2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929627 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Elimde yiyorum , 1 kap dondurma geldi kardeşim . Sen yoksa başka bişey mi sandın , yoksa senin hala umudun mu var ;)

Tahmin etmiştim böyle bişey çıkacağını ama bi umut bütün her yeri taradım 1 dk da

Çevrimdışı Ensar

@ZEKI abi bizmi yaşlandık bilemiyorumki tamam gençler tezcanlı kanları deli akıyor son zamanlarda fazla başarı da görmediler bir yerekadar hak veriyorum ama gençlerin sorunu şu eleştirmeyi gömmek zannediyorlar daha öncede dayanamadım birkaçkere tatlı dille anlatayım dedim ama olmuyor biz BEŞİKTAŞ taraftarıyız bizim için bu klüp dünyanın en büyük kulübüdür kimse kusura bakmasın ama ben tarafsız olmak zorunda değilim seyirci yada yorumcu değilim ben en büyük BEKİŞTAŞ arkadaş o kadar. başkasının aldığı futbolcu beni ilgilendirmez beni bizim lisanslı futbolcuları ilgilendirir ve kimsenin onlarla dalga geçmesine de izin vermemem gerekir tüm BEŞİKTAŞ lıların yapması gerektiği gibi bu klüp Feyyaz gibi bir futbolcuyu klüp çekinin arkasını yazdırdı diye gönderdi Sergen gibi birini yöneticiye laf söyledi diye gönderdi Nouma gibi bir golcüyü fenere hareket yaptı diye gönderdi şimdi bu arkadaşların bahsettiği hangi futbolcu bunlardan büyük bir ozanı alamadık diye yönetime demediklirini bırakmadılar futbolcular gelir gider   aslolan BEŞİKTAŞtır gerisi hikaye madem sizde taraftarsınız desteklemek için elinizden geleni yapacaksınız eleştirmek tabiki olur ama bu arkadaşlar gömüyor arasında çok fark var
Bunun yaş ile alakası yok sevgili abim , bende hayatımda iki tane şampiyonluk gördüm ama seninle aynı hisleri birebir paylaşıyorum , bi de yeni birşey çıkmış , romantizm diyorlar duygusallık diyorlar , ya ne olacaktı arkadaş , beşiktaş duygusalligi yapmak yanlış birşeymis gibi laf ediyorlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

Kap geldi dedim umut oldu pardon , o zaman söyle yazayım ikame etsin ; lawalla anlaşılmış 3 yıllık sözleşme , süzen ve 3 m euro bonservis , oyuncu maaşı bilmiyorum tahminen yarın saat 15.00 civarı açıklanır

Kaynak Eskişehir yönetiminden sizan bilgidir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

vefaspor olma yolunda ilerliyoruz
Rasim ozan mi kaçtı icine

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Kap geldi dedim umut oldu pardon , o zaman söyle yazayım ikame etsin ; lawalla anlaşılmış 3 yıllık sözleşme , süzen ve 3 m euro bonservis , oyuncu maaşı bilmiyorum tahminen yarın saat 15.00 civarı açıklanır

Trollüyormusunuz bilmiyorum ama çok güzel transfer olur:)

Çevrimdışı Engin

bir çok kişi beşiktaşın büyüklüğünü bilmiyor ama onların suçu değil beşiktaş futbol takımının suçu şu renklileri evire çevire yenecekler şampiyon olacaklar o zaman çatlak sesler susacak bu sene bunu yapmalılar beşiktaşın nasıl bir takım olduğunu herkes görmeli bizden zaten ödleri kopuyor şampiyon olunca yeni stadla bak neler olacak ileri ki senelerde bu sezon tek hedef şampiyonluk o kadar :)
:claps:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bazen insan umidunu kaybediyor Ronaldo getirsen yine sampiyon olamzsin doyorum kendi kendime bazen ve kahroluyorum Esit sartlarda yarismiyoruz rakiplerle yoksa bizde 2-3 yilda Bir sampiyon olabiliriz bu oyunu nasil bozariz bilmiyorum istedogin kadar oyna sonuc onlar sampiyon , Gecen sezon en iyi oynayan bizdik rezalet oy ayan takim sampiyon oldu...
Bugun Cift sari gorup atilmadi gereken adam Kart bile vormuyor ve ustune Uzatmada Gol atip 3 puani aliyor..
Esit sartlarda Yaristigimiz her dalda iki sarisinida ezeriz bu cok Net !
Biz Onlardan daha buyuguz..
Hic mi dikkatiniz cekmedi son 4 derbide 0 Cektik ama o 4 derbidede Maci 11 kisi bitiremedik hep bir oyuncumiz yoktan yere atildi onuda gec Takimin Orta sahasindaki en onemli adam derbi oncesi cizgiye basti diye Kirmizi gorup cezali diruma dustu , Soylenecek cok sey varda...
Soyleyemiyorsun iste bogazim digumleniyor biz Ayricalik degil Adalet istiyoruz..
Iste bu yuzden en buyuk Biziz !
Bunu iyi bir kadro mühendisliğiyle oluşturulmuş iyi bir kadroyla güzel , sonuca giden bir futbol oynayarak bozabiliriz ancak Yunus Emre. Futbolcular, camia da uyanık olup fırsat vermeyecek dış güçlere. Sen ne kadar isyan etsen de , adalet diye bağırsan da rakiplerin pişkin ve adamlar için amaçlarına giden her yol mübah.

Çevrimdışı Efe

ben transfer yapacağımızı sanmıyorum ama lawal alınırsa 3 milyon euroya yazık olur paralara veli geldi mi lawal forma göremez çünkü giden para olur hee oynar mı oynar iyide oynayabilir anadolu maçlarındabüyük maçlarda sıkıntı çıkarabilir inşallah almazlar o paraya daha düşük maliyete gelebilir yedeğe ihtiyaç var 2 ay daha
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bugünden kitlemek lazım başlığı aslında :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

yaw ne alaka ilk yarıda mı şampiyonluk veriyorlar 2009 da 6 puan gerideydik bunlar takıntı taraftarın yarısından fazlası takım şampiyon olamayacak düşünüyor bunu çok net gözlüyorum bu çok sıkıntılı bir durum gerçekten bu karamsarlıktan acilen kurtulun ve takıma destek olun ben bursadan kalkıp olimpiyata geliyorum arsenal maçında herkes 3 yeriz 5 yeriz derken ben maçı kazanacağız dedim bağırdım o kadar onlar arsenalse biz beşiktaşız her takımı yenecek güce sahibiz ilk olarak kafada bu işi düzeltmemiz lazım bu da 1 şampiyonluktan geçiyor

Efe

1. İyi değiliz. Herkes öyle bakıyor ama değiliz. Herkes te biliyor olmadığımızı. Antep karşısında Fener'in Antalya'ya karşı oynadığından daha kötü oynadık. Ama herkes bunu es geçiyor.
2. Yedek kadromuz yok. Tosic'in yedeği İsmail. Atiba'nın yedeği yok. Oğuzhan'ın yedeği Necip. Sosa'nın yedeği yok. Ersan'ın yedeği Milos. Rhodo'nun yedeği Pedro.  Ve bu iki isim 3 defa 18'e alınmadı.
3. Çok riskli trasnferler yapıldı. Eğer bir sıkıntı yaşarsak durumumuz hiç iyi olmayacak.

Güzel 2009 falan iyi şeyler ama takım hiç ama hiç hazır değil. Bu böyle. Atiba sakatlanırsa biteriz. Rhodo sakatlanırsa zaten umut denen şey kalmaz.

Bunları söylemek hoşuma gitmiyor ama artık görmeli taraftar bunu. Üç isim içerisinde en hazır olmayan biziz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Trollüyormusunuz bilmiyorum ama çok güzel transfer olur:)

Yok benim işim olmaz trol mroll demin bile bir espri yaptım sonra üzüldüm .

Sadece ciddi bir yerden oda Eskişehir cephesi aldığım bir haberdir . Doğrudur kesin diyemezsin ayrı konu o ortamda değilsin ama öyle apir sapık bir yer değil onu söyleyeyim.

Çevrimdışı Kemal

Yok benim işim olmaz trol mroll demin bile bir espri yaptım sonra üzüldüm .

Sadece ciddi bir yerden oda Eskişehir cephesi aldığım bir haberdir . Doğrudur kesin diyemezsin ayrı konu o ortamda değilsin ama öyle apir sapık bir yer değil onu söyleyeyim.

Birde bana göre lawal için çok para

Çevrimiçi Samet Ç

Ben hala Doria ve Mandanda'yım orta saha almayıp şu ikisini alsaydık en azından savunmayı sağlama alırdık. Ayrıca Lawal olacağına Nocerino'yu alalım fazla gömüyorsunuz bence Nocerino'yu.

Çevrimdışı talha

Ben hala Doria ve Mandanda'yım orta saha almayıp şu ikisini alsaydık en azından savunmayı sağlama alırdık. Ayrıca Lawal olacağına Nocerino'yu alalım fazla gömüyorsunuz bence Nocerino'yu.

İkisi de gelmesin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kusura bakma. Ama FB'de GS'de ilk 10 haftayı atlattıktan sonra tutulamazlar. Amasen böyle başlarsan yarıya ilk 10 hafta sonra dağılırsın.

Hayaller güzel ama Efe. Gerçekler öyle değil. İlk yarıyı lider kapattık kapattık. Yoksa işin sonunu getiremek gibi bir şansımız yok.

Dostum kusura bakma ama felaket tellali gibisin, bir tane olumlu sey yazdigini gormedim.

Çevrimdışı doganay

Baslik neden kilitlensin ki ?! yarin kilitlenecek mi yoksa , 2015/16 Transfer Sezonunda daha devre arasi transfer donemi var

Çevrimdışı Giray Burak

lawal güzel transfer .vizyonumuz tavan yaptı.Hey Allahım.

Çıksalın spordan transfer yapsak ,müthiş transfer olur diyecekler var.

ciddi ciddi trollendiğimizi hissediyorum bazen.

Çevrimdışı legendmaster

kulüpte para yok herhalde ozana da 7 milyon verilmesinin nedeni valenciadan teminat alınması bir sene sonra 9 milyon euroya alacaklardı

Çevrimdışı Deniz

Bugünden kitlemek lazım başlığı aslında :kop:
Başlığın adını "kan ve göz yaşı" olarak mı değiştirsek  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Efe

1. İyi değiliz. Herkes öyle bakıyor ama değiliz. Herkes te biliyor olmadığımızı. Antep karşısında Fener'in Antalya'ya karşı oynadığından daha kötü oynadık. Ama herkes bunu es geçiyor.
2. Yedek kadromuz yok. Tosic'in yedeği İsmail. Atiba'nın yedeği yok. Oğuzhan'ın yedeği Necip. Sosa'nın yedeği yok. Ersan'ın yedeği Milos. Rhodo'nun yedeği Pedro.  Ve bu iki isim 3 defa 18'e alınmadı.
3. Çok riskli trasnferler yapıldı. Eğer bir sıkıntı yaşarsak durumumuz hiç iyi olmayacak.

Güzel 2009 falan iyi şeyler ama takım hiç ama hiç hazır değil. Bu böyle. Atiba sakatlanırsa biteriz. Rhodo sakatlanırsa zaten umut denen şey kalmaz.

Bunları söylemek hoşuma gitmiyor ama artık görmeli taraftar bunu. Üç isim içerisinde en hazır olmayan biziz.
se sa yedek yok diyorsun 50 milyon euroluk transfer yapmış fener takımında kenarda forvet yok bügün bi yerleri tutuştu sokacak adam yok kenarda tıkandı kaldılar sakatlanırsa olursa olmazsa se sa en sevmediğim şeyler fenerbahçede de persi fernandao sakatlanırsa sa sa ne olacak siz çok çok kötümser bakıyorsunuz sakatlık olmayacak takımın form düzeyi iyi olacak şampiyonluk gelecek birazda bu şekilde düşünün artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Baslik neden kilitlensin ki ?! yarin kilitlenecek mi yoksa , 2015/16 Transfer Sezonunda daha devre arasi transfer donemi var

yanlış oldu
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 23:53:07 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Başlığın adını "kan ve göz yaşı" olarak mı değiştirsek  :kop: :kop:
Çok iyi olur.  :)

Çevrimdışı Tolga

Devre arasına kadar kilitli kalacak.

Diğer başlıkta devam edeceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke yarın bir şeyler olsa da menajerin biri Sandro'yu önerse 1 yıllığına kiralasak şu adamı görememek gerçekten çok üzücü keza Huddlestone'u da.