2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924949 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Ya abi hep ayni seyi soyluyorsun madem. Bu adam bu kadar iyiydi neden Avrupanin hicbir Ekibi almadida Bursaya kadar dustu?
Bu adam Altin cagini Psv de yasadi neden hicbir devin dikkatini cekmedide D.moskovaya gitti buyuk paralara !
Madem bu laralari eden bi adam Moskova dagildi neden kimse talip olmadi?
Bu adami inanailmaz abarttiniz bu bir gercek ..
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

Nocerino diyorlar, hadi bakalım.

Lawal daha iyi maalesef Nocerino'dan şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

bu arada sanki sihirli bir el son 15 gündür transfer yapmamıza engel oluyor...

Çevrimdışı eski inönü

Lawal'a ikna olunmaya başlanmış sanki ha gayret az kaldı. İnsan istediginde kendisini her şeye ikna edebilen bir varlık gercekten de.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesinlikle haklisin @Yunus Emre Dökmeci macar zaten iyi bir futbolcu olsaydi avrupadaki takimlar pesinde kosardi. Bursa ya gelmesi ile mantelitesini ortaya koymus oldu, tam bir loser cikti. Ama Q17 konusunda umarim sen hakli cikarsin daha ikinci haftadan gordugu kırmızı kartla ayni kafada devam ettirdigini gosterdi. Bak hem Antepe gitmedi hemde milli mac arasindan yararlanmis oldu.
Abi haklisin ama Ben ys macinda ki ilk kartina kizdim ama 2.ci kartina bisey diyemem 2.ci kartin Sorumsuzkuk ve bencillik diyemem , Benzeri ve borebir ayni pozosyonalrda %90 kart cikmiyor genelde oyun durdurulup atis tekrarlayiloyor. Ve oyuncuya uyari verliyor
Bu demek degilki hatali degil evet hatali ama Mac esnasinda oyin akisinda olan seyler bunlar , Ayni pozisyin 2 guns sonra Celsi macinda oldi kart cikmadi ispanyada oldu kart cikmadi..
Mesela bugun Nani 3 kez sari kart gormeliydi ama Ilginctirki gormedi ! Rakibin kontrasini elle kesti , Rakibin Golluk Pozosyonu faulle durdurdu ama kart yok ! Gecen hafta podolski rakibe cif daldi ama kart yok !
Bu tarz Uciz kartlar hep bize cikiyor ne yazikki !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Gelecek oyuncu >Necip isim farketmeyecek bu saatten sonra

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Alper1903

Lawal daha iyi maalesef Nocerino'dan şuan.

İtalya ligini izlediğim zamanlarda fena değildi, o kadar düştü mü ya şimdilerde?

Çevrimiçi Necmi

Hahaha ben  bunu deneyeyim  :kop: :kop:
biz iki senedir her hamamı her kaplıcayı denedikayda bir iki gideriz ama hiçte faydasını görmemiştim
tuzlayada bunun için gitmedik ama ben kaplıcalarında bu kadar net faydalı olacağını düşünmezdim
heleki iki saatte biri dese hadi leynnn derdim gerçi kaplıcamı yoksa kim bilir yüzerken belkide kitlenmiş siniri veya kasıda açmış olabilirim
ben bir kerede bel fıtığımı tedavi etmiştim :D yada kimbilir enfeksiyon vardı sudaki kimyasallar iyi geldi
ne olduğunu bilmiyorum ama iyi bir şey oldu @Çağrı

Çevrimiçi Samet Ç

Nocerino geçen sene 33 maç 3 gol 2 asist.

Tamam kardeşim aynı soruyu ben soruyorum neden Quaresma'yı başka kulüp almıyor da biz alıyoruz :D

Aynı kısır tartışmalara girmeye gerek yok çok konuştuk bunları. Bırakalım zaman göstersin bak ben dedim 2. haftada patladı daha sen sabırlı ol çünkü 3-4  hafta sonra baya zor duruma düşersin Bursa oturunca :)
Abi adamalrin baskani aciklama yapti biz onu tutmak istedik ama Israrla Besiktasa gitmek istedi diye :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

90+6... Kaldıkları yerden devam. Onlar bu kadar kötüyken bizim hamle yapamamamız kabul edilemez.

Çevrimdışı Engin

Önümüzdeki sene için çalışmalara başlamışlar  :evillol:
Bak güzel kardeşim bu uslupla hiç birşey olmaz sen ve senin gibi konuşanlar yüzünden froruma giresim gelmiyor derdiniz ne sizin bulunuğum semtte renkliler aynı sizin ağzınızla konuşuyor onlarla uğraştığımız yetmemiş gibi birde sizimi dinleyelim burada ikidebir 3. Lük falan makara yapmalar falan siz herşeyden önce BEŞİKTAŞ ın büyüklüğünü idrak edin ...
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimiçi Necmi

bu arada sanki sihirli bir el son 15 gündür transfer yapmamıza engel oluyor...
bende aynı çizgide düşünüyorum  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yururken, ya da diger hareketler esnasinda baska bolgelerde herhangi bir sorun oluyor mu?
yok sadece kolun üstü omuz diyorlarmış bana göre kol
düşün ceket mont gömlek bile giymek ızdıraptı çaydanlık bile kaldıramıyordum kol boşalıyordu @BesiktasTaraftari

Çevrimdışı ZEKI

Bak güzel kardeşim bu uslupla hiç birşey olmaz sen ve senin gibi konuşanlar yüzünden froruma giresim gelmiyor derdiniz ne sizin bulunuğum semtte renkliler aynı sizin ağzınızla konuşuyor onlarla uğraştığımız yetmemiş gibi birde sizimi dinleyelim burada ikidebir 3. Lük falan makara yapmalar falan siz herşeyden önce BEŞİKTAŞ ın büyüklüğünü idrak edin ...
:claps: :claps: :claps: :claps: agzina sağlik @Engin

Çevrimdışı can1903

Tribünde şampiyon olmasan bile seveceğiz seni yinede yerine hakem + rakibi ıslıklamayı öğrenmeliyiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alper1903

Ben Beşiktaş'ın büyüklüğünü sonuna kadar kabul ediyorum ki bu "3.lük" mevzusunu söylüyorum. Büyüklüğünü kabul etmeyenler Beşiktaş'ın bu durumdan kurtulması için çaba göstermeyenler veya az çaba gösterenleri eleştirmeyenlerdir.

Çevrimdışı Easthanbool

Bize çıkan kartlar çalınmayan fauller, rakiplere çıkmayan kartlar çalınan fauller. Düşünüyorum transfere degil baska seylere ihtiyacımız var
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

yok sadece kolun üstü omuz diyorlarmış bana göre kol
düşün ceket mont gömlek bile giymek ızdıraptı çaydanlık bile kaldıramıyordum kol boşalıyordu @BesiktasTaraftari

Gordum 2 sene surmus zaten, yeni baslayip baslamadigini ogrenmek icin sormustum.

Çevrimdışı Tugay

Transfer yapmazsak problem yok,millet hakem almış sen futbolcu alsan ne yazar.

Çevrimdışı Efe

bir çok kişi beşiktaşın büyüklüğünü bilmiyor ama onların suçu değil beşiktaş futbol takımının suçu şu renklileri evire çevire yenecekler şampiyon olacaklar o zaman çatlak sesler susacak bu sene bunu yapmalılar beşiktaşın nasıl bir takım olduğunu herkes görmeli bizden zaten ödleri kopuyor şampiyon olunca yeni stadla bak neler olacak ileri ki senelerde bu sezon tek hedef şampiyonluk o kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Almayı düşündükleri adam.

Bunu da onaylamayın. Bu da eleştiri.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

bir çok kişi beşiktaşın büyüklüğünü bilmiyor ama onların suçu değil beşiktaş futbol takımının suçu şu renklileri evire çevire yenecekler şampiyon olacaklar o zaman çatlak sesler susacak bu sene bunu yapmalılar beşiktaşın nasıl bir takım olduğunu herkes görmeli bizden zaten ödleri kopuyor şampiyon olunca yeni stadla bak neler olacak ileri ki senelerde bu sezon tek hedef şampiyonluk o kadar :)

Takımın büyüklüğünden herkes farkında.

Ama büyüklük getirmiyor şampiyonluğu bunun da farkına varsın artık herkes.

7 yıldır şampiyon olamıyoruz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Bize çıkan kartlar çalınmayan fauller, rakiplere çıkmayan kartlar çalınan fauller. Düşünüyorum transfere degil baska seylere ihtiyacımız var
Nani bugun Cif saridan atilmaliydi !
Rakibin Kontrasini elle kesti , Net Gol.pozisyonunda rakibi indirdi ama ikisindede Kart gormedi..
Ama onlara cikmiyor iste bu kartlar :akuma:
Bize gelince. adama dokunsan Cart diye yapistiryorlar karti :akuma:

Çevrimiçi Necmi

Gordum 2 sene surmus zaten, yeni baslayip baslamadigini ogrenmek icin sormustum.
yok iki seneden daha fazla sürdü 3 seneden bile fazladır ama ilk zamanlar şu son iki sene gibi değildi
artık doktora gitmeye karar vermiştim @Çağrı beni bayağı korkutmuştu @BesiktasTaraftari