2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903638 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dnipro'nun bu sezon yediği bazı gollermiş. İzlemekte fayda var. :busted_cop:

Kalsın diyorum.

Baştan beri hiç beğenmiyodum bu 2'liyi. Biz üst düzey lazım dedikçe bunlara tamam denilmesini anlamıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

mandanda+zapata>boyko+douglas
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

quaresma'yi hic sevmeyen biri olarak, dun iyi oynadigini dusunuyorum, gereksiz bir sari kart almasaydi ilk oyundan cikan kendisi olmazdi bence. oyundan cikarken soylenmesi ve bir iki arkadasinin teselli cabalarini iterek karsilik vermesi disinda kendisinden beklenmeyen bir tepki ortaya koymadi. tipik her zamanki quaresma, ama eger tore'nin attigi gol sonrasi frei'in oyuna sokulmak yerine biraz bekletilmesi olayiyla dalga gecmisse, bu hocanin otoritesini sarsar.

umarim o soylenti yalandir. dogruysa bu olay hoca ile quaresma arasindaki ergen cocuk tribi ve sefkatli baba hikayesi degil, sampiyonluga oynayan bir takimin hocasinin binlerce taraftar ve tv basindaki milyonlarca seyirci onunde sabote edilmesi ve diger oyuncularin gozundeki otoritesinin sarsilmasidir.

bir hocanin otoritesi sarsildi mi sanssizlik bile olsa ustuste gelen puan kayiplarinda hoca tartisilmaya ve gozden dusmeye baslar. buna da ne yonetim ne hoca izin verir.

Ne yalan söyliyim gomezin baraj pozisyonunun tekrarını izleyince bile geriliyorum kırmızı yeme korkusundan. Herkes dikkatli olsun quaresma da gomez de oğuzhan da atiba da ucuz kırmızı yedirmesin kimse kendine...2.yarı daha gerilimli olabilir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Adler'i satmaya yanaşmıyormuş Hamburg. Listedeki diğer isimler Boyko ve Mandanda imiş. Stoper konusunda Douglas'ın yanı sıra listede Zapata varmış.

Ntvspor

Zapata mükemmel olur tam bize lazım tipte oyuncu inşallah olur. Adler-Zapata tercih ederdim ama Mandanda-Zapata da olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kalsın diyorum.

Baştan beri hiç beğenmiyodum bu 2'liyi. Biz üst düzey lazım dedikçe bunlara tamam denilmesini anlamıyorum.
Valla şunları izledikten sonra gerçekten söyleyecek söz bulamadım.
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kalsın diyorum.

Gözlerimi kapadım ve bu ikiliyi şimdi dikine hızlı oynayan takım boyu daha kısa olan Beşiktaşta Şampiyonlar Ligi'nde oynarken hayal ediyorum .

Çevrimiçi Samet Ç

İsmi bizimle çok geçen adamları genellikle transfer etmiyoruz. Boyko ve Douglas ihtimali düşük. Olur da Mandanda - Zapata olursa enfes olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Milan çok kolay adam gönderiyor bu sene Zapata'yı alabiliriz uğraşırsak bence. Mandanda biraz da yıllık vereceğimiz maaşa bağlı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla şunları izledikten sonra gerçekten söyleyecek söz bulamadım.
İsmi bizimle çok geçen adamları genellikle transfer etmiyoruz. Boyko ve Douglas ihtimali düşük. Olur da Mandanda - Zapata olursa enfes olur.

Daha önce de söyledim. Tek ümidim bu haberlerin hedef şaşırtmaca falan olması.

Tamam 1-2 maç yıldızlaştıkları maçlar olmuştur 2'sinin de. Ama bu golleri bu sezon yemişler.

Hiç içime sinmedi hiç.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet57

Her takimin yedigi gollerle eletirebilirsin. Boateng'e gec kaldi, Ramos neden o topa cikmadi, Kompany neden geride bekliyor vsvs.

Çevrimdışı cursedofdragon

buraya boykonun yediğ hatalı golleri eklemişsiniz bende ekliyeyim o zaman mandanda'nın,ospina'nın :)

Çevrimiçi Samet Ç

Daha önce de söyledim. Tek ümidim bu haberlerin hedef şaşırtmaca falan olması.

Tamam 1-2 maç yıldızlaştıkları maçlar olmuştur 2'sinin de. Ama bu golleri bu sezon yemişler.

Hiç içime sinmedi hiç.
Ben zaten baştan beri diyorum Boyko Tolga'nın Ts dönemindeki hali fazlası yok. Tabi eldeki malzeme kötü olunca ister istemez performansı vasatı aşmış her kaleciye eyvallah diyebiliyor taraftar.

Çevrimdışı karakartalım

En mantıklı tercih maddiyat ve performans açısından boyko ve adler en iyi iki ismi geçen aday handonovic ve srigu ama olmaz yani ospinayida beğeniyorum ama kısa kaleciler her zaman ekstra performans yapması gerekir saha içerisinde bide aklıma samthamton maçında köşe vuruşunda 190lik oyuncular karşısında topu yumruklayamayan rüştü geliyor kısa kaleci olmaz bana göre bizim takımda.boyko gelsin temiz bana göre he başkan der ben sriguyu alıyorum alma demeyiz yani 😄😄😄
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

aynen brayn ruiz ve moldenin sağ beki linnes bunlara çok güzel ornek
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Dnipro'nun bu sezon yediği bazı gollermiş. İzlemekte fayda var. :busted_cop:

1.video 2.gol ve 2.video 1.golde Tolga ve Tosiçe rahmet okudum.

Nasıl ki video ile Boyko yu beğenmek doğru değilse bu videolarla gömmek de doğru değil ama kurtarış videolarında izlediğimde bile aman aman bir kaleci olmadığı belliydi Tolga'dan daha iyi ama Handanovic-Sirigu-Adler-Ospina-Mandanda (adı geçenler) göre kötü kaleci.

Boyko-Douglas 6 m bonservis büyük kazık olur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

buraya boykonun yediğ hatalı golleri eklemişsiniz bende ekliyeyim o zaman mandanda'nın,ospina'nın :)

Kahn-Schmeichel-Buffon-Wan der Sar bunlarında hatalı yediği bir sürü gol var ama kimse beğenmemezlik yapmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nasıl ki video ile Boyko yu beğenmek doğru değilse bu videolarla gömmek de doğru değil ama kurtarış videolarında izlediğimde bile aman aman bir kaleci olmadığı belliydi Tolga'dan daha iyi ama Handanovic-Sirigu-Adler-Ospina-Mandanda (adı geçenler) göre kötü kaleci.

Yani fayda maliyet oranı buysa bence çok fazla bir para olur. Bu ikiliye en fazla 4 milyon euro veririm. 1 milyon eurodan fazla da mayış vermem.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kahn-Schmeichel-Buffon-Wan der Sar bunlarında hatalı yediği bir sürü gol var ama kimse beğenmemezlik yapmaz.
Olay biraz farklı yediği goller Tolga ile çok benzerlik gösteriyor durum böyleyken Tolga'nın yerine düşünülmesinin garip olduğu insanların aklına geliyor ister istemez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eski inönü

Osmanlı maçında da belirtmiştim özellikle bu sezon futbol kulübünden ziyade rehabilitasyon merkezine döndüğümüzü ve bunun sorgulanması gerektiğini .
Şenol Hoca oyuncularını kazanmak için elinden geleni yapıyor ama hoca bir adım atıyorsa oyuncu da buna karşılık adım atacak . Atmıyorsa sorun var demektir ve bu durum takıma zarar verir . Takımda ümitsiz vakalar var ve bunlar için hoca çok vakit ve emek harcıyor . Takım ve kendisini riske edecek biçimde bu oyunculara fazla şans tanıyor .
aynen katılıyorum  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte bize o "aman aman" lardan lazım :D

Amacım burda Boyko'yu gömmek değil bu arada. Tolga hata yaptığında "üst düzey kaleci şart bu takıma" diye nasıl çırpındığımızı hatırlatmak.

Yoksa yine üzülen biz oluyoruz.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Olay biraz farklı yediği goller Tolga ile çok benzerlik gösteriyor durum böyleyken Tolga'nın yerine düşünülmesinin garip olduğu insanların aklına geliyor ister istemez.

Tolga dan iyi o kadar değil ama kimse üstüne alınmasın genel için konuşuyorum bir sürü taraftar adını bile duymamıştı videolara bakıp adam gelsin demeye başladılar bir anda. Tolga dan sonra taraftar kim gelse hayır demeyecek neredeyse bu normal ama bilmeden bu kadar savunmak ya da gömmek yanlış oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga dan iyi o kadar değil ama kimse üstüne alınmasın genel için konuşuyorum bir sürü taraftar adını bile duymamıştı videolara bakıp adam gelsin demeye başladılar bir anda. Tolga dan sonra taraftar kim gelse hayır demeyecek neredeyse bu normal ama bilmeden bu kadar savunmak ya da gömmek yanlış oluyor.
İşte o yüzden kimsenin tereddüt etmeyeceği bir isim almak en mantıklısı. Bu tip goller yiyecekse gelip o verilen paralara yazık biz maç kurtaracak adam istiyoruz günü kurtarmasını değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Cenk, Pektemek ile uzatan adamlar az daha uzatmayacaklardı adamla verilmiş sadakamız varmış.