2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896956 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Şenol Güneş ten böyle bişy beklemezdim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

bu sene biz oyuncu satmadan adam alamıyorduk yönetim bunu bildiği halde adam gibi bir çalışma yapmamış sözleşmesi bitecek olan oyuncularla irtibata geçilmemiş bu doğrultuda bulabildikleri oyuncu büyük yetenek tosic başka da yok ve bonservissiz olup elimizdekilerden daha iyi adamlar alabilecekken gereken özveriyi göstermemişler üstelik.. oyuncu satılmasaydı ne yapacaklardı onu merak ediyorum inanılmaz bir basiretsizlik söz konusu ..

Çevrimdışı LuceGel

Lawalla transferi kapatacağız demekki Şenol hoca stoperi niye veto ederki onu anlamadım  :alala: (Di Marzio yazmış)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

EssiLor

• Ziyaretçi

Kemal abi Dediğin Çıkıyor  :evillol:
Lawal Artık Beşiktaş Forması Giyecek Muhtemelen.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 14:44:40 Erdem BJK ]

Çevrimdışı Mehmet57

Ben sahsen bu saatten sonra Lawal gelirse sevinirim. Aman gelmesin, futbolcu degil, cok kotu diyenleri de utandiracagindan eminim.

Bu adami seneler once Arenada Gs-Mersin macinda izledim ve ozamandan beri begenirim. En azindan orta sahada fizik gucumuzu cok arttiracak bir futbolcu. Iki mucadelerde guclu, top kapan oyuncu. Seri, bileklerine hakim, kaleye giden bir futbolcu. Kontralarda cok ama cok isimize yarayacak bir oyuncu. Kapanan takimlara karsi fizik gucu ve dikine yaptigi kosular ile yararli olacak futbolcu.

Su an orta sahamizda Lawal gibi bir oyuncu yok.

Çevrimdışı Çağrı

Lawalla transferi kapatacağız demekki Şenol hoca stoperi niye veto ederki onu anlamadım  :alala:

Şenol Güneş'in hiçbir şeyi veto ettiğini filan sanmıyorum. Sipariş haber baskıyı azaltmak için.

Elindeki yedek stoperleri beğenmeyen ilk 18'e almayan adam en kötü yedek olsun diye aldırır. Alamıyorlar benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Lawalla transferi kapatacağız demekki Şenol hoca stoperi niye veto ederki onu anlamadım  :alala: (Di Marzio yazmış)
Veto etmedi adam bizim reddetti. Cansel yazdığı gün anlamıştım. Şuan tüm şipariş edilen haberler yönetime olan baskıyı azaltmak için
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş ten böyle bişy beklemezdim.
Ne yapmış ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Şenol Güneş'in hiçbir şeyi veto ettiğini filan sanmıyorum. Sipariş haber baskıyı azaltmak için.

Elindeki yedek stoperleri beğenmeyen ilk 18'e almayan adam en kötü yedek olsun diye aldırır. Alamıyorlar benim gözümde.

Aynen maliyeti yuksek cikti, hoca veto etti diye haber yaptiriyorlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı legendmaster

lawal 2 .tabatadır verecekleri katkı anlamında değil yönetimlerin acizliği bakımından

Çevrimiçi Samet Ç

Doria ve Mandanda'yı veto eden her kimse futboldan anlamıyordur.

Çevrimdışı LuceGel

İyi satışlar yaptığımız  transfer döneminin sonu hayalkırıklığı oldu devre arası oyuncu almak zor. :bandit:

Lawal ya da Kadir Bekmezci ikisinden birini alıp kapatın artık şu transferi ikiside tolgay dönene kadar işimizi görür kaleye de Ahmet Şahin e hayır demem...

Çevrimdışı Çağrı

Doria ve Mandanda'yı veto eden her kimse futboldan anlamıyordur.

Veto yok ki zaten. Mandanda kendi gelmiyor.

Doria ise meçhul.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

İşin kötüsü bu kadar beklemek neden? Yani biliyorsun akşam pazarı gibi olacağını. Hiç mi planlaman yok. Pazarlık yapacam, daha iyisini bulurum diye bekleye bekleye bu hale geldin. Menajerlerin elinde oyuncak oldun. Şuan ne planın var ne programın.

Biri futbolcu önerse de gidip pazarlık yapsam kıvamındasın. İnsan hiç mi öngörmez hiç mi yani?

Ne kadar artık, yaşı geçmiş, bitik, milletin takımında düşünmediği adam varsa onlarla ilgileniyoruzdur eminim ve bu panikle saçma sözleşmeler oneriyoruzdur millete bundan da eminim.

Hakkımızda hayırlısı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Orta saha transferi için son derece yoğun günler geçiren Beşiktaş, Eskişehir'in yıldızı Raheem Lawal'ı bitirme aşamasına geldi.

Önceki gün, “Beşiktaş’ı çok istiyorum” açıklamasını yapan Lawal’ın kulübüyle görüşmeler hız kazandı, hatta büyük mesafe alındı. Oyuncu takasını kesinlikle kabul etmeyen Kırmızı-Siyahlılar, net 3 milyon Euro para istiyordu. Beşiktaş ise 2 milyondan yukarı çıkmıyordu. Ancak alternatifler azalınca Siyah-Beyazlılar
son bir adım daha attı ve teklifi 2.5 milyon Euro’ya kadar yükseltti.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 14:51:28 Erdem BJK ]

Çevrimdışı Çağrı

Bu dakikadan sonra transfer olmayacaksa hepimiz dua edelim de sakatlık olmasın.

Oğuzhan sakatlandığı anda ortasaha topu attı demektir. Hele hele Atiba sakatlanırsa ortasahanın dizinin bağı çözüldü demektir.

Tolga zaten sakatlanacak. As kalecimiz Günay olacak. Koskoca Beşiktaş'ın. Ben olsam artık düşünmem Veysel'i oynatırım.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ümer

Olay şöyle. Güneş istemiyor Başkan istiyor. Başkan neden istiyor bilmiyorum. Güneş eğer futbolun başkanı ise adam istemiyorsa almayacaksın nokta.
Hoca q17 de istememisdi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Q7 den sonra hoca Valdeze hayır demiş olabilir ama Doria olayı tam muamma olmadı hiçmi alternatif olmaz. :steamed:

Çevrimdışı Kemal

Kemal abi Dediğin Çıkıyor  :evillol:
Lawal Artık Beşiktaş Forması Giyecek Muhtemelen.

Bunu 2 ay önce yazdım bilenler bilir , herkes leiva derkende yazdım

Ama benim verdiğim tarihe daha var , transfer kapanmasına saatler kala hersey hallolucak ve lawal gelecek .

Çevrimdışı Kemal

Bu arada keşke ba yi satmasaydik madem transfer yapilmayacakti. ..  zaten stoper ve sagbek alacaklardi yeterli atincin parası

Çevrimdışı Ensar

Bunu 2 ay önce yazdım bilenler bilir , herkes leiva derkende yazdım

Ama benim verdiğim tarihe daha var , transfer kapanmasına saatler kala hersey hallolucak ve lawal gelecek .
diye diye getireceksin abi helal olsun ne diyim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Giray Burak

Lawal gelecek diye diye bunalttınız yeminle beni.
 :s20: :s20:

Her forumu okuduğumda ,bı lawal gelecek mesajı var. şişip şişip soda içiyorum .

Çevrimdışı 38life

Bence Lawal gelmeyecek. Transfer yapılmayacak. bugün akşam saatlerinde Beşiktaş transfer sezonunu kapatmistir, basında çıkan isimlerle ilgilenmiyoruz. Açıklamasının geleceğini düşünüyorum.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı legendmaster

bayan taraftarlar bile çıldırdı transfersizlikten   ..... küfür içerir

Tek hayat BEŞİKTAŞ. ‏@bayaan1903 3 dk.3 dakika önce

Yumruğunu vur masaya ''Beşiktaş'a gideceğim lan'' de ..... @LucasLeiva87