2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902300 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İşte o yüzden kimsenin tereddüt etmeyeceği bir isim almak en mantıklısı. Bu tip goller yiyecekse gelip o verilen paralara yazık biz maç kurtaracak adam istiyoruz günü kurtarmasını değil..

Tabi ki öyle hatta ben bir de bu 6 ayı düşünmüyorum sadece gelecek sene nasip olursa Ş.ligi ne gideceğiz. Boyko-Douglas-Rhodolfo ile ne yapacağız onu düşünüyorum. Şuan geri 5 limiz(Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-İsmail) de en iyi kim diyoruz. Beck diyoruz çoğunluğa göre ne zaman ki en zayıf Beck olur o zaman iddiamız olur oralarda iddia dediğimde gruptan çıkmak olursa 1-2 tur geçmek.

Tolga dan hallice Ersan dan hallice ile olmaz bu iş douglas gelecek 5 m a 11 e giremeyecek  sene sonu hop 1 stoper daha  o kadar zengin değiliz ki  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk, Pektemek ile uzatan adamlar az daha uzatmayacaklardı adamla verilmiş sadakamız varmış.

isim vermiyecem şimdide atiba'dan bize ön libero olmaz diyen arkadaşlar vardı aramızda.  :)

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı BJKTÜRK23

isim vermiyecem şimdide atiba'dan bize ön libero olmaz diyen arkadaşlar vardı aramızda.  :)

İnşallah o günlerde gelsin öyle bir seviye olsun ki Atiba'yı beğenmeyelim ama şuan hadi 11 e koymayan olur anlarım Tolgay gelince ki benim ilk yazacağım 3-4 adamdan biri, ama uzatmayalım diyenlere hayretle bakıyordum.

Çevrimdışı can1903

Arkadasım yazmıs Boyko - DOuglas ktöü transferler diye nerden biliyon filan dedim
maç özetlerini izlemiş, Daglıs çok ağır Boyko ise bomboş kaleci dedi şaşırdım..

Vakit bulursam tüm maç özetlerini izlicem Dnipronun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Dnipro'nun bu sezon yediği bazı gollermiş. İzlemekte fayda var. :busted_cop:

Alın size Boyko Douglas bunlarla mı şampiyon olacağız.Size şunu söyliyim Günay'la Pedro bu 2liden daha az hata yapar.Adam gelmiş hala Boyko'yu övüyor bide diyorki Mandanda 'yla Ospina'yla Adler'le hatta ve hatta Muslera'yla aynı seviyede bir kalecidir diyor.Boyko nun gol yedikten sonraki davranışlarına bakın sakat numarası yapıyor arkadaşlarına bağırıp çağırıyor size kimi çağrıştırıyor?6 milyon euroya tam bir kazık transferidir bunlar.Demba ba'yı 6.5 a aldık unutmayın.Ochoa transfer olmuş büyük ihtimale çok cüzi bir miktara transfer olmuştur.Boyko olacağına keşke Ochoa alınsaydı.

Çevrimdışı ozan062

buraya boykonun yediğ hatalı golleri eklemişsiniz bende ekliyeyim o zaman mandanda'nın,ospina'nın :)

ekle cokda guzel olur yemediği golu eklerken müthiş,, yediklerini ekleyince ne varki bende bunlarınkini koyuyorum demek olmuyor

evet atibadan on libero olmazilerleyen zamanlarda  onuda ekleyelim bu arada unutmadan

ilerleyen zamanı acalım seneye mesela

[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 18:04:56 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Bence, Douglas çok kötü transfer olacak.

Boyko için ise nötrüm. Hiç bi pozitif ve negatif yaklaşımım yok.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Bokyo çok iyi diyen arkadaşlarımızda var oluyor böyle insanlar yapacak bir şey yok. :s20:

Çevrimdışı can1903

Evet var bu insanlardan çevredede var, Atibanın sürekli yan pas ve oyunu yavaşlattığını söylüyor.

Ben katılmıyorum ama, bazı konularda haklılar.

Çevrimdışı campeon2015

Milano seferinden acaba DeJong veya Mexes çıkar mı?

Çevrimdışı can1903

:)  :lol: :lol: İkisi gerçekleşsin 5 forma alırım ama imkansız.

Çevrimdışı Batuhan1903

Kaçırdığımız Ochoa  :s20:

Çevrimdışı ozan062

geçen sene bu italya seferinden gomez cıktı belli olmaz ama o seviye cıkmaz onu soyleyim  keske cıksa ama

Çevrimdışı ozan062

Kaçırdığımız Ochoa  :s20:

bizim scoutlar begenmiyor cagrıda atalayda hatırladıgım begenmiyorlardı uzak dursun diyorlardı yanlıs hatırlamıyorsam

yahu otcu kalecim olacagına tolga olsun daha iyi  :lol:

Marvin Zeegalar

sporting lizbon bu oyuncunun serbest kalma bedelini 45 milyon € olarak belirlemiş.Bir zamanlar elazığda'da oynamıştı bu adam bu kadar eder mi ?

Çevrimdışı can1903

bizim scoutlar begenmiyor cagrıda atalayda hatırladıgım begenmiyorlardı uzak dursun diyorlardı yanlıs hatırlamıyorsam

İstikrarsız kaleci.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Marvin Zeegalar

sporting lizbon bu oyuncunun serbest kalma bedelini 45 milyon € olarak belirlemiş.Bir zamanlar elazığda'da oynamıştı bu adam bu kadar eder mi ?

Evet aslen Elazığ'lı olduğum için takip ediyordum bizdeyken iyi oyuncuydu ama bu Portekiz takımları tüccar oluyor 45 m falan uçmuşlar biraz  :) Dikkat çeksin diye pazarlama taktiği gibi geliyor.

Çevrimdışı Batuhan1903

Adamın efsanevi kurtarışları var yalnız :evillol: Bu ara bu Milano seferi nerden çıktı.Keşke Zapata ve De jong'u kapıp gelseler.

Çevrimdışı Batuhan1903

Mandanda+Zapata ikilisini 6 milyon euro'ya alabiliriz diye düşünüyorum.2sininde sözleşmesi bitiyor.Zapata için 2.5 Mandanda içinde 3.5 bonservis bedellerine kulupleri ikna edilebilir.Zapata'yı 1.5 milyon euro'ya oynatabiliriz.Mandanda'yı da yıllık 2-2.3 milyon euro civarlarına ikna edebiliriz.

Çevrimdışı zekotha

Mandanda+Zapata ikilisini 6 milyon euro'ya alabiliriz diye düşünüyorum.2sininde sözleşmesi bitiyor.Zapata için 2.5 Mandanda içinde 3.5 bonservis bedellerine kulupleri ikna edilebilir.Zapata'yı 1.5 milyon euro'ya oynatabiliriz.Mandanda'yı da yıllık 2-2.3 milyon euro civarlarına ikna edebiliriz.

Sözleşmesi biten oyuncuysa ikisi de o paralar çok bile. Hele Fikret Orman başkansa :) Ama ben Zapata'ya razı değilim gelirse keşke daha iyisini alsaydık derim

bu foto için Osmanlı bile böyle yükselmedi yorumu yapılmıştı  :) :)

kavga çıkmasın diye öyle yazmadım :)

Övünç Özdem / NTVSPOR : Dnipro ile Boyko ve Douglas konusunda anlaşılırsa diğer adayları konuşmaya gerek kalmaz.Şenol Güneş'in yönetim ile yaptığı görüşmede kaleci de önceliği Mandanda.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sözleşmesi biten oyuncuysa ikisi de o paralar çok bile. Hele Fikret Orman başkansa :) Ama ben Zapata'ya razı değilim gelirse keşke daha iyisini alsaydık derim
Tabi Fikret Orman etkisiyle dahada düşük miktarlara alınabilir.Ben Boyko Douglas 2lisi için geçen para diye örnek vermiştim.Zapata iyidir bence hızı falan iyi adamın.Douglas'tan çok daha kaliteli en azından.

Çevrimdışı Mehmet57

Evet, Franco ve Gunay'i Boyko ve Douglas'dan iyi yapanlar da cikti. Boylelikle transfer sezonunun geldigini anlamis olduk.

Yapmayin arkadaslar. Her takimin yedigi golu bir nevi defansa yazabiliyon.