yaw ne alaka ilk yarıda mı şampiyonluk veriyorlar 2009 da 6 puan gerideydik bunlar takıntı taraftarın yarısından fazlası takım şampiyon olamayacak düşünüyor bunu çok net gözlüyorum bu çok sıkıntılı bir durum gerçekten bu karamsarlıktan acilen kurtulun ve takıma destek olun ben bursadan kalkıp olimpiyata geliyorum arsenal maçında herkes 3 yeriz 5 yeriz derken ben maçı kazanacağız dedim bağırdım o kadar onlar arsenalse biz beşiktaşız her takımı yenecek güce sahibiz ilk olarak kafada bu işi düzeltmemiz lazım bu da 1 şampiyonluktan geçiyor
Efe
1. İyi değiliz. Herkes öyle bakıyor ama değiliz. Herkes te biliyor olmadığımızı. Antep karşısında Fener'in Antalya'ya karşı oynadığından daha kötü oynadık. Ama herkes bunu es geçiyor.
2. Yedek kadromuz yok. Tosic'in yedeği İsmail. Atiba'nın yedeği yok. Oğuzhan'ın yedeği Necip. Sosa'nın yedeği yok. Ersan'ın yedeği Milos. Rhodo'nun yedeği Pedro. Ve bu iki isim 3 defa 18'e alınmadı.
3. Çok riskli trasnferler yapıldı. Eğer bir sıkıntı yaşarsak durumumuz hiç iyi olmayacak.
Güzel 2009 falan iyi şeyler ama takım hiç ama hiç hazır değil. Bu böyle. Atiba sakatlanırsa biteriz. Rhodo sakatlanırsa zaten umut denen şey kalmaz.
Bunları söylemek hoşuma gitmiyor ama artık görmeli taraftar bunu. Üç isim içerisinde en hazır olmayan biziz.