2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896994 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Vallaha kadir benim söylediğim topçu son 4 senede en az 10 maçını izlemişimdir bizim takıma inanılmaz oturur , aha @atalay @Çagrı orda sorun :)

Sözüm sana değildi. :) bazı mesajlarda herkesi alıyor millet maddi boyutu takımı düşünen az.

Benim görüşüm hem boyko hem douglas büyük kazık. Ospna'yı alabiliyorsak alalım sonra önümüze bakarız. Stoperden önce orta saha transferi istiyorum mbiayı sosa maaşına oynatmaya ikna edebilsek iki pozisyonu da kapatmak açısından memnun olurum fakat öyle 2.5 milyon maaşa asla.

Elimizde ligin en iyi defansif orta sahası var garanti 1 milyona oynuyor ve yeni transfer de değil sonuçta onun üstüne mbiayı getirip 2.5 milyon vermek kötü olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ah be kardeşim birak su Fm yi artik

Elimizde Atiba var zaten Atiba varken neden ayni ozelliklere sahip yasi ilerlemis Mbiayi alalim..

Soyle Genc tazi gibi kosan Guclu bir orta saha alsak daha iyi degilmi ? Mesela Ndiaye ?

yalnız Mbia ve N'diaye arasında 3 yaş var :)

N'diaye okadar tazı gibi koşan bi futbolcu değil siyahi olmasına ragmen teknik kapasitesi yüksek bi oyuncu öyle deli gibi koşan basan bi oyuncu değil ben izlediğim kadarı ile.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sözüm sana değildi. :) bazı mesajlarda herkesi alıyor millet maddi boyutu takımı düşünen az.

Benim görüşüm hem boyko hem douglas büyük kazık. Ospna'yı alabiliyorsak alalım sonra önümüze bakarız. Stoperden önce orta saha transferi istiyorum mbiayı sosa maaşına oynatmaya ikna edebilsek iki pozisyonu da kapatmak açısından memnun olurum fakat öyle 2.5 milyon maaşa asla.

Elimizde ligin en iyi defansif orta sahası var garanti 1 milyona oynuyor ve yeni transfer de değil sonuçta onun üstüne mbiayı getirip 2.5 milyon vermek kötü olur.

Aynen öyle kardeşim M'bia 2,5 net alıyor.

ortasahada benim bahsettiğim oyuncuyu bi incele istersen tam aradığımız adam.

Çevrimdışı Batuhan1903

Ah be kardeşim birak su Fm yi artik

Elimizde Atiba var zaten Atiba varken neden ayni ozelliklere sahip yasi ilerlemis Mbiayi alalim..

Soyle Genc tazi gibi kosan Guclu bir orta saha alsak daha iyi degilmi ? Mesela Ndiaye ?
Ndiaye'yi çok isterim hatta yazmıştım burda Ndiaye 1 senelik etki gösterdi alınmaz diyenler oldu.Osmanlı şöyle 1 milyon+pektemek+tolga+tosic+motta böyle bi teklifi keşke kabul etse.Ama kabul etmiyeceklerine göre şu şartlarda devre arasında alınabilecek F/p oranı en yüksek adam Mbia'dır üstelik stoperide şahane oynar bu adam.

Ayrıca Fm sayesinde Mandanda'nın 38 yaşında olmadığını öğrenebiliyorum tavsiye ederim. :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Aynen Atiba bu kadar iyiyken Mbia'ya yıllık 2.5 m euro verip oynatmak sıkıntı yaratabilir.

1.7-1.8 m euro civarı bir paraya gelecekse de hayır demem fakat yine de iyi idare etmek lazım Mbia'yı.

Zaten futbolculuğuna pek kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bize Donk gibi hem stoper hem 6 numara oynayan birisi lazım 2 tane oyuncuya para vermek lüks olur bu yüzden Mbia çok doğru tercih.

Bahsettiğin adam Hannover 96 da abi tam senin istediğin gibi Salif Sane .

Çevrimdışı Kadir G.

Konoplyanka'da elimizden pazarlık yüzünden kaçtı adama 3 milyon euro verseydik kesin bizi seçerdi hele öyle babası varken.Şimdi adamı istesek 20 ye alamayız.Biz adama 1.9 falan önerdiydik sanırım.Şimdi Mbia içinde 2.5 verilmez fazla deniyor.Bende takımdaki maaş ortalamasının önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden imza parası verirsin adama tıpkı bonservis gibi 3 milyon euro imza parası verirsin (tabi taksitle) maaşınıda 1.2 gibi bi ücrete 3 yıllık anlaşırsın.Douglas maliyetine Mbia güzel transfer olur.

Konoplyanka pazarlık yüzünden kaçmadı 3.5 milyon para önerildi çakal babasıyla birlikte kulübü sevillaya karşı koz olarak kullanmak için bekletti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Asıl sen bırak FM'yi Atiba 32 yaşında Mbia 29. Ayrıca Atiba ile Mbia'nın özellikleri arasında büyük farklılıklar mevcut. Mbia defansta oynayabiliyor ayrıca çok daha teknik ve yaratıcı.
Hayatimda hic Fm oynamadim :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Sana göre herkes bombos topcu zaten..
Resmen trolluyorsun..

Sana gore Douglas bombos , Q17 bombos , Boyko bombos vs vs..
Beğenmiyosan okuma.

Antepin kalecisini Beşiktaş oyuncusu yapan sen TROLSÜN!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Konoplyanka pazarlık yüzünden kaçmadı 3.5 milyon para önerildi çakal babasıyla birlikte kulübü sevillaya karşı koz olarak kullanmak için bekletti.
Çok iyi hatırlıyorum hiç öyle o paralara çıkılmadı teklifler.1.9-2 civarlarındaydı.3.5 önerseydik bize gelirdi zaten adam.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beğenmiyosan okuma.

Karce bizde oynar sen öyle konuşuyorsunda Cordobadan sonra Karce kadar kaliteli kaleci gelmedi BJK ye 2011 senesinde biz almış olsak bu kadar ağlamazdık kaleci kaleci diye. sen pek anlamıyorsun heralde kaleciden.

Çevrimdışı can1903

Boyko..

Devamı..

İlginç adam bu Boyko, kötü ve poziitif hissetmiyorum.

Gelince patlama yapar inşallah.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Aynen öyle kardeşim M'bia 2,5 net alıyor.

ortasahada benim bahsettiğim oyuncuyu bi incele istersen tam aradığımız adam.

Birkaç maçını izlemem lazım ingilterede belli başlı takımların maçlarını izlediğim için bildiğimi söyleyemem.

Bize kesinlikle orta saha gerekiyor fakat bonservisle oyuncu alınmaz işte mbia gibi fırsat transferi olursa anca yaparız.

Çevrimdışı Kadir G.

Çok iyi hatırlıyorum hiç öyle o paralara çıkılmadı teklifler.1.9-2 civarlarındaydı.3.5 önerseydik bize gelirdi zaten adam.

Değildi 2.5 net maç başı ve bonuslarla 3.5 milyon önerildi.

yalnız Mbia ve N'diaye arasında 3 yaş var :)

N'diaye okadar tazı gibi koşan bi futbolcu değil siyahi olmasına ragmen teknik kapasitesi yüksek bi oyuncu öyle deli gibi koşan basan bi oyuncu değil ben izlediğim kadarı ile.
Ndiaye 25 , Mbia 30 yasinda bu 1

Ikincisi Ndiaye hizli degil demissin Osmanlisporun mac ozetlerini tekrar izlemeni tavsiye ederim ..

Nasil tazi gibi koştuğunu ozaman görürürsün , Bizi bile Perisan etti adam yaptigi kosularla..

Kendi defansindan alip bizim.kaleye getirdi topu 10 saniyede..

Çevrimdışı can1903

Karce bizde oynar sen öyle konuşuyorsunda Cordobadan sonra Karce kadar kaliteli kaleci gelmedi BJK ye 2011 senesinde biz almış olsak bu kadar ağlamazdık kaleci kaleci diye. sen pek anlamıyorsun heralde kaleciden.
Siz iyisini anlarsınız o zaman hocam.

Karce'yi beğenmiyorum Antebin kalecisi geldiğinde akatları yakarlar.

Çıta artık yukarıda, Almeida - Demba - Gomez

Etki lazım Handanovic,Ospina,Adler gibi kaleci lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayatimda hic Fm oynamadim :tabe:
Keşke oynasaydın Atiba ile Mbia'yı aynı tarz futbolcu yaptın :) Bi tarafta Uefa ligi şampiyonluğu bulunan üst düzey bir orta saha öbür tarafta Türkiye Ligi'nin defolarını iyi bilen ve çok iyi performans gösteren bir adam. Bizim takımımızın ihtiyacı kalite, öyle deli danalar gibi koşacak adam değil. Futbol aklı yüksek oyuncuları doldurdukça daha iyi sonuçlar alırsın yoksa İsmail'le Tolga ile Ersan ile Tosic ile Veli ile bi yere kadar gidersin. Geçen sene yarım dönem oynayan Tolgay bile ne kadar fark yarattı kendi gözlerimizle gördük.

Futbol aklı yüksek derken Atiba'yı yermedim bahsettiğin adamların futbol aklının üst düzeyde olduğunu düşünmüyorum..
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 16:41:20 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko..

Devamı..

İlginç adam bu Boyko, kötü ve poziitif hissetmiyorum.

Gelince patlama yapar inşallah.

kurtarışla kaleci bakılmaz Tolga ve Cenk gönenin ne videoları var ayrıca şu paylaştığın ilk video da yediği ilk golü yedikten sonra tolgadan farkı kalmıyor.

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka için yanılmıyorsam 1.5 m euro imza parası yıllık da 3 m euro'ya yakın bir para teklif edildi ama kabul etmedi Sevilla'ya gitti.

Niye gitti diye de çok kızamam zira son 2 sezonun UEFA şampiyonu olmuş bir takıma giderek kariyerini düşündü. Bunun yanında İspanya Ligi de dünyanın en fazla izlenen birkaç liginden biri olduğunu düşünürsek normaldi Sevilla'ya gitmesi.

Çevrimdışı Deniz

Adam maasi geciktigi icin tazminat istiyor.
Unutmayalim ki biz de maaslaro gunu gunune odeyen bir kulup degiliz,Türkiye deki hicbir kulup oyle degil bizde de 2-3 ay gecikmeler oluyor eger her gecikme oldugunda isi tazminata baglayacaksa yandik birakin verim almayi 2. Ferrari vakasi bile olur.

Mbianin bizde de surekli sorun cikartacagini dusunuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Beğenmiyosan okuma.

Niye Antepte oynuyor diye kotumu oluyor , Antepte oynuyor diye Besiktasta oynayamazmi Bu nasil bir mantik ya :alala:

Cenk Tosun nereden geldi bize ? Bayernden mi ?

Ersan nereden geldi biliyor musun ? Ptt takimi Adanaspordan

Olcay nereden geldi biliyor musun ? Almanya 2.ci.liginden..

Hastasi oldugun TORE varya bir tane Takimda tutunamadi ve sonunda Avrupanin en vasat Ligine Rusya ya gitti bil istedim

Cok bos konuşuyorsun...

Çevrimdışı can1903

Adam maasi geciktigi icin tazminat istiyor.
Unutmayalim ki biz de maaslaro gunu gunune odeyen bir kulup degiliz,Türkiye deki hicbir kulup oyle degil bizde de 2-3 ay gecikmeler oluyor eger her gecikme oldugunda isi tazminata baglayacaksa yandik birakin verim almayi 2. Ferrari vakasi bile olur.

Mbianin bizde de surekli sorun cikartacagini dusunuyorum

M'bianın parasını verme keser adamı  :lol:

Çevrimdışı can1903

kurtarışla kaleci bakılmaz Tolga ve Cenk gönenin ne videoları var ayrıca şu paylaştığın ilk video da yediği ilk golü yedikten sonra tolgadan farkı kalmıyor.
Hocam neyine bakıcam iyi videolarıda var kötü videolarıda, agresif ve değişik adam bu boyko.

Bakalım ne olcak

Çevrimdışı AmaralGürses

Yönetim boyko ve Douglas'ı cebine koydu beklentiyi beklentiyi makul bir çizgiye çekti ve şimdi esas gönüllerindeki isimleri zorlayacaklar. Mandanda, Zapata, Adler, Ospina bu isimler...

Çok iyi yönetiyor yönetim Süreci gerçekten.

Çevrimdışı Tolga

@Yunus Emre Dökmeci @can1903 birbirinize karşı üslubunuza dikkat edin.