2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896832 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Kucka Lawal'a 10 kez tercih edilir eğer kötüyle kıyaslarsak.

Yalnız karşılaştıracağımız opsiyon Lawal ise oradaki durumu siz tahmin edin.

Gelirse hayırlı olsun. En azından dribling yapmayı seven bir oyuncu bitiremese de top taşır, sert oynar. Karhan'ı hatırlarız biraz.

@Çağrı anlamıyor musun kardeşim neden Kuçka gelsin dediğimizi , masus mu yapıyorsun ?

o gelmediği an ( ki gelmedi Di Marzio dışında onun nun ustası bile yazdı ) , Lawal = 3m + oyuncuya hayırlı olsun .

Karşılaştırma bu ise diyorsun , evet bu işte kardeşim bu yani bu.

Çevrimdışı Ersoy

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

arkadaş tehlike çanları herkes için çalıyor. o çok beğendiğin kadroların puanlarını bi de bizimkini yazsana. trabzon gibi bir takımla oynamışlar mı bir de. takım şu haliyle bile bir kaç derbi haricinde bütün takımları çok rahat yener. muhteşem dediğin kadroların oynayışlarını da gördük. sanki kadro şampyionu hersene şampiyon oluyor. bütün takımların kadroları eksik ya da düzgün planlanmamış. hani çok beğeniyorsun ya onları ondan diyorum

tamam abi haklısınız böyle başlayalım niye transfer yaptık ki zaten onları da almasaydık keşke nasıl olsa öyle şampiyon olunmuyor. Eslem'i sürelim öne o oynasın onlar için de sıkınt varsa. Ben daha yazacak hiçbirşey bulamıyorum herkes mennun nasıl olsa.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

kucka nın menajerine helal olsun fiyat arttırmak için ancak bu kadarı yapılırdı. Milan ve roma gözünün önündeki adamı nedense transferin kapanmasına sayılı günler kala mı almaya kalkıyor?

Yazacaktım iyice saplamak gibi olacak diye yazmadım bunu.

Bence yönetim kararsızdı alıp almamakta, bu haberle menajer kaçırılmayacak oyuncu algısını yarattı her an bitirebiliriz transferi.

Diğer türlüyse sevinirim oynasın Milan'da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Lawal gelirse ciddi karamsarliga düşerim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Az önce bizde yaziyordu.  :kop:

Mikel gelmek istemiyormus.

Çok gelmek isteyenlerde vardı kardeşim, Ozan mesela. Bu işler biraz iknaya birazda paraya bakar. Mikel bitmiş okeye dönüyor zaten. Ama işte öyle bir duruma geldik ki denize düşen yılana sarılır misali takılıyoruz şuan.

Çevrimdışı Kemal

https://twitter.com/SDemirsoy_/status/636894254619578368

Kolay gelsin :tabe:

saat 18:00 Lawalda sıcak saatler

saat 20 :00 Lawal 3m + süzen'e Beşiktaşta

saat 20:05  Kına

Çevrimdışı TALAT

tamam abi haklısınız böyle başlayalım niye transfer yaptık ki zaten onları da almasaydık keşke nasıl olsa öyle şampiyon olunmuyor. Eslem'i sürelim öne o oynasın onlar için de sıkınt varsa. Ben daha yazacak hiçbirşey bulamıyorum herkes mennun nasıl olsa.

hayır herkes memnun değil ama transfer yapmasak bile fener gs kadrolarını çok beğeniyorsun ya onların da bizden iyi olmadığını söylüyorum. kendi takımının gücünü farketsen yerinde olur artık
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı anlamıyor musun kardeşim neden Kuçka gelsin dediğimizi , masus mu yapıyorsun ?

o gelmediği an ( ki gelmedi Di Marzio dışında onun nun ustası bile yazdı ) , Lawal = 3m + oyuncuya hayırlı olsun .

Karşılaştırma bu ise diyorsun , evet bu işte kardeşim bu yani bu.

Ben ölümü görüp sıtmaya razı olmuyorum abi. O zaman ikisini de almazlar bu sezon böyle der kapatırlar.

Artık bıktım bu algıdan. Çeyrek adamı gösterip yarım adama razı etme çabasından. Ben yemiyorum. Bu bütçelere bu adamlar el insaf.

Elinde 12 milyon var kullanmadığın bizi izlemeye mecbur kıldığın adama bak plansızlık yüzünden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Atiba o mzeiyetlerini kaybetti Tuncay.

Uzun süredir oynamıyor ve artık kalmamış. Dikkat ettin mi bilmiyorum adam Amerikan futbolu oynuyor gibi.

Kaleye vurmayı vurmak düşüncesi bile geçmiyor aklından dikine oynamak yok hafızasında.

Kopenhag'daki gibi oynasa tabi ki olur ama ihtimal var mı dersen sana bırakayım o kısmı.
Atibayı biz DMC 6 numara gibi oynattık ama tek başına Melo Lucas tarzı orayı kaplayamıyor oyüzden Veliyide yardımcı olarak kullandık ama bu defa orta saha ofansif sınıfta kalmıştı.Lucas gelseydi defansif güçlenecektik ama yine taşlar oturmamış olacaktı seneye Atibaya yol verip Lucası tutabilirdik.Kucka 10 üzerinden 7 lik 8 numara oyuncusu ,savaşçı olması ligimiz için çok olumlu ,kendini çok sevdirebilir tekrardan hayırlı olsun  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Az önce bizde yaziyordu.  :kop:
Menajeri güzel taktik yaptı yalnız Helal olsun.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mustafa01

Bence yönetim kararsızdı alıp almamakta, bu haberle menajer kaçırılmayacak oyuncu algısını yarattı her an bitirebiliriz transferi.

Iki saat icerisinde kucka kim ya olayindan, aha bunu da milan kaptiya getirdiler, buyuk algi operasyonu,

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çağrı şurada 4 gün kalmış allahını seversen aynı ligde oynayan oyuncuyu sen son günlere bırakır mısın? transferini beğendiysen adamı. Biz lawal'ı beğensek şimdiye kadar 100 kere almıştık.

Çevrimdışı atalay

Kucka'nın menajeri arı gibi çalışıyor yalnız.  :D

Oyuncu hakkında kısa değerlendirme yapayım.

Fizik kalitesi yüksek, ikili mücadelelerde diri, agresyon derecesi yüksek; yüksek top becerisi, hızı, patlayıcı gücü standart, tempolu, şut tehdidi olan düz aynı zamanda versatile bir oyuncu.

Dengeli, ayağı fena olamayan, BTB özellikleri taşıyan lakin vasat bir oyuncu. 360 oyun görüşü, müthiş bir oyun vizyonu  filan beklemeyin.

Oyun geçişleri iyidir, pas kalitesi ve top kullanma beceresi vasat üstüdür. Reaksiyon ve alan oyunu yeteneği iyidir.

Deep lying playmaker değil ama fena oyun kurmaz. 6 numara değil; net bir 8 numara da değildir. Kanatlarda sağ dış gibi oynar.

Çevrimdışı can1903

saat 18:00 Lawalda sıcak saatler

saat 20 :00 Lawal 3m + süzen'e Beşiktaşta

saat 20:05  Kına
Aynen
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Lawal olmaz..yonetim bir iki hata yapti ama Lawal'in altindan kalkamaz o yuzden Lawal'i almazlar unutun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Koa_lAA

endonezce dilinden kimi nere çevirmek istemişler.. endonez dili ney bu arada.. konu dışı oldu.. hemen giriyorum konuya... kaleci şart abi..

Çevrimdışı Alper1903

Ben ölümü görüp sıtmaya razı olmuyorum abi. O zaman ikisini de almazlar bu sezon böyle der kapatırlar.

Artık bıktım bu algıdan. Çeyrek adamı gösterip yarım adama razı etme çabasından. Ben yemiyorum. Bu bütçelere bu adamlar el insaf.

Elinde 12 milyon var kullanmadığın bizi izlemeye mecbur kıldığın adama bak plansızlık yüzünden.

Bir de paramızla rezil olma durumu var en berbatı.

Çevrimdışı talha

hayır herkes memnun değil ama transfer yapmasak bile fener gs kadrolarını çok beğeniyorsun ya onların da bizden iyi olmadığını söylüyorum. kendi takımının gücünü farketsen yerinde olur artık

evet bayılıyorum adamlara.

öyle böyle değil .

bir daha yazmama kararı aldım herkes körleri oynuyor buralarda. armağan harbiden haklıymış. beşiktaş taraftarı böyle olmamalı daha iyisini istemek varken habire karşı tarafı kötüleyerek birşey kazandığımızı sanıyoruz.

haydi size uğurlar olsun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

kucka'yı alsınlar montolivo'yu versinler. adam belki yıllardır beklenen patlamayı türkiye'de yapar. :D

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı şurada 4 gün kalmış allahını seversen aynı ligde oynayan oyuncuyu sen son günlere bırakır mısın? transferini beğendiysen adamı. Biz lawal'ı beğensek şimdiye kadar 100 kere almıştık.

Belli ki görüştüğümüz biri var bekle dediler menajerine o da başladı işte Kaan :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

endonezce dilinden kimi nere çevirmek istemişler.. endonez dili ney bu arada.. konu dışı oldu.. hemen giriyorum konuya... kaleci şart abi..
O benim telefonun garipligi abi.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kaanzor

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten  34 sn.34 saniye önce
Lawal'ı da Barcelona gelir alır. Biz Necip'e kalırız.

:lol: :lol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.