2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897670 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Savunmasını güçlendirmek adına Nantes'in stoperi Papy Djilobodji ile uzun süredir ilgilenen Trabzonspor'un bu transferi de sonlandırmak için büyük uğraş verdiği vurgulandı. Ayrıca Avusturya'nın Rapid Wien takımının genç orta saha oyuncusu Louis Schaub'un da bordo mavililerin kadrosuna katmak istediği isimler arasında olduğu belirtildi.

Adamlar kimi istiyorsam aldı.  :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Övünç gibi olsam hesabı kapatırım  :sevinc
sana demiştim övünç balonun kralıdır diye @can1903  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı legendmaster

övünçün hayatının %100 ü yalan

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mandanda gelse iyi olurdu. Stoperde Milosevic yavaş yavaş Ersan'ın yerini alsın da en azından transfersizliğin etkisini azaltalım. Ön liberoya kesin biri lazım ama. Lawal olur bu saatten sonra

Çevrimdışı legendmaster

Guti Hernandez : "Profesyonel bir kulüp olan Beşiktaş, amatörler tarafından yönetiliyor."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Guti Hernandez : "Profesyonel bir kulüp olan Beşiktaş, amatörler tarafından yönetiliyor."

Profesyoneller tarafından yönetilse kendi de buraya gelemezdi onu bilmiyor tabi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Profesyoneller tarafından yönetilse kendi de buraya gelemezdi onu bilmiyor tabi :D
Guti adamdır... sahsen beşiktaş da onu izlemek benim için çok güzeldi , özellikle ilk dönem çok iyiydi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı doganay

Guti adamdır... sahsen beşiktaş da onu izlemek benim için çok güzeldi , özellikle ilk dönem çok iyiydi.
Taki real madrid'te yaptigi antremanlar etksini yititene kadar. Bakti Turkiye de yatarakta alemlerde takilarakta oluyor, kimse birsey demiyor. Sonra da bitti zaten

Çevrimdışı Ensar

Taki real madrid'te yaptigi antremanlar etksini yititene kadar. Bakti Turkiye de yatarakta alemlerde takilarakta oluyor, kimse birsey demiyor. Sonra da bitti zaten
başımıza bela olmadan gitti en azından , ben hep iyi hatırlayacağım gutiyi

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş, kaleci transferi için arayışlarını sürdürürken Victor Valdes ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

Marca'da yer alan habere göre, Beşiktaş ile anlaşma sağlayan İspanyol kalecinin İstanbul'a 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere gelemeye hazırlanırken transferin olumsuz sonuçlandığı iddia edildi.

Haberde transferin olumsuz olarak sonuçlanmasının nedeni ise Beşiktaş'ın anlaşma koşullarını değiştirmesi gösterildi.

Ayrıca Valdes'in transfer döneminin bitmesine 1 gün kala kendisine yeni kulüp bulması gerektiği yazıldı.

Haber Kaynağı: HABER1903 DIŞ HABER

Çevrimdışı Türkay

Guti'yi ben seviyordum ya hala da seviyorum  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Ensar

biz en iyisi tolgayi iyilestirecek mucizevi bir ilaç bulmaya kafa yoralım

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Valdes in olmamasına sevindim.Adam 34 yaşına girecek ya

Çevrimdışı can1903

Valdes gelsin ya ben Tolgayı görmek istemiyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

biri yazmış ama biz gerçekten ba'yı neden sattık? Hem takıma alışmış hem fenomen olmuş bir adamı sattık parasını da stada harcadık. Satmasaydık stat zaten geç bitecekti ba ile çoşardık. Şimdi gomez alışacak edecek, belirsiz ba kadar yararlı olup olmayacağı da. Neresinden tutsan saçmalıklar silsilesi.

Çevrimdışı talha

Dünyada schalke bile 18 yşaında kaleyi emanet ediyorsa biz de edelim Veysel geçsin kaleye.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yönetim çok fena çuvallamıştır. Çuvalladı diyim siz anlayın..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

1)Ana tema: Feda senesindeyiz küçülmeliyiz,

Samet aybaba getirilir,

sonuç 3.lük.

Gerekçe:paramız yok + hoca kötüydü

Fatura:Aybaba gönderilir.

2)Ana tema:Feda bitti,sıra sefada .Slaven Bilic getirilir.

Sonuç yine 3.lük

Gerekçe:Stadımız yok.

Fatura:gs maçı yüzünden fatura taraftara kesildi.

3)Ana tema:Şampiyonluk parolası ile lige girilir.

Sonuç:Yine 3.lük

Gerekçe:Stadımız yok+taraftar kötüydü+hoca kötüydü.

Fatura:Slaven bilic gönderildi.

4)Şampiyonluk parolası ile lige girilir.Şenol güneş getirilir.

Sonuç:Belirsiz

Olası başarısızlıkta Fatura:Yine yönetim hariç herkes suçlu olur.

2 ay önce sakatlanan Tolgay ve 4 ay önce sakatlanana Veli kavlak'ın yerine adam bulamamanın izahı yok bu yüzden gerekçeye de gerek duyulmaz direk hocaya fatura kesilir önümüze bakılır.8. seneye kadar da böyle devam ederiz daha önce olduğu gibi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yönetime güvendik Demba satılsın dedik. Nerden bilicektik ki bu parayı kullanmayı beceremeyecekler :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

EssiLor

• Ziyaretçi

Ya durum gerçekten çok ciddi hemde çok ciddi
Bu yönetim bu takımı ne hale getirdi farkındamısınız ?
Bunlar göreve geldi geleli beşiktaş çok geriledi derbi kazanamaz oldu şampiyonluk göremez oldu
Okadar amatörler ki
Seçimlerde bunları derhal göndermemiz lazım yoksa takımımızı mahvedecekler ALLAH Bir an önce bunlardan kurtulmayı nasip etsin.
Taraftarımız yeni yeni anlıyor bu yönetimin gerçek yüzünü maskeleri düştü.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu sene de ciddi anlamda bir şey beklemeyin. Bol bol oyunculara dua edin sakatlanmamaları lazım.

Çevrimdışı Ensar

demba ba'nin gönderilisi sadece para değildi