2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903476 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar duyum filan yokmu? Bu yaz cok eglenceli gecmisti. Allah keyfimizi bozmasin yine eglenceli ve guzel transferlerle bir donem gecirelim. Herkese saygilar.

Birkaç güne kalmaz başlar abi twitler.. duyumlar.. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sametbagan

Şimdi bize top class kaleci stoper sol   bek orta saha acil lazım olanlar.Bunlardan sadece ikisini alacağız gibi görünüyor.Devre arası adı geçen kalecilerden sadece ospina sirgu mandanda fark yaratır diğer isimler tolgadan dolayı cazip geliyor yoksa bence Beşiktaşın kalesini doldurmaz.Hele ki şampiyon olup ş.ligine katıldığımızı düşünürsek bence kaleci ve stoper için en iyisini alabliyorsak alalım yoksa boş yere para harcamayalım.Sol bek ve orta saha için de devre arasında alamayacağımız için sözleşmesi sene sonu bitecek mehmet topal ve canerle anlaşmak lazım free üst klasman oyuncular artı devre arası sezon sonu için imza bile attırılabilir cenk tosunda old. gibi hatta biraz daha ileri gidip olursa yapabiliyorsam gökhan gönülü bile almak lazım.Hem rakibi zayıflatır hem ffp ye takılmadan defans hattımızı tam şenol hocanın istediği gibi kurmuş oluruz.Stoper için papy olabilir yada balanta.Eğer franco ve milosevic  devre arası gönderilirse sayısal eksikliği gidermek için altınordulu genç stoperi alabiliriz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Twitterda gördüm bazıları düşüncesini yazmış aslında fenada olmaz. gs nin donku aldıgı gibi bizde gaziantepten karcemarskas ı alsak , sezon sonuda adler veya o seviyede bi kaleciyi alsak  hem 2. kalecimiz iyi olur hemde karcemarskas bence gayet yeterli bi kaleci boykodan daha iyidir .

Çevrimdışı AigleBordeaux

Twitterda gördüm bazıları düşüncesini yazmış aslında fenada olmaz. gs nin donku aldıgı gibi bizde gaziantepten karcemarskas ı alsak , sezon sonuda adler veya o seviyede bi kaleciyi alsak  hem 2. kalecimiz iyi olur hemde karcemarskas bence gayet yeterli bi kaleci boykodan daha iyidir .
Olmaz oyle is zaten gaziantepe bonservis ver  sonra sezon sonu adler simdi daha yuksek teklif yapip adleri almak daha mantikli
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şimdi bize top class kaleci stoper sol   bek orta saha acil lazım olanlar.Bunlardan sadece ikisini alacağız gibi görünüyor.Devre arası adı geçen kalecilerden sadece ospina sirgu mandanda fark yaratır diğer isimler tolgadan dolayı cazip geliyor yoksa bence Beşiktaşın kalesini doldurmaz.Hele ki şampiyon olup ş.ligine katıldığımızı düşünürsek bence kaleci ve stoper için en iyisini alabliyorsak alalım yoksa boş yere para harcamayalım.Sol bek ve orta saha için de devre arasında alamayacağımız için sözleşmesi sene sonu bitecek mehmet topal ve canerle anlaşmak lazım free üst klasman oyuncular artı devre arası sezon sonu için imza bile attırılabilir cenk tosunda old. gibi hatta biraz daha ileri gidip olursa yapabiliyorsam gökhan gönülü bile almak lazım.Hem rakibi zayıflatır hem ffp ye takılmadan defans hattımızı tam şenol hocanın istediği gibi kurmuş oluruz.Stoper için papy olabilir yada balanta.Eğer franco ve milosevic  devre arası gönderilirse sayısal eksikliği gidermek için altınordulu genç stoperi alabiliriz.

Şuan en önemlisi kaleci 41 puan almış takımdan 4 oyuncu değiştirmek takımın düzenini bozar . Bence gelecek olan stoper zaten eldekileri kesemeyecek ama en az 1 si olmadığı zaman aratmaması lazım ki ersanın yoklugunda ne oldugunu gördük. bu sezon 3 maç stada gittim izledim herkesin kendi fikridir ben ersanı begeniyorum bariz hatalar yapmadıgını düşünüyorum rakibe hareket alanı bırakmıyor iyi basıyor , rakibe yapışıyor döndürmüyor hava toplarında biraz eksik ama onuda rhodolfo tamamlıyor.. Rhodolfo hava toplarında olaganüstü başarılı.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 12:51:31 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı karakartalım

Sezon sonu beklenmemeli çünkü sezon sonu sosa atiba q7 töre gibi yaprak dökümü olabilir şimdiden iki iyi transfer yükünu hafifletir kademe kademe istikrar açısından onemli
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olmaz oyle is zaten gaziantepe bonservis ver  sonra sezon sonu adler simdi daha yuksek teklif yapip adleri almak daha mantikli

Bence Boyko kazığı yemektense 700 e 600 karcemarskas biter çok iyi olur .

Çevrimdışı genki1914

Her çesit formadan 1 er tane al diye koyuyorum fotoları yanlış anlama. Gomez = umut bulut ve es es bursa stadı vodafone dan iyi kısmı güldürürken düşündürdü. :)
Sözünü tutacak olursan özelden yazarsın.
İyi geceler
gomez eşittir umuttan sonra koptum bu nedir arkadaş yorum yapılırda bu kadar mı karamsar olunur kimse begenilmez arenayı bile begenmemiş yok artık
Guti14

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Her çesit formadan 1 er tane al diye koyuyorum fotoları yanlış anlama. Gomez = umut bulut ve es es bursa stadı vodafone dan iyi kısmı güldürürken düşündürdü. :)
Sözünü tutacak olursan özelden yazarsın.
İyi geceler

hhahhahah Resmen Talkshow yapmış gomez umut benzetmesi efsane olmuş , böyle karşılaştırma yapan birisiyle dısarda mulakaşa etmem bile ama burası sanal ortam herkes fikrini söylemekte özgür.

Çevrimdışı genki1914

Değerlei arkadaşlarım,

Boyko britanyaya giderse yine Tolga'nın hüzünlü bakışlarına kalacağımızı düşünün sadece ben miyim? Bütün kaynaklar stada aktarılmış durumda (haklı olarak). Tahminim futbolculara da düzgün maaş ödenemiyordur.
abi öyle bir şey olabilir mi ya bütün kaynaklar stadyuma ee sonra kim oynacak o stadyumda yönetim mi ? Alternatifi elbet vardır
Guti14

Çevrimdışı Tolga

Bence Boyko kazığı yemektense 700 e 600 karcemarskas biter çok iyi olur .
Anadolu kulüplerinin iyi oyuncularını en kötü 2-2.5 m euro vererek alabilirsin.

Bakmayın Donk'un sözleşmesi bitecek olmasaydı Gs 1.5 m euro'ya alamazdı.

Türkiye'den kaleci alacak olsam ben Itandje'ı alırdım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anadolu kulüplerinin iyi oyuncularını en kötü 2-2.5 m euro vererek alabilirsin.

Bakmayın Donk'un sözleşmesi bitecek olmasaydı Gs 1.5 m euro'ya alamazdı.

Türkiye'den kaleci alacak olsam ben Itandje'ı alırdım. :)

İtandje bildiğim kadarı ile bi yunan kulübünün topçusu.

Karcemarskas zorlanabilir sanki antep bizden gelecek 700 1000 arası parayla takımına takviye yapsın :)

Çevrimdışı Tolga

İtandje bildiğim kadarı ile bi yunan kulübünün topçusu.

Karcemarskas zorlanabilir sanki antep bizden gelecek 700 1000 arası parayla takımına takviye yapsın :)
Itandje kiralık mıydı ondan haberim yoktu :)

Bu arada M'Bia'nın serbest kalma ihtimali yüksekmiş.

Çevrimdışı sametbagan

Şuan en önemlisi kaleci 41 puan almış takımdan 4 oyuncu değiştirmek takımın düzenini bozar . Bence gelecek olan stoper zaten eldekileri kesemeyecek ama en az 1 si olmadığı zaman aratmaması lazım ki ersanın yoklugunda ne oldugunu gördük. bu sezon 3 maç stada gittim izledim herkesin kendi fikridir ben ersanı begeniyorum bariz hatalar yapmadıgını düşünüyorum rakibe hareket alanı bırakmıyor iyi basıyor , rakibe yapışıyor döndürmüyor hava toplarında biraz eksik ama onuda rhodolfo tamamlıyor.. Rhodolfo hava toplarında olaganüstü başarılı.
Dört oyuncunun ikisini alabiliriz zaten öyle dedim kaleci ve stoper ama üst düzey olmadıktan sonra almanın bi mantığı yok bence nasıl sezon başı vasat diye valdezi reddetti hoca şimdi de öyle olmalı gerçekten sokağa atılacak 1 kuruşumuz bile kalmadı gelip direk katkı verecek ve uzun süre arayışa sokmayacak kaleci en az rodolfo ve ersan kadar kaliteli stoper işimizi çözer sezon sonu için de bi arkadaş burda yazmıştı ne zaman defans hattımızda en vasat Beck olur ve alternatif o zaman ş.liginde başarı ve önümüzdeki 5 seneye ambargo koyarız.

Çevrimdışı Dogan

Cümleten s.a kıymetli abilerim kardeşlerim.

Yaklaşık olarak 1 yıl aradan sonra tekrar bu foruma gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum :) Malumunuz geçen sene yaşadığımız o travmayi atlatmak pek kolay değildi bende daha yeni yeni kendime geliyorum...

Gündemimizde kaleci ve stoper elzem olduğu gerçeği var ve özellikle kalecinin sampiyonlugumuzu belirleyecek en önemli kriterlerden biri..stoperin kaleci kadar önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü ersan rhodolfo ikilisi takımla uyumlu olup az pozisyon vermektedir ki alınacak olan stoperin genç,potansiyelli ve karakterli olmasi gerekir..
Bu önemli virajda devre arası stoper alıp lider takımın ikilisini bozmak kötü  sonuçlar doğurabilir..

Kaleci seçiminde alınacak bir sürü kriter vardır..Takımın oyun yapısı,takımın karakteri,verdiği pozisyonlar vs.. Bunlar çok önemli şeylerdir..Alinacak kaleci bunlara göre belirlenmelidir ki öyle yapılır diye ümid ediyorum..Besiktas  bu sene mac başı kac pozisyon verdi,yedigi golleri nasil yedi yan toplardan mi duran toplar mi cepheden gelen toplarmi vs vs. Bunlar belirlenip buna uyum saglayacak kaleci alınmalı yan toplardan zaaf varsa yan topları kuvvetli kaleci cepheden gelen sutlardan yediysek bu alanda başarılı kaleci alinmalidir.Tabi diger ozellikleride ortalamanin üstü olmalidir..Tüm ozellikleri iyi olan bi kaleci alamayacagimiz gercegi var bu yüzden bunlari iyu belirleyip buna gore kaleci almaliyiz..

Boyko ve Douglas yorumum ise Douglas ın kesinlikle alınmaması gerektiğini düşünüyorum ve boykonunda dedigim özellikleri taşıması durumunda bir seçenek olabilir diye düşünüyorum... :tabe:

Çevrimdışı kartalBaz

Keske alabilsek ama kaleci sol bek stoper eksikligi varken mbia bize luks olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

M'bia nın yıllık ücreti bonuslarla beraber 3 milyonu buluyor o bölge için atiba varken çok lüks kaçar gibi geliyor.

Çevrimdışı Tolga

Keske alabilsek ama kaleci sol bek stoper eksikligi varken mbia bize luks olur.

Hem stoper hem ön libero oynayabiliyor.

Yalnız Ts ile öyle bir sözleşme yapmış ki adam geleceğini sağlama almış şimdiden.

Tıpkı Y.D döneminde bizim yaptığımız transferlere benziyor.

Çevrimdışı Tolga

M'bia nın yıllık ücreti bonuslarla beraber 3 milyonu buluyor o bölge için atiba varken çok lüks kaçar gibi geliyor.
Bir ara bizimkilerin düşündüyordu.

Hem stopere hem de orta sahada oynayabildiği için.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cümleten s.a kıymetli abilerim kardeşlerim.

Yaklaşık olarak 1 yıl aradan sonra tekrar bu foruma gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum :) Malumunuz geçen sene yaşadığımız o travmayi atlatmak pek kolay değildi bende daha yeni yeni kendime geliyorum...

Gündemimizde kaleci ve stoper elzem olduğu gerçeği var ve özellikle kalecinin sampiyonlugumuzu belirleyecek en önemli kriterlerden biri..stoperin kaleci kadar önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü ersan rhodolfo ikilisi takımla uyumlu olup az pozisyon vermektedir ki alınacak olan stoperin genç,potansiyelli ve karakterli olmasi gerekir..
Bu önemli virajda devre arası stoper alıp lider takımın ikilisini bozmak kötü  sonuçlar doğurabilir..

Kaleci seçiminde alınacak bir sürü kriter vardır..Takımın oyun yapısı,takımın karakteri,verdiği pozisyonlar vs.. Bunlar çok önemli şeylerdir..Alinacak kaleci bunlara göre belirlenmelidir ki öyle yapılır diye ümid ediyorum..Besiktas  bu sene mac başı kac pozisyon verdi,yedigi golleri nasil yedi yan toplardan mi duran toplar mi cepheden gelen toplarmi vs vs. Bunlar belirlenip buna uyum saglayacak kaleci alınmalı yan toplardan zaaf varsa yan topları kuvvetli kaleci cepheden gelen sutlardan yediysek bu alanda başarılı kaleci alinmalidir.Tabi diger ozellikleride ortalamanin üstü olmalidir..Tüm ozellikleri iyi olan bi kaleci alamayacagimiz gercegi var bu yüzden bunlari iyu belirleyip buna gore kaleci almaliyiz..

Boyko ve Douglas yorumum ise Douglas ın kesinlikle alınmaması gerektiğini düşünüyorum ve boykonunda dedigim özellikleri taşıması durumunda bir seçenek olabilir diye düşünüyorum... :tabe:

tekrar :hosgeldin gözüm arıyordu bazen bıraktın sandım forumu

Çevrimdışı kartalBaz

Bir ara bizimkilerin düşündüyordu.

Hem stopere hem de orta sahada oynayabildiği için.
Ortasahadaki performansinin yuzde 70 ini stoperde oynuyosa direk alsinlar. Ama hic stoperde izlemedim kendisini.

Çevrimdışı Dogan

tekrar :hosgeldin gözüm arıyordu bazen bıraktın sandım forumu
Yok bırakırmıyım hiç sadece toparlanma surecindeydim hayattan soğudum diyebilirim  :lol: senin o gecen sene yazdiklarinin ekran görüntüsü hala telefonumda duruyo haberin olsun hele ozi hakkinda yazdiklarin  :evillol:

Çevrimdışı Dogan

Çevrimdışı zekotha

Stoperde biraz da olsa içimiz rahat oynatabileceğimiz futbolcular

Ersan Rhodolfo

Ortasahada biraz da olsa içimiz rahat oynatabileceğimiz futbolcular

Atiba Veli Tolgay Sosa Oğuzhan

söyleyeceklerim bu kadar. Stoper şart ortasaha yaza kalsa da olur diyenlerdenim