettiler beni , Neymis Buyuk takimda oynamakla kucuk takimda oynamak farkli seymis..

Al iste Tolga zaten tam buyuk takim kalecisi..

Suanda deselerki devre arasi kaleci alamayacagiz Sezon sonu alacagiz , Direk Karcemarskasi alalim derim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi ben farklı düşünüyorum. Herşeyden evvel 1. ihtiyaç sol bek ve sonra da kaleci benim gözümde.

Stoper, orta saha almasalar devre arası çok da bozmaz beni.

Ozaman biraz geç olacak ama Holebası alsınlar makina gibi adam her türlü işimizi görür :)

Karcesmaskas mı ne, o adam konuşuluyorsa çıta düşmüş demektir.

Bomboş bir kaleci tam anadolu topçusu.
Sana göre herkes bombos topcu zaten..
Resmen trolluyorsun..

Sana gore Douglas bombos , Q17 bombos , Boyko bombos vs vs..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

6 milyon Boyko ve douglas 

T emsili falan değil .

Çevrimdışı Kadir G.

Bazı arkadaşlara fm yi kapatmalarınj tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı atalay

İsmi geçen Costil iyi kalecidir. Daha önce yazmıştım.

aynen  :claps:
Bu Balona tam 25 milyon € istiyormuş Ajax :kop: :kop:
Dunyanin en iyi kalecilerinden biriymiş :kop: @ahmetx abi

Çevrimdışı Batuhan1903

M'bia Küçük görmeyle ne alakası var , Diame bence bizde daha çok iş yapar çok maçını izledim güçlü , sert , teknik , şut tehdidi olan bi ortasaha..

Milli maç kıyası kadar saçma bişey olamaz heralde bu dünyada demba ba hem sow hem papis hemde nDoye den daha az oynuyordu  onlardan daha alt seviyemi karşılaştırma yapacagım diye saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya.
Neyle kıyaslanır peki? scout değilsen ilk önce milli takım sayısına bakılır.Açar Fm'den yada Fifa'dan özelliklerinede bakabilirsin.En az 4 milyon euro istiyecekleri adamı bondervisi bedava daha geçen sene Sevilla'da en önemli oyuncularından biri olan Mbia'ya tercih ediyorlar. :s20:

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina gelecek diye düşünüyorum onun haricinde mbiaya 2.5 milyon sözleşme bağlayamayız. Sosa maaşına oynayacaksa...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bazı arkadaşlara fm yi kapatmalarınj tavsiye ediyorum.

Vallaha kadir benim söylediğim topçu son 4 senede en az 10 maçını izlemişimdir bizim takıma inanılmaz oturur , aha @atalay @Çagrı orda sorun :)

Çevrimdışı ahmetx

Bence Ospina gideceğim derse gelir bakalım ne olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

İsmi geçen Costil iyi kalecidir.
@atalay en cok Ndiayeyi almadigimiza üzülüyorum

Yazin 50 kere yazdin burada mutlaka almaliyiz diye , 330.000 € ya gitti Osmanliya , Simdi almaya kalksak enz 3. milyon fiyat cekerler

Bu sene olmasada seneye Teklif yapip almaliyiz diye düşünüyorum cunku Atiba yaşlanıyor , Atibanin Yerine Ndiaye harika olur
Atiba tamamen bitene kadar Alternatif olarak kullaniriz Ndiayeyi daha sonra Atibaya Efsane bir Jubile yapip fornayi Ndiayeye teslim ederiz nasil olur ama..

Çevrimdışı Renton

Devre arası oyuncu almak zordur 6 ay sonra sözleşmesi biten oyuncuların aklına girmek lazım kulüpleri az miktara elinden çıkarır bedavaya bırakmaktansa.

N'koulou
Mandanda
Caceres
Joel matip
Handanovic
Vlaar
Balanta
Agger
6 ay sonra için bi veloso,matias fernandez orta sahaya
6 ay sonra için nagatomo sol beke
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

O kadar konuştuk ama en sonunda Mbia Trabzon'da da kalabilir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neyle kıyaslanır peki? scout değilsen ilk önce milli takım sayısına bakılır.Açar Fm'den yada Fifa'dan özelliklerinede bakabilirsin.En az 4 milyon euro istiyecekleri adamı bondervisi bedava daha geçen sene Sevilla'da en önemli oyuncularından biri olan Mbia'ya tercih ediyorlar. :s20:

Ya arkadaşım Mbia ya kötü diyenmi oldu sen neyden bahsediyorsun..

Ben Diame daha cok katkı verir diyorum sende M'bia dersin olur biter .

Çevrimdışı ahmetx

Bu Balona tam 25 milyon € istiyormuş Ajax :kop: :kop:
Dunyanin en iyi kalecilerinden biriymiş :kop: @ahmetx abi
Ajax da Portonun küçük kardeşi, iyinin yanında kötüyüde kakalıyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Fransa ligini takip ederdim geçen sene 2 çok az kalır costil için 4-5 bazında ancak
See you in another life,brother.

Ah be kardeşim birak su Fm yi artik

Elimizde Atiba var zaten Atiba varken neden ayni ozelliklere sahip yasi ilerlemis Mbiayi alalim..

Soyle Genc tazi gibi kosan Guclu bir orta saha alsak daha iyi degilmi ? Mesela Ndiaye ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ospina olacak İnşallah .

Çevrimdışı ahmetx

Bize Donk gibi hem stoper hem 6 numara oynayan birisi lazım 2 tane oyuncuya para vermek lüks olur bu yüzden Mbia çok doğru tercih.

Çevrimdışı Batuhan1903

Konoplyanka'da elimizden pazarlık yüzünden kaçtı adama 3 milyon euro verseydik kesin bizi seçerdi hele öyle babası varken.Şimdi adamı istesek 20 ye alamayız.Biz adama 1.9 falan önerdiydik sanırım.Şimdi Mbia içinde 2.5 verilmez fazla deniyor.Bende takımdaki maaş ortalamasının önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden imza parası verirsin adama tıpkı bonservis gibi 3 milyon euro imza parası verirsin (tabi taksitle) maaşınıda 1.2 gibi bi ücrete 3 yıllık anlaşırsın.Douglas maliyetine Mbia güzel transfer olur.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ben katılmıyorum bu ligte Sabri ile bile şampiyon olunabiliyor İsmaille neden olmasınki?Ayrıca Veli ile Tolgay dan Nisan ayına kadar daha tam randıman alamayız bu bölgeye bi orta saha transferi şart atıyorum Mbia'yı aldık sene sonu orta saha şöyle şekillenir Mbia-Tolgay-Oğuzhan-Sosa-Atiba, Veli veya necipten birini sene sonu yollarız 6 tane taş gibi alternatifli orta saha kadromuz olur. Kesinlikle Kaleci ve Mbia şart bu takıma.

Sabri'yi İsmail'e 10 kez tercih ederim. Adam takımının asist kralı ve oyun zekası 0 olan İsmail'dense Sabri bile çok daha faydalı olur.

Takımın esas el bombası İsmail, yediğimiz pek çok golde doğrudan etkisi var...

gs
lokomotif moskova
kayseri

aklıma ilk gelenler sadece.
Bu maçlarda İsmail'in yaptığı hatalar tolga'nınkilerden daha az önemli değil. + Orta kesemez, çalım atamaz, rakibi şaşırtacak bir tek hamlesi yok vs. vs. Sol beksiziz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ah be kardeşim birak su Fm yi artik

Elimizde Atiba var zaten Atiba varken neden ayni ozelliklere sahip yasi ilerlemis Mbiayi alalim..

Soyle Genc tazi gibi kosan Guclu bir orta saha alsak daha iyi degilmi ? Mesela Ndiaye ?
Asıl sen bırak FM'yi Atiba 32 yaşında Mbia 29. Ayrıca Atiba ile Mbia'nın özellikleri arasında büyük farklılıklar mevcut. Mbia defansta oynayabiliyor ayrıca çok daha teknik ve yaratıcı.
Korku akıl katilidir.