Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dnipro'nun bu sezon yediği bazı gollermiş. İzlemekte fayda var.
quaresma'yi hic sevmeyen biri olarak, dun iyi oynadigini dusunuyorum, gereksiz bir sari kart almasaydi ilk oyundan cikan kendisi olmazdi bence. oyundan cikarken soylenmesi ve bir iki arkadasinin teselli cabalarini iterek karsilik vermesi disinda kendisinden beklenmeyen bir tepki ortaya koymadi. tipik her zamanki quaresma, ama eger tore'nin attigi gol sonrasi frei'in oyuna sokulmak yerine biraz bekletilmesi olayiyla dalga gecmisse, bu hocanin otoritesini sarsar. umarim o soylenti yalandir. dogruysa bu olay hoca ile quaresma arasindaki ergen cocuk tribi ve sefkatli baba hikayesi degil, sampiyonluga oynayan bir takimin hocasinin binlerce taraftar ve tv basindaki milyonlarca seyirci onunde sabote edilmesi ve diger oyuncularin gozundeki otoritesinin sarsilmasidir.bir hocanin otoritesi sarsildi mi sanssizlik bile olsa ustuste gelen puan kayiplarinda hoca tartisilmaya ve gozden dusmeye baslar. buna da ne yonetim ne hoca izin verir.
Adler'i satmaya yanaşmıyormuş Hamburg. Listedeki diğer isimler Boyko ve Mandanda imiş. Stoper konusunda Douglas'ın yanı sıra listede Zapata varmış. Ntvspor
Kalsın diyorum.Baştan beri hiç beğenmiyodum bu 2'liyi. Biz üst düzey lazım dedikçe bunlara tamam denilmesini anlamıyorum.
Valla şunları izledikten sonra gerçekten söyleyecek söz bulamadım.
İsmi bizimle çok geçen adamları genellikle transfer etmiyoruz. Boyko ve Douglas ihtimali düşük. Olur da Mandanda - Zapata olursa enfes olur.
Daha önce de söyledim. Tek ümidim bu haberlerin hedef şaşırtmaca falan olması.Tamam 1-2 maç yıldızlaştıkları maçlar olmuştur 2'sinin de. Ama bu golleri bu sezon yemişler.Hiç içime sinmedi hiç.
buraya boykonun yediğ hatalı golleri eklemişsiniz bende ekliyeyim o zaman mandanda'nın,ospina'nın
1.video 2.gol ve 2.video 1.golde Tolga ve Tosiçe rahmet okudum.Nasıl ki video ile Boyko yu beğenmek doğru değilse bu videolarla gömmek de doğru değil ama kurtarış videolarında izlediğimde bile aman aman bir kaleci olmadığı belliydi Tolga'dan daha iyi ama Handanovic-Sirigu-Adler-Ospina-Mandanda (adı geçenler) göre kötü kaleci. Boyko-Douglas 6 m bonservis büyük kazık olur.
Kahn-Schmeichel-Buffon-Wan der Sar bunlarında hatalı yediği bir sürü gol var ama kimse beğenmemezlik yapmaz.
Osmanlı maçında da belirtmiştim özellikle bu sezon futbol kulübünden ziyade rehabilitasyon merkezine döndüğümüzü ve bunun sorgulanması gerektiğini . Şenol Hoca oyuncularını kazanmak için elinden geleni yapıyor ama hoca bir adım atıyorsa oyuncu da buna karşılık adım atacak . Atmıyorsa sorun var demektir ve bu durum takıma zarar verir . Takımda ümitsiz vakalar var ve bunlar için hoca çok vakit ve emek harcıyor . Takım ve kendisini riske edecek biçimde bu oyunculara fazla şans tanıyor .
Olay biraz farklı yediği goller Tolga ile çok benzerlik gösteriyor durum böyleyken Tolga'nın yerine düşünülmesinin garip olduğu insanların aklına geliyor ister istemez.
Tolga dan iyi o kadar değil ama kimse üstüne alınmasın genel için konuşuyorum bir sürü taraftar adını bile duymamıştı videolara bakıp adam gelsin demeye başladılar bir anda. Tolga dan sonra taraftar kim gelse hayır demeyecek neredeyse bu normal ama bilmeden bu kadar savunmak ya da gömmek yanlış oluyor.