2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896794 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

2.3 çok bence max 1.5 a atibanin aldı paraya oynasın paşa paşa ama emin olun m-bia imza parası ister maddi şartlar lehimize olursa hayır denmez.
Ben diyorumki Douglas'a 4 milyon euro bonservis 1.2 yıllık ücreti 3 yıl verdiğimizde toplam tutar 7.6 milyon euro yapıyor.Bu parayı Douglas gibi ne idüğü belli olmayan oyuncuya verceğimize Mbia'ya verelim.Ayrıca adam niye yıllık 2.6 alırken 1.5 e gelsin 1 milyon eurodan bahsediyoruz öz Beşiktaş'lı değilki fedakarlık yapsın.

Çevrimdışı cisse557

Ne güzel maaş ortalamasını düşürmüşken ne diye Mbia'lara 2.5 falan verirsiniz anlamıyorum. 1.4 yaparsın kabul ederse eder etmezse Karadeniz'de başarılar dilersin.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Mbia trabzondan gecikme faizi istiyorsa karakter konusunda ciddi sıkıntıları var demektir.bizden uzak olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı karakartalım

Ben diyorumki Douglas'a 4 milyon euro bonservis 1.2 yıllık ücreti 3 yıl verdiğimizde toplam tutar 7.6 milyon euro yapıyor.Bu parayı Douglas gibi ne idüğü belli olmayan oyuncuya verceğimize Mbia'ya verelim.Ayrıca adam niye yıllık 2.6 alırken 1.5 e gelsin 1 milyon eurodan bahsediyoruz öz Beşiktaş'lı değilki fedakarlık yapsın.
su anda besiktas da oynamak ayrıcalık trabzonun marka değeri ile besiktasin ayni mi hem sevillada aldığı net maaş 1.5yoktur zaten bizde net alır 1.5eklerle maç başıyla  hadi iki ye tamamlandimi koşa koşa gelir ama fikret başkan böyle toplara girer mi bilinmez
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mbia trabzondan gecikme faizi istiyorsa karakter konusunda ciddi sıkıntıları var demektir.bizden uzak olsun

Aynen :tabe:

Başkan semerle kovalar bunu :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı karakartalım

aynen ben beğeniyorum gelmesi guzel de olur ama  başkasını ağlatan bizi guldurmez dememişler boşuna
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı genki1914

Galatasaray ve fenerli yazar ve medya cok güzel operasyon yapiyorlar hepsi bir agizdan transfer Beşiktaş ı bozar demeye başladılar bu oltaya gelmez ins yönetimimiz...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Batuhan1903

mbia-tolgay-oğuzhan 3lüsü mükemmel olurdu.Karakter meselesine gelince katılmıyotum.Adam Trabzon gibi tanınmadık bi kulube gelip sözleşmesine faiz maddesi koydurmussa nolmuş Beşiktaş'la pazarlık yaparken böyle bir şeyi cesaret bile edemez zaten.Bizim takımın maaş dengesini bende çok seviyorum.Mbia 'ya 1.5 veririz yıllık ayrıca imza parası olarakta 3 milyon euro veririrz bu iş biter.Şöyle düşünün Douglas'a 4 milyon euro bonservis vereceğimize Mbia'ya 3 vermiş olacağız.Para Dnipro'nun kasasına değil Mbia'nın kasasına girecek.Mbia çok üst düzey bi oyuncu bize çok şey katar zaten elimizi çabuk tutmazsak Gs yada Fb alır oyuncuyu bizde izleriz.

Çevrimdışı Batuhan1903

aynen ben beğeniyorum gelmesi guzel de olur ama  başkasını ağlatan bizi guldurmez dememişler boşuna
Ribery örneği der kaçarım. :evillol:

Çevrimdışı Erdemm

Mbia da Donk da nereye gidiyorsa hayırlı olsun..
Şu an yönetim teklif dahi götürmez, olursa getirene de menejere de ölü para teklif eder geçer..
Beşiktaş almaz onları bence.. benim kanaatim "bu oyuncuları" almaması da iyi olur.. durum itibari ile..
(bu tip oyuncuların katacağı vs.. demiyorum)

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/GoalTurkiye/status/681763655084552193
Hatta bu adamada çökelim acımasız olmalıyız.Trabzon yıllarca oyuncularını Gs'ye dağıttı Gs şampiyon oldu.Sıra bizde kaliteli oyuncuyu bedava gördükmü çökmeliyiz Cenk Tosun transferinde olduğu gibi.

Çevrimdışı Batuhan1903

Mbia da Donk da nereye gidiyorsa hayırlı olsun..
Şu an yönetim teklif dahi götürmez, olursa getirene de menejere de ölü para teklif eder geçer..
Beşiktaş almaz onları bence.. benim kanaatim "bu oyuncuları" almaması da iyi olur.. durum itibari ile..
(bu tip oyuncuların katacağı vs.. demiyorum)
Abi sence Douglas mı Mbia'mı aynı maliyetteler hangisini seçerdin?

Çevrimdışı Tolga

Mbia nihayetinde o sözleşmeyi zorla kabul ettirmedi Trabzonspor'a fakat biraz da paragöz olduğu da ortada.

Futbolcu olarak gerçekten beğendiğim bir oyuncu ayrıca 2 mevkide de oynayabilmesinden dolayı gayet de iyi olur ama zaman zaman bizde de para ödemelerinde sıkıntı yaşanıyor. Yarın birgün şampiyonluğa giderken paramı alamıyorum diye sorun çıkartırsa takımdaki havayı da bozabilir.

Tabi bizimkiler Trabzon yönetimi gibi herşeye tamam demezler yani abuk sabuk bir sözleşmeye evet demezler orası kesin ama yine de Mbia'nın biraz para mevzusunda aç gözlü olduğunu atlamamak lazım.

Diyebilirsiniz ki her futbolcu biraz paragözdür ama 1-2 ay parasını alamayıp, yatmaya başlayan oyuncu da bizim için şuan çok riskli olur.

1.5 m euro gibi bir paraya evet derse gelsin ama der mi bence demez.

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 15:08:45 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mbia nihayetinde o sözleşmeyi zorla kabul ettirmedi Trabzonspor'a fakat biraz da paragöz olduğu da ortada.

Futbolcu olarak gerçekten beğendiğim bir oyuncu ayrıca 2 mevkide de oynayabilmesinden dolayı gayet de iyi olur ama zaman zaman bizde de para ödemelerinde sıkıntı yaşanıyor. Yarın birgün şampiyonluğa giderken paramı alamıyorum diye sorun çıkartırsa takımdaki havayı da bozabilir.

Tabi bizimkiler Trabzon yönetimi gibi herşeye tamam demezler yani abuk sabuk bir sözleşmeye evet demezler orası kesin ama yine de Mbia'nın biraz para mevzusunda aç gözlü olduğunu atlammak lazım.

Diyebilirsiniz ki her futbolcu biraz paragözdür ama 1-2 ay parasını alamayıp, yatmaya başlayan oyuncu da bizim için şuan çok riskli olur.

Trabzon da bu ayrılan dördüncü adam filan genel bir kriz mevcut bunu futbolcunun kişiliğine bağlamamak lazım o zaman diğer dört oyuncu da kararaktersizdi.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 15:15:39 Tolga ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdemm

Yaz dönemi sene başında olsa Mbia derdim şimdi demem...  :)

Abi sence Douglas mı Mbia'mı aynı maliyetteler hangisini seçerdin?

Çevrimdışı Tolga

Trabzon da bu ayrılan dördüncü adam filan genel bir kriz mevcut bunu futbolcunun kişiliğine bağlamamak lazım o zaman diğer dört oyuncu da kararaktersizdi.
Karaktersiz demedim ki zaten. Mbia hakkını kullanıyor ben de olsam kullanırım ama diyorum ki zaman zaman bizde de para ödemelerinde problemler yaşanıyor 1-2 ay parasını geç alırsa burada da sorun çıkartabilir yani böyle de bir risk var.

Ayrıca en az 2-2.5 m euro arası para da ister o açıdan da sıkıntı olur sonuçta şuan çok iyi oynayan bir Atiba var ve 1.5 m euro civarında para alıyor.

Bunların dışında yine söylüyorum gerçekten kaliteli bir oyuncu orasını tartışmam.

Çevrimdışı Batuhan1903

Tabi bizimkiler Trabzon yönetimi gibi herşeye tamam demezler yani abuk sabuk bir sözleşmeye evet demezler orası kesin ama yine de Mbia'nın biraz para mevzusunda aç gözlü olduğunu atlamamak lazım.

Trabzondan çok para istedi faiz istedi diye karaktersiz mi olunuyor.Adam açık açık Trabzonu Katar gibi görmüş ona görede para istemiş.Sizin bu düşüncenize göre Demba ba'da karaktersiz Çünkü Çin'de 7 milyon euroya yakın para alıyor.Aynı şekilde Drogba'da karaktersiz Çinde parasını alamayıp Gs'ye transfer oldu.Mbia çok stratejik bir transfer olur.Bi transferle 2 bölgenin kapanmasını sağlar devrede başka böyle bu maliyete alabileceğimiz oyuncu gösterin bidaha ağzımı açmam Mbia 'yla ilgili.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

sene başında trabzon bu camışları nereden bulmuş hayvan gibi defans yaptılar dedim ama şimdi ferrari gibi oldular...ferrari benzeri bir karakter ve oyun yapısı da yakın. Normal şartlarda gelse hayır demem ama gelmesi için de fedakarlık yapmam böyle bir oyuncu için.

Çevrimdışı Batuhan1903

Karaktersiz demedim ki zaten. Mbia hakkını kullanıyor ben de olsam kullanırım ama diyorum ki zaman zaman bizde de para ödemelerinde problemler yaşanıyor 1-2 ay parasını geç alırsa burada da sorun çıkartabilir yani böyle de bir risk var.

Ayrıca en az 2-2.5 m euro arası para da ister o açıdan da sıkıntı olur sonuçta şuan çok iyi oynayan bir Atiba var ve 1.5 m euro civarında para alıyor.

Bunların dışında yine söylüyorum gerçekten kaliteli bir oyuncu orasını tartışmam.
Geçen sene Töre Demba Ba da sıkıntı çıkardı parasını alamadığı için.Oyuncunun parasını zamanında ödeyeceksin bunun başka çaresi yok bu sadece Mbia özelinde değil Gomez de mesela parasını alamadığı zaman sorun çıkartır.

Çevrimdışı kartalBaz

Suanda mbia yi almak mukemmel is olur. Hem ortasahayi hem defansa katki yapmis oluruz. Ama uzun donemde yararli bir transfer olmayacaktir. Takimdaki defolari duzeltmedikce mbia yi ortasahada dusunmek uzun donemde luks olur. En az bir tane solbek, andreas beck ile forma yarisina girecek daha ofansif bir sag bek(kapanan takimlara karsi kullanilabilir), hata yapmayacak a class bir kaleci, orjinali stoper olan besiktas defansina sinif atlatacak bir stoper, genc hizli hareketli bir forvet alinmadikca bir orta saha transferi sikinti olur. Evet atibaya birsey olursa ne olacak diyeceksiniz ama ben bu isin kadro yapilanmasina bakiyorum. 11 inizdeki iki orta sahanin ayni anda ve uzun sakat sakat olmasi sadece kotu sanstir. Kadro planlanirken ikinci devrede gelecek veli ve tolgayda dusunulmelidir. Benim fikrim ilk once ustteki kotu yerleri duzeltip ondan sonra ortasahada sinif atlatacak oyunculara donmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Tolga

Trabzondan çok para istedi faiz istedi diye karaktersiz mi olunuyor.Adam açık açık Trabzonu Katar gibi görmüş ona görede para istemiş.Sizin bu düşüncenize göre Demba ba'da karaktersiz Çünkü Çin'de 7 milyon euroya yakın para alıyor.Aynı şekilde Drogba'da karaktersiz Çinde parasını alamayıp Gs'ye transfer oldu.Mbia çok stratejik bir transfer olur.Bi transferle 2 bölgenin kapanmasını sağlar devrede başka böyle bu maliyete alabileceğimiz oyuncu gösterin bidaha ağzımı açmam Mbia 'yla ilgili.
Uzun uzun yazmayacağım yukarıda anlattım zaten.

Çevrimdışı Kemal

Kaleye kimi alacaz kaleye , Allah korusun Onur Kıvrak falan derlerse kafayı yerim

Çevrimdışı Tolga

Geçen sene Töre Demba Ba da sıkıntı çıkardı parasını alamadığı için.Oyuncunun parasını zamanında ödeyeceksin bunun başka çaresi yok bu sadece Mbia özelinde değil Gomez de mesela parasını alamadığı zaman sorun çıkartır.
Şuan futbolcuların zamanında paralarını aldığını mı düşünüyorsun :)

Çevrimdışı alimm

ne alakası var.. adam sözleşmesindeki maddenin karşılığını istiyor... ne var bunda....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Şuna açıklık getireyim ben Mbia'ya karaktersiz demedim adam sözleşmesindeki haklarını kullanıyor burada sorun yok fakat bana bunun haricinde de sezon başı da dahil olmak üzere bu para konusunda fazla hassas biri izlenimi verdi.

Bizde de dönem dönem ödemeler gecikiyor hal böyleyken Mbia'yı almak risk oluşturabilir. Bakın oluşturabilir diyorum kesin öyle olacak demiyorum yazdıklarımı iyi okuyun yani böyle bir risk de var.

Bu riske girmeye değer mi diyorum sadece.