2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897018 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaleye kimi alacaz kaleye , Allah korusun Onur Kıvrak falan derlerse kafayı yerim
Onur Kivrak geleceğine Karcemarskas gelsin daha iyi

O Hamsiler 10 milyon € Istiyor Onur icin , Kendilerini Dev aynasında görüyorlar

Gorende De gea sanar alt tarafi Onur Kivrak lan :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dogan

Kaleci konusunda 1 numaralı adayım Sirigu.
Ama icimden bi ses Mandanda gelecek diyo zira Marsilya sampiyonluk ümidini kaybetti ve makul bi fiyata satmak isteyecektir

Çevrimdışı AmaralGürses

6 numara ve 1 numara acil lazım , stoper ve sol beki yaza alalım.

Abi ben farklı düşünüyorum. Herşeyden evvel 1. ihtiyaç sol bek ve sonra da kaleci benim gözümde.

Stoper, orta saha almasalar devre arası çok da bozmaz beni.

Çevrimdışı Batuhan1903

Abi ben farklı düşünüyorum. Herşeyden evvel 1. ihtiyaç sol bek ve sonra da kaleci benim gözümde.

Ben katılmıyorum bu ligte Sabri ile bile şampiyon olunabiliyor İsmaille neden olmasınki?Ayrıca Veli ile Tolgay dan Nisan ayına kadar daha tam randıman alamayız bu bölgeye bi orta saha transferi şart atıyorum Mbia'yı aldık sene sonu orta saha şöyle şekillenir Mbia-Tolgay-Oğuzhan-Sosa-Atiba, Veli veya necipten birini sene sonu yollarız 6 tane taş gibi alternatifli orta saha kadromuz olur. Kesinlikle Kaleci ve Mbia şart bu takıma.

Çevrimdışı mellfred

Şuna açıklık getireyim ben Mbia'ya karaktersiz demedim adam sözleşmesindeki haklarını kullanıyor burada sorun yok fakat bana bunun haricinde de sezon başı da dahil olmak üzere bu para konusunda fazla hassas biri izlenimi verdi.

Bizde de dönem dönem ödemeler gecikiyor hal böyleyken Mbia'yı almak risk oluşturabilir. Bakın oluşturabilir diyorum kesin öyle olacak demiyorum yazdıklarımı iyi okuyun yani böyle bir risk de var.

Bu riske girmeye değer mi diyorum sadece.
mbia'nın tavrı trabzon'un ligdeki durumu ve bizatihi trabzon şehrinden kaynaklıyor bence.  sevilla'dan  avuç kadar şehre düşünce  kaçacak bahane arıyor

Çevrimdışı eski inönü

Ön liberoya alınacak oyuncu tartışmasız Atiba'dan daha potansiyelli olmalı ve 1-1.5 sene Atiba'nın arkasında kalmayı kabullenmeli. Mbia gereksiz lux olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dzudzsak ı futbolcu olarak begenirdim ama şu son yaptıkları yakışmadı , Quaresma için söylenenleri bu adam yapıyor  direk kırmızılar erkenden kulupten izinsiz gitmeler falan.

Ön liberoya alınacak oyuncu tartışmasız Atiba'dan daha potansiyelli olmalı ve 1-1.5 sene Atiba'nın arkasında kalmayı kabullenmeli. Mbia gereksiz lux olur.
Badu Ndiaye :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mohamed Diame yi almalıyız  Atibadan sonra nesil devam etmeli , zaten Diame Atibadan daha güçlü ve ofans gücü biraz daha fazla bence o adamı getirmeliyiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Badu Ndiaye :tabe:

Türk kulubunden N'diaye almaktan daha kolaydır belkide Mohammed Diame yi almak bu adam  BJK ye gelmeli. :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Gözümüzün önünde Mbia varken Diame mi alınır ayrıca Diame 28 milli yapmış Mbia 64, üstelik aynı yaştalar.Mbia için önyargılısınız sene başında herkes istiyordu 6 ay Trabzonda kaldı diye küçük görüyorsunuz oyuncuyu.Bu adam geçen sene Sevilla gibi bir takımın en önemi oyuncularından biriydi.

Türk kulubunden N'diaye almaktan daha kolaydır belkide Mohammed Diame yi almak bu adam  BJK ye gelmeli. :)
Mohammed Diameyi bilmiyorum ama Ndiaye tam aradigimiz Profil..

Hem Hucumu hem defansi cok iyi ligimizde 9 Gol atan tek defansif on libero :biggrinking:

Cokda hizli..

3 Milyondan asagi vermez Osmanli lakin Sene basinda @atalay burada 50 kere yazdi Ndiaye alinmali diye almadik , Osmanli gitti aldi 330.000 € ya..

Bedava :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Mbi ayrılıyormuş Ts'den çökmek lazım.

Dzudzsak ı futbolcu olarak begenirdim ama şu son yaptıkları yakışmadı , Quaresma için söylenenleri bu adam yapıyor  direk kırmızılar erkenden kulupten izinsiz gitmeler falan.
@Çağrı beye soyle bunlari , Komisyon alacam diye az daha bize kitliyordu bu gereksizi :bandit:

Çevrimdışı Batuhan1903

6 milyon euro Douglas Boyko paketine verceğimize free Mbia 'yı kapıp kalan 6 milyon euroya bu kalecilerin takımlarına önermek lazım hangisi gelirse.Mandanda Adler dahada ucuz bonservisle alınabilir hatta.

Mbia+Adler Mandanda Ospina Cillessen Sirigu'dan biri bizi şampiyon yapar. :ok:
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 16:05:47 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı can1903

yunus emre çok önemli bir noktaya parmak basıyor aslında arkadaşlar siyahi oyuncular genelde nüfusa geç kaydettirilir imkansızlıklardan dolayı bu çok sık görülen bir durumdur mesela kanıtlanmış örneği martins'dir 6 yaş daha büyük olduğu ortaya çıkmıştı: http://www.huffingtonpost.co.uk/jamie-spencer/age-fraud-football_b_4856448.html

@can1903 @Yusuf Tekeli  @Çağrı

@ONUR KOLCU youtube"scoutluğunu" hiciv amaçlı yazdım onu biraz  :biggrinking:
Ben ne alakayım sımdı aga  :lol: Kimlikte yazanı söylerim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Mbia+Adler Mandanda Ospina Cillessen Sirigu'dan biri bizi şampiyon yapar. :ok:
Cillesen tam bir Balon..

Çevrimdışı RQ7_351903

Mohamed Diame yi almalıyız  Atibadan sonra nesil devam etmeli , zaten Diame Atibadan daha güçlü ve ofans gücü biraz daha fazla bence o adamı getirmeliyiz.
Nokta, Atiba'nın yanında kullanabileceğimiz, çok iyi ciğersiz diye tabir edilen adamlardan biri  :D

Kaleci olarak'da keşke Sirigu olsa, içimden geçmiyor'da değil, bence başkan'ın da aklında var sirigu.

Çevrimdışı GÖRKEM

Karcemarskas'i olumlu bulanlar varmi?

Çevrimdışı ahmetx

hem stoper hem 6 numara oynayabilen ,bilinen ,disiplinli Mbia yı kaçırmamak lazım bir taşla kuş katliamı daha ne olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Karcemarskas'i olumlu bulanlar varmi?
olumluyum ama bonservis verilmez ona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gözümüzün önünde Mbia varken Diame mi alınır ayrıca Diame 28 milli yapmış Mbia 64, üstelik aynı yaştalar.Mbia için önyargılısınız sene başında herkes istiyordu 6 ay Trabzonda kaldı diye küçük görüyorsunuz oyuncuyu.Bu adam geçen sene Sevilla gibi bir takımın en önemi oyuncularından biriydi.

M'bia Küçük görmeyle ne alakası var , Diame bence bizde daha çok iş yapar çok maçını izledim güçlü , sert , teknik , şut tehdidi olan bi ortasaha..

Milli maç kıyası kadar saçma bişey olamaz heralde bu dünyada demba ba hem sow hem papis hemde nDoye den daha az oynuyordu  onlardan daha alt seviyemi karşılaştırma yapacagım diye saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya.

Çevrimdışı ahmetx

ben olaya şöyle bakıyorum Atibaya bir şey olduğunda 6 numara oynatacağın Necipten başka adam yok onunda bu yükü kaldıracağını tahmin etmiyorum Veli ve Tolgay gelecek yıla hazır hale gelebilirler.Sol bekte İsmail ve Tosiç iyi kötü iş yaparlar bu ligde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU