2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895514 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Lawal için Bugün Görüşmelerin Olumlu Sonuçlanacağı Söyleniliyor
Bu Çok Kötü Lawal bizim istediğimiz oyuncu değil.

Çevrimdışı talha

bunu anlamıyorum işte şenol hoca
tolga,cenk gönen,günay için bu 3 kaleci yeter bana dedi.3 kalecimizden 1 tanesi gitti.
Alt yapıdan veysel sapan geldi.Şenol hocaya göre 1.ci kalecimiz tolga zengin bütün lig maçlarında avrupa maçlarında oynucak ziraat maçlarında günay oynucak tolga'nın sakatlığında günay kaleye geçicek şenol hocanın düşüncesi bu.Ancak tolga zengin müzmin sakat olduğu için oldu ki sakatlandı kale günay'a kalıcak günay o avrupa maclarını lig maclarını ziraat maçlarını kaldıra bilecek mi ? Günay sakatlanmasın zaten o da sakatlanırsa s.lizbon deplasmanında kalede 19 yaşında veysel sapan.Şurda transferin bitmesine 1-2 gün kaldı bir Beşiktaş'lı olarak bizde şenol hocada elbetteki daha iyisini istiyordur mandanda olsun bayko berisha filan olsun ancak valdes hemen elinin altında duruyor herşeyi tamam bonservis vermicen senelik 1.2 filan versen kimden kötü tolga ve valdes ligi ve avrupa ligini götürür ziraat maçlarında günay filan oynardı.İnşallah şenol hoca ne yaptığını biliyordur stoper olayına hiç girmiyorum zaten veto etmiş deniyor eğer doğruysa vay halimize.

Adam demek ki kendi tecrübelerine güveniyor. Sonuçta yılların hocası ve ülkenin en iyi kalecisiydi. Saygı duymak lazım.

Asıl sıkıntı Valdes vetoyu yiyeli nerdeyse 1 ay olacak. O süreden beri başka kaleci bulamayanlarda onları eleştrimeli.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Şuan eminim herhangi bir yöneticiye soralım bize şuana kadar ilgilenmediğiniz ama hemen iletişime geçebileceğiniz bir ortasaha söyleyin öyle bakakalacaklardır :)

E ama bizim scout ekibimiz var. Yersen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

adamakıllı profesyonel yapı kuracak yönetim lazım bunlarla olacak iş değil

Çevrimdışı talha

adamakıllı profesyonel yapı kuracak yönetim lazım bunlarla olacak iş değil

stad'ın ekmeğini yemeden gitmezler. o değil stadtan gelirler çok kötü yonetilecek gibi. hayırlısı. galata ile dalga geçip galata gibi olabiliriz.

Çevrimdışı Ensar

abooo başlamıs hocaya yönetime salvolar , şunun şurasında bi gün kaldı diyorsunuz , e ne güzel işte bu saatten sonra bi yerimizi yırtsak ne care ? sabredin bakalım yapabilecekler mi ,yapamazlarsa en agır şekilde elestirelim bi daha ki secimde versinler hesabini
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

4. sene olacak bu sene.

Her şey 5 sene önce Yıldırım Demirören döneminde olduğu gibi menajerlerin ve yöneticilerin yapacağı transfere odaklı.

Başkana sorsan süper kurumsal yapısıyla işleyen, scout ekibiyle transfer yapan Beşiktaş var. O yüzden 30 Ağustos'ta 3 tane transfer bekliyoruz.

Gerçekten ne dense az.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Şuan eminim herhangi bir yöneticiye soralım bize şuana kadar ilgilenmediğiniz ama hemen iletişime geçebileceğiniz bir ortasaha söyleyin öyle bakakalacaklardır :)

E ama bizim scout ekibimiz var. Yersen.

valla bizim scout ekibi iş yapmıyormuş onu öğrenmiş olduk.Önder özen gitti 2 tık aşağıya indi transfer politikamız senin değiminle :D Yönetim'e isim belirtmezsen ameliyat masasından oyuncu bile getirir şenol hoca'ya hak veriyorum.İsim vermeyince saçma sapan transferler sunuyorlar hoca'ya hocada birşey diyemiyor transferler askıda kalıyor 2 tık daha aşağıya :)
Laf'a gelince 365 gün transfer bakıyoruz biz :) Transfer'in son günlerinde belkide yapmayız yaa  :)

Çevrimdışı Çağrı

valla bizim scout ekibi iş yapmıyormuş onu öğrenmiş olduk.Önder özen gitti 2 tık aşağıya indi transfer politikamız senin değiminle :D Yönetim'e isim belirtmezsen ameliyat masasından oyuncu bile getirir şenol hoca'ya hak veriyorum.İsim vermeyince saçma sapan transferler sunuyorlar hoca'ya hocada birşey diyemiyor transferler askıda kalıyor 2 tık daha aşağıya :)
Laf'a gelince 365 gün transfer bakıyoruz biz :) Transfer'in son günlerinde belkide yapmayız yaa  :)

Öyle bir yapı yok ki :) Yok yani hayal ürünü o.

Fikret Demirer tek scout. Eskiden Ufuk Pak vardı o ne oldu bilmiyorum.

Kalanı tamamen dışarıdan destek veren gönüllü tek kuruş para almayan 3-4 kişi.

Hani diyorlar ya burada siz mi daha iyi anlayacaksınız diye. Aynen öyle biz daha iyi anlarız çünkü oyuncu seçenlerin bizden fazlası yok hepsi bizim gibi futbolu takip eden genç insanlar.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Beyler aldığım son duyumlara göre transfer yapmak dünyanın en kolay işiymiş. :)

Çevrimdışı Çağrı

Scout ekibi;

1 ya da 2 Chief scout denilen gözlemcilerin seçtiği oyuncuları eleyen ve teknik ekibe sunan liderden;

Altında minimum 4 Uefa'dan belgeli işi bu olan, bunun için maaş alan, bütün gün maç izleyen gerekirse yurt dışına maç izlemeye gönderilen scoutlar;

Bunun altında hedef belirlediğin ülkelerde senin için bu işi gönüllü yapacak ama önerdiği oyuncu alınırsa bundan %1 gibi bir komisyon alacak gönüllü gözlemcilerden oluşur.

Bunların hepsi toplanarak bir veritabanı ve oyuncu havuzu oluşturulur.

Bunu sağlamlaştırmak için yurt dışından 1-2 tane pilot takım ile anlaşır, oyuncunun dili hangisine uyuyorsa yetişmesi için orada oynatılır. Hazır hale gelindiğinde kadroya katılır.

Scout ekibi sadece genç oyuncu bulmaz. Sana 15-32 yaş arası havuz sunar ihtiyacın neyse önüne en az 7-8 seçenek koyar sen de seçer görüşmeye başlarsın.

Profesyonel ekip böyle oluşturulur, senede yaklaşık 1 milyon gideri vardır çünkü bu futbolun bir parçasıdır. Antrenörden kondisyonerden farkı olmayacak şekilde teknik ekibin parçasıdır.

Profesyonel yapı sadece Fikret Demirer ile kurulmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı keremd

4. sene olacak bu sene.

Her şey 5 sene önce Yıldırım Demirören döneminde olduğu gibi menajerlerin ve yöneticilerin yapacağı transfere odaklı.

Başkana sorsan süper kurumsal yapısıyla işleyen, scout ekibiyle transfer yapan Beşiktaş var. O yüzden 30 Ağustos'ta 3 tane transfer bekliyoruz.

Gerçekten ne dense az.

mevzu bu zaten. başkan önümüzdeki sezonun transferlerine şimdiden odaklanıyoruz diyor ama 2 gün sonra transfer sezonu bitiyor ortada birşey yok.  kaleci buluyor manegerler yönetim nasıl oluyorsa anlaşıyor   sambade olmaz diyor şenol hoca olur diyor.... yönetim sambade şenol hoca  son saniyede menejerin tavsiye ettiği ismi tartışıyor

bu plansızlıktır

Çevrimdışı cursedofdragon

Öyle bir yapı yok ki :) Yok yani hayal ürünü o.

Fikret Demirer tek scout. Eskiden Ufuk Pak vardı o ne oldu bilmiyorum.

Kalanı tamamen dışarıdan destek veren gönüllü tek kuruş para almayan 3-4 kişi.

Hani diyorlar ya burada siz mi daha iyi anlayacaksınız diye. Aynen öyle biz daha iyi anlarız çünkü oyuncu seçenlerin bizden fazlası yok hepsi bizim gibi futbolu takip eden genç insanlar.

Bir scout ekibi kurmak bu kadar zor olmasa gerek aslında :) Fikret orman bizim forumu süleyman hurmanın takip ettiği kadar etmiş olsaydı şuan douglas,dzsudsak filan bizde olurdu :D

Ben en azından 1 kaleci transferi beklemiştim oda almıcak gibi :) Neyse nediyelim Allah sonumuzu hayretsin :)

Çevrimdışı talha

Scout ekibi;

1 ya da 2 Chief scout denilen gözlemcilerin seçtiği oyuncuları eleyen ve teknik ekibe sunan liderden;

Altında minimum 4 Uefa'dan belgeli işi bu olan, bunun için maaş alan, bütün gün maç izleyen gerekirse yurt dışına maç izlemeye gönderilen scoutlar;

Bunun altında hedef belirlediğin ülkelerde senin için bu işi gönüllü yapacak ama önerdiği oyuncu alınırsa bundan %1 gibi bir komisyon alacak gönüllü gözlemcilerden oluşur.

Bunların hepsi toplanarak bir veritabanı ve oyuncu havuzu oluşturulur.

Bunu sağlamlaştırmak için yurt dışından 1-2 tane pilot takım ile anlaşır, oyuncunun dili hangisine uyuyorsa yetişmesi için orada oynatılır. Hazır hale gelindiğinde kadroya katılır.

Scout ekibi sadece genç oyuncu bulmaz. Sana 15-32 yaş arası havuz sunar ihtiyacın neyse önüne en az 7-8 seçenek koyar sen de seçer görüşmeye başlarsın.

Profesyonel ekip böyle oluşturulur, senede yaklaşık 1 milyon gideri vardır çünkü bu futbolun bir parçasıdır. Antrenörden kondisyonerden farkı olmayacak şekilde teknik ekibin parçasıdır.

Profesyonel yapı sadece Fikret Demirer ile kurulmaz.
Yemin ediyorum aynı şeyleri planladım ben kafamda birebir olmasa da nerdeyse aynı ama benim çekirdek ekibim daha büyüktü habire genç eğitiyordum :D

Çağrı gel beraber scout şirketi açalım :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Bir scout ekibi kurmak bu kadar zor olmasa gerek aslında :) Fikret orman bizim forumu süleyman hurmanın takip ettiği kadar etmiş olsaydı şuan douglas,dzsudsak filan bizde olurdu :D

Ben en azından 1 kaleci transferi beklemiştim oda almıcak gibi :) Neyse nediyelim Allah sonumuzu hayretsin :)

Yoo zor değil. Ama bedelleri var. Kurduktan sonra;

Yöneticiler imza törenlerine katılamazlar çünkü onların emeği olmaz o transferlerde.

Menajerler hakları olmayan paraları yiyemezler çünkü oyuncuyu da onlar bulmaz, işi de onlar yapmaz. Parayı sadece futbolcunun gerçek yabancı menajeri alır.

Bizde sportif direktör de olmadığı için transferi çözemediğimizde Ahmet Bulut'u çağırıp bitir şu transferi diyip bir de ona para ödüyoruz.

Öyle çıkıp devamlı reklamını yapamazsın mesela böyle bir ekip olursa çünkü havalimanlarında karşılanacak oyuncu gelmez kulübe.

Neresi doğruki eğri yönleri anlatıyoruz. Kaderabek'i alsaydık taraftarın %80'i bu kim lan diyecekti. Daha işin o kısmı var.

Ama oyuncu sahada kendini gösterince kimse ismine bakmaz. Cesaret işidir, en başta kendi egonu bir yere koyma işidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Bakma oyle Lawal Lawal.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Geçmiş Olsun Lawal Farzdır Artık.

Lawal ile Eslem'in oyun düeyleri aynıdır. Bari gelsin çocuk birşeyer katsın kendine.

Çevrimdışı can1903

Övünç gibi olsam hesabı kapatırım  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

oyuncu alınmayacak belli bunun eksikliğini inşallah yaşamayız
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 14:34:48 legendmaster ]

Çevrimdışı kartal43

4 senede hiç kupa alamadık. Bu bizim hatamız. Biz hatamızı kabul etmeyi biliriz. Mayıs 2016

EssiLor

• Ziyaretçi

Diyecek birşey bulamıyorum.

Çevrimdışı can1903

Abi bizim orda bi Lawaş(L) var

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR  2 dk.2 dakika önce
Marsilyalı kaleci Steve Mandanda Beşiktaş'ın teklifini reddetti. (L'equipe)

Doria ve Romao transferinden de yönetim vazgeçmiş.