2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930720 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

se sa yedek yok diyorsun 50 milyon euroluk transfer yapmış fener takımında kenarda forvet yok bügün bi yerleri tutuştu sokacak adam yok kenarda tıkandı kaldılar sakatlanırsa olursa olmazsa se sa en sevmediğim şeyler fenerbahçede de persi fernandao sakatlanırsa sa sa ne olacak siz çok çok kötümser bakıyorsunuz sakatlık olmayacak takımın form düzeyi iyi olacak şampiyonluk gelecek birazda bu şekilde düşünün artık  :)

Efe bak onların üzerinden görmemezlik yapıyorsun. Ciddiyim böyle devam edersek çok büyük hüsrana uğrarız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Baslik neden kilitlensin ki ?! yarin kilitlenecek mi yoksa , 2015/16 Transfer Sezonunda daha devre arasi transfer donemi var
Yarın kitlenmeyecek 1-2 gün daha açık olacak sonra devre arasına kadar kitlenecek diğer başlıklardan devam edilecek.Devre arasında transfer dönemi başlamasına birkaç gün kala bu başlık tekrar açılacak @doganay
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ziver

1. İyi değiliz. Herkes öyle bakıyor ama değiliz. Herkes te biliyor olmadığımızı. Antep karşısında Fener'in Antalya'ya karşı oynadığından daha kötü oynadık. Ama herkes bunu es geçiyor.
antep karsisinda cok iyi oynadik demiyorum ama fenerin antalyaya karsi oynadigindan nasil daha kotu oynadik? girdigimiz net gol pozisyonlari mi az? attigimiz goller mi az? yedigimiz goller mi cok? topla oynama oranimiz mi cok daha az? rakibe verdigimiz gol pozisyonlari mi daha fazla? rakipten yedigimiz goller mi daha fazla? atak girisimimiz mi az?

evet iyi oynamadik, rakip cok alan daraltti ve golu yiyince acildi. fenerde gol atti ama rakibi acmak yerine kalesinde bir suru pozisyon verdi. niye biz daha kotu oynamisiz? niye sen bu kadar olumsuzsun?

ayrica fener dolu bir statta kendi seyircisi onunde oynarken bizim deplasmanda oynadigimizida hesaba katalim.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 23:59:13 Ziver ]

Çevrimdışı can1903

Keşke yarın bir şeyler olsa da menajerin biri Sandro'yu önerse 1 yıllığına kiralasak şu adamı görememek gerçekten çok üzücü keza Huddlestone'u da.
Denendi yattı Sandro.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

antep karsisinda cok iyi oynadik demiyorum ama fenerin antalyaya karsi oynadigindan nasil daha kotu oynadik? girdigimiz net gol pozisyonlari mi az? attigimiz goller mi az? yedigimiz goller mi cok? topla oynama oranimiz mi cok daha az? rakibe verdigimiz gol pozisyonlari mi daha fazla? rakipten yedigimiz goller mi daha fazla? atak girisimimiz mi az?

evet iyi oynamadik, rakip cok alan daraltti ve golu yiyince acildi. fenerde gol atti ama rakibi acmak yerine kalesinde bir suru pozisyon verdi. niye biz daha kotu oynamisiz? niye sen bu kadar olumsuzsun?

75 dk gol atamadık. 75 dk şut girişimimiz bile olmadı. Adamlara orta sahayı teslim ettik resmen.

Oğuzhan golü atmasa belki maç 0-0 bitecekti. O derece kötü gidiyorduk.

Bİlmiyorum nasıl başarıyorsunuz ama öyle iştekötüydük. Daha 2 gün önce konuşuldu bunlar şimdi herkes farklı modda bazen anlayamıyorum.

Olumsuz değilim gerçekleri yazıyorum.

Çevrimdışı doganay

Devre arasına kadar kilitli kalacak.

Diğer başlıkta devam edeceğiz.

Diger baslikta konu disi yapariz diyosun.
Fakat bu baslikta konu disi olmuyor.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

lawal güzel transfer .vizyonumuz tavan yaptı.Hey Allahım.

Çıksalın spordan transfer yapsak ,müthiş transfer olur diyecekler var.

ciddi ciddi trollendiğimizi hissediyorum bazen.
Lawal burun bükülecek bir oyuncu değil öldürün de öldürün böyle yorumlar çok anlamsız.Analizini yap eksiklerini artılarını yaz tartışalım kardeşim.Ben Lawal'ı istiyorum şu yazdıklarını görünce bir huzursuz oluyorum:)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Lawal burun bükülecek bir oyuncu değil öldürün de öldürün böyle yorumlar çok anlamsız.Analizini yap eksiklerini artılarını yaz tartışalım kardeşim.Ben Lawal'ı istiyorum şu yazdıklarını görünce bir huzursuz oluyorum:)

Neci'i Lawal'e tercih ederim.

Çevrimdışı Efe

Efe bak onların üzerinden görmemezlik yapıyorsun. Ciddiyim böyle devam edersek çok büyük hüsrana uğrarız.
napalım oturup rodolfonun yedeği yok diye ağıt yakalım ağlayalım kendimizi yerleremi atalım takım bu biz defansta toraman baki mercimekle oynadık zamanında oturup ağladık mı şuanki kadro son 10 senenin en iyi kadrosu hiç tartışmam bi tane kadro gösterin almeyda simao q7 li kadro hiç demeyin  :) son 10 senelik beşiktaş tarihinde bu kadar iyi oyuncunun bir arada olduğu bir takım yok siz geçmişi çok çabuk unuttunuz ben hatırlatayım biraz 4. ve 5.likleri arada maç kazanınca seviniyorduk geçen sene üst üste 7 galibiyet aldı bu takım şimdi üzerine 5 tane iyi oyuncu geldi yapacak bişey yok bekleyeceğiz göreceğiz dediğn gibi başarısızlık yine olursa 2016 mayısta sandık orda herkes gitisin kullansın oyunu o kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Viviano

Asıl tehlike stoper. Ersan ile sezon geçmez. Bize asıl stoper lazımdı.

Çevrimdışı Engin

Ben Beşiktaş'ın büyüklüğünü sonuna kadar kabul ediyorum ki bu "3.lük" mevzusunu söylüyorum. Büyüklüğünü kabul etmeyenler Beşiktaş'ın bu durumdan kurtulması için çaba göstermeyenler veya az çaba gösterenleri eleştirmeyenlerdir.
@GordonFreeman  aslında lafım direk sana değil uzun zamandır bu tarz yazılar oluyor senin yazını alıntılayıp yazdım hepimiz BEŞİKTAŞ ın iyiliğini istiyoruz ama burası herkese açık bir yer başkalarıda okuyor kahve de arkadaşlarınla  konuştuğun gibi konuşamazsın acaba klübüme zarar verirmiyim diye düşünmen gerek renkliler buradan alıp makara yapıyorlar o yüzden biraz daha dikkat lütfen eleştime demiyorım zaten eleştiri olumlu olur söyle yapılmalıydı bu olursa iyi olur vb. Birçok arkadaş resmen makaraya sarıyorlar klübü bu olmaz... Hep söylüyorum BEŞİKTAŞ ı eleştirirken sevgilinizi eleştirirmiş gibi eleştirin hani diyoruz ya sen benim sevdamsın diye o zaman gereğini yerine getirin aranızda hanginiz sevgilinize yanlış yaptığında bodoslama dalıyor anlatmak istediğim bu
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 00:05:30 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Ziver

75 dk gol atamadık. 75 dk şut girişimimiz bile olmadı. Adamlara orta sahayı teslim ettik resmen.

Oğuzhan golü atmasa belki maç 0-0 bitecekti. O derece kötü gidiyorduk.

Bİlmiyorum nasıl başarıyorsunuz ama öyle iştekötüydük. Daha 2 gün önce konuşuldu bunlar şimdi herkes farklı modda bazen anlayamıyorum.

Olumsuz değilim gerçekleri yazıyorum.
bence gercek degil yazdiklarin. sut girimide vardi pozisyonda ama fazla yoktu. antep bazen kendi ceza sahasinda 11 kisiyle kapandi. bence eksik olan orta sahadan cok duran top organizasyonuydu. adamlar bize bos alan birakmadilar ve nitekim golde duran toptan geldi. zaten nasil oynadigimiz rakip 11 kisiyle ceza sahasinda beklememeye baslayinca ortaya cikti. fener golu bulsada etkisizdi ve ustune de bir suru pozisyon verdi kendi kalesinde hemde kendi sahasinda.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 00:05:07 Ziver ]

Çevrimdışı Tolga

Diger baslikta konu disi yapariz diyosun.
Fakat bu baslikta konu disi olmuyor.
Takımla ilgili herşeyi Beşiktaş Futbol Takımı başlığında konuşacağız.

Devre arası transfer döneminin başlamasına yakın zaman da tekrardan bu başlığın kilidini açacağız. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Transfer döneminin bitmesine son 24 saat
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

napalım oturup rodolfonun yedeği yok diye ağıt yakalım ağlayalım kendimizi yerleremi atalım takım bu biz defansta toraman baki mercimekle oynadık zamanında oturup ağladık mı şuanki kadro son 10 senenin en iyi kadrosu hiç tartışmam bi tane kadro gösterin almeyda simao q7 li kadro hiç demeyin  :) son 10 senelik beşiktaş tarihinde bu kadar iyi oyuncunun bir arada olduğu bir takım yok siz geçmişi çok çabuk unuttunuz ben hatırlatayım biraz 4. ve 5.likleri arada maç kazanınca seviniyorduk geçen sene üst üste 7 galibiyet aldı bu takım şimdi üzerine 5 tane iyi oyuncu geldi yapacak bişey yok bekleyeceğiz göreceğiz dediğn gibi başarısızlık yine olursa 2016 mayısta sandık orda herkes gitisin kullansın oyunu o kadar

İyi de ben üst üste 7 maç kaybedeceğiz yazmadım ki Efe. Bak lider tamamladık tamamladık diyorum. Yani lider tamamlayabiliriz demek bu. Ama eğer birini sakat verirsek biteriz.
Ki biz habire sakatlık veren takımız. Sakatlık vermeme gibi bir durumumuz bile yok.

Çevrimdışı talha

bence gercek degil yazdiklarin. sut girimide vardi pozisyonda ama fazla yoktu. antep bazen kendi ceza sahasinda 11 kisiyle kapandi. bence eksik olan orta sahadan cok duran top organizasyonuydu. adamlar bize bos alan birakmadilar ve nitekim golde duran toptan geldi.

Eğer izlediğin maçta Beşiktaş 75. dk'ya kdar iyi diyorsan objektif bakamıyorsun dmektir. Benim gördüğüm takım hiç istediğim takım değildi.

Antep bu ligin en zayıf ve büyük hitimalle küme düşecek takımıdır.

Çevrimdışı ALI RIZA

sen adamın parasını 2 ay geç ödersin sakatım der maça çıkmaz ... trasferi yaparken en çok neye dikkat edeceksin @Çağrı
Efsane @Oktay abi geldi  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Giray Burak

Neci'i Lawal'e tercih ederim.
Cevabı vermiş arkadaş.yeterli görmediğimiz necip tercih ediliyorsa olay bitmiştir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kapanan takımlara karşı set oyunları, verkaçlar,duran toplar , orta gibi organizasyonlarda takımın daha fazla yol kat etmesi gerekiyor. Atak yapan takımlara ise takım boyunun daha kısalması , merkez orta sahada kesici , topu oyuna hızlı sokacak, teknik özellikte bir oyuncu  , özellikle orta sahada bulunan oyuncuların alanlarını daha iyi parselleyip defans ve forvet arasında oluşan boşluğu kapatarak takımın daha kompakt bir yapıya kavuşturması gerekiyor. Pembe masallardan ziyade icraatlara ihtiyaç var şu an.

Çevrimdışı Necmi

son 24 saat bakalım yarın bu saatte forumda ceza almamış kaç kişi kalacak :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Efe

İyi de ben üst üste 7 maç kaybedeceğiz yazmadım ki Efe. Bak lider tamamladık tamamladık diyorum. Yani lider tamamlayabiliriz demek bu. Ama eğer birini sakat verirsek biteriz.
Ki biz habire sakatlık veren takımız. Sakatlık vermeme gibi bir durumumuz bile yok.
artık ona göre dikkat edecekler onlarda sakatlık konusunda titiz olacaklar koruyacaklar kendilerini profesyonel futbolcu kendine bakacak tek birşeye odaklanacaklar şenol hoca onların beyinlerini iyi yıkamıştır türk hoca avantajı var bu sene oynayan oyuncuların en önemlileri türk bizde diğerleri gibi değil inşallah alltın jenarasyon olacaklar milli takımıda uçuracaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :pissed: :pissed: :pissed: :akuma: :akuma: :akuma:
Son sozde Seref yoksunu Medyaya:
Fb son dakikada Kazanir.: Yildizlar Gorevini yapti..
Gs Zar zor kazanir : Sampiyon kaldigi yerden..
Besiktas Fatk atar : Besiktas zayif rakibini kolay gecti..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

son 24 saat bakalım yarın bu saatte forumda ceza almamış kaç kişi kalacak :evillol:
Kilit bende olacak 00.00 oldumu kitlerim ceza yiyene karışmam kim varsa ceza alır..!