ersanı yeterli bulmuş şenol hocamız. bencede ortasahaya transfer gerekmiyor. boş yere yedeğe adam alacaktık. veli yakında dönüyor ,seversiniz sevmezsiniz necip mental olarak olgunlaşırsa iyi futbolcudur. son 2 sezonda biliç bitirdi adamı , sağbek stoper den başka bişey oynamadı adam arafta kaldı.. normaldi yetersiz performansı
2li mücadelelerde ayakta kalır, ayağını iyi uzatır topu çeker alır ama bunu olumlu kullanamaz necip. bu sene son maçtaki pası acıkcası bana umut verdi.. ben necibin gelecek vasat ortahasa adaylarından daha verimli olacağını düşünüyorum. devre arasında tolgay döndüğünde zaten formayı şıp diye alacak. genç adam çabuk toparlar görürsünüz ilk yarı bitmeden formasını geri alır. oğuzhan atiba veli tolgay sosa necip çok çok yeterli olacaktır
bizim asıl mevzumuz kaleci ve sol stoper dir. ersanın yetersiz tolganın ise umutsuz oldugunu bile bile 3 aydır buralara nasıl ilaç alınmaz anlamak mümkün değil.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/3/gaziantepspor-0-4-besiktas-mac-ozetipaylaştığım videolara bir bakın allah aşkına stoper nasıl olmaz görün
1,29 . saniyeye lütfen dikkatle bakın hızlı ve yıldırıcı stoper olan ersan neler yapıyor. resmen maç gitmişti elden allahtan adam atamadı .1,36 da adam paylaşımı ve ersanın müthiş müdehalesini bir izleyin. ersan kimle birebir oynuyorsa pozisyonu veriyor.
hele bir altta Trabzonspora nasıl yenildiğimize bir bakın millet rodolfo ya sallıyor ama bizi mahveden yine ersan oldu. adam paylaşımı gereği rodolfo ersanın adamını alınca otomatikman ersanın kaçırdığı adamı takıp etmesı gerekıyordu ama 10 metre gerıde kaldı atiba uyandı ersanın kacıracagını ama geç kaldı pozisyonun bas aktörü ersan dır ..
ben bu yazıyı ersanı aşağılamak için tü kaka demek için yazmadım. farkındalık yaratmak ıcın yazdım. ersan 3 haftada 2 kere takımı yaktı ama Allah son maçta bize acıdı. kaç maç daha acır sizce ? galatasaray ve fener acırmı bize ? ayağını bu kadar bilinçsiz uzatan ersan, burak gibi karaktersizler için nimet sayılmazmı ? bizim bu transfer sezonu bitmeden ersandan kurtulmamız şart
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/2/trabzonspor/yusuf-erdogan-16365