2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897786 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Romaoyla anlaşma sağlanmış diyorlar.

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaşlı Yöneticiler ve Eskişehirli Yöneticiler Bugün Lawal transferi için Pazarlık yapıp Görüşeceklermiş.
Bir Son Dakika Bombası Gelebilir
Raheem Lawal.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Savaş

Nedir bu Lawal ısrarı anlamış değilim. Yahu adam iyi bi futbolcu değil. Ulan Fernandes geri gelse daha iyi ya. En azından ayağı düzgün yani.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

dua edin de eskişehir lawal için 4-5M filan teklif etsinde bizimkiler almasın
yoksa 3 e filan gelirse göndermek için çok ugraşırız 3-4 yıl
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

burada ne diyor ?

Valdes ile anlaşıldığını adamın gelmeye hazır olduğunu ancak Şenol Güneş'in hem Valdes hemde Doria transferlerinden son anda vazgeçtiğini ve kadronun yeterli olduğunu sezona bu şekilde başlayacağını yazmış
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kemal

Duyumcular uyanıp 30 agustos mesajlarını da attılar , kahvaltilar ediliyordur,  birazdan kaos başlar :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Valdes ile anlaşıldığını adamın gelmeye hazır olduğunu ancak Şenol Güneş'in hem Valdes hemde Doria transferlerinden son anda vazgeçtiğini ve kadronun yeterli olduğunu sezona bu şekilde başlayacağını yazmış
Eyvah Eyvah
Cümleten Geçmiş Olsun
Başkanda İtalyadan Boş Döner
Tolga Sakatlanır Günay Kaleye Geçer Geleni Yer
Stoperde Ersan zaten Habire Sakatlanıyor Bir Maçta Sakatlanır Garanti Ondan Sonra Defansa Franco geçer Defans Pert Olur
Orta Sahada Atiba Tek Başına O Yükü Nasıl Taşıyacak Be Kardeşim.
Atibanın yanına Ön Liberodan Gomezi Doğrudan Besleyecek bir oyuncu Transfer Edilmeliydi.

Çevrimdışı legendmaster

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 13:33:14 legendmaster ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu senede birşey beklemiyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

Şu stat inşallah bir an evvel biter de sevgili başkan ve ekibine veda ederiz

valdes'i oyuncak ettiler.3 kere el mi sıkışılır adama bir gel bir gelme.Alıcaksanız alın almıyacaksanız almayın.

Çevrimdışı f_madida

şenol güneşin veto ettiği yazıyor linkte transferi kapattılar o zaman

Gunes Valdes'i veto etmis olabilir ama stoperi niye veto etsin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

valdes'i oyuncak ettiler.3 kere el mi sıkışılır adama bir gel bir gelme.Alıcaksanız alın almıyacaksanız almayın.

Olay şöyle. Güneş istemiyor Başkan istiyor. Başkan neden istiyor bilmiyorum. Güneş eğer futbolun başkanı ise adam istemiyorsa almayacaksın nokta.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı keremd

ersanı yeterli bulmuş şenol hocamız. bencede ortasahaya transfer gerekmiyor. boş yere yedeğe adam alacaktık.   veli yakında dönüyor ,seversiniz sevmezsiniz necip mental olarak olgunlaşırsa iyi futbolcudur. son 2 sezonda biliç bitirdi adamı , sağbek stoper den başka bişey oynamadı  adam arafta kaldı.. normaldi yetersiz performansı

2li mücadelelerde ayakta kalır, ayağını iyi uzatır topu çeker alır ama bunu olumlu kullanamaz necip. bu sene son maçtaki pası acıkcası bana umut verdi.. ben necibin gelecek vasat ortahasa adaylarından daha verimli olacağını düşünüyorum. devre arasında tolgay döndüğünde zaten formayı şıp diye alacak. genç adam çabuk toparlar görürsünüz ilk yarı bitmeden formasını geri alır.   oğuzhan atiba veli tolgay sosa necip  çok çok yeterli olacaktır

bizim asıl mevzumuz kaleci ve sol stoper dir. ersanın yetersiz tolganın ise umutsuz oldugunu bile bile 3 aydır buralara nasıl ilaç alınmaz anlamak mümkün değil. 
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/3/gaziantepspor-0-4-besiktas-mac-ozeti

paylaştığım videolara bir bakın allah aşkına stoper nasıl olmaz görün
1,29 . saniyeye lütfen dikkatle bakın hızlı ve yıldırıcı stoper olan ersan neler yapıyor. resmen maç gitmişti elden allahtan adam atamadı .1,36 da adam paylaşımı ve ersanın müthiş müdehalesini bir izleyin. ersan kimle birebir oynuyorsa pozisyonu veriyor.

hele bir altta Trabzonspora nasıl yenildiğimize bir bakın millet rodolfo ya sallıyor ama bizi mahveden yine ersan oldu. adam paylaşımı gereği rodolfo ersanın adamını alınca otomatikman ersanın  kaçırdığı adamı takıp etmesı gerekıyordu ama 10 metre gerıde kaldı atiba uyandı ersanın kacıracagını ama geç kaldı pozisyonun bas aktörü ersan dır ..

ben bu yazıyı ersanı aşağılamak için tü kaka demek için yazmadım. farkındalık yaratmak ıcın yazdım. ersan 3 haftada 2 kere takımı yaktı ama Allah son maçta bize acıdı. kaç maç daha acır sizce ? galatasaray ve fener acırmı bize ? ayağını bu kadar bilinçsiz uzatan ersan, burak gibi karaktersizler için nimet sayılmazmı ? bizim bu transfer sezonu bitmeden ersandan kurtulmamız şart
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/2/trabzonspor/yusuf-erdogan-16365
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 13:46:45 Xyzwq ]

Çevrimdışı talha

Bu işi başında suçlu Şenol Güneş çıkacak galiba diyordu çoğumuz. Durum o yöne doğru gidiyor. YÖnetim emek veryor ama Şenol hoca istemiyor haberler niye servis ediliyor?

Çevrimdışı Savaş

Sakin olun. Transfer gelecektir. Öyle bi hata yapmazlar.

Çevrimdışı okansosa

Nasıl sakin olalım abi bir gün kaldı şunun şurasında
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı talha

Bu saatten sonra gelecek hiçbir adamdan hayır gelmez. Transfer gelmese de olur.

Çevrimdışı can1903

Valdes ile de dalga geçiyorlar..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu Yönetim yapamıyor be
Fener ve Gs nin çok çok gerisindeyiz malesef Derbi Kazanamıyoruz
Stadımız yok Elalemin Stadında Oynuyoruz
Yönetim Değişmeli Seçimlerde Sadece Transfer Yapmadılar Diye Değil Yönetemiyorlar Malesef
Serdal Adalı İlaç Olur Beşiktaşımıza Serdal Adalıyı Hep Destekledim Hep de Destekleyeceğim.
Ya Kardeşim Sen Cenk Göneni Gs ye Sattıysan Kaleci Almak Zorundasın
Veto Ediyorsun İyi Güzel Ama Koskoca Bir Sezon Tolgayı mı İzlettireceksin Bu Millete ?
Durumlar Kötü.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 13:53:56 Erdem BJK ]

Çevrimdışı Deniz

Eslem kadroya dahil edilsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Olay şöyle. Güneş istemiyor Başkan istiyor. Başkan neden istiyor bilmiyorum. Güneş eğer futbolun başkanı ise adam istemiyorsa almayacaksın nokta.

bunu anlamıyorum işte şenol hoca
tolga,cenk gönen,günay için bu 3 kaleci yeter bana dedi.3 kalecimizden 1 tanesi gitti.
Alt yapıdan veysel sapan geldi.Şenol hocaya göre 1.ci kalecimiz tolga zengin bütün lig maçlarında avrupa maçlarında oynucak ziraat maçlarında günay oynucak tolga'nın sakatlığında günay kaleye geçicek şenol hocanın düşüncesi bu.Ancak tolga zengin müzmin sakat olduğu için oldu ki sakatlandı kale günay'a kalıcak günay o avrupa maclarını lig maclarını ziraat maçlarını kaldıra bilecek mi ? Günay sakatlanmasın zaten o da sakatlanırsa s.lizbon deplasmanında kalede 19 yaşında veysel sapan.Şurda transferin bitmesine 1-2 gün kaldı bir Beşiktaş'lı olarak bizde şenol hocada elbetteki daha iyisini istiyordur mandanda olsun bayko berisha filan olsun ancak valdes hemen elinin altında duruyor herşeyi tamam bonservis vermicen senelik 1.2 filan versen kimden kötü tolga ve valdes ligi ve avrupa ligini götürür ziraat maçlarında günay filan oynardı.İnşallah şenol hoca ne yaptığını biliyordur stoper olayına hiç girmiyorum zaten veto etmiş deniyor eğer doğruysa vay halimize.