2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902321 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Boyko olayı kapandığına göre adı geçenlerden Mandanda Ospina Adler Cillessen Sirigu bunlardan kim gelirse gelsin çok memnun olurum hepsi mükemmel kaleciler.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

VAllah ne yalan söyleyim, ismi gecenlerden adler ve mandanda haric hepsine raziyim. Bundesligayi yillardir yakindan takip ediyorum, Adleri hicbirzaman begenemistim. Mandandayi fazla bilmiyorum, izledigim videolara göre degerlendirdim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı anilsevim

VAllah ne yalan söyleyim, ismi gecenlerden adler ve mandanda haric hepsine raziyim. Bundesligayi yillardir yakindan takip ediyorum, Adleri hicbirzaman begenemistim. Mandandayi fazla bilmiyorum, izledigim videolara göre degerlendirdim.
Eski yorumlarını boşa çıkarmayan bir yorum olmuş.
Senin Eskilerinden 1-2 örnek: orta sahamıza ati eslem serdar yeter
Serdarı acil sol beke almamız lazım
Yekta kurtuluş bize nasıl olur
Gomez gerçekten kötü kendimizi kandırmayalım
Vs vs , daha cok da bu bı-ıkı ornek
Bundesliga takip ettiğine zerre inanmıyorum, bi de yıllardır yakından takip falan etme boşver, arkadas tavsiyesi.marsilya ve fransa milli kaleci  mandandayı tanımıyosan futbol yerine ne seyrediyosun falan derim.
Ha benim niyetim başka o yüzden bu forumdayım diyorsan o başka.
Adler mandanda hariç hepsine razı ol sen, biz başka kafadayız
Saygılarımla
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Eski yorumlarını boşa çıkarmayan bir yorum olmuş.
Senin Eskilerinden 1-2 örnek: orta sahamıza ati eslem serdar yeter
Serdarı acil sol beke almamız lazım
Yekta kurtuluş bize nasıl olur
Gomez gerçekten kötü kendimizi kandırmayalım
Vs vs , daha cok da bu bı-ıkı ornek
Bundesliga takip ettiğine zerre inanmıyorum, bi de yıllardır yakından takip falan etme boşver, arkadas tavsiyesi.marsilya ve fransa milli kaleci  mandandayı tanımıyosan futbol yerine ne seyrediyosun falan derim.
Ha benim niyetim başka o yüzden bu forumdayım diyorsan o başka.
Adler mandanda hariç hepsine razı ol sen, biz başka kafadayız
Saygılarımla

evet gercekden baska kafalardaniz, kardesim ne icdiysen söyle bende bu kafadan olayim
 Eger bu yorumlar benim oldugunu kanitlarsan sana her cesit formalarimizdan birtane alacam. Ya birisinle karistirdin, yada gercekden kafan iyi :D. Bundesligayi takip edmedigimi inanmiyormusumus :D, dogma büyügme buraliyim :D, türkiye liginde daha cok takip ediyorum. Bilib bilmeden sallama, ve hakkimda yalan yorumda yazma.

Çevrimdışı anilsevim

evet gercekden baska kafalardaniz, kardesim ne icdiysen söyle bende bu kafadan olayim
 Eger bu yorumlar benim oldugunu kanitlarsan sana her cesit formalarimizdan birtane alacam. Ya birisinle karistirdin, yada gercekden kafan iyi :D. Bundesligayi takip edmedigimi inanmiyormusumus :D, dogma büyügme buraliyim :D, türkiye liginde daha cok takip ediyorum. Bilib bilmeden sallama, ve hakkimda yalan yorumda yazma.

Eyw kardeşim, merak eden girer bakar eski yorumlarına. Hatta aç sen de bak
Sosa iğrenç begenmiyorum aman almasınlar demişsin, ha bi de douglas costa 5 para etmez de var. Güntekin onay ın klübe önerisi üzerine. Gerçi boşuna yazdım haklısın, Doğma büyüme almanya olabilir, herkes futboldan anlamak zorunda da değil. O yüzden yazdıklarını saygıyla karşılayıp çekileyim.
Neyse hemen ne içtiysen falana girmişsin. Gerek yok.
Saygılar tekrar, gün gecer gelen gelir. Eski yorumlarına bakıp yanlış düşündüğünü anlarsın belki.
Saygılar tekrar, iyi akşamlar

Çevrimdışı anilsevim

Her çesit formadan 1 er tane al diye koyuyorum fotoları yanlış anlama. Gomez = umut bulut ve es es bursa stadı vodafone dan iyi kısmı güldürürken düşündürdü. :)
Sözünü tutacak olursan özelden yazarsın.
İyi geceler

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Eyw kardeşim, merak eden girer bakar eski yorumlarına. Hatta aç sen de bak
Sosa iğrenç begenmiyorum aman almasınlar demişsin, ha bi de douglas costa 5 para etmez de var. Güntekin onay ın klübe önerisi üzerine. Gerçi boşuna yazdım haklısın, Doğma büyüme almanya olabilir, herkes futboldan anlamak zorunda da değil. O yüzden yazdıklarını saygıyla karşılayıp çekileyim.
Neyse hemen ne içtiysen falana girmişsin. Gerek yok.
Saygılar tekrar, gün gecer gelen gelir. Eski yorumlarına bakıp yanlış düşündüğünü anlarsın belki.
Saygılar tekrar, iyi akşamlar

ben ne yazdigimi iyi biliyorum, yazdigim yorumlardan bir kactanesini dile getirip, birkactanesinide kendi kafandan uyudurup ne yapmaya calisiyorsun. Eslem ve serder orts sahamiza yeter diye nerde ve nezaman yazmisim, yekte kurzulusu ne zaman yazmisim, bunlar tamaman senin uydurman ve yalanlarin.

Çevrimdışı anilsevim

ben ne yazdigimi iyi biliyorum, yazdigim yorumlardan bir kactanesini dile getirip, birkactanesinide kendi kafandan uyudurup ne yapmaya calisiyorsun. Eslem ve serder orts sahamiza yeter diye nerde ve nezaman yazmisim, yekte kurzulusu ne zaman yazmisim, bunlar tamaman senin uydurman ve yalanlarin.

Almanyada doğup büyüyüp gomez=umut bulut, hatta umuttan da kötü diyorsan
Adler yorumunu ciddiye aldığım için ben senden özür diliyeyim mevzu kapansın, şahsileşmesin.
Özür dilerim kusuruma bakma, uzatmayalım daha fazla
İyi sabahlar

Çevrimiçi COB

Bugün dünyanin tartişmasiz en iyi kalecisi olan Manuel Neuer bir kaç yil önce Milli takimda Adler'den daha gerideydi. Sadece bu done Adlerin aslen nekadar kaliteli ve bizim için bulunmaz hint kumaşi olduğunu gösteriyor. Leverkusen'den hiç ayrilmayacakti Adler.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Almanyada doğup büyüyüp gomez=umut bulut, hatta umuttan da kötü diyorsan
Adler yorumunu ciddiye aldığım için ben senden özür diliyeyim mevzu kapansın, şahsileşmesin.
Özür dilerim kusuruma bakma, uzatmayalım daha fazla
İyi sabahlar
ya kardesim tamam git yat, yalanin ortaya cikti kiviriyorsun, laf ebeligi yapiyorsun. Zamaninda yanlis yorumlarim olmus olabilir, yazdiysamda yazdim derim, ne olmus yani, burda ben lewandovski ile muhammet demiri kiyaslayan bile gördüm. sen ama yazmadigim yorumlarla, tamamen senin ekledigin uydurma ve yalan yorumlarla beni suclamaya kalkiyorsun.

Çevrimdışı anilsevim

ya kardesim tamam git yat, yalanin ortaya cikti kiviriyorsun, laf ebeligi yapiyorsun. Zamaninda yanlis yorumlarim olmus olabilir, yazdiysamda yazdim derim, ne olmus yani, burda ben lewandovski ile muhammet demiri kiyaslayan bile gördüm. sen ama yazmadigim yorumlarla, tamamen senin ekledigin uydurma ve yalan yorumlarla beni suclamaya kalkiyorsun.

Tamam sen yanlış yorumlamışsındır, ben de 1-2 yorumunu yanlış okumusumdur diyelim kapansın.
Ben senin yorumuna saygı duyarak takılmadan kendi yorumumu yapayım o zaman
Benim en istediğim kaleci Adler ve hayranıyım, herhalde o yüzden beğenmemene takıldım
Neyse benim sıralamam Adler Ospina Mandanda falan olur, Boyko da illa yeteneklidir de bi yanım istemiyo adamı. Marka bi kaleci alıp rakipleri korkutmamız lazım. Artık 2. yarı iş birazda piskolojik savaş.
Rakip desinki atanı gomez , tutanı da aldılar ospina-adler-mandanda kimse artık. Defo kapandıkça piskolojileri ve ümitleri bozulacaktır, o yüzden isim ve kalite biri alınmalı.
Bi yandan da şenol hocaya kaleci konusunda güveniyorum. En doğru kararı o verecek inş.
Sezon basında da istedi ama iyi alternatifler sunulmadığı için bi bakmak istedi elindekine şahsi fikrim.
Hayırlısı olsun

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın allaha şükür ki kaleci transferlerinde tartıştığımız isimler - mandanda, ospina, boyko, adler - hepsi on numara kaleciler. Yani ben bu isimlerden hangisi gelirse gelsin hiç üzülmem. Takımın geldiği durumu da buradan anlayabiliriz. Mcgregor lardan Tolga dan sonra falan " Mandanda mı Ospina mı Adler mi " tartışmaları yapabiliyoruz çok şükür.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Rüyamda Gs ve Ts ile aynı anda maç yapıyoduk Trabzon 7 Galatasaray 12 gol atmış bize. Biz bi tane Demba Ba ile atmışız :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko Everton la anlaştı habarleri çıkıyor ingiliz basınında hahahah @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:  :halay:
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Boyko'nun Everton'la anlaştığını 10 gün önce yazmıştım , iddaa etmiştim ; Hatırlayanlar vardır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boyko giderse bir alternatifimiz olduğunu sanmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Değerlei arkadaşlarım,

Boyko britanyaya giderse yine Tolga'nın hüzünlü bakışlarına kalacağımızı düşünün sadece ben miyim? Bütün kaynaklar stada aktarılmış durumda (haklı olarak). Tahminim futbolculara da düzgün maaş ödenemiyordur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kemal

Değerlei arkadaşlarım,

Boyko britanyaya giderse yine Tolga'nın hüzünlü bakışlarına kalacağımızı düşünün sadece ben miyim? Bütün kaynaklar stada aktarılmış durumda (haklı olarak). Tahminim futbolculara da düzgün maaş ödenemiyordur.

seçim olmasa olabilirdi de, seçim öncesi bu kumarı oynayacaklarını sanmıyorum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İlk devre bitti, eğer bir anlaşma varsa bence 1 haftaya açıklanır 1 haftayı geçerse transfer beklemeyin derim ben.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

6 numara ve 1 numara acil lazım , stoper ve sol beki yaza alalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

6 numara ve 1 numara acil lazım , stoper ve sol beki yaza alalım.

Aynen abi  :ok:
Lucas-adler-kiralık stoper dijoboldji mi neydi fitim :D

Boykoyu izlemediğim için nötr

Çevrimdışı Ensar

boyko douglas paketi 6 milyon gibi bir rakama son yılların en büyük kazığı olur.

adleri ikna etmek çok basit , takım Beşiktaş ,  şehir istanbul , hedef şampiyonluk , forvet mario gomez , bir diğer alman beck , eski takım arkadaşı tolgay , takımın yarısı almanca konuşuyor , her şey uygun , hamburga da iki kuruş para versek ikna olurlar

inşallah adler olur kalede
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

boyko douglas paketi 6 milyon gibi bir rakama son yılların en büyük kazığı olur.

adleri ikna etmek çok basit , takım Beşiktaş ,  şehir istanbul , hedef şampiyonluk , forvet mario gomez , bir diğer alman beck , eski takım arkadaşı tolgay , takımın yarısı almanca konuşuyor , her şey uygun , hamburga da iki kuruş para versek ikna olurlar

inşallah adler olur kalede

İnşallah
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalBaz

Arkadaslar duyum filan yokmu? Bu yaz cok eglenceli gecmisti. Allah keyfimizi bozmasin yine eglenceli ve guzel transferlerle bir donem gecirelim. Herkese saygilar.