2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930693 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Bu fener maçının Başakşehir'de veya Konya'da oynanması lazım Olimpiyat olmamalı birde üstüne Bülent'i atarlar maça

Çevrimdışı Ensar

adam adam koşturuyor yarın açıklar 2 kişi lazio dan şu romadan bu diye tabi sadece temenni :D son gün biraz şu karamsar havayı dağıtayım dedim hep karamsarlık konuşuyor başlıkta bundan sonra karamsarlık yok umut var herkesi ezeceğiz en kötü beşiktaş bu renklileri dize getirmiştir yine geetirecek bu sefer kuvvetli bir takım var yarın transfer olursada daha sorun kalmaz
Konuş abi konuş haklısın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Dembaba gitti Gomez geldi. Queresma'nın Olcay'dan çok çok daha fazla bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Tosic eldekilerden iyi olabilir ama yetersiz bunu Antep maçında hepimiz gördük. Geçen sezondan tek artımız Beck ve Rhodolfo'dur. Başarılı 2 transferden bahsedebiliriz. Eksilerimiz Veli ve Tolgay yerine gelen varmı yok. Bence bu transfer döneminin götürdükleri getirdiklerinden daha fazla.
işte o senin görüşün saygı duyarım ama gomez badan kötü olacak demek yada kötü demek büyük haksızlık q7 yine olcaydan fazla katkı veremez demek ön yargı ilk yarı bi bitsin bakalım takım nerede sitatistik önümüzde olacak o zaman konuşuruz tekrardan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu fener maçının Başakşehir'de veya Konya'da oynanması lazım Olimpiyat olmamalı birde üstüne Bülent'i atarlar maça
Sadece bizim istememizle  olmuyor malesef

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

O değilde madem kaleci almayacaktık ne diye Cenk'i verdik.

Tamam Cenk'i beğenmiyordum ama hem kaleci almıyoruz hem de fellik fellik kaleci arayan Gs'ye hiç parasına resmen oyuncu hediye ediyoruz.

Neyse olan oldu artık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

bu sene her maç olimpiyatta kombineler 20 bine gidiyor stadlar yetmeyecek ayrıca şenol hoca istemiyor olimpiyattayız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben dışarı çıkıyorum olumsuzluk yazmayın geleceğim yarım saate kadar  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Tamam Cenk'i beğenmiyordum ama hem kaleci almıyoruz hem de fellik fellik kaleci arayan Gs'ye hiç parasına resmen oyuncu hediye ediyoruz.

aklıma şampiyon basket takımının nasıl gsye kaptırıldığı geldi gs çok şanslı böyle bir yönetimimiz olduğu için  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

ulan gerekirse ben gidip oynayacağım it gibide koşarım 1 ay antrenman yapayım yeter  :D ama transfer şart orta sahaya çaktırmayın yarın alacaklar  :D
1) @Efe topa ılımlı yaklaştı  :evillol: :evillol: yanındaki arkadaşına çok kibar bir şekilde kusura bakma dercesine pası atıp sonra etrafına bakarak özür diledi  :kop: :kop: :kop:
2) @Efe sinirle hakemin yanında gitti ve hakeme tekme tokat daldı maç sonunda ise hak edene hakkını verdik lig bitmiştir dedi  :kop: :kop:

Çevrimdışı aa1903

ahmet çakar hakemleri cuma günü bir yerde topluyorlar demiş. bu şartlarda zaten şampiyon olamayız ki benim yönetimi en çok eleştirdiği konu çok pasif kalmaları. antep maçını kazandık diye kimse demiyor da tolga'ya tekme atan adama kırmızı kart verilmedi, bırakın kırmızıyı sarı bile verilmedi. niye? çünkü adamın sarı kartı var. sonra penaltı pozisyonunda aynı adam yine sarı kart görmedi. bakın fb ve gs'nin işleri ilk haftalarda hakemlerle çözülüyor, son haftalarda da ligde kalmayı garantilemiş takımlarla çözülüyor.

Çevrimdışı Savaş

Son 24.. Ya forumun yarısı ceza alacak yada toplu halay çekicez :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Algıyı şenol hocaya yıkmaya çalışıyorlar istemedi alınmadı diye. Sen adama valdesi önerirsen adam reddeder.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Hakan Bilgin

aklıma şampiyon basket takımının nasıl gsye kaptırıldığı geldi gs çok şanslı böyle bir yönetimimiz olduğu için  :ok:
Efes final serisinde taksimden aşağı Kasımpaşa pankartı açıp milanga zin Sponsorluktan  çekilmesini sağlayan kitle ertesi  sene geseyi  şampiyon yapmıştır baskette

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 00:32:27 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Necmi

şu transfer bitsede biz stad başlığımıza geri dönsek artık @Efe

Çevrimdışı Gokhan_1903

işte o senin görüşün saygı duyarım ama gomez badan kötü olacak demek yada kötü demek büyük haksızlık q7 yine olcaydan fazla katkı veremez demek ön yargı ilk yarı bi bitsin bakalım takım nerede sitatistik önümüzde olacak o zaman konuşuruz tekrardan :)
Kesinlikle Gomez'e kötü demedim sadece giden oyuncunun yerine doldurdu. Geçen seneye göre eksiğimiz olan bir bölgeye takviye olarak gelmedi.

Çevrimiçi Samet Ç

Perisic zu İnter şu adamı hep istemişimdir.

Çevrimdışı talha

Alacaktık gelen isimler hocanın hoşuna gitmedi sanırım eğer öyleyse geçiştirmelik adam almamak istediği için Şenol hocaya teşekkür etmek lazım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

o takim ergi  ataman yuzunden gitti daha sampiyonlugun ikinci gunu sponsor yoksa be  de yokum demeye baslamisti. zaten daha onceden gs ile anlasmis bellli ki. diger oyuncukara da cok iyi paralar verdi gs. simdi ki mali durumlari ortada.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Alacaktık gelen isimler hocanın hoşuna gitmedi sanırım eğer öyleyse geçiştirmelik adam almamak istediği için Şenol hocaya teşekkür etmek lazım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam da önce adam alırsın sonra Cenk'i bırakırsın ne acelemiz vardı ki oyuncu transfer etmeden elimizdeki kaleciyi yollamaya.

Son dakikaya kadar Gs'yi kıvrandırmak lazımdı. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

@ALBATROS burası transfer başlığı basketbol ya da başka konuları konuşmak istiyorsan ilgili başlıklarda konuşabilirsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba