2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895502 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Keşke oynasaydın Atiba ile Mbia'yı aynı tarz futbolcu yaptın :) Bi tarafta Uefa ligi şampiyonluğu bulunan üst düzey bir orta saha öbür tarafta Türkiye Ligi'nin defolarını iyi bilen ve çok iyi performans gösteren bir adam. Bizim takımımızın ihtiyacı kalite, öyle deli danalar gibi koşacak adam değil. Futbol aklı yüksek oyuncuları doldurdukça daha iyi sonuçlar alırsın yoksa İsmail'le Tolga ile Ersan ile Tosic ile Veli ile bi yere kadar gidersin. Geçen sene yarım dönem oynayan Tolgay bile ne kadar fark yarattı kendi gözlerimizle gördük.

Futbol aklı yüksek derken Atiba'yı yermedim bahsettiğin adamların futbol aklının üst düzeyde olduğunu düşünmüyorum..
Mbia nin cok üst duzey bir orta saha olduğunu düşünmüyorum

Simdi Uefa kupasini ortaya katip Ust duzey furbolcu diyorsun Mbiaya

Ama ayni uefa kupasında Final oynayip avrupanin en iyi 4 lusune secilen BOYKO ya vasat diyorsunuz

Bende ozaman derimki bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Niye Antepte oynuyor diye kotumu oluyor , Antepte oynuyor diye Besiktasta oynayamazmi Bu nasil bir mantik ya :alala:

Cenk Tosun nereden geldi bize ? Bayernden mi ?

Ersan nereden geldi biliyor musun ? Ptt takimi Adanaspordan

Olcay nereden geldi biliyor musun ? Almanya 2.ci.liginden..

Hastasi oldugun TORE varya bir tane Takimda tutunamadi ve sonunda Avrupanin en vasat Ligine Rusya ya gitti bil istedim

Cok bos konuşuyorsun...
Quaresma nerde tutundu,  :kop: :kop:
Tosun Ersan,Töre, Olcay genç transferlerdi. Ozi' nerde tutundu Arsenal'in altyapısından aldık parladı.

Mandanda 34 yaşında ya :)))) Karčemarskas 32 yaşında..

Nabıcaz şimdi  :eyes @Yunus Emre Dökmeci
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetim boyko ve Douglas'ı cebine koydu beklentiyi beklentiyi makul bir çizgiye çekti ve şimdi esas gönüllerindeki isimleri zorlayacaklar. Mandanda, Zapata, Adler, Ospina bu isimler...

Çok iyi yönetiyor yönetim Süreci gerçekten.

Sene başında kaleci ve orta saha konusunda iyi yönetemedikleri gerçeğini göz önünde alarak benim endişelerim var. Boyko Everton ile anılıyor, Douglas sakat ne zaman tam randıman döner belirsiz. Durum böyleyken bu iki adamı alamazsak ve ortada kalırsak ne olacak?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Forvetimiz Gomez.. Kalecimiz Karce olacak he  :evillol: :evillol:

Neyse Boyko gelsin ya, daha kötü transfer yaparsak kalbim dayanmaz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

@Yunus Emre Dökmeci @can1903 birbirinize karşı üslubunuza dikkat edin.
Eyv sorun yok tartışıyoruz olur arada hallederiz kendi aramizda @Tolga dusman değiliz biz oyle degilmi @can1903

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ndiaye 25 , Mbia 30 yasinda bu 1

Ikincisi Ndiaye hizli degil demissin Osmanlisporun mac ozetlerini tekrar izlemeni tavsiye ederim ..

Nasil tazi gibi koştuğunu ozaman görürürsün , Bizi bile Perisan etti adam yaptigi kosularla..

Kendi defansindan alip bizim.kaleye getirdi topu 10 saniyede..

Ben maçların bizzat kendisini izlediğim için yorum yaptım.

Çevrimdışı Batuhan1903

Adam maasi geciktigi icin tazminat istiyor.
Unutmayalim ki biz de maaslaro gunu gunune odeyen bir kulup degiliz,Türkiye deki hicbir kulup oyle degil bizde de 2-3 ay gecikmeler oluyor eger her gecikme oldugunda isi tazminata baglayacaksa yandik birakin verim almayi 2. Ferrari vakasi bile olur.

Mbianin bizde de surekli sorun cikartacagini dusunuyorum
Böyle diye diye q7 de az kalsın alınmayacaktı takıma.Adam Sevilladan avrupa ligini almış takımdan hedefsiz antrenmanda kavga çıkan oyuncunun yöneticiye kafa tuttuğu bir takıma geldi üstelik Trabzon küçük bir şehire geldi.Bu anca para için yapılır ki öylede yapıyor.Bizim gibi şampiyonluk yarışında olan bir takımda sorun çıkarcağını zannetmiyorum.Sportif olarakta stoper ve 6 numaralı mevkilerde bizim takımda 11 oynayacak seviyede görüyorum Mbia'yı.

Çevrimdışı can1903

Eyv sorun yok tartışıyoruz olur arada hallederiz kendi aramizda @Tolga dusman değiliz biz oyle degilmi @can1903
Sorunumuz kaleci, kalecinin kalede olmayışı beni yoruyor dayanamıyorum

Başgan açıkla artık kaleciyi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mbia nin cok üst duzey bir orta saha olduğunu düşünmüyorum

Simdi Uefa kupasini ortaya katip Ust duzey furbolcu diyorsun Mbiaya

Ama ayni uefa kupasında Final oynayip avrupanin en iyi 4 lusune secilen BOYKO ya vasat diyorsunuz

Bende ozaman derimki bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
Ben Boyko'dan bahsetmiyorum ki yazımda. O ayrı bir konu. Konuştuğumuz senin önerdiğin adamlar ve Mbia bunları kıyasla diyorum sen ben çok üst düzey bir orta saha olduğunu düşünmüyorum diyorsun Osmanlıspor un ne idüğü belirsiz orta sahasını bize çözüm olarak öneriyorsun. Osmanlı gibi takımda bu tarz adamlar iş yapar ama futbol zekası düşük olduğu için bize geldiklerinde sırıtırlar bunun örnekleriyle dolu geçmiş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Birbirinize "Troll, Boş konuşuyorsun" tarzında kelimeler kullanmadan tartışın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hocam neyine bakıcam iyi videolarıda var kötü videolarıda, agresif ve değişik adam bu boyko.

Bakalım ne olcak

Git bi yerden maçını bul izle yorum yap kardeşim , karcenin en az 20 maçını belki daha fazla burda herkes izlemiştir gayet iyi bir kaleci .

Boyko BJK seviyesinde olmayan bir kaleci.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

buda kim tam yırtıcı forvet ismi var adamda :)
Tanzanya'dan forvet mi çıkar ya ? :evillol: Bugüne kadar çıka çıka yamyam çıkmış ne futbolcusu  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Tanzanya'dan forvet mi çıkar ya ? :evillol: Bugüne kadar çıka çıka yamyam çıkmış ne futbolcusu  :evillol:
Adamın 26 maçta 1 golü var pektemek2 şükrettirir bu adam. :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hızlıysa alalım

bodo - glimt seviyesinde bi oyuncu gibi  ama izlemek gerek detaylı :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adamın 26 maçta 1 golü var pektemek2 şükrettirir bu adam. :evillol:
Yahu hiç mi takip etmiyorlar dünya futbolunu Tanzanya diye bir ülke ve futbol ikisini bir araya bile getiremiyorum. Menajerin teki iş çıkartıyor kendine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı AmaralGürses

Güven Taner: şampiyonluğa giden takım Tolga'yla devam etmeli.

Çevrimdışı F1903

Adam maasi geciktigi icin tazminat istiyor.
Unutmayalim ki biz de maaslaro gunu gunune odeyen bir kulup degiliz,Türkiye deki hicbir kulup oyle degil bizde de 2-3 ay gecikmeler oluyor eger her gecikme oldugunda isi tazminata baglayacaksa yandik birakin verim almayi 2. Ferrari vakasi bile olur.

Mbianin bizde de surekli sorun cikartacagini dusunuyorum

Deniz bence M'Bia gitmeyi kafaya koymus maas konusunu bahane yapiyor :) Haksiz da sayilmaz, takim evlere senlik, ligde hicbir iddia yok, hoca degismis, kulubun finansal yapisi berbat. Bonservisini bedavadan alip arazi olmanin derdinde. Beşiktaş'ta bu sorunlarin hicbirini yasamayacagini kendisi de cok iyi biliyor.

Beşiktaş "Bonservisini al, gel" dese bence atlar gelir Trabzon'dan ilk ucakla. Sezon basi da cok istemistim, simdi de isterim, tabiki takimdaki maas dengesini bozmadan.

Çevrimdışı Kadir G.

Sezon başı her bölgeye bonservissiz isimler koyuyorduk kurulan ilk 11lerle şu anki kadronun alakası yok. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

::) :) Türkiye kupasında oynasın diye alsınlar asgari ücret sınırsız akbil sodexo :)

Ben Boyko'dan bahsetmiyorum ki yazımda. O ayrı bir konu. Konuştuğumuz senin önerdiğin adamlar ve Mbia bunları kıyasla diyorum sen ben çok üst düzey bir orta saha olduğunu düşünmüyorum diyorsun Osmanlıspor un ne idüğü belirsiz orta sahasını bize çözüm olarak öneriyorsun. Osmanlı gibi takımda bu tarz adamlar iş yapar ama futbol zekası düşük olduğu için bize geldiklerinde sırıtırlar bunun örnekleriyle dolu geçmiş.
Bende diyorumki Mbia 2.5 milyon para alıyor Ts den , 2.5 luk adam mi ? Bence degil

Bzim baskan o paralari verirmi ? Vermez konu kilit

Takimda Gomez haric maksimum ucret ortalama 1.8 milyon..

Ndiayeyi alsak EN FAZLA alacagi yıllık 800.-900.00 bin €

Ne udugu belirsiz diyorsun POTANSIYEL den bahsediyorum ben..

Takiminin attigi Gol sayisinin neredeyse yarisini atmis bu adam , 9 Gol defansif bir orta saha oyuncusu icin cok yuksek bir rakam hangi takimda oynarsa oynasin..

Sene başında kaleci ve orta saha konusunda iyi yönetemedikleri gerçeğini göz önünde alarak benim endişelerim var. Boyko Everton ile anılıyor, Douglas sakat ne zaman tam randıman döner belirsiz. Durum böyleyken bu iki adamı alamazsak ve ortada kalırsak ne olacak?
Meniskus cok buyutulecek bir sakatlik degil abi , Canerde meniskus oldu 1 ayda sahalara döndü

Nezaman döneceği belirsiz demen enteresan oyle bir soyledinki sanki adam capraz bag koparmis..

Çevrimdışı Deniz

Deniz bence M'Bia gitmeyi kafaya koymus maas konusunu bahane yapiyor :) Haksiz da sayilmaz, takim evlere senlik, ligde hicbir iddia yok, hoca degismis, kulubun finansal yapisi berbat. Bonservisini bedavadan alip arazi olmanin derdinde. Beşiktaş'ta bu sorunlarin hicbirini yasamayacagini kendisi de cok iyi biliyor.

Beşiktaş "Bonservisini al, gel" dese bence atlar gelir Trabzon'dan ilk ucakla. Sezon basi da cok istemistim, simdi de isterim, tabiki takimdaki maas dengesini bozmadan.
Ben ihtimalleri degerlendiriyorum :) .trabzondan kacmak icin de yapiyor olabilir cunku durulacak bir takim değil ama eger paraci bir yani varsa bununla başa cikamayiz.
Oyunculuk olarak laf edilmez çok iyi oyuncu beni maddi meseleler dusunduruyor sadece.sonuçta kulubumuz zor bir donemden geciyor 200 milyonluk bir projeyi kendi imkanlarimizla yapiyoruz ,döviz kuru bizi zorluyor odemelerde gecikmelerin olmasi cok normal.ama 23 kisinin parasi odenmiyorken sessiz kaliyor,1 kisi sikinti cikartirsa bu tum takimi etkiler parasini ofesen bir turlu odemesen bir turlu..

Bence bu riski almaya degecek birisi degil, tabi bonservisi elinde gelir ,sartlarda anlasilirsa gelebilir o da yonetim ve teknik heyetin kararina bağlı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba