Cümleten s.a kıymetli abilerim kardeşlerim.
Yaklaşık olarak 1 yıl aradan sonra tekrar bu foruma gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum

Malumunuz geçen sene yaşadığımız o travmayi atlatmak pek kolay değildi bende daha yeni yeni kendime geliyorum...
Gündemimizde kaleci ve stoper elzem olduğu gerçeği var ve özellikle kalecinin sampiyonlugumuzu belirleyecek en önemli kriterlerden biri..stoperin kaleci kadar önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü ersan rhodolfo ikilisi takımla uyumlu olup az pozisyon vermektedir ki alınacak olan stoperin genç,potansiyelli ve karakterli olmasi gerekir..
Bu önemli virajda devre arası stoper alıp lider takımın ikilisini bozmak kötü sonuçlar doğurabilir..
Kaleci seçiminde alınacak bir sürü kriter vardır..Takımın oyun yapısı,takımın karakteri,verdiği pozisyonlar vs.. Bunlar çok önemli şeylerdir..Alinacak kaleci bunlara göre belirlenmelidir ki öyle yapılır diye ümid ediyorum..Besiktas bu sene mac başı kac pozisyon verdi,yedigi golleri nasil yedi yan toplardan mi duran toplar mi cepheden gelen toplarmi vs vs. Bunlar belirlenip buna uyum saglayacak kaleci alınmalı yan toplardan zaaf varsa yan topları kuvvetli kaleci cepheden gelen sutlardan yediysek bu alanda başarılı kaleci alinmalidir.Tabi diger ozellikleride ortalamanin üstü olmalidir..Tüm ozellikleri iyi olan bi kaleci alamayacagimiz gercegi var bu yüzden bunlari iyu belirleyip buna gore kaleci almaliyiz..
Boyko ve Douglas yorumum ise Douglas ın kesinlikle alınmaması gerektiğini düşünüyorum ve boykonunda dedigim özellikleri taşıması durumunda bir seçenek olabilir diye düşünüyorum...